Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
συγχαρητηρια πικερακο...Αυτό το μήνα κλείνω 6 χρόνια χωρίς μαλακία.
ουτε που σου φαινεται ..
συγχαρητηρια πικερακο...Αυτό το μήνα κλείνω 6 χρόνια χωρίς μαλακία.
συγχαρητηρια πικερακο...
ουτε που σου φαινεται ..
Άρα δεν ξεφεύγεις ούτε κόμμα από τον μικροαστισμό που άμεσα κατακρίνεις,αλλά πλαγίως αποδέχεσαι και υπερθεματίζεις...Με τη γυναίκα μου τα έχουμε πει αυτά.
Αν με απατήσει , έχω καβάτζα 10 κούτες άθικτα πλακάκια του υπογείου,
κόλλα, τσιμέντο ταχείας, ασβέστη , άμμο και εργαλεία πρόχειρα.
Με τη γυναίκα μου τα έχουμε πει αυτά.
Αν με απατήσει , έχω καβάτζα 10 κούτες άθικτα πλακάκια του υπογείου,
κόλλα, τσιμέντο ταχείας, ασβέστη , άμμο και εργαλεία πρόχειρα.
Rigormortis η ιδεολογία μου είναι η αντρική υπερηφάνεια. Αν νομίζεις ότι είναι αντρίκια στάση να κερατώνεις τη σύντροφό σου στα κρυφά και να μεταμφιέζεσαι για να μη σε δει κανένας γνωστός και σε καρφώσει, εγώ σηκώνω τα χέρια. Για μένα αυτή είναι δειλή στάση και όχι αντρίκια. Αν είσαι μάγκας πες το στα ίσια στη γυναίκα σου ότι είσαι πολυγαμικός και κάνε τη να το δεχτεί, αλλιώς φύγε. Το πολύ-πολύ να χάσεις την αγκαλίτσα.
Αυτό το μήνα κλείνω 6 χρόνια χωρίς μαλακία. Με αυτό το δεδομένο θα θεωρήσω απλά αστείο τον τίτλο του Μίστερ Μαλάκα. :-*
Γυαλιά ηλίου εννοείται φοράω!
Και καπέλα.
Το έχω σκεφτεί και για περούκα .
Αλλά πάλι με προβληματίζει που θα την κρύβω. Μπελάς.
στην ουσία όλοι το ξέρουν αυτό κατα βάθος (και ο άντρας και η γυναίκα) αλλά ούτε ο άντρας θα το πεί φατσα φόρα ούτε καμια γυναίκα θα το δεχτεί αν της το πείς ή το μάθει ...
Άρα δεν ξεφεύγεις ούτε κόμμα από τον μικροαστισμό που άμεσα κατακρίνεις,αλλά πλαγίως αποδέχεσαι και υπερθεματίζεις...
Rigormortis η ιδεολογία μου είναι η αντρική υπερηφάνεια. Αν νομίζεις ότι είναι αντρίκια στάση να κερατώνεις τη σύντροφό σου στα κρυφά και να μεταμφιέζεσαι για να μη σε δει κανένας γνωστός και σε καρφώσει, εγώ σηκώνω τα χέρια. Για μένα αυτή είναι δειλή στάση και όχι αντρίκια. Αν είσαι μάγκας πες το στα ίσια στη γυναίκα σου ότι είσαι πολυγαμικός και κάνε τη να το δεχτεί, αλλιώς φύγε. Το πολύ-πολύ να χάσεις την αγκαλίτσα.
Κάνεις μεγάλο λάθος. Εγώ έχω χωρίσει 6 γκόμενες που είχα γιατί είμαι πολυγαμικός και ειλικρινής. Δεν μπορώ με ένα μουνί αλλά δεν μπορώ να είμαι και ψεύτης. Ο συνδυασμός αυτών των δύο καθιστά αδύνατη τη δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης.
Δεν είσαι στο απυρόβλητο να λες ό,τι γουστάρεις χωρίς αντίλογο!Αφού εκθέτεις τις απόψεις σου δημόσια,θα δεχτείς και την οποιαδήποτε κριτική,είτε συμφωνείς μ'αυτήν είτε όχι...Ζήτησα τη γνώμη σου για μένα ;
Μπορείς ανέτως να την βάλεις στον κώλο σου.
Η γυναικα μετα απο καποια χρονια γαμου θεωρει τον αντρα αποτυχημενο αν τη γαμαει συνεχεια. Σκεφτεται, αυτος δεν ειναι ικανος να βρει γκομενα και γαμαει εμενα συνεχεια. Σχεδον την αηδιαζει.
http://[URL unfurl="true"]www.e-steki.gr/attachment.php?attachmentid=56297[/img[/URL]]
[/quote]
τώρα για να είμαι ειλικρινής το ότι "έχω χωρίσει 6γκομενες επειδή είμαι πολυγαμικός και ειλικρινής" ...δεν μας πολυπείθει ιδιαίτερα αλλά ας μην το σχολιάσουμε περαιτερω και φανουμε κακοπροαίρετοι...τελοσπάντων :rolleyes:
Δεν είσαι στο απυρόβλητο να λες ό,τι γουστάρεις χωρίς αντίλογο!Αφού εκθέτεις τις απόψεις σου δημόσια,θα δεχτείς και την οποιαδήποτε κριτική,είτε συμφωνείς μ'αυτήν είτε όχι...
Να μαζεύεστε σε κανά καφενείο να τα λέτε μ'αυτούς που συμφωνείς,εδώ είναι forum.Και μπορώ να επιλέγω με ποιούς θα κάνω διάλογο.
Όχι με εσένα.
Δεν πήγες χθες να φας κανέναν πούτσο στα Εξάρχεια από Πάκια,
μαζί με το υπόλοιπο συνάφι σου ;;;