Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γνήσιε περήφανε μοναχικέ μπουρδελιάρη ακολούθα το δρόμο που σου δείχνω και κάνε υπομονή... Η τελική νίκη θα είναι δική μας!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
5XoIQwE.jpg

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129
πικερ με ποιο τροπο ακριβως θα καρφωνεις τους αντρες που πανε στα μπουρδελα στις συζύγους? δεν το εχω καταλαβει.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
πικερ θελω να χυσω στην καραφλα σου  :wanker:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Και imgur ο Μαλάκας.

Με το νόμο του Picker διασφαλίζεται η αξιοπρέπεια του τίμιου άντρα που φοράει παντελόνια μέχρι κάποια στιγμή να δικαιωθεί η σύνεση και η υπομονή του. Αντίθετα, τα λαμόγια τελικά θα καταρρεύσουν γιατί έχουν μάθει στα εύκολα και δεν έχουν τις ψυχικές αντοχές.

Δυστυχώς εσύ ούτε για φούστες είσαι, παρά μόνο να φοράς σακιά από λινάτσα...

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    111,6 KB · Εμφανίσεις: 46

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
πικερ με ποιο τροπο ακριβως θα καρφωνεις τους αντρες που πανε στα μπουρδελα στις συζύγους? δεν το εχω καταλαβει.

Ξημεροβραδιαζεται στο μεταξι και το παιζει ντετεκτιβ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε σε στηριζω ΑΠΟΛΥΤΑ γιατι βγαζεις σελφι μεσα στο τακτοποιημενο σου υπνοδωματιο που εχεις απο παιδι, με το στρωμενο κρεβατακι σου, το κομοδινακι σου, τη σιφινιερα σου, τα παστρικα πραγματα σου κι ας αρχισε το μεγαλο μετωπο (καραφλετα) λογω του οτι βαδιζεις ολοταχως στα 40, κι ας μην εχεις γκομενα, κι ας σε κραζουν ολοι
εγω σε στηριζω για το πορνογυαλι σου, για το μπλουζακι - πιτζαμα, για το σημα της νικης και για το οτι εισαι μια κατηγορια μονος σου
[size=90pt]θα νικησουμε[/size]

Επισκέπτης
τυπε σε στηριζω ΑΠΟΛΥΤΑ γιατι βγαζεις σελφι μεσα στο τακτοποιημενο σου υπνοδωματιο που εχεις απο παιδι, με το στρωμενο κρεβατακι σου, το κομοδινακι σου, τη σιφινιερα σου, τα παστρικα πραγματα σου κι ας αρχισε το μεγαλο μετωπο (καραφλετα) λογω του οτι βαδιζεις ολοταχως στα 40, κι ας μην εχεις γκομενα, κι ας σε κραζουν ολοι
εγω σε στηριζω για το πορνογυαλι σου, για το μπλουζακι - πιτζαμα, για το σημα της νικης και για το οτι εισαι μια κατηγορια μονος σου
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16

:kneel: :kneel: :kneel: :rockon: :rockon: :rockon:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
[size=20pt]θα νικησουμε[/size]

Τύπε .... φαντάσου όταν θα έρθει η ώρα των Λάκηδων ....

Φαντάσου τον Πίκερ με καθήκοντα σε gestapo , ss κτλ .........

ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΕΣ !!!!!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Φιλε τα 40 ειναι τα νεα 20. Σαρανταρης σημαινει εικοσαρης σημερα, ειδικα αν εχει φροντισει στη ζωη του να αποφυγει τις κρεπαλες και τις καταχρησεις.

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Toν εχω δει εξω απο το παρκινγ του ξενοδοχειου πριβε να τραβαει φωτογραφιες τις πινακιδες των αυτοκινητων.

Eπιβεβαιωνονται λοιπον οι πληροφοριες....δεν αργει η ωρα που θα αναψουν οι δαδες απο τα χερια των μπουρδελιαρηδων ψαχνοντας τον Πικες μεσα στη νυχτα....αρον αρον σταυρωσον αυτον

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παντος οφειλω να τον παραδεκτω τον picker, ποιος αλλος εχει τα @@ να βαλει photo του....;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom