Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.950
Πόντοι
41.129
Αμα το προσφερει η πουτανα τι φταιει αυτος που το δεχεται; Ευθυνη της τσατσας μετα να καθαρισει.

Ασε τα σκατα στα σεντονια απ το πρωκτικο. Ο βασικος λογος που εχουν χαμηλο φωτισμο να δωματια στα μπουρδελα ειναι για να μη φαινονται οι λεκεδες στα σεντονια

εμενα τυπε μετα το γαμησι με πιανει κατι και θελω να κλασω, ε κανω ενα δωρακι στον επομενο και βαζω την κωλαρα μου πανω στο μαξιλαρι και αμολαω το κλανιδι μου... οποιος παει σε οικο και το μαξιλαρι βρωμαει σκατιλα μαλλον πριν απο αυτον ημουν εγω.
:2funny: :2funny: :2funny:                                    :rockon: :rockon: :rockon:                                  :orchestra: :orchestra:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η πουτάνα δέχεται τελειωτικό π.χ. στο στήθος. Όχι να τη χύνει ο άλλος στα μαλλιά και να λερώνει το στρώμα. Δεν έχω πρόβλημα με παλιούς πλυμένους λεκέδες αλλά σιχαίνομαι τους φρέσκους.

Πιστευεις οτι ο γιορκι το εκανε επιτηδες σαν πραξη υποτιμησης της φτηνης πουτανας και των μπουρδελων των 15 ευρω για να το παιξει ανωτερος;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ναι, το πιστεύω. Αυτά να τα κάνει εκεί που ξέρει. Στο Μετάξι θα σέβεται το φτωχό μπακούρι των 400 ευρώ και τον Πακιστανό μετανάστη. Αυτοί δεν κάνουν τέτοιες μαλακίες.

Δηλαδη το μουνοπανο ηταν σαν να εξεφτελιζει ολους οσοι γαμαμε Μεταξουργειο και δεν ειμαστε μπρουκληδες. Σαν να μας κατουρησε στα μουτρα. :piss:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Και φυσικα υποτιμαει και τη νοημοσυνη ολων των μελων του σαιτ γραφοντας ψεμματα στην κριτικη του οτι δηθεν νομιζε οτι μπορει να χυσει την πλατη της με αυτον τον τροπο, αυτο λες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
εγω την  αλεξια την γνωριζα απο φωκαιας δεν ειναι κοπελα για να δεχοταν χυσια στο μαλι της η στο προσωπο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ πιστεω οτι ο γιορκι εκανε ερωτησεις στην τσατσα για ΟWO και CIF ορολογια που χρησιμοποιουν στις βιζιτες δηλαδη για να γελασει μαζι της που δεν καταλαβαινει.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Γιατι κακοπεσε στο Μεταξουργειο πιστευεις;
Γιατί λόγω εμφάνισης δεν έχει ανταγωνισμό προφανώς οπότε την παίρνει να παίξει σε υψηλότερη κλίμακα (δηλ 15ευρώ).Στην Φυλής είχε πολλές που την έπαιζαν στα ίσα από πλευράς εμφάνισης αλλά είχαν πλουσιότερες υπηρεσίες.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εδω πανε και γλωσσοφιλιαζουν κοπελες που κανουν ελευθερο στοματικο τελειωτικο το χυμενο μαλλι θα τους πειραξει ?

Γλειφομούνια πάντως δεν τους κάνουν.
Κανείς δεν γλείφει το μουνί πουτάνας.

Τους γλείφουν το ... νινάκι !!!!!!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γιατί λόγω εμφάνισης δεν έχει ανταγωνισμό προφανώς οπότε την παίρνει να παίξει σε υψηλότερη κλίμακα (δηλ 15ευρώ).Στην Φυλής είχε πολλές που την έπαιζαν στα ίσα από πλευράς εμφάνισης αλλά είχαν πλουσιότερες υπηρεσίες.

Ομως φαινεται αγανακτισμενη με την πελατεια του Μεταξιου!

Τελικα δεν ξερουν τι θελουν αυτες οι πουτανες. Μικρες πακιστανικες πουτσες και απλα προγραμματα, ή τα χυσια λουτσα της Φυλης;

Και μια αλλη φιλοσοφικη ερωτηση:

Για ποιο λογο οι Ελληνες απαιτουν ακαποτα και ασυνηθιστες υπηρεσιες και δεν ειναι ευχαριστημενοι με το απλο προγραμμα; Ειναι χαρακτηριστικο του λαου μας; Εχουμε το διαολο μεσα μας και δεν καβλωνουμε αλλιως;

ή ισχυει οτι οι νορμαλ πηγαινουν σε στουντιο, βιζιτες που τουλαχιστον υπαρχει καθαριοτητα και στα μπουρδελα πηγαινουν κυριως Ελληνες του περιθωριου που δεν τους νοιαζει τιποτα;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ομως φαινεται αγανακτισμενη με την πελατεια του Μεταξιου!

ή ισχυει οτι οι νορμαλ πηγαινουν σε στουντιο, βιζιτες που τουλαχιστον υπαρχει καθαριοτητα και στα μπουρδελα πηγαινουν κυριως Ελληνες του περιθωριου που δεν τους νοιαζει τιποτα;

Προτειμω τα στουντιο τύπε, δεν θα καθόμουν στην ουρά με τους πακιστανούς για  :fuck1: εκεί που πριν τον εβαλε ενα βρωμερό πακι  :S :S :S

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
ΔΟΥΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΕΣ  ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ  ΔΙΝΟΥΝ  ΚΑΙ ΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΠΟΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ  ΑΛΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΛΟΓΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΔΙΝΑ    

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ΔΟΥΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΕΣ  ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ  ΔΙΝΟΥΝ  ΚΑΙ ΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΠΟΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ  ΑΛΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΛΟΓΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΔΙΝΑ    

Ναι αλλα μερικες δεν ξερουν τι θελουν.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Μου έρχεται στο μυαλό ένα στανταράκι του νηματοθέτη,η Ιωάννα από Δελληγιώργη 43,που διαμαρτύρονταν ότι είχε πολλή δουλειά και ίδρωνε στην κυριολεξία! :idiot:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
ολες η πουτανες να για να βγαλουν χρηματα κανουν  πραγματα με το καταληλο εξτραδακι  υπαρχουν  καθε ειδος πελατη    και καλοι πακιστανοι και καλοι ελληνες και κακοι ελληνες και κακοι πακιστανοι  και στο μεταξυ και στην φυλης τα παντα γινονται

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εντάξει Γάσπαρη, ό,τι πεις. Εγώ πουτάνα που ξέρω ότι κάνει σε όλους ακάποτα τσιμπούκια ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ να τη γαμήσω. Χίλιες φορές να γαμάω αυτές που κάνουν απλό πρόγραμμα και πηγαίνουν με Πάκια. Και αν κάποιοι δεν μπορούν να γαμήσουν χωρίς ακάποτο τσιμπούκι ή χωρίς να χύσουν στο τέλος με μαλακία - συγνώμη αλλά - είναι ανίκανοι.
πικερ οι πακι ζητανε ακα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom