Επισκέπτης
νομος γροθια στο στομαχι του πικερ ο νομος παπα
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΨΟΥΡΕΜΕΝΗ, ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΒΛΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΒΛΩΝΟΥΜΕ... ΓΑΜΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΙΠΙΝΑΚΙΑ ΙΔΙΑΣ Ή ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΦΥΣΙΚΑ... ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ.. ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΣΙΑΚΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ!!
ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑ!!!
νομος γροθια στο στομαχι του πικερ ο νομος παπα
Γαμάμε άκα όποια γκόμενα μας κάτσει απ'όσες μας καυλώνουν
ή πουτάνα με καπότα αν δεν βρίσκουμε γκόμενα για άκα.
Αν η πουτάνα γουστάρει άκα, την πιάνουμε γκόμενα
οπότε την γαμάμε κι αυτή άκα όπως όλοι στον πλανήτη.
Γενικώς γαμάμε, χωρίς πολλά πολλά...
Νόμος dismorfian
γλειφομουνι δεν κανεις πικερ ? είναι γεματα ιχνοστοιχεία και μεταλλα τα μουνοζουμα, δεν τοξερες ?
Κάνω μερικές φορές, αν δεν μπορώ να καυλώσω επαρκώς με κάτι άλλο. Ο στόχος μου είναι πάντα να χύνω με επαφή με όσο το δυνατόν συνοπτικότερες διαδικασίες. Δηλαδή αν καυλώσω με το γλείψιμο στα πατουσάκια δεν την αφήνω να μου πάρει ούτε πίπα.
Καμία γκόμενα ή πουτάνα δεν γαμάμε χωρίς καπότα εκτός και αν μας παρακαλέσει να της κάνουμε παιδί. Αγαπάμε πάρα πολύ την πούτσα μας για να τη βάλουμε ακάποτη μέσα στο σκοτεινό και βρώμικο μουνί. Επαναλαμβάνω, γαμάμε κυρίως για να μην είμαστε μαλάκες και πολύ λιγότερο για την ηδονή. Όποιος θέλει να νιώσει ηδονή μπορεί να βάλει και ένα παλούκι στον κώλο του για να βρει το αντρικό σημείο G.
Αν γνωρίζουμε κάποιον που έχει γκόμενα και παράλληλα πάει στις πουτάνες, τον δίνουμε αλύπητα στη γκόμενα και της την πέφτουμε στεγνά. Αυτή είναι και η μόνη περίπτωση που ο νόμος του Picker επιτρέπει το φλερτ σε γυναίκα.
Η μέθοδος Ozino- Knauss κι ολόκληρη η σύγχρονη ιατρική μας βοηθούν άνα πάσα στιγμή.
Σίγουρα πάντως προσέχουμε όταν πρέπει.
για πέ
Εγώ θα πω σ'εσένα; μάλλον να σε ρωτάω πρέπει.
Αυτά είναι γνωστά. Γόνιμες μέρες, αντισυλληπτικά κτλ.
Απλά δεν φορτώνουμε πολύ τις γκόμενες με αντισυλληπτικά διότι ως γνωστόν φτιάχνουν
κωλάρες από μικρή ηλικία κι αυτό δεν είναι και πολύ καλό.
Προσωπικά αν δεν τον στραγγίξω εντελώς, δεν τον βγάζω.
Φυσικά στην περίπτωση που κρίνω εγώ σωστή. Δικό μου θέμα αυτό.
Μιλάμε πάντα για γκόμενες. Δηλαδή για οποιαδήποτε κυκλοφορεί μαζί μας έξω.
Αυτό το ον λέγεται γκόμενα εκτός αν είναι πρώτου βαθμού (άντε δεύτερου)
συγγενικό μουνί.
Οτιδήποτε άλλο λέγεται γκόμενα.