Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τα αλλα περι μαλακιας κι ασκητη ουτε καν τα σχολιαζω ...
τι να σχολιασεις ρε τυπε? οι τηλεσεξολογοι της ιδιωτικης τηλεορασης ειναι για ροχαλες....
ο,τι μαλακια θες εδω θα τη διαβασεις τελικα
ο πικερ απ οτι καταλαβα πρεπει να ναι η χαλια εμφανισιακα ,η τον εχουν φτυσει τοσο αγρια οι γκομενες που σαλεψε...
ακομα κι αν συμφωνω στο οτι δεν πρεπει να δινεις πολυ σημασια στις γυναικες(με την εννοια οτι δεν πρεπει ποτε να γινεσαι δουλος και να σε κοροιδευουν) ο τροπος που γραφει ο τυπος ειναι αθλιος...
για αρχη,αμα πεις σε γκομενα οτι γαμας στα μπορδελα στο μεταξι δε προκειται να σου κατσει ουτε κι αν το ηθελε...δεν ειναι ουτε θεμα ειλικρινειας ουτε μαγκιας ...καποια πραγματα δε λεγονται για λογους απλης λογικης...κι εγω μπορει να γουσταρω μεταξουργειο αλλα δε το λεω σε κανεναν γιατι απλα ειναι κατι που μου αρεσει ΕΜΕΝΑ ,δε το κανω δηλαδη για να αποδειξω κατι ...
Είναι για πολλά lol
ελα ντε!!! για ποιον ντυνονται και βαφονται οι γυναικες? για ποιον ξυριζονται? ετσι για πλακα ? εγω τα λεω αυτα στην πραξη........οχι θεωριες...απλα μας εχουν βρει μαλακες να κανουμε εμεις την πρωτη κινηση...ολα ειναι για το σεξ...τους νοιαζει το ιδιο με εμας, απλα δεν το δειχνουν..το παιζουν αδιαφορες...αν το παιζες και εσυ ετσι ισως να σπρωχνες κανενα που και που τσαμπα...
οι γκομενες λενε τα παντα μεταξυ τους...να ξερεις αν παρεις μια, θα εχει πει στη φιλη της λεπτομερεις που δεν εχεις φανταστει...πως την πηρες, σταση..αγρια , δυνατα, αντοχη, διαρκεια, μεγεθος, αν κανει κουρμπα η τσαπου σου ολα...τα παντα...πηδα μια και θα εχεις αλλη συμπεριφορα απο την φιλη της...δεν γινεται να μην το εχεις προσεξει αυτο...
τωρα στα site που εδειξες...εγω δεν διαβασα τιποτα για κατωτεροτητα....και δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο με το σεξ...???
Με τις θεωριες που βγαζει ο καθενας απο το μυαλο του
δεν βοηθαει κανεναν (ουτε τον ιδιο του τον εαυτο).
βολντεμορτη σε αυτο που λεει για το οτι οι γκομεες λενε ολες τις λεπτομερειες μεταξυ τους συμφωνω απολυτα ...απλα στησε αυτι καμμια φορα σε γκομενοπαρεα η ρωτα τη μανα σου η καμμια φιλη σου που την ξερεις χρονια και θα σου πει τα ιδια...
εξαλλου το ιδιο δεν κανουμε κι εμεις? οτι κανουμε οταν περιγραφουμε πως γαμησαμε την ταδε γκομενα ακριβως το ιδιο κανει και η γκομενα για μας...λογικο ειναι ...
απ'ότι κατάλαβα είσαι θετικός επιστήμονας
οπότε αν δεν φτιάξεις μια θεωρία που θα την δοκιμάζεις συνεχώς , τότε πώς αλλιώς θα εξηγείς την πραγματικότητα ?
τελοσπαντων επειδη θα παει μακρια η βαλιτσα,ουτε εμενα μου αρεσει να μιλαω γενικως για γκομενικα η πουτανικα αλλα οι πλειοψηφια αυτο κανει...γκομενες και αντρες...μια διαπιστωση κανουμε ...
δε ξερω τι λεει ο τυπος αλλα ειναι γεγονος οτι οι γκομενες οι ωραιες που λες τραβανε κι αυτες μεγαλο ζορι γι αυτο ειναι και μαλακισμενες(μερικες) ... σκεψου τι μαλακιες ακουει η καθε ωραια γκομενα απ τον καθε μαλακα και κρινε...
...η αξία της θεωρίας φαίνεται στην επαλήθευση λοιπόν ;)Απλα εχω βαρεθει ρε φιλε τη θεωρια...
οσο και αν φαινεται περιεργο επειδη παλια δεν ξεχναω
οτι υπηρξα αρκετα φαφλατάς. (Δεν εχω πει ψεμματα σε τιποτα ωστοσο προσοχη! )
Νταξει τωρα να λεμε θεωριες... οτι οι γυναικες γαμιουνται αβερτα αλλα καποιοι κοιμουνται
ή οτι οι γυναικες ΔΕΝ γαμιουνται αβερτα και καποιοι εχουν ξυπνησει και το χουν καταλαβει
τι νοημα εχει? :-
Στα αρχιδια μου τι εχει ακουσει.
Αν δεν τα εχει ξεπερασει να κατσει σπιτι της.
Δατς λάιφ.
Οτι οροι υπάρχουν για ολους και ολες υπάρχουν και για αυτην.
Μην σας τουμπαρουν στο ετσι
παντως εγω αρχιζω και συμπαθω τις γκομενες ωρες ωρες...βλεπω κατι τυπους στο δρομο η στις καφετεριες πως κανουν και λεω ''αυτοι στο μπουρδελα.κομ θα γραφουν'' ...
...η αξία της θεωρίας φαίνεται στην επαλήθευση λοιπόν ;)
ελα ρε βολντε γαμωτο μη μου το χαλας και σε συμπαθω...εννοειται οτι δε ξερεις τι ειναι ο αλλος αλλα οταν βλεπεις το μπουρναζογκομενο, θυρα 13 ,γαμω και δερνω κι εχω και παπι με εξατμιση να την πεφτει στο κοριτσακι σε στυλ γκουσγκουνη ε με πιανουν τα γελια...Το κανα και εγω αυτο το λαθος παλια.
Να μην βιαζεσαι να συμπαθησεις κανεναν...
και να πας με το μερος.
Που ξες εσυ αν η γκομενα δεν αξιζε το καμακι που πηρε?
Εισαι σιγουρος οτι δεν το αξιζε?
δηλαδη μονο με επι πληρωμης εχεις παει τυπε;Δοκιμασε να πας και με γκομενα που θα την βγαλεις εξω,θα σου αρεσει.There ain't no such thing as a free lunch.-
παντως εγω αρχιζω και συμπαθω τις γκομενες ωρες ωρες...βλεπω κατι τυπους στο δρομο η στις καφετεριες πως κανουν και λεω ''αυτοι στο μπουρδελα.κομ θα γραφουν'' ...
συμφωνώ,Η αξια της θεωριας φαινεται στο ποσο
μπορει να περιγράψει επαρκώς , κατανοητά και με απλότητα
αυτο που δουλεύει στην πράξη.
Η επαλήθευση πιστοποιεί την θεωρία.
ελα ρε βολντε γαμωτο μη μου το χαλας και σε συμπαθω...εννοειται οτι δε ξερεις τι ειναι ο αλλος αλλα οταν βλεπεις το μπουρναζογκομενο, θυρα 13 ,γαμω και δερνω κι εχω και παπι με εξατμιση να την πεφτει στο κοριτσακι σε στυλ γκουσγκουνη ε με πιανουν τα γελια...