Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Ψηφίζει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και άλλα κεντρογενή κόμματα. Θα βρω τη γυναίκα σου και θα της δώσω το μουνάκι στο χέρι.  :fuck1:

Νομιζεις τασουλη... θα σου φυτεψει τα αρχιδια και τον πουτσο σου στον κωλο σου και θα σου αρέσει πολύ :gay:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
μπροστα στις μαλακιες που εγραψες για τον πισωγλεντζε τον παντελιδη ... ο  πικερ φανταζει μπροστα σου μεγας τυπας!

Με 100 ποστ δε μπορεις να μου απευθυνεις το λογο ανυπαρκτε.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Εμένα προσωπικά με έχει πείσει ο Picker και σε αυτό. Έχουμε πόλεμο με τα παντρεμένα λαμόγια. Βλέπουμε τις γυναίκες τους σαν πουτάνες, δίνουμε τα λαμόγια στεγνά και τους γαμάμε τις γυναίκες όπως ακριβώς τους αξίζει. Σαν πουτάνες!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Χαχαχα! Ναι, με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες σας γαμάνε τις γυναίκες. Ερχόμαστε!  :rockon:

Tι μας λες ρε Τασουληηηηηηη..... μπουρδελιαρης του 10ευρου είσαι, σιγα που θα ριξεις την γυναικα μου.... :2funny: :2funny: :2funny:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Εφαρμόζουμε το νόμο του Picker και την πέφτουμε μόνο στις γυναίκες των παντρεμένων που μας γαμάνε τις πουτάνες.  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Εμένα προσωπικά με έχει πείσει ο Picker και σε αυτό. Έχουμε πόλεμο με τα παντρεμένα λαμόγια. Βλέπουμε τις γυναίκες τους σαν πουτάνες, δίνουμε τα λαμόγια στεγνά και τους γαμάμε τις γυναίκες όπως ακριβώς τους αξίζει. Σαν πουτάνες!

Δεν υπαρχει περιπτωση ποτέ να σταυρωσεις γκόμενα, ούτε καν μπαζο..... οπότε μείνε με τις πουτάνες του 10ευρου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εφαρμόζουμε το νόμο του Picker και την πέφτουμε μόνο στις γυναίκες των παντρεμένων που μας γαμάνε τις πουτάνες.  :rockon:
φιλαρακι κάπου το έχασες.Δεν λέει αυτό ο νομος  :2funny: του πικιπικιραμ  :2funny: :2funny:
Για ξαναδιαβασε τον  :2funny: :2funny:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.362
Πόντοι
14.615
Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που γραφω σε αυτο το ποστ, το οποίο έχει τρολαριστεί οσο δεν παίρνει.

Σέβομαι και τιμάω τον Πίκερ και εφαρμόζω τον νόμο του με κάποιες  μικρές παραλλαγές ώστε να προσαρμοστεί στον χαρακτήρα μου.
Άρα είσαι μαλάκας.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
πριν απο λιγο γυρισα απο κρεμπιε που εριξα στην μουναρα γκομενας στο σπιτι της.μετα τα ανεπαλληλα χτυπηματα που εχει υποστει η creampie clan καπου επρεπε να γραψω και γω το γεγονος.  νομιζω οτι ο νομος του πικερ μου δινει αυτη τη δυνατοτητα.  το αναφερω λοιπον και επιφυλασσομαι για περιγραφη :dunno: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
πριν απο λιγο γυρισα απο κρεμπιε που εριξα στην μουναρα γκομενας στο σπιτι της.μετα τα ανεπαλληλα χτυπηματα που εχει υποστει η creampie clan καπου επρεπε να γραψω και γω το γεγονος.  νομιζω οτι ο νομος του πικερ μου δινει αυτη τη δυνατοτητα.  το αναφερω λοιπον και επιφυλασσομαι για περιγραφη :dunno: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :rockon: :rockon: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom