Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ε μην μπαινεις ρε φιλε... Μην κανεις Log in οπως ο Απολυτος. Μονο που ο Απολυτος μας λειπει  :'(

Και ο Πικερ θα μας λειψει. Παιδια μην οδηγειτε τον ανθρωπο στα ορια του. Πικερ κλασ τους ολους λεβεντη μου!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Κάνετε όλοι τους μάγκες αλλά είστε ΚΟΤΕΣ. Κρύβεστε πίσω από ένα ψευδώνυμο. Βγείτε με τις φάτσες σας να δούμε πόσο μάγκες είστε.
Την δικη μου θα την δεις παντως

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ρε μαλάκες είστε γκαγκά τελείως. Τη λες σε μένα ρε μαλάκα old devil ή πρέπει να την πεις στον Junis που κότεψε τελείως και αντί να πει την αλήθεια για το πού βρήκε τη φωτό, είπε ένα γλοιώδες ψέμα και μια απίστευτη συκοφαντία ότι του την έδωσα εγώ;

Αυτή η φωτογραφία δεν είχε δημοσιευτεί πουθενά. Πού στο διάολο τη βρήκε ο Junis; Και έχει το θράσος να λέει ότι του την έδωσα εγώ; Αν είναι μάγκας και είναι τόσο απλό το θέμα όπως λες, γιατί δεν λέει την αλήθεια και συκοφαντεί εμένα ο πούστης;

Κάνετε όλοι τους μάγκες αλλά είστε ΚΟΤΕΣ. Κρύβεστε πίσω από ένα ψευδώνυμο. Βγείτε με τις φάτσες σας να δούμε πόσο μάγκες είστε.

Εγω βγαινω με μασκα. Ειναι το στυλ μου.

anonymous.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.239
Πόντοι
5.506
Γιατί ρε βλάκα, υποχρέωση σου έχουμε;;

Να σου πω κάτι άλλο; Εγώ παραδέχομαι οτι κωλώνω να φουντάρω από την Ακρόπολη, εσύ που "δεν είσαι κότα" τράβα.....

Ωχου κουραστικέ.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ρε μαλάκες είστε γκαγκά τελείως. Τη λες σε μένα ρε μαλάκα old devil ή πρέπει να την πεις στον Junis που κότεψε τελείως και αντί να πει την αλήθεια για το πού βρήκε τη φωτό, είπε ένα γλοιώδες ψέμα και μια απίστευτη συκοφαντία ότι του την έδωσα εγώ;

Αυτή η φωτογραφία δεν είχε δημοσιευτεί πουθενά. Πού στο διάολο τη βρήκε ο Junis; Και έχει το θράσος να λέει ότι του την έδωσα εγώ; Αν είναι μάγκας και είναι τόσο απλό το θέμα όπως λες, γιατί δεν λέει την αλήθεια και συκοφαντεί εμένα ο πούστης;

και για ότι μαλακία λέει και κάνει ο καθένας εσύ είσαι υπεύθυνος να απολογείσαι ? (σε γύφτους κιόλας)
είπες στον γύφτο μια φορά ότι δεν την ανέβασες εσύ την photo, από εκεί και πέρα τι θα κάνεις ? θα παρακαλάς το κάθε ανθρωπάκι να του αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας ?

και αν νιώθεις ότι απειλείσαι από κάτι και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις να πας στην αστυνομία να τους πηδήξουν...

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε noctilucent  ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε φιλαρακο

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Duke Nukem κι εσύ πολύ άνετος το παίζεις αλλά όταν μπει εδώ ο "γύφτος" που λες - γιατί ετοιμάζεται - και σε αρχίσει στα καντήλια, τότε θέλω να σε δω. Αλλά και πάλι κρύβεσαι. Βγες με τη φάτσα σου όπως εγώ και μετά παίξ' το μάγκας αδερφέ.
Ο γυφτος γραφει μονο greeklish
To ξερεις ηδη νομιζω :grin:
Απαγορευεται απο τους κανονες του σαιτ :birdman:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.239
Πόντοι
5.506
Τελικά ρε πικερακο πιό πολύ για attention gay σε κόβω και μούφα όλες οι ιστορίες σου με Κορίνες και gypsyδες.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Old devil άκου να σου πω. Εγώ έκανα μια μαλακία εδώ και 2,5 χρόνια που παρενοχλούσα την Κορίνα. Το γάμησα τελείως το θέμα μέχρι που με απείλησε ότι θα μου κάνει μήνυση. Επειδή είναι ήδη βαρύ το κλίμα δεν ανέχομαι να μου προσάπτουν κάτι για το οποίο δεν ευθύνομαι. Με πιάνεις μάγκα;

ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο JUNIS ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

Πως να το πει ρε, αφου τον ρουφιανεψες
και εφαγε mute :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Επειδή εσύ είσαι τόσο μαλάκας και δείχνεις φατσα και κωλο  :2funny: :2funny: πρεπει να το κανουμε και εμεις;
Αντε ρε μαλακα φαε την κρεμουλα σου και πεσε για υπνο!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Old devil άκου να σου πω. Εγώ έκανα μια μαλακία εδώ και 2,5 χρόνια που παρενοχλούσα την Κορίνα. Το γάμησα τελείως το θέμα μέχρι που με απείλησε ότι θα μου κάνει μήνυση. Επειδή είναι ήδη βαρύ το κλίμα δεν ανέχομαι να μου προσάπτουν κάτι για το οποίο δεν ευθύνομαι. Με πιάνεις μάγκα;

ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο JUNIS ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.
Σαν τον Αλέφαντο κάνεις που ακόμα περιμένει απο τον Δούρο να βγει στο τηλέφωνο!!
ΜΑΛΑΚΑ!!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

δλδ τι της έκανες ρε πίκερ ?
την έστεινες στη γωνία για να την βρεις και να της πεις ότι την γουστάρεις..

πσσ τρελή παρενόχληση
σοβαρέψου δεν έκανες τίποτα κακό

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem κι εσύ πολύ άνετος το παίζεις αλλά όταν μπει εδώ ο "γύφτος" που λες - γιατί ετοιμάζεται - και σε αρχίσει στα καντήλια, τότε θέλω να σε δω. Αλλά και πάλι κρύβεσαι. Βγες με τη φάτσα σου όπως εγώ και μετά παίξ' το μάγκας αδερφέ.

:wanker:

Προκαλω του Ταμτακους σι μονομαχια!

Να μπει να αναμετρηθουμε.

Προειδοποιησε τον ομως οτι απο το σαιτ εχει περασει ο γιγας Αχαχουχας και δυσκολα θα τον αντικαταστησει. :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Και για να τελειωνει αυτη η ιστορια τις φωτογραφιες στον Junis (που ολοι ξερουμε ποιος ειναι) τις εδωσα ΕΓΩ!

Και μαλιστα σκεφτομαι να δωσω σε οποιον μου ζητησει το φβ του Π. Για καθαρα νομιμους ενημερωτικους σκοπους φυσικα.

Αν εχει αντιρρηση ο Vroma δεν εχει παρα να μου την εκφρασει. Ο ιδιος. :sunglasses:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μεσολάβησε μία νύχτα μέχρι να δει η Κορίνα το μήνυμά μου και να μου απαντήσει ότι δεν είχε δώσει κανένα ok για τις φωτό. Στο διάστημα αυτό οι φωτογραφίες είχαν ήδη σβηστεί. Ο φίλος της μου είπε ότι εκείνος επικοινώνησε με το bourdela πρώτος και κατέβηκαν οι φωτό.
Eιπαμε, greeklish δεν δεχεται το σαη
Και γιατι εχει ενα καρο τατου στο δεξι χερι και στο αριστερο κανενα :think:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Duke Nukem δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω πάθη και τρώω εμμονές αλλά όταν έχω κάνει μαλακία και φτάνει η κατάσταση στο απροχώρητο ξέρω να υποχωρώ. Δεν ανέχομαι όμως τη συκοφαντία και το ψέμα. Εκεί μπορώ να το τραβήξω στα άκρα.

Εχεις καταλάβει ότι με τον πακο γνωριζομαστε :think:
Εσυ συκοφαντεις
Εμενα μου τα ειπε ολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom