You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Πικερ τον εχεις κατηγορησει οτι εξαφανιζεται επειδη βρηκε γκομενα :SΟ rigormortis πρέπει να είναι μεγάλος οπαδός μου. Εξαφανίζεται όταν εξαφανίζομαι και εμφανίζεται όταν εμφανίζομαι ξανά.
Όσον αφορά στο θέμα μας τώρα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Από τη στιγμή που εγώ είμαι ειλικρινής και εσύ ψεύτης με τις γυναίκες, ο μόνος τρόπος να σε αντιμετωπίσω αν γουστάρω τη γκόμενά σου είναι λέγοντάς της πόσο λαμόγιο είσαι. Είναι γελοίο να με σιχαίνεται η γκόμενά σου επειδή εγώ είμαι ειλικρινής και λέω ανοιχτά ότι πάω στα μπουρδέλα, και την ίδια στιγμή να σε αγαπάει ενώ στην πραγματικότητα είσαι χειρότερος πουτανιάρης από μένα. Το μειονέκτημά μου είναι η ειλικρίνεια, αυτό όμως είναι και το πλεονέκτημά μου.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.800
- Πόντοι
- 41.129
Η γυναικα μετα απο καποια χρονια γαμου θεωρει τον αντρα αποτυχημενο αν τη γαμαει συνεχεια. Σκεφτεται, αυτος δεν ειναι ικανος να βρει γκομενα και γαμαει εμενα συνεχεια. Σχεδον την αηδιαζει.
τυπε ειλικρινα δεν το ειχα σκεφτεί αυτο.εισαι πολυ λογικός.
Duke Nukem πες της το στα ίσια αυτό της γυναίκας σου να δούμε πόσο μάγκας είσαι. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου, τώρα απλά σε θεωρώ λαμόγιο. Ο τρόπος που σκέφτονται τα λαμόγια είναι ο ίδιος, είτε απατούν τη γυναίκα τους ή κλέβουν την εφορία.
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Η γυναικα μετα απο καποια χρονια γαμου θεωρει τον αντρα αποτυχημενο αν τη γαμαει συνεχεια. Σκεφτεται, αυτος δεν ειναι ικανος να βρει γκομενα και γαμαει εμενα συνεχεια. Σχεδον την αηδιαζει.
οτι καλυτερο εχω διαβασει μπραβο δουκα
Τα λαμόγια που κλέβουν την εφορία και δεν εκδίδουν αποδείξεις λένε ότι είναι βλάκας όποιος μπορεί να κλέψει και δεν το κάνει. Γι' αυτά τα λαμόγια έχει φτάσει η χώρα ως εδώ. Όταν εγώ ρουφιανεύω ένα λαμόγιο στην εφορία το κάνω γιατί έμμεσα το λαμόγιο αυτό με τη συμπεριφορά του βλάπτει εμένα που είμαι τίμιος. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο θέμα με τις γυναίκες.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
η γυναικες ειναι πιο πονηρες και εξυπνες απο τους ανδρες αν δεν εισαι εξυπνος και δυνατος η γυναικα σε εκμεταλευεται και στα φοραει αν εχεις λεφτα η γυνιακα σου για τα λεφτα καθεται
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
πικερ θυμασαι που λεγαμε οτι πρεπει να γαμαμε τις γυναικεσ των παντρεμενων οπως αυτοι γαμανε τις πουτανες μας?
Γάσπαρη οι γυναίκες είναι ηλίθιες και τρώνε κουτόχορτο. Οι άντρες απατάνε τις γυναίκες 10 φορές περισσότερο από ό,τι εκείνες τους άντρες. Αν γουστάρω τη γυναίκα σου και ξέρω ότι την κοροϊδεύεις ενώ εγώ θα ήμουν τίμιος μαζί της, δεν έχω άλλη επιλογή από το να της πω την αλήθεια για σένα. Όσο νόμιμο είναι να την κερατώνεις στα κρυφά, άλλο τόσο νόμιμο είναι να σε δώσω για να την κερδίσω από σένα. Αφού εσύ δεν σέβεσαι τη γυναίκα σου, γιατί εγώ να σεβαστώ εσένα; Θα σε σεβαστώ μόνο αν τη σέβεσαι.
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Τα λαμόγια που κλέβουν την εφορία και δεν εκδίδουν αποδείξεις λένε ότι είναι βλάκας όποιος μπορεί να κλέψει και δεν το κάνει. Γι' αυτά τα λαμόγια έχει φτάσει η χώρα ως εδώ. Όταν εγώ ρουφιανεύω ένα λαμόγιο στην εφορία το κάνω γιατί έμμεσα το λαμόγιο αυτό με τη συμπεριφορά του βλάπτει εμένα που είμαι τίμιος. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο θέμα με τις γυναίκες.
καταντησαμε ο τιμιος,ο ηθικος και ο εργατικος να λεγεται μαλακας και να ειναι περιγελος και γραφικος σαυτη τη κολοχωρα και τα λαμογια οι κλεφταραδες και οι ψευτες να ειναι οι μαγκες κατι δε παει καλα
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
καταντησαμε ο τιμιος,ο ηθικος και ο εργατικος να λεγεται μαλακας και να ειναι περιγελος και γραφικος σαυτη τη κολοχωρα και τα λαμογια οι κλεφταραδες και οι ψευτες να ειναι οι μαγκες κατι δε παει καλα
κ εγω γιαυτο εφυγα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
αν δεις την γυναικα καπιου να τον κερατωνει τη θα εκανες πικερ
Γάσπαρη δεν με νοιάζει ποιος κερατώνει ποιον. Με νοιάζει όταν γουστάρω μια γυναίκα να είναι τίμιος μαζί της αυτός που την έχει. Τότε θα τον σεβαστώ και θα του πω και μπράβο. Αν ο τύπος είναι λαμόγιο και την κοροϊδεύει, δεν φταίω εγώ αν γίνω ρουφιάνος. Αν έχεις μια ωραία γυναίκα πρέπει να είσαι κύριος απέναντί της, γιατί υπάρχουν πολλοί άλλοι που τη θέλουν και θα της φέρονταν καλύτερα.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Dopamina καλά έκανες κι έφυγες, αυτό που λέει ο alexcord συμβαίνει στην Ελλάδα. Το να είσαι λαμόγιο θεωρείται φυσιολογικό, το να δώσεις ένα λαμόγιο θεωρείται ρουφιανιά. Εδώ ρε μαλάκα πάνε και απειλούν τις ζωές των ελεγκτών του μετρό. Τι περιμένεις μετά;
Ο νόμος του Picker απευθύνεται στους άντρες που έμειναν μόνοι λόγω της τιμιότητάς τους, σε αυτούς που βαρέθηκαν την αδικία και κατάλαβαν ότι δεν αξίζει να παλεύεις απέναντι σε ελεεινά λαμόγια όταν εσύ είσαι ντόμπρος. Ο νόμος του Picker απευθύνεται σε αυτούς που δεν είναι διατεθειμένοι να ξεφτιλίσουν την αντρική τους υπόσταση για να ρίξουν και να κρατήσουν ένα μουνί.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ο Νόμος του Μαλάκα/Πίκερ.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Αν γουστάρω τη γυναίκα σου και ξέρω ότι την κοροϊδεύεις ενώ εγώ θα ήμουν τίμιος μαζί της, δεν έχω άλλη επιλογή από το να της πω την αλήθεια για σένα. Όσο νόμιμο είναι να την κερατώνεις στα κρυφά, άλλο τόσο νόμιμο είναι να σε δώσω για να την κερδίσω από σένα.
Κι έτσι υπάρχει περίπτωση να τη φας ;
Από τη μαλακία θα πεθάνεις, θα σε βρουν μπροστά σε pc που έπαιζε τσόντα
να τα έχεις κακαρώσει με το Π στο Χ και κατεβασμένα τα παντελόνια.
[size=14pt]
Μία γυναίκα που θα της καρφώσει κάποιος ότι ο άνδρας της την κερατώνει
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΔΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,[/size]
[size=17pt]ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΦΙ. !!![/size]
Στο υπογράφω αυτό και αν το αμφισβητείς, δοκίμασέ το !!!!!!
Κάποια που θα παρατήσει άνδρα/γκόμενο/γαμιά επειδή της κάρφωσαν ότι την κερατώνει
ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .... ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΟΣ !!!!
Λες όταν διαλέγει κάποιον μία γυναίκα, δεν ξέρει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να φάει κέρατο ;
ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΡΕΙ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.
Διαφορετικά, θα διάλαγε κανένα θύμα σαν εσένα , που θα ήξερε ότι θα της είναι πιστός
ακόμη κι αν πέθαινε. Αλλά δεν σε διαλέγει καμία ! Δεν το βλέπεις ;;;;;;;
Αλλά επιμένεις στη μαλακία σου.
Λένε
you don't change a winning combination ........
Εσύ επιμένεις σε μία τακτική ΟΛΕΘΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ......
κι όχι μόνο αυτό .......
ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ........
ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΜΝΕΙΣ ........
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ !!!!!!!!
Έλεος ρε φουκαρά picker.
Βάλε μυαλό μπας και αρχίσεις και γαμάς πριν φτάσεις τα 60.
Μετά ... δεν θα σου σηκώνεται έτσι κι αλλιώς !!!!!!
40 χρονών έγινες .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31