You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
picker ο λόγος που δεν παίρνεις τα φάρμακά σου ποιός είναι ?
(είμαι σίγουρος ότι σου προτάθηκαν και είμαι σίγουρος ότι στην παρούσα φάση είσαι αρρύθμιστος και χωρίς αγωγή )
(είμαι σίγουρος ότι σου προτάθηκαν και είμαι σίγουρος ότι στην παρούσα φάση είσαι αρρύθμιστος και χωρίς αγωγή )
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
picker ο λόγος που δεν παίρνεις τα φάρμακά σου ποιός είναι ?
Τύπε μπορεί να του τα δίνει η μαμά του και να κάνει αυτός το κόλπο με τη γλώσσα και να μην τα παίρνει τα χάπια του!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Τύπε μπορεί να του τα δίνει η μαμά του και να κάνει αυτός το κόλπο με τη γλώσσα και να μην τα παίρνει τα χάπια του!
παιζει και αυτό
αλλά θέλω πάρα πολύ να ακούσω την αποψή του επι του θέματος
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
...έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ψυχική νόσος , δεν είναι ένα απλό κοινωνικό κατασκεύασμα ομοιομορφοποίησης της μάζας
όπως θα πίστευε ένας αντιδραστικός 16χρονος , είναι και ένα λάθος λογικής , δεν μπορεί το μυαλό να σκεφτεί με τη λογική η οποια
είναι μαθηματικά :
γράφει ο picker : ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.
και μετά απο λίγο γράφει :
. Πριν με απορρίψει η Κορίνα πήγαινα και παρακάλαγα τη Μιρέλλα από Κεραμεικού 13, Κολωνού 11 και τη Μαρία από Ιάσωνος 1 και 2 οι οποίες επίσης με έχουν απορρίψει. Απλά της Κορίνας ήξερα και το facebook και την παρακάλαγα ΚΑΙ μέσω ίντερνετ. Γενικά μου αρέσει να δημιουργώ ένα ρομαντικό κλίμα με τις πουτάνες και να τους δίνω αξία."Γιατί αγάπη μου γλυκιά? Εγώ σ' αγαπάω ψυχή μου. Δεν θυμάσαι πόσο ωραία έχουμε περάσει μαζί?" και τέτοια. Με άφηνε να της τα λέω - δεν με έδιωχνε αμέσως - γιατί κολακευόταν με τα γλυκόλογα. Μερικές φορές καταλάβαινε ότι καύλωνα έτσι όπως καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ και έριχνε πάνω της ένα μπουρνούζι. Όλη η μαλακία με αυτήν είχε γίνει γιατί μια φορά δεν έβγαζε τα παπούτσια της και μου είχε δώσει πίσω τα λεφτά, γιατί χωρίς να πιάσω τα πατουσάκια της δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Από τότε μου κράτησε πείσμα.
αυτό λοιπόν μπορεί να εξηγείται γιατί έτσι λειτουργεί το λιμβικό του σύστημα , δλδ ίσως να υπάρχει μια ανισορροπία νευροδιαβιβαστών , ίσως δεν εκκρίνεται σωστά σε σεροτονίνη ...αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή η σκέψη είναι αντιφατική είναι λάθος λογικής , η ψυχική ασθένεια
δεν είναι κοινωνικό κατασκεύασμα είναι αδυναμία του εγκεφάλου να σκεφτεί λογικά ...εκτός των άλλων βεβαια που μπορεί να αισθάνεται καταθλιπτικά ή πιεσμένος και λοιπές σωματικές εκδηλώσεις ...
την καλησπέρα μου
όπως θα πίστευε ένας αντιδραστικός 16χρονος , είναι και ένα λάθος λογικής , δεν μπορεί το μυαλό να σκεφτεί με τη λογική η οποια
είναι μαθηματικά :
γράφει ο picker : ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.
και μετά απο λίγο γράφει :
. Πριν με απορρίψει η Κορίνα πήγαινα και παρακάλαγα τη Μιρέλλα από Κεραμεικού 13, Κολωνού 11 και τη Μαρία από Ιάσωνος 1 και 2 οι οποίες επίσης με έχουν απορρίψει. Απλά της Κορίνας ήξερα και το facebook και την παρακάλαγα ΚΑΙ μέσω ίντερνετ. Γενικά μου αρέσει να δημιουργώ ένα ρομαντικό κλίμα με τις πουτάνες και να τους δίνω αξία."Γιατί αγάπη μου γλυκιά? Εγώ σ' αγαπάω ψυχή μου. Δεν θυμάσαι πόσο ωραία έχουμε περάσει μαζί?" και τέτοια. Με άφηνε να της τα λέω - δεν με έδιωχνε αμέσως - γιατί κολακευόταν με τα γλυκόλογα. Μερικές φορές καταλάβαινε ότι καύλωνα έτσι όπως καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ και έριχνε πάνω της ένα μπουρνούζι. Όλη η μαλακία με αυτήν είχε γίνει γιατί μια φορά δεν έβγαζε τα παπούτσια της και μου είχε δώσει πίσω τα λεφτά, γιατί χωρίς να πιάσω τα πατουσάκια της δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Από τότε μου κράτησε πείσμα.
αυτό λοιπόν μπορεί να εξηγείται γιατί έτσι λειτουργεί το λιμβικό του σύστημα , δλδ ίσως να υπάρχει μια ανισορροπία νευροδιαβιβαστών , ίσως δεν εκκρίνεται σωστά σε σεροτονίνη ...αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή η σκέψη είναι αντιφατική είναι λάθος λογικής , η ψυχική ασθένεια
δεν είναι κοινωνικό κατασκεύασμα είναι αδυναμία του εγκεφάλου να σκεφτεί λογικά ...εκτός των άλλων βεβαια που μπορεί να αισθάνεται καταθλιπτικά ή πιεσμένος και λοιπές σωματικές εκδηλώσεις ...
την καλησπέρα μου
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Εσυ αυτο περιμενες να καταλαβεις οτι ο τυπος απο καπου χανει λαδι?Δεν στεγανοποιει καλα το τσιμουχακι αδελφε..Ισως και να ρεταρει και να θελει μια εκμαθηση η πεταλουδα γκαζιου δεν ξερω τι να πω.. :-
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Εσυ αυτο περιμενες να καταλαβεις οτι ο τυπος απο καπου χανει λαδι?Δεν στεγανοποιει καλα το τσιμουχακι αδελφε..Ισως και να ρεταρει και να θελει μια εκμαθηση η πεταλουδα γκαζιου δεν ξερω τι να πω.. :-
για μένα είναι σημαντικό αυτό αδερφέ ...
γιατί για πολλά χρόνια αναρωτιώμουν αν η ψυχική νοσος είναι κοινωνική απόκλιση ή σφάλμα λογικής...
πλέον τείνω προς το δευτερο ...η τρέλα είναι κάτι σας αδυναμία του εγκεφάλου να σκεφτεί λογικά και ως εκ τουτου περιθωριοποιείται κοινωνικά...
αν σου λέει ο άλλος δεν δίνουμε σημασία στις γκόμενες και μετά πάμε και παρακαλάμε γονυπετής κλαψουρίζοντας ,και δικαιολογούμε το ξεφτυλίκι επειδή μας έχει αφήσει να παρατριφτούμε πάνω της ... ε τότε σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα διανοητικό ...δεν μας φταίνε οι πουτάνες οι γυναίκες όυτε η κακιά κοινωνία ...έχουμε πρόβλημα διανοητικό
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Τυπε εχει μπολικους σαν και δαυτον εδω μεσα αρχισε να χρεωνεις με την ωρα θα οικονομησεις εχει λεφτα το πραγμα. ;)για μένα είναι σημαντικό αυτό αδερφέ ...
γιατί για πολλά χρόνια αναρωτιώμουν αν η ψυχική νοσος είναι κοινωνική απόκλιση ή σφάλμα λογικής...
πλέον τείνω προς το δευτερο ...η τρέλα είναι κάτι σας αδυναμία του εγκεφάλου να σκεφτεί λογικά και ως εκ τουτου περιθωριοποιείται κοινωνικά...
αν σου λέει ο άλλος δεν δίνουμε σημασία στις γκόμενες και μετά πάμε και παρακαλάμε γονυπετής κλαψουρίζοντας ,και δικαιολογούμε το ξεφτυλίκι επειδή μας έχει αφήσει να παρατριφτούμε πάνω της ... ε τότε σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα διανοητικό ...δεν μας φταίνε οι πουτάνες οι γυναίκες όυτε η κακιά κοινωνία ...έχουμε πρόβλημα διανοητικό
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ο καθενας στην ειδικοτητα του μην κανετε αντιποιηση.
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Ως ψυχολόγος φίλε μου ήδη έχει αποτύχει απο την στιγμή που δεν παρακολουθεί τι λέει ο συνομιλητής του
Δεν δίνει την παραμικρή αξια στις γκομενες ο picker,οι πουτανες είναι αλλο κεφαλαιο
Αυτό λίγοι θέλουν να το καταλάβουν άλλο γκομενα άλλο πουτανα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Ως ψυχολόγος φίλε μου ήδη έχει αποτύχει απο την στιγμή που δεν παρακολουθεί τι λέει ο συνομιλητής του
Δεν δίνει την παραμικρή αξια στις γκομενες ο picker,οι πουτανες είναι αλλο κεφαλαιο
αφού παρακαλάει και γκόμενες :S γενικά παρακαλάει όποια γυναίκα του άνοιξε τα πόδια και μετά τον σούταρε ...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
εξάλλου αυτοαποκαλείται "περήφανος" , "σκληροπυρηνικός" , "γαμιάς" κτλ ...συνάδουν αυτοί οι χαρακτηρισμοι με την συμπεριφορά του ?
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυποι το παληκαρακι εκατσε κι εγραψε εδω μεσα οτι ειχε ψυχωση απο εφηβος και τσιμπιοταν μεχρι που πληγιαζε ολο του το σωμα, οτι δεν ειχε βγει για χρονια ποτε με φιλους η για μπανιο στη θαλασσα, οτι η μεγαλυτερη του απολαυση ειναι να τρωει το βραδυ πατατακια και οτι εχει παει σε ψυχιατρους και ψυχολογους για να βρει λυση στο προβλημα του
τι καθεστε και αναλυετε τωρα το ενα και το αλλο και αν βγαζει λογικη αυτο που λεει και τα αρχιδια μας κουνιουνται
αμα εχετε να πειτε ενα καλο λογο πειτε το να βοηθησουμε το παιδακι οπως μπορει ο καθενας
αμα δεν εχετε σπαστε και μην του πρηζετε τα γκογκοβια
τι καθεστε και αναλυετε τωρα το ενα και το αλλο και αν βγαζει λογικη αυτο που λεει και τα αρχιδια μας κουνιουνται
αμα εχετε να πειτε ενα καλο λογο πειτε το να βοηθησουμε το παιδακι οπως μπορει ο καθενας
Tελικα και αλλοι εχουν ψυχωσεις οχι μονο ο πικερ.
Δες τον αλλον, γιατρος ειναι και νομιζει οτι ο πικερ ειναι το πειραματοζωο του, κατι να περναει την ωρα του.
Τι να πεις στον μαλακα;
Καλα οι αντρακλες που πανε με τρανς και του λενε να βρει γκομενα ..................... :-
Δες τον αλλον, γιατρος ειναι και νομιζει οτι ο πικερ ειναι το πειραματοζωο του, κατι να περναει την ωρα του.
Τι να πεις στον μαλακα;
Καλα οι αντρακλες που πανε με τρανς και του λενε να βρει γκομενα ..................... :-
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τυποι το παληκαρακι εκατσε κι εγραψε εδω μεσα οτι ειχε ψυχωση απο εφηβος και τσιμπιοταν μεχρι που πληγιαζε ολο του το σωμα, οτι δεν ειχε βγει για χρονια ποτε με φιλους η για μπανιο στη θαλασσα, οτι η μεγαλυτερη του απολαυση ειναι να τρωει το βραδυ πατατακια και οτι εχει παει σε ψυχιατρους και ψυχολογους για να βρει λυση στο προβλημα του
αυτο με τα πληγιασματα με στενοχωρησε και μενα. αμα ειναι τρολια θα τον γαμησω
Ολα παιζουν, αλλα δεν μπορουμε να πουμε οτι πεσαμε και απο τα συννεφα.αμα ειναι τρολια θα τον γαμησω
Εχουν λογικη.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
ε του πουστη να παει εκει το μυαλο του να κανει τετοια τρολια δε νομιζωαυτο με τα πληγιασματα με στενοχωρησε και μενα. αμα ειναι τρολια θα τον γαμησω
αληθεια λεει ο σαλτιμπαγκος
με στενοχωρησε κι εμενα γαμω το στανιο μου
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Μπορεί να είναι τρολιά τύποι.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
δυσκολο να ειναι τρολια...Μπορεί να είναι τρολιά τύποι.
Μπαμ εκανε απο χιλιομετρα οτι ο ανθρωπος ειχε θεμα. Το μονο που δεν μπορουσαμε να ξερουμε βεβαια ειναι τι θεμα.
Η μονη πιθανοτητα να ειναι τρολια ειναι να ειναι ολος ο χαρακτηρας τρολια και "εσπασε" με αυτον τον τροπο.
Οπως και να χει το κραξιμο μετα την καταθεση ψυχης του ειναι ακυρο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις