Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
3 συνεχόμενες μέρες έχω γαμήσει τη Λίκα από Κολωνού 30.

Τώρα γαμάω σχεδόν κάθε μέρα γιατί θέλω να ανεβάσω τη μέση συχνότητα στις 4 φορές τη βδομάδα.
η συχνοτητα αλλαζει συχνα στον νομο,αλλοτε μερα παρα μερα,αλλοτε γινεται 4.γιατι αυτο?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να την ανεβάσω αλλά μένω από δυνάμεις. Τώρα πάλι το προσπαθώ. Θα δείξει.
δηλαδη ειναι θεμα δικο σου η η συχνοτητα πρεπει να ισχυει γενικα?αν καποιος εχει αντοχες για παραπανω?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
picker πάλι ασυνεπής στην ειλικρίνεια που διατυμπανιζεις ?

βγες εξω να πεις στο λαό ότι στελνεις καρδούλες και γραψε περήφανα τον νομο σου

μη δειλιάζεις

elladarare

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2016
Like
130
Πόντοι
6
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

:rockon:

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

ΠΟΙΗΣΗ

Επισκέπτης

Οι δημιουργοι του κι οι εισηγητες του το εχουν ορισει ως πιρφορος. Το εχουμε πει χιλιες φορες.

Καποιοι προβληματικοι οπως ο πικερ, μη μπορωντας να πανε κοντρα σε κανεναν κανονα που τους εχει θεσει η κοινωνια, η μαμα τους, οποιοσδηποτε αλλος που θεωρουν ανωτερο απ τον ανάξιο εαυτο τους, συνεχιζουν να το γραφουν πυρφορος.

Ακους πικερ;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
"όσο πιο διεγερμένος τόσο λιγοτερη ανάγκη έχεις την συμμετοχή
...η ολιγοήμερη αποχή , τα οπτικά ερεθισματα απο πορνογραφική βιντεϊκή τέχνη και μεγάλη αναγκη αίσθησης έτερου γυναικειου σώματος ...έκαναν το πέος μου να κρατάει αρκετή αιμάτωση παρά τις ψυχρότατες κλιματολογικές συνθήκες ...”

Αξιωμα Πικερ απο τον Ριγκορμορτις;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αν μπορεί καποιος να του πει πως αυριο βραδυ παιζει μπαλιτσα.... :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο βασιλιάς του bourdela.com επιστρέφει. Είναι εδώ για να σας διδάξει ήθος, να σας μάθει μπαλίτσα. Είναι εδώ για να σας διασκεδάσει, να σας προβληματίσει, να σας εκνευρίσει... Και φυσικά είναι εδώ για να στεφθεί Μίστερ Μαλάκας 2016.  :sunglasses:

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Ο βασιλιάς του bourdela.com επιστρέφει. Είναι εδώ για να σας διδάξει ήθος, να σας μάθει μπαλίτσα. Είναι εδώ για να σας διασκεδάσει, να σας προβληματίσει, να σας εκνευρίσει... Και φυσικά είναι εδώ για να στεφθεί Μίστερ Μαλάκας 2016.  :sunglasses:
:hi:

:wanker: :wanker: :wanker:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μεγάλε alexcord σε χαιρετώ. Είσαι ένας από τους λίγους συμπαραστάτες μου. Οπαδούς έχω πολλούς, συμπαραστάτες λίγους.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129

πικερ βλεπω τον γασπαρη να σου παιρνει την μπουκια απο το στομα....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dmtrsxxx ο Γάσπαρης είναι γατάκι μπροστά μου. Δεν έχει καμιά ιδεολογία και απήχηση στο site. Γι' αυτό έχασε για πλάκα.  :-*

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Dmtrsxxx ο Γάσπαρης είναι γατάκι μπροστά μου. Δεν έχει καμιά ιδεολογία και απήχηση στο site. Γι' αυτό έχασε για πλάκα.  :-*
Αυτη η αλαζονεια θα οδηγησει στην πανωλεθρια σου :s&m_2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.472
Πόντοι
25.467

Ε όχι και για πλάκα!!!

Κάποια στιγμή σας είχε στον πόντο. Και αν αναλογιστούμε ότι αυτός είναι πρωτοεμφανιζόμενος μαλάκας ενώ εσείς βετεράνος, οι 3-4 ψήφοι που πήρατε παραπάνω δείχνουν ότι ιδρώσατε για να τον νικήσετε.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom