Από τη στιγμή που μου γαμάς την πουτάνα η γυναίκα σου λαμόγιο μου ανήκει. Είναι πουτάνα κι αυτή.![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Από τη στιγμή που μου γαμάς την πουτάνα η γυναίκα σου λαμόγιο μου ανήκει. Είναι πουτάνα κι αυτή.![]()
Εφαρμόζουμε το νόμο του Picker και την πέφτουμε μόνο στις γυναίκες των παντρεμένων που μας γαμάνε τις πουτάνες.![]()
οι πακηδες τυπε που πάνε σε μπουρδέλα είναι παντρεμένοι;Kαι οι Πακιστανοι σου γαμανε τις πουτανες
Θα την πεφτεις και σε Πακιστανες
Προσεχε ομως γιατι οι πακιστανοι εχουν ενα θεματακι
οταν οι γυναικες τους γαμιουνται με απιστους![]()
Δεν γνωριζω αλλα γκρινιαζει που του γαμανε τις πουτανεςοι πακηδες τυπε που πάνε σε μπουρδέλα είναι παντρεμένοι;![]()
Kαι οι Πακιστανοι σου γαμανε τις πουτανες
Kαι οι Πακιστανοι σου γαμανε τις πουτανες
πριν απο λιγο γυρισα απο κρεμπιε που εριξα στην μουναρα γκομενας στο σπιτι της.μετα τα ανεπαλληλα χτυπηματα που εχει υποστει η creampie clan καπου επρεπε να γραψω και γω το γεγονος. νομιζω οτι ο νομος του πικερ μου δινει αυτη τη δυνατοτητα. το αναφερω λοιπον και επιφυλασσομαι για περιγραφη![]()
![]()
![]()
![]()
Πικερ θα επαιρνες παρτουζα πουτανα μαζι με πακι?
τυπε θα παρω τα αρχιδια μου,αντι για απαντηση θα μου βαλει σε κεφαλαια παλι τον νομο :S :S :S
πιανεις κουβεντα στο σαλονι με τους πακι?Παρτούζα δεν θα έκανα ποτέ γιατί δεν θα μου σηκωνόταν καν στη θέα μιας άλλης πούτσας. Αυτό για όσους μαλάκες εξομοιώνουν το κωλοδάχτυλο από γυναίκα με την ομοφυλοφιλία.
Φυσικά και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ήμουν Πακιστανός και δεν τους σιχαίνομαι καθόλου. Πολλοί από αυτούς είναι πιο καθαροί από τους Έλληνες. Όλα στο μυαλό σας είναι μαλάκες.
Picker καποιοι πανε στα στουντιο για να αποφυγουν τους πακι στο Μεταξυ.και συ τωρα ετσι απλα τους λες οτι ουτε σε στουντιο μπορουν να πηγαινουν? :S :S :SΈχω και φίλους Πακιστανούς που δουλεύουν σε μαγαζιά στο Μοναστηράκι και γαμάνε σε μπουρδέλα. Κάποιοι από αυτούς γαμάνε και σε στούντιο καθώς βγάζουν αρκετά λεφτά. Όλα στο μυαλό σας είναι, σε άλλες χώρες - όπως στην Αγγλία - δεν υπάρχει τέτοιος ρατσισμός.