axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Να το κοιταξεις αμεσαΠρωτη φορα συμφωνω μαζι σου... :S
Πλακα κανω ....
Οταν το θελει λεει πολλα ωραια ο μπολντης
Να το κοιταξεις αμεσαΠρωτη φορα συμφωνω μαζι σου... :S
χωρις καποτα ειναι τσαμπα σεξ λες ε? μηπως ειναι ΒΛΑΚΕΙΑ?Ρε συ τυπε εβαλες προφυλακτικο ή οχι? Αν εβαλες τοτε ΔΕΝ ηταν τσαμπα σεξ. Τσαμπα σημαινει τσαμπα.
καλως ηλθατε στο ανθρωπινο ειδοςΚαι παλι δεν ειναι λιγο μαλακια η αντιφαση αναμεσα στο τι λενε και το τι πραττουνε?
Και επειδη πολλοι παιρνουνε και σοβαρα αυτα που λενε και το βαζουν στα ποδια, μενουνε με το δονητη παρα ποδα....
καλως ηλθατε στο ανθρωπινο ειδος
χωρις καποτα ειναι τσαμπα σεξ λες ε? μηπως ειναι ΒΛΑΚΕΙΑ?
ενταξει λοιπον..δεν ηταν τσαμπα...πληρωσα 2 ευρω!Ρε συ τυπε μαθημα σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης θα μου κανεις? Προσωπικα δεν εχω γαμησει ποτε χωρις προφυλακτικο, γιαυτο και σου λεω οτι δεν υπαρχει τσαμπα γαμησι. Το τσαμπα δεν υπαρχει σαν εννοια, και οχι μονο στο γαμησι αλλα γενικοτερα, ολα εχουν καποιο κοστος.
μια χαρα υπαρχει τσαμπα σεξ...λυκειο,γνωριμια σε καφε με ξεκωλιαρα φιλη φιλου και το βραδυ σε οικοδομη ...τον καφε μου πληρωσα που θα τον πληρωνα ετσι κι αλλιως
δεν ημουνα μελος τοτεKαι που ειναι η κριτικη ρε τυπε?
μισες δουλειες κανετε.
ενταξει λοιπον..δεν ηταν τσαμπα...πληρωσα 2 ευρω!
τα πουλανε και σε δωδεκαδες? στο σουπερμαρκετ? ?Αρα συμφωνουμε δεν υπαρχει τσαμπα γαμησι! Ακριβα προφυλακτικα χρησιμοποιεις παντως ρε τυπε, τα 2 ευρω αφορουν το ενα ή την τριαδα? Εγω παντως παιρνω παντα δωδεκαδα, βγαινει πιο φτηνα.
χειρδαρη για παντα...εγω παντως την αφηνα ανετα να με βιασει...Παντως αυτο με το καμακι που "δεν πρεπει να το κανεις με σκοπο να γαμησεις" ειναι η βασικη αρχη ολων των γυναικων δημοσιογραφων "σεξολογων".....Οχι να το κανεις για να κανεις φιλες και να βγαινετε μαζι να μιλατε για γκομενους...
τα πουλανε και σε δωδεκαδες? στο σουπερμαρκετ? ?
χειρδαρη για παντα...εγω παντως την αφηνα ανετα να με βιασει...
ενταξει λοιπον..δεν ηταν τσαμπα...πληρωσα 2 ευρω!
εγω ειμαι δεσμευμενος ανθρωπος δε κανω τετοια πραγματα...Τυπε αμα δωσεις και αλλα 18 παιρνεις
σιγουρα τσαμπα γαμησι αν με πιανεις
και θα δεις μετα το γαμησι... γιατι ειναι οντως τσαμπα
εγω ειμαι δεσμευμενος ανθρωπος δε κανω τετοια πραγματα...