Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ειναι αληθεια οτιτην ειχε γκομενα  ο junis  και  την γαμαγε ακαποτα κιολας ;

καλα ρε  πουστη .. .με εσενα τοσο μενος και  δε καθεται  η γαμιολα ;
O ΜΥΣΤΗΣ Junis μου ειχε εκμυστερευτει μια συνταγη για ακαποτα που εφαρμοζε
κάποια κορασιδα.
Πλυση αιδιου με χαμομηλι
Δεν θυμαμαι αν ειχε αναφερθει για την Κορινα η για καποια αλλη
κορασιδα της μεταξούπολης
Εχει βιωσει καποιος συναγωνιστης ακαποτη ηδονη με την εν λογω κορασιδα ωστε να μας επιβεβαιώσει την χρηση χαμομηλιού :think:

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Πονηρουλης  ο πικερ...
ψαχνει τροπους να χωθει  στο ζευγαρι παιζοντας το καλος  φιλος ..χεχεχεχεχεε
πικερακο ;λες τελικα να καταφερεις να κανετε τριο μαζι με το γυφτο ;

bakalos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Μόλις ενημερώθηκα και με ντοκουμέντα για τη φάτσα του γυφτογύφτουλα.Έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

1.Πραγματικά θα παρατήσω τη δουλειά μου και θα οργανώσω την μετανάστευση μου στην Αθήνα.Δε μπορεί το κωλοπαιδαρέλι με την παρέα του να βγάζουν λεφτά από το πουτανιό και εμείς να τα ακουμπάμε σε αυτούς ρε γμτ...!!! Είναι ξεφτίλα!!!! Στα μαλακισμένα που κλέβουν εξατμήσεις από παπιά;;;;!!!! Έλεος!!!

2.Αν μου κουνηθεί κανένα από αυτά, ή και όλα μαζί όπως συνήθως κάνουν, θα τα εκτελέσω όλα ένα ένα!!!! Κι αν παρακαλάνε γονατιστά θα τα ξεβρακώσω δημόσια σαν τους πραξικοπηματίες του Ερντογάν!!! Μη σου πω ότι θα τους φάω και τα αυτιά!!!!

3.Picker είσαι πολύ ξεφτίλας ρε τύπε όμως!!!! Αυτά φοβάσαι;;;;!!!!! Κάτσε αγόρι μου σπιτάκι σου και πιες το γαλατάκι της μαμάς σου!!!! Αφού δεν είσαι για παραπάνω!!!Που μου θες και να βγάλεις γκόμενα το Κορινάκι!!! Το οποίο παρεπιπτόντως άβαφη είναι γεμάτη στίγματα στο πρόσωπο!!! :S :S :S :S

Κρίμα ρε Picker κρίμα...Και σε είχα και σε συμπάθεια!!! :- :- :- :-

Συμφωνώ απόλυτα...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Έχω αηδιάσει. Αντισθένη έχω ζητήσει 100 φορές διαγραφή. Έχω στείλει μηνύματα σε όλους τους moderators.

Θέλω να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός μου. Τι άλλο πρέπει να κάνω δηλαδή; Διαγράψτε με. Τέλος.
εμεις οι οπαδοι σου δεν θα αφησουμε ποτε να γινει κατι τετοιο. η θεση σου ειναι εδω. εισαι ο βασσιλιας του μεταξουργειο.  :rockon:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Έχω αηδιάσει. Αντισθένη έχω ζητήσει 100 φορές διαγραφή. Έχω στείλει μηνύματα σε όλους τους moderators.

Θέλω να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός μου. Τι άλλο πρέπει να κάνω δηλαδή; Διαγράψτε με. Τέλος.

Ε μην μπαινεις ρε φιλε... Μην κανεις Log in οπως ο Απολυτος. Μονο που ο Απολυτος μας λειπει  :'(

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

Αρρωστάκι είσαι, το log out δε σου λέει κάτι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Έγινε κάτι απίστευτο που με αναγκάζει να επανέλθω για λίγο.

Ο φίλος της Κορίνας επικοινώνησε με τον Junis στο facebook και του ζήτησε το λόγο για τη φωτογραφία που ανέβασε στο site.

O Junis του ζήτησε 1000 συγνώμη και μαντέψτε τι του απάντησε: Ότι τη φωτογραφία του την έδωσα εγώ.

ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ JUNIS ΤΟΣΟ AΝΑΝΔΡΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΙΑ;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!
ρε Πικερ κάπου δεν κολλαει το σενάριο.πρέπει να επανέλθει  ο JUNIS να ξεκαθαριστουν τα γεγονότα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Γιατί ρε τύπε κουλός είσαι; Μόνος σου δεν μπορείς να τον διαγράψεις; Αν δεν μπορείς πες σε κανά ξάδελφο να σου πατήσει το κουμπάκι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Deuka75 μάλλον δεν έχεις πατήσει ποτέ το κουμπί διαγραφής. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο.

Για να πετύχεις διαγραφή πρέπει να φτύσεις αίμα.
το πατας και σου κανει ηλεκτροσοκ? τι το τοσο δυσκολο εχει?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Μη "φωνάζεις" ρε μπούφο, σε 3 μέρες θα παρακαλάς να τον ξαναενεργοποιήσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Deuka75 μάλλον δεν έχεις πατήσει ποτέ το κουμπί διαγραφής. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο.

Για να πετύχεις διαγραφή πρέπει να φτύσεις αίμα.

Όχι ρε Πίκη, δεν είναι έτσι, πατάς το κουμπί και μετά από κάποιες μέρες διαγράφεται, στις 20-30 μέρες περίπου, εκτός άμα είσαι ο Λάκης 33 οπότε και στο διαγράφουν αέρα πατέρα.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τι να σου πω, ίσως να ξέρεις καλύτερα. Πάντως αφήνουν χρόνο να το ξανασκεφτεί κάποιος, αφού ξέρουν ότι είμαστε αρρωστάκια και το πιθανότερο είναι ότι θα αλλάξουμε γνώμη.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δεν είναι δύσκολο ρε Πίκη, ένα κουμπί πατάς.  Ο λογαριασμός μπαίνει στο ψυγείο για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να διαγραφεί οριστικά. Δεν φταίει ο Αντισθένης, εσύ φταις που επιλέγεις να ξαναμπείς, πάτα την διαγραφή και ξέχνα το.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πλυνε τον κωλο σου πρωτα Picker!!!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Μας εχει πρηξει τα αρχιδια ο μπουρτζογυφτος γαμω το σπιτακι του

αιντε γιουφτο δεν φτανει που σε εχουμε ακομα εδω περα και δεν σε στειλαμε απο εκει που ηρθες λετσο  λιγδιαρη  σκατιαρη

μαζευτηκανε ολοι οι ρουμανοβουλγαρογυφτοι εδω περα και πουλανε και τρελα γαμω τα παντα τους

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πικερ καλα σου λενε...αν συνεχισεις να βγαζεις σεντονια και να μιλας για το κορινοζευγος στο τελος στο νημα σου θα μπαινει μονο ο γυφτος και εσυ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αντε ας βαλω εγω το τραγουδι της ημερας :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πω ρε πίκερ πραγματικά άρχισες να κουράζεις και εσύ και ο μαλάκας ο γύφτος... έχει σταματήσει να έχει πλάκα πλέον
έχεις καταλάβει ότι οι άλλοι κάνουν χαβαλέ και εσύ παίρνεις στα σοβαρά τόσο ασήμαντα θέματα ?

αν ήμουν στην θέση σου θα τους εξηγούσα μια φορά ότι δεν έστειλα εγώ photo πουθενά και μετά αν δεν καταλάβαιναν με το καλό θα άκουγαν χριστοπαναγίες
κάθεσαι και δίνεις λογαριασμό στον κάθε μαλάκα γύφτο να πούμε, γκαγκά είσαι ρε ? άντε πες τους να πάνε να γαμηθούν και αυτοί και τα facebook τους
το μόνο που έκανες είναι γουστάρεις ένα γκομενάκι και να του τα ρίχνεις... αυτό δίνει διακαιώματα στον κάθε γύφτο να σου την λέει ? πόσο μαλάκας είσαι ?

αφού σε ανέχεται ο αντισθένης τι να πω...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
τι κάθομαι και γράφω... λες και θα καταλάβεις καν τι σου είπα  :grin:

Stories