Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Με τη γυναίκα μου τα έχουμε πει αυτά.
Αν με απατήσει , έχω καβάτζα 10 κούτες άθικτα πλακάκια του υπογείου,
κόλλα, τσιμέντο ταχείας, ασβέστη , άμμο και εργαλεία πρόχειρα.
Άρα δεν ξεφεύγεις ούτε κόμμα από τον μικροαστισμό που άμεσα κατακρίνεις,αλλά πλαγίως αποδέχεσαι και υπερθεματίζεις...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Με τη γυναίκα μου τα έχουμε πει αυτά.
Αν με απατήσει , έχω καβάτζα 10 κούτες άθικτα πλακάκια του υπογείου,
κόλλα, τσιμέντο ταχείας, ασβέστη , άμμο και εργαλεία πρόχειρα.

άρα η αντρική απάτη είναι κάτι φυσικό ?

picker εσύ γιατί θα κάρφωνες τον άνθρωπο που απατάει? ...πότε έγινες πρεσβευτής της μονογαμίας αφού κοκορογαμείς στο μετάξι...άρα επιβεβαιώνεις πάλι ότι εφόσον δεν σου κάθεται μονιμη γκομενα πας κατ'ανάγκη και όχι απο ιδεολογία στα μπουρδέλα  :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zeljko γελοιοποιείσαι μόνος σου ρε τύπε με όσα λες. Εσύ να είσαι λαμόγιο του κερατά αλλά αν έκανε το ίδιο πράγμα η γυναίκα σου θα τη σκότωνες. Κάτι τέτοιοι μαλάκες είναι οι περισσότεροι Χρυσαυγίτες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis η ιδεολογία μου είναι η αντρική υπερηφάνεια. Αν νομίζεις ότι είναι αντρίκια στάση να κερατώνεις τη σύντροφό σου στα κρυφά και να μεταμφιέζεσαι για να μη σε δει κανένας γνωστός και σε καρφώσει, εγώ σηκώνω τα χέρια. Για μένα αυτή είναι δειλή στάση και όχι αντρίκια. Αν είσαι μάγκας πες το στα ίσια στη γυναίκα σου ότι είσαι πολυγαμικός και κάνε τη να το δεχτεί, αλλιώς φύγε. Το πολύ-πολύ να χάσεις την αγκαλίτσα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigormortis η ιδεολογία μου είναι η αντρική υπερηφάνεια. Αν νομίζεις ότι είναι αντρίκια στάση να κερατώνεις τη σύντροφό σου στα κρυφά και να μεταμφιέζεσαι για να μη σε δει κανένας γνωστός και σε καρφώσει, εγώ σηκώνω τα χέρια. Για μένα αυτή είναι δειλή στάση και όχι αντρίκια. Αν είσαι μάγκας πες το στα ίσια στη γυναίκα σου ότι είσαι πολυγαμικός και κάνε τη να το δεχτεί, αλλιώς φύγε. Το πολύ-πολύ να χάσεις την αγκαλίτσα.

στην ουσία όλοι το ξέρουν αυτό κατα βάθος (και ο άντρας και η γυναίκα) αλλά ούτε ο άντρας θα το πεί φατσα φόρα ούτε καμια γυναίκα θα το δεχτεί αν της το πείς ή το μάθει ...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αυτό το μήνα κλείνω 6 χρόνια χωρίς μαλακία. Με αυτό το δεδομένο θα θεωρήσω απλά αστείο τον τίτλο του Μίστερ Μαλάκα.  :-*

Πικερ μήπως να ξανααρχίσεις την μαλακία, ετσι για αλλαγή?  :rolleyes:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Γυαλιά ηλίου εννοείται φοράω!
Και καπέλα.

Το έχω σκεφτεί και για περούκα .

Αλλά πάλι με προβληματίζει που θα την κρύβω. Μπελάς.

Λακη καπως ετσι κυκλοφορείς?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

images

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάνεις μεγάλο λάθος. Εγώ έχω χωρίσει 6 γκόμενες που είχα γιατί είμαι πολυγαμικός και ειλικρινής. Δεν μπορώ με ένα μουνί αλλά δεν μπορώ να είμαι και ψεύτης. Ο συνδυασμός αυτών των δύο καθιστά αδύνατη τη δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
στην ουσία όλοι το ξέρουν αυτό κατα βάθος (και ο άντρας και η γυναίκα) αλλά ούτε ο άντρας θα το πεί φατσα φόρα ούτε καμια γυναίκα θα το δεχτεί αν της το πείς ή το μάθει ...

Η γυναικα μετα απο καποια χρονια γαμου θεωρει τον αντρα αποτυχημενο αν τη γαμαει συνεχεια. Σκεφτεται, αυτος δεν ειναι ικανος να βρει γκομενα και γαμαει εμενα συνεχεια. Σχεδον την αηδιαζει.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Άρα δεν ξεφεύγεις ούτε κόμμα από τον μικροαστισμό που άμεσα κατακρίνεις,αλλά πλαγίως αποδέχεσαι και υπερθεματίζεις...

Ζήτησα τη γνώμη σου για μένα ;
Μπορείς ανέτως να την βάλεις στον κώλο σου.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Ο Λίλα το κάνει αυτό. Είναι πολυγαμικός και η γυναίκα του είναι αυτόπτης μάρτυρας.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Κάνεις μεγάλο λάθος. Εγώ έχω χωρίσει 6 γκόμενες που είχα γιατί είμαι πολυγαμικός και ειλικρινής. Δεν μπορώ με ένα μουνί αλλά δεν μπορώ να είμαι και ψεύτης. Ο συνδυασμός αυτών των δύο καθιστά αδύνατη τη δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης.
attachment.php

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Ζήτησα τη γνώμη σου για μένα ;
Μπορείς ανέτως να την βάλεις στον κώλο σου.
Δεν είσαι στο απυρόβλητο να λες ό,τι γουστάρεις χωρίς αντίλογο!Αφού εκθέτεις τις απόψεις σου δημόσια,θα δεχτείς και την οποιαδήποτε κριτική,είτε συμφωνείς μ'αυτήν είτε όχι...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η γυναικα μετα απο καποια χρονια γαμου θεωρει τον αντρα αποτυχημενο αν τη γαμαει συνεχεια. Σκεφτεται, αυτος δεν ειναι ικανος να βρει γκομενα και γαμαει εμενα συνεχεια. Σχεδον την αηδιαζει.

απόλυτα σωστό ευγε  :hi:

(και όχι μόνο μετά απο κάποια χρόνια γάμου και στην αρχή της σχέσης αν πηγαινει ο άντρας μόνο με κείνη αφενός χαιρεται γιατί βρίσκει έναν πιθανό καλό μαλάκα αποκαταστάτη αλλά απο μέσα της λέει "ρε τον μαλάκα τον κακομοιρη μένει σε μένα επειδή δεν μπορεί να γαμήσει αλλού" )

http://[URL unfurl="true"]www.e-steki.gr/attachment.php?attachmentid=56297[/img[/URL]]
[/quote]

τώρα για να είμαι ειλικρινής το ότι "έχω χωρίσει 6γκομενες επειδή είμαι πολυγαμικός και ειλικρινής" ...δεν μας πολυπείθει ιδιαίτερα αλλά ας μην το σχολιάσουμε περαιτερω και φανουμε κακοπροαίρετοι...τελοσπάντων  :rolleyes: 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν είσαι στο απυρόβλητο να λες ό,τι γουστάρεις χωρίς αντίλογο!Αφού εκθέτεις τις απόψεις σου δημόσια,θα δεχτείς και την οποιαδήποτε κριτική,είτε συμφωνείς μ'αυτήν είτε όχι...

Και μπορώ να επιλέγω με ποιούς θα κάνω διάλογο.
Όχι με εσένα.
Δεν πήγες χθες να φας κανέναν πούτσο στα Εξάρχεια από Πάκια,
μαζί με το υπόλοιπο συνάφι σου ;;;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Και μπορώ να επιλέγω με ποιούς θα κάνω διάλογο.
Όχι με εσένα.
Δεν πήγες χθες να φας κανέναν πούτσο στα Εξάρχεια από Πάκια,
μαζί με το υπόλοιπο συνάφι σου ;;;
Να μαζεύεστε σε κανά καφενείο να τα λέτε μ'αυτούς που συμφωνείς,εδώ είναι forum.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom