Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Κοταρα picker απειλεις τον ΜΥΣΤΗ Junis με pm οτι θα πας να τον βρεις
στην ''εργασια'' του :uglystupid: :uglystupid:
Πλυνε καλα την κωλάθρα σου και βαλε βαζελινη γιατι θα σε περιμενουμε :rockon: :rockon:

Υ.Γ.
Γιατι εδωσες το fb του ΜΥΣΤΗ Junis στον γυφτο :think:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
τοση ιντριγκα ουτε ο μικρουτσικος :coffee:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Βλάκα σκάσε γιατί θα σας γαμήσω μαζί με τον "γύφτο". Και πες στον ΨΕΥΤΗ το φίλο σου να λέει ΑΛΗΘΕΙΑ.
O μονος που λεει ψεματα εδω εισαι ΕΣΥ
Να την ξεχασεις την Κορινα, ανηκει στον Πάκο τωρα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Συνεχίζεις ρε μουνόπανο; Μη με προκαλείς στο θέμα αυτό. Ποιο ψέμα λέω ρε ΚΑΡΙΟΛΗ; Εγώ σας έδωσα τη φωτογραφία;;;;;;;;;
Ολοι ξερουν πως θα εκανες τα παντα για
να κερδισεις την Κορινα
Μπροστα δεν ημουν αλλα πιστευω πως εσυ την εδωσες

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ANAKOIΝΩΣΗ

Ο Picker μπαινει επικεφαλης ομίλου, δεν θα είσαι στην προκριματική φάση για MR. MALAKAS 2016.

Εκ της διοικησεως της BOUEFA

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    139,9 KB · Εμφανίσεις: 48

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
ηταν σαββατο βραδυ οταν πηγα και  βρηκα τον γυφτο . . . .
τον περιμενα λιγο πιο εξω απο  το μαγαζι που δουλευει ...
παραμασχαλα με κατι βρωμοσαντουιτς που ηταν ετοιμος να φορτωσει  στο μηχανακι του . . .

του μιλησα αμεσως  και  πηγα στο θεμα  .
ο τυπος δε φανηκε να εχει αρχιδια και αρχισε να  μου λεει οτι δε ξερει κανενα πικερ  και  απο ιντερνετ δε σκαμπαζει.. ( αυτο ειναι λογικο
γιατι εχει  φατσα νεατερνταλ..) ,  
τον κατεβαζω απο το μηχανακι κατω και αρχιζε να μου λεει να τον αφηω και οτι ειναι καλο παιδι και οτι τον μπερδευω με καποιον ,,,
του λεω .. γιατι επιασες γκομενα πουτανα ;;;
απαντα με απολογητικο υφος .. εσυ που το ξερειςρε φιλε ;;;;
καμια γυναικα δε με ηθελε ενω αυτη μου αγοραζει κι  ενα ζευγαρι παπουτσια καμια φορα..
αμεσως τον λυπηθηκα τον γυφτο ....
τον χτυπησα φιλικα στη πλατη και  του ειπα ....
να γινετε φιλοι  με τον πικερ ....ειστε και οι δυο  αυθεντικοι μπουρδελιαριδες!!!!!!!
συνεχισε ομως να αγνοει  την υπαρξη  του πικερ .. . . . . . ..
ναι το θυμαμαι κι εγώ μπροστά ήμουν έτσολι ακριβώς έγινε...σου είπα και συγγνώμη αν θυμάσαι πες τα όλα..

ΓΥΦΤΟΣ..

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
ναι το θυμαμαι κι εγώ μπροστά ήμουν έτσολι ακριβώς έγινε...σου είπα και συγγνώμη αν θυμάσαι πες τα όλα..

ΓΥΦΤΟΣ..

Ωπ ωπ ωπ τι εχουμε εδω??

Πες μας την ιστορια σου φιλε Γυφτος

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Και για να τελειωνει αυτη η ιστορια τις φωτογραφιες στον Junis (που ολοι ξερουμε ποιος ειναι) τις εδωσα ΕΓΩ!

Και μαλιστα σκεφτομαι να δωσω σε οποιον μου ζητησει το φβ του Π. Για καθαρα νομιμους ενημερωτικους σκοπους φυσικα.

Αν εχει αντιρρηση ο Vroma δεν εχει παρα να μου την εκφρασει. Ο ιδιος. :sunglasses:

δε χρειαζεται κι εμενα ο πικερ  μου εδωσε το fb του χοντρου ...

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1

ΓΥΦΤΟΣ..

τα ρουχα  μαρκας  " Pitbull "  να βγαλεις . προκαλουν τους εξαρχειωτες και  εγω  δε θα μπορω να σε βοηθησω με τους δικους μου αν ειμαι μακρια . . .  :uglystupid:

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μουνόπανο scout3r δεν ντρέπεσαι λίγο; Σου έδωσα ΕΓΩ το facebook του τύπου; Είστε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ όλοι και συνεννοημένοι.

ρε  ψευτακο ;;; βριζεις κιαπο πανω  ρε αναρχιδε ;;;;;;

ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΡΕΖΟΝΙ  ; ; ; ;

ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΘΑΔΟΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙς ; ; ; ; ;

εσυ το μεταξουργειο θα το βλεπεις μονο με τους βρυκολακες απο εδω και περα τα βραδια που θα κοιμαμαι  , την ημερα θα σου στησω καρτερι
και θα φας το πιο ονειρεμενο γαμησι .
λεγε ρε  μουνι σε ποσους εδωσες το fb  του χοντρου ;;;;;; ΛΕΓΕ  γαμω τη συφιλιαρα τη κορινα  γαμωτο σου .

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ΓΑΜΙΟΛΗ scout3r θα σε λιώσω εσένα και τα μουνόπανα τους φίλους σου. ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΨΕΥΤΗ που μου το έπαιζες και φίλος.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ FACEBOOK TOY ΠΑΙΔΙΟΥ. ΦΕΡΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ. ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ.

τρελο μαλακα θα σε παω πιπα κωλο θα σε γαμησουν ΟΛΟΙ στο μεταξουργειο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ΓΑΜΙΟΛΗ scout3r θα σε λιώσω εσένα και τα μουνόπανα τους φίλους σου. ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΨΕΥΤΗ που μου το έπαιζες και φίλος.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ FACEBOOK TOY ΠΑΙΔΙΟΥ. ΦΕΡΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ. ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ.
εδωσες το τηλ του
σε 84 δεν τελειωνει..

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
οριστε ...

πικερακο  την γαμησες τωρα . . .

Συνημμένα

• picky.jpg
    picky.jpg
    66,3 KB · Εμφανίσεις: 30

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Νεα (ν)τροπη στην υποθεση. Ο Picker μενει πισω στο σκορ. Ο Γυφτος πρεπει να μιλησει. Η Κορινα να παει να γαμηθει εχει συφιλη. Ενας εναντιον ολων. Η μονομαχια τωρα ξεκινα. Ειστηρια προπωλουνται. Σπευσατε. Ο νικητης γαμαει την Κορινα ή οποια κορασιδα θελει. Πλερωνει ο χαμενος!!!  

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Τι είναι αυτό ρε ξεφτίλα;;; Δείξ' το καθαρά να δούμε τι λέει. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ. ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.

περιμενα  να φτιαξω τη γαμω αναλυση  σε ΡΟΥΦΙΑΝΕ....

ΕΓΙΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥΝΙ !!!

isidwros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2012
Like
2
Πόντοι
0
Νεα (ν)τροπη στην υποθεση. Ο Picker μενει πισω στο σκορ. Ο Γυφτος πρεπει να μιλησει. Η Κορινα να παει να γαμηθει εχει συφιλη. Ενας εναντιον ολων. Η μονομαχια τωρα ξεκινα. Ειστηρια προπωλουνται. Σπευσατε. Ο νικητης γαμαει την Κορινα ή οποια κορασιδα θελει. Πλερωνει ο χαμενος!!! 

Θελω ενα για τις VIP θεσεις , να καθομαι αναπαυτικα να βλεπω τον αγωνα μου και απο πισω να παιζει στο repeat ο νομος του picker ... ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ...

Ποσο θα στοιχισει ?? 

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Αν κάποιος είναι έξυπνος, αυτό είναι αρκετό για να καταλάβει πόσο μεγάλο ΑΡΧΙΔΙ είσαι που μου το έπαιζες και φίλος τόσο καιρό.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΕΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ.

Κατα το γαμισι θα δεχτεις κωλοδαχτυλιασμα  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom