ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Πικερ οσο ελειπες καποιοι παραβιασαν τον νομο σου.και καποιοι αρχισαν να τον εφαρμοζουν :S :S :S
Πικερ οσο ελειπες καποιοι παραβιασαν τον νομο σου.και καποιοι αρχισαν να τον εφαρμοζουν :S :S :S
τυπε οι Κυριακες θα ξανααποκτησουν νοημα.πανω που ειχα αρχισει να απογοητευομαι :S :S :SΤυπε τωρα που γυρισε ο νομοθέτης ολα θα μπουν σε ταξη. :S :S :S
Εγώ φίλε δεν σε ξέρω προσωπικά, άλλα τελείως φιλικά και ανθρώπινα θα σου πώ κοίτα να βρείς καμιά γκόμενα έξω που να έχεις χημεία να απολαύσεις καλό γαμήσι, συναίσθημα κλπ και στις πουτάνες πας όποτε γουστάρεις.Δεν στις παίρνει κανείς.Αυτές πάντα εκεί διαθέσιμες είναι. Εγώ έτσι το βλέπω και δεν πρόκειται να σου ξαναπώ τίποτα. Το θεωρώ κάψιμο να στηρίζεσαι μόνο στις πουτάνες και θεωρώ ότι χάνεις πολύ όμορφα πράγματα. Σίγουρα οι γυναίκες το έχουν χάσει και πολλές δεν αξίζουν ούτε να της φτύσεις, αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο. Δεν είναι όλες έτσι και σε πολλές περιπτώσεις κι εμείς είμαστε για το πούτσο.Αυτά που σου δίνει η κοπέλα/ γυναίκα σου , δεν μπορεί να στα δώσει μια πουτάνα. Μην τρελαθούμε ρε παιδιά!Έχω γαμήσει 6 γκόμενες στη ζωή μου χωρίς να τις πληρώσω. Το γαμήσι που έκανα μαζί τους ήταν σίγουρα κατώτερο από το γαμήσι που έχω κάνει με συγκεκριμένες πουτάνες. Τις περισσότερες από αυτές τις παράτησα εγώ ο ίδιος για να ξαναγυρίσω στις πουτάνες. Φυσικά θα το θεωρούσα αδιανόητο για τα παντελόνια που φοράω να κρατούσα τη σχέση μαζί τους και παράλληλα να συνέχιζα να γαμάω πουτάνες στα κρυφά. Όσοι το κάνουν αυτό δεν είναι πραγματικοί άντρες.
Να δείς ένα κενό που είχα χθές το βράδυ οταν έχυνα στο στόμα μια πρώην μου που μόλις χώρισε απο έναν μαλάκα και μου έστειλε και βγήκαμε.Άσε φίλε.... μεγάλο κενό......Τέτοιο κενό που δεν χρειάστηκε καν καθαρίσω τον πούτσο μου....γυάλιζε ολόκληρος.....Πρέπει πρώτα να υποσχεθείς στον εαυτό σου ότι δεν θα ξαναμαλακιστείς και ότι δεν θα ξαναπείς ποτέ ψέματα σε γυναίκα και ύστερα, πάνω σε αυτή τη βάση, θα εφαρμόσεις τη συχνότητα σεξ που σου προτείνω. Μόνο ο δύσκολος δρόμος της εγκράτειας και της αρετής θα σε κάνει ευτυχισμένο. Ο εύκολος δρόμος θα σου αφήνει πάντα στο τέλος ένα κενό.
Να δείς ένα κενό που είχα χθές το βράδυ οταν έχυνα στο στόμα μια πρώην μου που μόλις χώρισε απο έναν μαλάκα και μου έστειλε και βγήκαμε.Άσε φίλε.... μεγάλο κενό......Τέτοιο κενό που δεν χρειάστηκε καν καθαρίσω τον πούτσο μου....γυάλιζε ολόκληρος.....
Κανένα ψέμα φίλε μου. Ελευθεροι άνθρωποι , που δεν τράβαγε η σχέση μας στο παρελθόν για χ λόγους, βρεθήκαμε μετά απο καιρό να είμαστε και οι δυο χωρίς σχέση, βγήκαμε τα ήπιαμε και πηδηχτήκαμε (και με συναίσθημα μπορώ να σου πω). Δεν κεράτωσε κανείς κανεναν. Δεν είπε ψέμματα κανείς σε κανέναν.Δεν υπάρχει καμία επιτυχία όταν δεν έχει κατακτηθεί με την αλήθεια και την ηθική. Δεν υπάρχει καμία κατάκτηση όταν στηρίζεται πάνω στο ψέμα. Οι μικρές σου επιτυχίες είναι τεράστιες όταν βασίζονται στην τιμιότητα και την αρετή.
Παει το εχασε εντελως