Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όντως noctilucent, δεν έχω καμία σχέση με την αριστερά. Αυτοί είναι φεμινιστές, εγώ είμαι φαλλοκράτης. Αυτοί είναι κοινωνιστές, εγώ είμαι φιλελεύθερος-συντηρητικός. Αυτοί δεν πάνε με πόρνες γιατί το θεωρούν εκμετάλλευση, εγώ θέλω όλες οι γυναίκες να νιώθουν πουτάνες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Να υποθέσουμε λοιπόν ότι τα κωλοδάχτυλα που τρώτε είναι φαλλοκρατικά - συντηριτικά κωλοδάχτυλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσοι κατά καιρούς με έχουν χαρακτηρίσει αριστερό επειδή δεν έχω πρόβλημα να γαμάω τις ίδιες γυναίκες με τους Πακιστανούς ή επειδή δέχομαι κωλοδάχτυλο δεν ξέρουν πού πάνε τα 4, είναι ιδεολογικοί στόκοι. Εγώ είμαι φιλελεύθερος με συντηρητικά στοιχεία, δεν έχω καμία σχέση με την αριστερά.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Όντως noctilucent, δεν έχω καμία σχέση με την αριστερά. Αυτοί είναι φεμινιστές, εγώ είμαι φαλλοκράτης. Αυτοί είναι κοινωνιστές, εγώ είμαι φιλελεύθερος-συντηρητικός. Αυτοί δεν πάνε με πόρνες γιατί το θεωρούν εκμετάλλευση, εγώ θέλω όλες οι γυναίκες να νιώθουν πουτάνες.
Για πιο λογο πιστευεις πως ποσταρουν σε ενα σαιτ που λεγεται
bourdela, με κυριο αντικειμενο τις κριτικες σε πουτάνες :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Όσοι κατά καιρούς με έχουν χαρακτηρίσει αριστερό επειδή δεν έχω πρόβλημα να γαμάω τις ίδιες γυναίκες με τους Πακιστανούς ή επειδή δέχομαι κωλοδάχτυλο δεν ξέρουν πού πάνε τα 4, είναι ιδεολογικοί στόκοι. Εγώ είμαι φιλελεύθερος με συντηρητικά στοιχεία, δεν έχω καμία σχέση με την αριστερά.

Ζητώ συγγνώμην.  :)

Μόλις τώρα κατάλαβα ότι τα κωλοδάχτυλα που τρώτε είναι φιλελεύθερα και, ότι τα τρώτε από τον γενικότερο φιλελευθερισμό σας.  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
πικερ βλεπω τον γασπαρη να σου παιρνει την μπουκια απο το στομα....

Ξερετε που είναι ο γασπαρης? μηπως τελικα αυτοκτόνησε? μηπως τον εδιωξε από το σπιτι η γυναίκα του?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
Ξερετε που είναι ο γασπαρης? μηπως τελικα αυτοκτόνησε? μηπως τον εδιωξε από το σπιτι η γυναίκα του?

βρίσκετε σε αλλεπάλληλες συναντησεις με μεγαλοδικηγορους ξερω μονο οτι θα κανει ένσταση-ακυρωση αποτελεσματος και επανακαταμετρηση ψηφων.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ επειδη οι αντιπαλοι σου εχουν ψηφιστει με πολιτικα κριτηρια, οφειλεις στο ονομα του φερ πλευ, να αναλυεις τις πολιτικες σου θεσεις, μεχρι το τελος του διαγωνισμου.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Ξερετε που είναι ο γασπαρης? ...
...

Που θες να 'ναι ρε τύπε;

γαμησδα σημερα τρεις φορες   δυο μεταξουργειο και μια φυλης     γαμησα την μονικα απο κολωνου 27 ισογειο και την αλλη μονικα απο κολονου 30   δ    δεν περασα και τοσο καλα  ευτυχως που πηγα και γαμησα φυλης    σε ενα ομορφο   μωρακι     και  ρεφαρα 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
βρίσκετε σε αλλεπάλληλες συναντησεις με μεγαλοδικηγορους ξερω μονο οτι θα κανει ένσταση-ακυρωση αποτελεσματος και επανακαταμετρηση ψηφων.

Εχει αποδεχτεί την ήττα του.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο πικερ το χρειαζεται το εχει  αναγκη    εγω  γαμησα τρεις  τανες ωστε να  ειμαι σε τοπ φορμα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem έχω εκθέσει πολλές φορές τις πολιτικές μου απόψεις. Είμαι φιλελεύθερος προς φιλελεύθερα συντηρητικός. Στη ζωή μου ως τώρα έχω ψηφίσει 3 κόμματα: Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων. Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω πάλι μάλλον ΝΔ γιατί σε γενικές γραμμές με εκφράζει ιδεολογικά λίγο περισσότερο από ό,τι οι υπόλοιποι. Στην πραγματικότητα είμαι πιο κοντά στη Δημιουργία Ξανά αλλά δυστυχώς είναι αδύνατον αυτό το κόμμα να πιάσει το 3% και έχω πλέον αποφασίσει να μην ψηφίζω πολύ μικρά κόμματα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ο βασιλιάς του bourdela.com επιστρέφει. Είναι εδώ για να σας διδάξει ήθος, να σας μάθει μπαλίτσα. Είναι εδώ για να σας διασκεδάσει, να σας προβληματίσει, να σας εκνευρίσει... Και φυσικά είναι εδώ για να στεφθεί Μίστερ Μαλάκας 2016.  :sunglasses:
:headbang2: :headbang2: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μεγάλε alexcord σε χαιρετώ. Είσαι ένας από τους λίγους συμπαραστάτες μου. Οπαδούς έχω πολλούς, συμπαραστάτες λίγους.

Εγώ σε συμπαθώ πίκερ.
Είσαι έντιμος άνθρωπος και ηθικός που απλά δεν τον βοήθησε η τύχη.
Και πιθανόν δεν είχε ευκαιρίες να γίνει όσο βάρβαρος χρειάζεται για να πετύχει κάτι παραπάνω στη ζωή , χωρίς να του χαριστει και χωρίς να το έχει ... κληρονομήσει.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ...... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ.
Αυτό το ότι θα καρφώσεις δεσμευμένους που γαμάνε σε μπουρδέλα.
Είναι κάτι που δεν θα το εκανες ποτέ, αλλά ακούγεται ενοχλητικά και είναι πολύ μαλακισμένο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
λακη η τυχη βουθαει του τολμηρους εγω καταφερα  απο μικρος  να ασχοληθω  με το χομπυ μου την μπαλα  που  μου φερνει  λεφτα     παντως  δεν το πιστεω οτι θα μαρτυραγε πιο πολυ το ειπε  ετσι  ωστε να μας  νευριασει    

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem έχω εκθέσει πολλές φορές τις πολιτικές μου απόψεις. Είμαι φιλελεύθερος προς φιλελεύθερα συντηρητικός. Στη ζωή μου ως τώρα έχω ψηφίσει 3 κόμματα: Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων. Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω πάλι μάλλον ΝΔ γιατί σε γενικές γραμμές με εκφράζει ιδεολογικά λίγο περισσότερο από ό,τι οι υπόλοιποι. Στην πραγματικότητα είμαι πιο κοντά στη Δημιουργία Ξανά αλλά δυστυχώς είναι αδύνατον αυτό το κόμμα να πιάσει το 3% και έχω πλέον αποφασίσει να μην ψηφίζω πολύ μικρά κόμματα.

Ναι αλλα δεν παιρνεις μερος στις πολιτικες συζητησεις. Οφειλεις να τοποθετηθεις κατα τη γνωμη μου στα διαφορα θεματα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εγώ σε συμπαθώ πίκερ.
Είσαι έντιμος άνθρωπος και ηθικός που απλά δεν τον βοήθησε η τύχη.
Και πιθανόν δεν είχε ευκαιρίες να γίνει όσο βάρβαρος χρειάζεται για να πετύχει κάτι παραπάνω στη ζωή , χωρίς να του χαριστει και χωρίς να το έχει ... κληρονομήσει.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ...... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ.
Αυτό το ότι θα καρφώσεις δεσμευμένους που γαμάνε σε μπουρδέλα.
Είναι κάτι που δεν θα το εκανες ποτέ, αλλά ακούγεται ενοχλητικά και είναι πολύ μαλακισμένο.

Αντιθετα με εσενα ειμαι βεβαιος οτι απο ολα οσα λεει αυτο το εννοει περισσοτερο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
στο μονο που συμφωνο με τον πικερ ειναι στο κομμα  ειμαι και εγω νεα δημοκρατια 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom