Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
δηλαδη μονο με επι πληρωμης εχεις παει τυπε;Δοκιμασε να πας και με γκομενα που θα την βγαλεις εξω,θα σου αρεσει.

Τυπε μου δεν ειπα οτι δεν εχω πηδηξει και αδηλωτες πουτανες (διοτι στην τελικη ολες οι γυναικες πουτανες ειναι εκτος απο τη μανα μας  :grin:). Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν υπαρχει τσαμπα γαμησι.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε μου δεν ειπα οτι δεν εχω πηδηξει και αδηλωτες πουτανες (διοτι στην τελικη ολες οι γυναικες πουτανες ειναι εκτος απο τη μανα μας  :grin:). Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν υπαρχει τσαμπα γαμησι.
πολυ σωστο αυτο :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ελα ρε βολντε γαμωτο μη μου το χαλας και σε συμπαθω...εννοειται οτι δε ξερεις τι ειναι ο αλλος αλλα οταν βλεπεις το μπουρναζογκομενο, θυρα 13 ,γαμω και δερνω κι εχω και παπι με εξατμιση να την πεφτει στο κοριτσακι σε στυλ γκουσγκουνη ε με πιανουν τα γελια...

ορθοτατον...μονο που αυτα (δυστυχως η ευτυχως) μεσα στην ζωη ειναι και επειδη η αλλη ειναι ωραια δεν σημαινει οτι οι γυρω της πρεπει να την κανουν να νιωθει οτι ζει στο ζαχαρενιο σπιτακι του Χανσελ και της Γκρετελ... :sunglasses:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συμφωνώ,

η θεωρία πρέπει να υποβάλλεται συνεχώς σε έμπρακτα test για να βλέπουμε κατά πόσο είναι σωστή
και όσο περνάει ο καιρός , όλο και κάποια λάθη θα εμφανίζονται , οπότε θα αναγκαζόμαστε συνεχώς να την εξελλίσουμε και να την βελτιστοποιούμε...

+1

το βλεπεις και στις αναβαθμισεις των προγραμματων
που για αυτους τους λογους γινονται.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρα υπαρχει τσαμπα σεξ...λυκειο,γνωριμια σε καφε με ξεκωλιαρα φιλη φιλου και το βραδυ σε οικοδομη ...τον καφε μου πληρωσα που θα τον πληρωνα ετσι κι αλλιως  :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πως εννωεις το τσαμπα γαμησι δηλαδη;ολες οσες εχεις παει τις εχεις πληρωσει;

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ορθοτατον...μονο που αυτα (δυστυχως η ευτυχως) μεσα στην ζωη ειναι και επειδη η αλλη ειναι ωραια δεν σημαινει οτι οι γυρω της πρεπει να την κανουν να νιωθει οτι ζει στο ζαχαρενιο σπιτακι του Χανσελ και της Γκρετελ... :sunglasses:
η καθε μια και ο καθε ενας ξερουν πολυ καλα που ζουν ...ασχετο αν δειχνουν αλλα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μια χαρα υπαρχει τσαμπα σεξ...λυκειο,γνωριμια σε καφε με ξεκωλιαρα φιλη φιλου και το βραδυ σε οικοδομη ...τον καφε μου πληρωσα που θα τον πληρωνα ετσι κι αλλιως  :)

Υπαρχουν και τα τυχερα παντα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
η καθε μια και ο καθε ενας ξερουν πολυ καλα που ζουν ...ασχετο αν δειχνουν αλλα...

Ανθρωποι που εχουνε διαστημικες απαιτησεις απο την ζωη και τον περιγυρο τους δεν εχουνε ιδεα που ζουνε... :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
+1

το βλεπεις και στις αναβαθμισεις των προγραμματων
που για αυτους τους λογους γινονται.
σωστό αλλά
και γενικότερα...

ας πούμε λέει κάποιος μια βλακειούλα που ισχύει μόνο στον πολύ περιορισμένο κύκλο του,
αλλά κολώνει να την δοκιμάσει εκτός αυτού γιατί θα καταρρεύσει
πολλοί έχουν στερεώσει τη ζωή τους σε μαλακίες που τις προστατεύουν,
και φοβούνται να τις θέσουν υπο την αμφισβήτηση της πραγματικότητας...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Προφυλακτικο δεν εβαλες? Στην οικοδομη πως πηγες, δεν εκαψες βενζινη? Αν δεν ηθελε αυτη να νιωσει μπετατζης δε θα χρειαζοταν να πληρωσεις ξενοδοχειο?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Προφυλακτικο δεν εβαλες? Στην οικοδομη πως πηγες, δεν εκαψες βενζινη? Αν δεν ηθελε αυτη να νιωσει μπετατζης δε θα χρειαζοταν να πληρωσεις ξενοδοχειο?
με τα ποδια πηγαμε ηταν κοντα! αν θεωρεις λεφτα το προφυλακτικο ε τι να πω... :jerking:  ΗΘΕΛΕ να νιωσει μπετατζης οπως λες οποτε...  :) τσαμπα σεξ!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οχι τυπε. Εγω δεν κανω το ιδιο. Αυτα ειναι προσωπικα.
Μονο για πουτανες ελεγα πως τις εγλειψα , πως τις γαμησα κτλπ.
Να καθομαι να συζητησω για την γκομενα μου με σενα? γιατι για να βαρας μαλακια?
ή για να την βαλεις στο ματι πιο ευκολα μετα  :grin:

Σε αυτο που λεει εχει δικιο... γιατι οι πουτανες οι γυναικες
παντα βγαζουν στην σεντρα το γκομενο τους (ακομη και οταν δεν πρεπει)
ελαχιστες εχουν μυαλο και ειναι διακριτικες ως προς αυτο. Το εχω πει και πιο παλια.

Εγω λεω να μας πει παραδειγματα συγκεκριμενα οτι οι γκομενες οι ωραιες το δινουν
τσαμπα και τοσο ευκολα οσο λεει. Κανα σκηνικο εχει να μας πει?
URL]]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
να κοιτας τι παιρνουν οχι τι λενε οτι θελουν  :2funny: :2funny:

Και παλι δεν ειναι λιγο μαλακια η αντιφαση αναμεσα στο τι λενε και το τι πραττουνε?  :think:
Και επειδη πολλοι παιρνουνε και σοβαρα αυτα που λενε και το βαζουν στα ποδια, μενουνε με το δονητη παρα ποδα.... :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το κόστος δεν είναι μόνο χρηματικό
υπάρχει και κάτι που κοστίζει πολύ περισσότερο
για μερικούς : η δέσμευση
σε κάθε περίπτωση κάτι πληρώνεις , τίποτα
δεν είναι τζάμπα, απλά διαφέρει το είδος του κόστους...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
με τα ποδια πηγαμε ηταν κοντα! αν θεωρεις λεφτα το προφυλακτικο ε τι να πω... :jerking:  ΗΘΕΛΕ να νιωσει μπετατζης οπως λες οποτε...  :) τσαμπα σεξ!

Ρε συ τυπε εβαλες προφυλακτικο ή οχι? Αν εβαλες τοτε ΔΕΝ ηταν τσαμπα σεξ. Τσαμπα σημαινει τσαμπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom