Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
νομος γροθια στο στομαχι του πικερ ο νομος παπα :erection: :erection: :erection:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΨΟΥΡΕΜΕΝΗ, ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΒΛΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΒΛΩΝΟΥΜΕ... ΓΑΜΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΙΠΙΝΑΚΙΑ ΙΔΙΑΣ Ή ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΦΥΣΙΚΑ... ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ.. ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΣΙΑΚΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ!!

ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑ!!!
:erection: :wanker:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Γαμάμε άκα όποια γκόμενα μας κάτσει απ'όσες μας καυλώνουν
ή πουτάνα με καπότα αν δεν βρίσκουμε γκόμενα για άκα.
Αν η πουτάνα γουστάρει άκα, την πιάνουμε γκόμενα
οπότε την γαμάμε κι αυτή άκα όπως όλοι στον πλανήτη.
Γενικώς γαμάμε, χωρίς πολλά πολλά...

Νόμος dismorfian

Επισκέπτης
Γαμάμε άκα όποια γκόμενα μας κάτσει απ'όσες μας καυλώνουν
ή πουτάνα με καπότα αν δεν βρίσκουμε γκόμενα για άκα.
Αν η πουτάνα γουστάρει άκα, την πιάνουμε γκόμενα
οπότε την γαμάμε κι αυτή άκα όπως όλοι στον πλανήτη.
Γενικώς γαμάμε, χωρίς πολλά πολλά...

Νόμος dismorfian

Ποτέ δεν γαμάμε ακάποτα, ούτε βέβαια την γκόμενά μας. Εκτός και αν μας παρακαλέσει πολύ να της κάνουμε παιδί.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
dismorfian παπάρα άσε τα σκουλίκια για τις τεκίλες ...
που ξέρεις τα dicks των μελών όλων, εγκεφαλικά ανάπηρο νούμερο :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Ποτέ δεν συνδυάζουμε γκόμενα και πουτάνες. Αν έχουμε γκόμενα απέχουμε από κάθε μορφής πληρωμένο έρωτα, εκτός και αν είμαστε τόσο μάγκες που η γκόμενα το ξέρει και το αποδέχεται. Γενικά ποτέ δεν λέμε ψέματα στις γυναίκες. Το ψέμα είναι χαρακτηριστικό κατώτερου επιπέδου ανθρώπων που δεν έχουν τα αρχίδια να λένε την αλήθεια.

Επισκέπτης
Αν γνωρίζουμε κάποιον που έχει γκόμενα και παράλληλα πάει στις πουτάνες, τον δίνουμε αλύπητα στη γκόμενα και της την πέφτουμε στεγνά. Αυτή είναι και η μόνη περίπτωση που ο νόμος του Picker επιτρέπει το φλερτ σε γυναίκα.

Επισκέπτης
Οι περήφανοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες δεν κάνουμε ποτέ παρέα με άτομα που ξέρουμε ότι έχουν γκόμενα και πάνε παράλληλα στα κρυφά με πουτάνες. Τα άτομα αυτά είναι η πιο ελεεινή και γλοιώδης εκδοχή του αντρικού φύλου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
γλειφομουνι δεν κανεις πικερ ?  είναι γεματα ιχνοστοιχεία και μεταλλα τα μουνοζουμα, δεν τοξερες ?

Κάνω μερικές φορές, αν δεν μπορώ να καυλώσω επαρκώς με κάτι άλλο. Ο στόχος μου είναι πάντα να χύνω με επαφή με όσο το δυνατόν συνοπτικότερες διαδικασίες. Δηλαδή αν καυλώσω με το γλείψιμο στα πατουσάκια δεν την αφήνω να μου πάρει ούτε πίπα.

Γλείφετε κάτι το βρωμερό, γκουρού Πίκη;  :)

Καμία γκόμενα ή πουτάνα δεν γαμάμε χωρίς καπότα εκτός και αν μας παρακαλέσει να της κάνουμε παιδί. Αγαπάμε πάρα πολύ την πούτσα μας για να τη βάλουμε ακάποτη μέσα στο σκοτεινό και βρώμικο μουνί. Επαναλαμβάνω, γαμάμε κυρίως για να μην είμαστε μαλάκες και πολύ λιγότερο για την ηδονή. Όποιος θέλει να νιώσει ηδονή μπορεί να βάλει και ένα παλούκι στον κώλο του για να βρει το αντρικό σημείο G.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Αν γνωρίζουμε κάποιον που έχει γκόμενα και παράλληλα πάει στις πουτάνες, τον δίνουμε αλύπητα στη γκόμενα και της την πέφτουμε στεγνά. Αυτή είναι και η μόνη περίπτωση που ο νόμος του Picker επιτρέπει το φλερτ σε γυναίκα.

Μμμμμμμμ...συ είπας!

Σε πάω όπου θέλω βλαξ.

:2funny:

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
στον πουτσο μας ΟΛΑ.. η γκομενα μας δεν θα καταλαβει ΠΟΤΕ ποσο σημαντικη ειναι η καβλα για εμας! δεν χωραει στο μυαλο της οτι ο γνησιος γαμιας μπορει να αγαπαει αλλη και να γαμαει αλλη ετσι για την αλλαγη και την καβλα..

ΓΑΜΑΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..

οσο για κατι φεμινιστριουλες που αν  μαθουν οτι εχουμε σχεση και γαμαμε απο δω και απο κει, θα μας καρφωσουν και θα την πεσουνε στην γκομενα μας τους γραφουμε στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ γιατι και δεν εχουν ελπιδα να ριξουνε την γκομενα ενως γαμια γιατι ειναι μπαζα και δεν ξερουν να την πεφτουν αλλα και γιατι ειναι αδυνατον να ξερουν εμας ή τις γυναικες μας γιατι... ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΝΑΥΑΓΙΑ!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μια ένσταση σε νόμο παπα και dismorfian , γαμεύουμε ακάποτα μεν αλλά φροντίζουμε να αποσυρόμεθα έγκαιρα δε , γιατί το ενδεχόμενο
μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης καραδοκεί στην γωνία και αν μας συμβεί θα μας κόψει μαχαίρι το πέος και όλα τα όμορφα μέρη στα οποία
συνηθίζει να μπαίνει !

:hi:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Η μέθοδος Ozino- Knauss κι ολόκληρη η σύγχρονη ιατρική μας βοηθούν άνα πάσα στιγμή.
Σίγουρα πάντως προσέχουμε όταν πρέπει.

:sunglasses:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1

Εγώ θα πω σ'εσένα; μάλλον να σε ρωτάω πρέπει.  :sunglasses:
Αυτά είναι γνωστά. Γόνιμες μέρες, αντισυλληπτικά κτλ.

Απλά δεν φορτώνουμε πολύ τις γκόμενες με αντισυλληπτικά διότι ως γνωστόν φτιάχνουν
κωλάρες από μικρή ηλικία κι αυτό δεν είναι και πολύ καλό.

Προσωπικά αν δεν τον στραγγίξω εντελώς, δεν τον βγάζω.
Φυσικά στην περίπτωση που κρίνω εγώ σωστή. Δικό μου θέμα αυτό.

Μιλάμε πάντα για γκόμενες. Δηλαδή για οποιαδήποτε κυκλοφορεί μαζί μας έξω.
Αυτό το ον λέγεται γκόμενα εκτός αν είναι πρώτου βαθμού (άντε δεύτερου)

συγγενικό μουνί.

Οτιδήποτε άλλο λέγεται γκόμενα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εγώ θα πω σ'εσένα; μάλλον να σε ρωτάω πρέπει.  :sunglasses:
Αυτά είναι γνωστά. Γόνιμες μέρες, αντισυλληπτικά κτλ.

Απλά δεν φορτώνουμε πολύ τις γκόμενες με αντισυλληπτικά διότι ως γνωστόν φτιάχνουν
κωλάρες από μικρή ηλικία κι αυτό δεν είναι και πολύ καλό.

Προσωπικά αν δεν τον στραγγίξω εντελώς, δεν τον βγάζω.
Φυσικά στην περίπτωση που κρίνω εγώ σωστή. Δικό μου θέμα αυτό.

Μιλάμε πάντα για γκόμενες. Δηλαδή για οποιαδήποτε κυκλοφορεί μαζί μας έξω.
Αυτό το ον λέγεται γκόμενα εκτός αν είναι πρώτου βαθμού (άντε δεύτερου)

συγγενικό μουνί.

Οτιδήποτε άλλο λέγεται γκόμενα.

τα αντισυλληπτικά τα ξέρω αν και πολλές γυναίκες δεν θέλουν να παίρνουν
επίσης το χάπι της επόμενης μέρας το ξέρω
τις γόνιμες μέρες το ξέρω αλλά δεν με καθησυχάζει
την μέθοδο που λές δεν την ξέρω ούτε κάτι άλλο που υποθέτω ότι υπαινίσεσαι

πολλές φορές υπάρχει μια εκροή υγρού απο το πέος ,όχι εκσπερμάτιση και άνευ οργασμού , την οποία δεν μπορώ να ελέγξω
αυτό πάντα με γεμίζει άγχος , κάπου διάβασα ότι αυτό το υγρό δεν έχει σπέρμα , είναι προστατικά υγρά και υγρά απο βαρθολίνειους αδένες κτλ κτλ
αλλά η αβεβαιότητα είναι πάντα αγχώδης και ζόρικη σ'αυτήν την περίπτωση

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
επίσης είναι αγχώδης η κατάσταση που παρά του ότι αποσύρεσαι έγκαιρα υπάρχει ημι-εκσπερμάτιση και δεν μπορείς να καταλάβεις
αν έγινε μετά την απόσυρση ή κατά την απόσυρση ενώ το πέος βρισκόταν στον κόλπο ...

όλα αυτά εμένα με αγχώνουν πάρα πολύ , αλλά απο την άλλη το δέλεαρ του ακάποτου είναι μεγάλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom