Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
5XoIQwE.jpg

τυπε σε στηριζω ΑΠΟΛΥΤΑ γιατι βγαζεις σελφι μεσα στο τακτοποιημενο σου υπνοδωματιο που εχεις απο παιδι, με το στρωμενο κρεβατακι σου, το κομοδινακι σου, τη σιφινιερα σου, τα παστρικα πραγματα σου κι ας αρχισε το μεγαλο μετωπο (καραφλετα) λογω του οτι βαδιζεις ολοταχως στα 40, κι ας μην εχεις γκομενα, κι ας σε κραζουν ολοι
εγω σε στηριζω για το πορνογυαλι σου, για το μπλουζακι - πιτζαμα, για το σημα της νικης και για το οτι εισαι μια κατηγορια μονος σου
[size=90pt]θα νικησουμε[/size]

(το πουλι)

και απο μέσα στο σαλονι ,οι γεροι να βλέπουν τουρκικο σηριαλ με τις παντοφλες και την κουβερτα στα ποδια και ο πικερ στο διπλα δωματιο να γραφει στο λαπτοπ τον νομο του ακουγοντας ροκ με την μπιτζαμουλα του και όταν του τη λέμε για την πιρφορια του να τα παίρνει να δυναμώνει την ένταση
να του λένε απο μεσα "σκάσε ρε χαμενε , χαμηλωσε την μουσικη δεν ακουμε τπτ " ...και ο πικερακος "ναι μαμα συγνώμη" και αθορυβα να να κάνει copy paste :  

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

και μετα πριν κοιμηθει να στελνει καρδουλες και να αγαπουλιαζει στο fb καμια ελεηνιδα  :smitten: :smitten:

:2funny: :2funny: :2funny:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.360
Πόντοι
14.615
...
τυπε σε στηριζω ΑΠΟΛΥΤΑ γιατι βγαζεις σελφι μεσα στο τακτοποιημενο σου υπνοδωματιο που εχεις απο παιδι, ...
...
Πιο πάνω, ένας άλλος λέει ότι το δωμάτιο είναι σε μπουρδέλο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δεν ξερω αν ειναι θυμος ή θλιψη αυτο που εχουν τα ματια του.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
την στήνω στα τέσσερα κ κοπανάω πολύ δυνατά μπας κ γίνει τίποτα.

Αισθάνομαι ότι επιτέλους μου έρχεται,βγαίνω από μέσα της,πετάω το προφυλακτικό κ τελειώνω κ φεύγουν σαν συντριβάνι πολύ δυνατά(κ με διχάλα) κ αυτή να έχει γυρίσει κ να της έρχονται στα μαλλιά κ στο πρόσωπο κάποια..

Αρχίζει να ουρλιάζει κ να ωρύεται.. "ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΜΩΤΗΜΟΥ!?!?!? Angry ΑΙΙΣΤΟΔΙΑΑΑΛΟΟ"
Εγώ να βάζω το χέρι μου μπροστά μπας κ κόψει τίποτα κ να της ζητώ συγγνώμη(μα καταλάθος έγινε ειλικρινά Sad ) ενώ ακόμα έχυνα

Πετάγεται από το κρεβάτι,δεν με κοιτάζει καν,βγαίνει από το δωμάτιο κ την ακούω να φωνάζει κ στους πελάτες στο σαλόνι "ΦΥΓΕΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!!ΑΑΙΙΣΤΟΔΙΑΛΟΟΟ ΠΙΑ Κ ΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ" Eyeroll

Μετά καθώς άρχισα να ντύνομαι,μπήκε η τσατσά μέσα στο δωμάτιο κ μου λέει καλα ρε σύ πάς καλά?Έχυσες την κοπέλα στο πρόσωπο?
Μα στην πλάτη θα της τα ριχνα κ έγινε καταλάθος

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
αυτο μαλακια  ηταν δεν χυνεις την πουτανα στο μαλλι το παρακανε ο τυπος  

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ελεεινά άτομα για κλωτσιές που δεν έχουν θέση στα μπουρδέλα. Κάτι τέτοιοι κάνουν τις πουτάνες νευρικές και υστερικές. Και βρωμίζουν τα κρεβάτια.

Αφου δεχονται χυσιμο στο σωμα δε βρωμιζουν τα κρεβατια; Γιατι μονο ο συγκεκριμενος;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
υπαρχει  κοπελα  στην φυλης που την εχυνες και στο προσωπο για πλακα  

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ειναι και η καθε πορνη περιεργη υπαρχρι κοπελα  στην φυλης που την εχυνες και στο προσωπο για πλακα  

Μετα καποιος μπορει να θελει να το φιλησει αυτο το προσωπο. ή να χαιδεψει τρυφερα την πλατη μιας νεαρης πορνης. Που ο προηγουμενος την εχυσε στην πλατη. Και σιγουρα καποια σταγονα θα κολλησει στο δαχτυλο σου.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.451
Πόντοι
41.129
δε νομιζω να χαρει ο  yorkie οταν δει το σχολιο σου πικερ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.451
Πόντοι
41.129
Δεν θέλω να λέω τώρα πολλά γιατί είμαι ήδη φαβορί για τον τίτλο. Πάντως αυτοί που χύνουν στα κρεβάτια είναι βρωμιάρηδες και δεν σέβονται τους άλλους.
εδω πανε και γλωσσοφιλιαζουν κοπελες που κανουν ελευθερο στοματικο τελειωτικο το χυμενο μαλλι θα τους πειραξει ?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δεν θέλω να λέω τώρα πολλά γιατί είμαι ήδη φαβορί για τον τίτλο. Πάντως αυτοί που χύνουν στα κρεβάτια είναι βρωμιάρηδες και δεν σέβονται τους άλλους.

Αμα το προσφερει η πουτανα τι φταιει αυτος που το δεχεται; Ευθυνη της τσατσας μετα να καθαρισει.

Ασε τα σκατα στα σεντονια απ το πρωκτικο. Ο βασικος λογος που εχουν χαμηλο φωτισμο να δωματια στα μπουρδελα ειναι για να μη φαινονται οι λεκεδες στα σεντονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom