Όντως noctilucent, δεν έχω καμία σχέση με την αριστερά. Αυτοί είναι φεμινιστές, εγώ είμαι φαλλοκράτης. Αυτοί είναι κοινωνιστές, εγώ είμαι φιλελεύθερος-συντηρητικός. Αυτοί δεν πάνε με πόρνες γιατί το θεωρούν εκμετάλλευση, εγώ θέλω όλες οι γυναίκες να νιώθουν πουτάνες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.729
- Πόντοι
- 25.467
Να υποθέσουμε λοιπόν ότι τα κωλοδάχτυλα που τρώτε είναι φαλλοκρατικά - συντηριτικά κωλοδάχτυλα.
Όσοι κατά καιρούς με έχουν χαρακτηρίσει αριστερό επειδή δεν έχω πρόβλημα να γαμάω τις ίδιες γυναίκες με τους Πακιστανούς ή επειδή δέχομαι κωλοδάχτυλο δεν ξέρουν πού πάνε τα 4, είναι ιδεολογικοί στόκοι. Εγώ είμαι φιλελεύθερος με συντηρητικά στοιχεία, δεν έχω καμία σχέση με την αριστερά.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Για πιο λογο πιστευεις πως ποσταρουν σε ενα σαιτ που λεγεταιΌντως noctilucent, δεν έχω καμία σχέση με την αριστερά. Αυτοί είναι φεμινιστές, εγώ είμαι φαλλοκράτης. Αυτοί είναι κοινωνιστές, εγώ είμαι φιλελεύθερος-συντηρητικός. Αυτοί δεν πάνε με πόρνες γιατί το θεωρούν εκμετάλλευση, εγώ θέλω όλες οι γυναίκες να νιώθουν πουτάνες.
bourdela, με κυριο αντικειμενο τις κριτικες σε πουτάνες
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.729
- Πόντοι
- 25.467
Όσοι κατά καιρούς με έχουν χαρακτηρίσει αριστερό επειδή δεν έχω πρόβλημα να γαμάω τις ίδιες γυναίκες με τους Πακιστανούς ή επειδή δέχομαι κωλοδάχτυλο δεν ξέρουν πού πάνε τα 4, είναι ιδεολογικοί στόκοι. Εγώ είμαι φιλελεύθερος με συντηρητικά στοιχεία, δεν έχω καμία σχέση με την αριστερά.
Ζητώ συγγνώμην.
Μόλις τώρα κατάλαβα ότι τα κωλοδάχτυλα που τρώτε είναι φιλελεύθερα και, ότι τα τρώτε από τον γενικότερο φιλελευθερισμό σας.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
πικερ βλεπω τον γασπαρη να σου παιρνει την μπουκια απο το στομα....
Ξερετε που είναι ο γασπαρης? μηπως τελικα αυτοκτόνησε? μηπως τον εδιωξε από το σπιτι η γυναίκα του?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.939
- Πόντοι
- 41.129
Ξερετε που είναι ο γασπαρης? μηπως τελικα αυτοκτόνησε? μηπως τον εδιωξε από το σπιτι η γυναίκα του?
βρίσκετε σε αλλεπάλληλες συναντησεις με μεγαλοδικηγορους ξερω μονο οτι θα κανει ένσταση-ακυρωση αποτελεσματος και επανακαταμετρηση ψηφων.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Πικερ επειδη οι αντιπαλοι σου εχουν ψηφιστει με πολιτικα κριτηρια, οφειλεις στο ονομα του φερ πλευ, να αναλυεις τις πολιτικες σου θεσεις, μεχρι το τελος του διαγωνισμου.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.786
- Πόντοι
- 14.615
Ξερετε που είναι ο γασπαρης? ...
...
Που θες να 'ναι ρε τύπε;
γαμησδα σημερα τρεις φορες δυο μεταξουργειο και μια φυλης γαμησα την μονικα απο κολωνου 27 ισογειο και την αλλη μονικα απο κολονου 30 δ δεν περασα και τοσο καλα ευτυχως που πηγα και γαμησα φυλης σε ενα ομορφο μωρακι και ρεφαρα
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Που θες να 'ναι ρε τύπε;
Δεδομενου ότι ο γασπαρης εχει γυναίκα βιζιτου, πιθανόν να πληρώνει και την γυναίκα του για να την
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
βρίσκετε σε αλλεπάλληλες συναντησεις με μεγαλοδικηγορους ξερω μονο οτι θα κανει ένσταση-ακυρωση αποτελεσματος και επανακαταμετρηση ψηφων.
Εχει αποδεχτεί την ήττα του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ο πικερ το χρειαζεται το εχει αναγκη εγω γαμησα τρεις τανες ωστε να ειμαι σε τοπ φορμα
Duke Nukem έχω εκθέσει πολλές φορές τις πολιτικές μου απόψεις. Είμαι φιλελεύθερος προς φιλελεύθερα συντηρητικός. Στη ζωή μου ως τώρα έχω ψηφίσει 3 κόμματα: Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων. Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω πάλι μάλλον ΝΔ γιατί σε γενικές γραμμές με εκφράζει ιδεολογικά λίγο περισσότερο από ό,τι οι υπόλοιποι. Στην πραγματικότητα είμαι πιο κοντά στη Δημιουργία Ξανά αλλά δυστυχώς είναι αδύνατον αυτό το κόμμα να πιάσει το 3% και έχω πλέον αποφασίσει να μην ψηφίζω πολύ μικρά κόμματα.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Ο βασιλιάς του bourdela.com επιστρέφει. Είναι εδώ για να σας διδάξει ήθος, να σας μάθει μπαλίτσα. Είναι εδώ για να σας διασκεδάσει, να σας προβληματίσει, να σας εκνευρίσει... Και φυσικά είναι εδώ για να στεφθεί Μίστερ Μαλάκας 2016.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Μεγάλε alexcord σε χαιρετώ. Είσαι ένας από τους λίγους συμπαραστάτες μου. Οπαδούς έχω πολλούς, συμπαραστάτες λίγους.
Εγώ σε συμπαθώ πίκερ.
Είσαι έντιμος άνθρωπος και ηθικός που απλά δεν τον βοήθησε η τύχη.
Και πιθανόν δεν είχε ευκαιρίες να γίνει όσο βάρβαρος χρειάζεται για να πετύχει κάτι παραπάνω στη ζωή , χωρίς να του χαριστει και χωρίς να το έχει ... κληρονομήσει.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ...... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ.
Αυτό το ότι θα καρφώσεις δεσμευμένους που γαμάνε σε μπουρδέλα.
Είναι κάτι που δεν θα το εκανες ποτέ, αλλά ακούγεται ενοχλητικά και είναι πολύ μαλακισμένο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
λακη η τυχη βουθαει του τολμηρους εγω καταφερα απο μικρος να ασχοληθω με το χομπυ μου την μπαλα που μου φερνει λεφτα παντως δεν το πιστεω οτι θα μαρτυραγε πιο πολυ το ειπε ετσι ωστε να μας νευριασει
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Duke Nukem έχω εκθέσει πολλές φορές τις πολιτικές μου απόψεις. Είμαι φιλελεύθερος προς φιλελεύθερα συντηρητικός. Στη ζωή μου ως τώρα έχω ψηφίσει 3 κόμματα: Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων. Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω πάλι μάλλον ΝΔ γιατί σε γενικές γραμμές με εκφράζει ιδεολογικά λίγο περισσότερο από ό,τι οι υπόλοιποι. Στην πραγματικότητα είμαι πιο κοντά στη Δημιουργία Ξανά αλλά δυστυχώς είναι αδύνατον αυτό το κόμμα να πιάσει το 3% και έχω πλέον αποφασίσει να μην ψηφίζω πολύ μικρά κόμματα.
Ναι αλλα δεν παιρνεις μερος στις πολιτικες συζητησεις. Οφειλεις να τοποθετηθεις κατα τη γνωμη μου στα διαφορα θεματα.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εγώ σε συμπαθώ πίκερ.
Είσαι έντιμος άνθρωπος και ηθικός που απλά δεν τον βοήθησε η τύχη.
Και πιθανόν δεν είχε ευκαιρίες να γίνει όσο βάρβαρος χρειάζεται για να πετύχει κάτι παραπάνω στη ζωή , χωρίς να του χαριστει και χωρίς να το έχει ... κληρονομήσει.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ...... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ.
Αυτό το ότι θα καρφώσεις δεσμευμένους που γαμάνε σε μπουρδέλα.
Είναι κάτι που δεν θα το εκανες ποτέ, αλλά ακούγεται ενοχλητικά και είναι πολύ μαλακισμένο.
Αντιθετα με εσενα ειμαι βεβαιος οτι απο ολα οσα λεει αυτο το εννοει περισσοτερο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
στο μονο που συμφωνο με τον πικερ ειναι στο κομμα ειμαι και εγω νεα δημοκρατια
Παρόμοια θέματα