Νέα

O νόμος του Picker

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.255
Κριτικές
3
Like
1.435
Πόντοι
566
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Τύπε τις πουτάνες τις αγαπάω, είναι οι γκόμενές μου. Ποτέ δεν το έκρυψα αυτό. Μηνύματα και καρδούλες στέλνω και σε άλλες.

Είναι φανερό πως ενώ ο νόμος λέει ξεκάθαρα πως δεν έχουμε γκόμενες, όμως ο πικερ αναφέρει πως αγαπάει τις πουτάνες και πως είναι οι γκόμενές του.

Αρα πρώτος παραβάτης του νόμου του είναι ο ίδιος.  :jerking: :jerking: :jerking:


 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.744
Like
1.426
Πόντοι
366
Το τραγουδι της ημερας  :grin:


Καλημερα  :coffee:
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.744
Like
1.426
Πόντοι
366
Αυτο περιγραφει ο Μακελαρης, γινεσαι ενα με την αγελη, χανεις την ατομικοτητα και την υπευθυνοτητα για τις πραξεις σου.
Συναγωνιστη Ντουκεμ εν μερει θα διαφωνησω μαζι σου.

Η κοινη γραμμή κι ομοφωνια στις περισσοτερες αποψεις εναντιον του πικερ, είναι αυθορμητη και τροφοδοτείται απο την αντιφατικοτητα των λεγομενων του, της θεωριας του και των πραξεων του.
Δεν υπαρχει κανενας συντονισμος ουτε κατι το συνωμοτικό από πισω. Κανεις δεν κρυβεται πισω από κανεναν -όπως και πισω απ τα φουστανια κανενος-, εκτος του ότι ολοι μας βρισκομαστε πισω από ένα ανωνυμο νικ νεημ -ένα εικονικο προφιλ χαρακτηρα που εχουμε αναπτυξει μεσα από τη χρόνια παρουσια μας στο φορουμ.

Αυθαιρέτως, λοιπον, αλλα κι αυτοβουλως, ο καθενας αναπτυσσει ΑΤΟΜΙΚΑ το σκεπτικο του και το καταθετει γραπτως, εστω και πισω από ένα ανωνυμο προφιλ (πως θα μπορουσε αλλωστε να γινεται διαφορετικα, αφου αυτό είναι τα καθορισμενα πλαισια αναφορας μας εδώ μεσα;). Βεβαια ουτως ή αλλως η οποια ατομικοτητα ή υπευθυνότητα που μπορουμε να αναπτυξουμε εδώ μεσα είναι σχετικη. Ωστοσο, όμως, τα οσα εκφερονται στο συγκεκριμενο νημα –όπως αλλωστε και σε πολλα αλλα- φερουν τον προσωπικο χαρακτηρα του κάθε μελους, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ (κατι το οποιο είναι χαρακτηριστικο στα κατωθι ποσταρισματα).    


Δε θυμαμαι ποτε το εγραψα αυτο. Ενιχου...

Ο Πικερ δεν επιζητα απλα οποιαδηποτε αντιδραση απο αυτην που του αρεσει, αλλα ενεργα αποζητα την απορριψη. Πασχει απο το φοβο της επιτυχιας γι' αυτο σαμποταρει τον εαυτο του. Και αν καταφερει κατι, το καταστρεφει, σαν την αγελαδα που κλωτσαει τον κουβα με το γαλα.

Στην Κορινα δεν περιοριστηκε στο να στελνει καρδουλες. Γινοταν ολο και περισσοτερο φορτικος. Σκοπιμα. Ηθελε να την φτασει στο σημειο που θα τον απορριψει. Ωσπου το καταφερε και κατεκτησε τη νιρβανα της ξεφτιλας. Γιατι οταν δεν εχεις τιποτα να χασεις, απαλλασεσαι απο το αγχος που ειχες αρχικα.

Η τριχοτιλλομανια απο την οποια επασχε ηταν κι αυτος ενας αλλος προβληματικος τροπος εκτονωσης του αγχους.

Με την Κορινα εχει αποκτησει την ιδανικη σχεση, μια σταθερη επικοινωνια με εντασεις που δινουν διεξοδο στην μονοτονια της ζωης του, χωρις κανενα αγχος οτι θα αποκτησει κατι παραπανω μαζι της. Ακομα και το σεξ που εκαναν στο μπουρδελο ηταν κατι υπερβολικα θετικο για να το διαχειριστει.


(Troll mode: OFF)

Picker,

Όλο αυτό το διάστημα, περάσαμε ωραία όλοι μας. Διασκέδασες, διασκεδάσαμε, εκτονώθηκες, εκτονωθήκαμε, σου δώσαμε και την προσοχή καθώς και την σημασία που τόσο επιζητάς για να θρέψεις τον ιδιόρυθμο ναρκισσισμό σου, κι ολά καλά.

Γνωρίζοντάς σε πλέον κάπως καλύτερα ως νικ, ομολογώ ότι διέκρινα και κάποια θετικά στοιχεία, όπως μαχητικότητα, προσήλωση σε στόχους, επιμονή και υπομονή. Πλην όμως, αντί να τα χρησιμποιείς με κάποιον πιο εποικοδομητικό τρόπο,  αναλώνεσαι γράφοντας αντικρουόμενα πράγματα, και οι  απέλπιδες προσπάθειες  που κάνεις για τα συγκεράσεις, σε βυθίζουν όλο και πιο βαθιά σε ενα βρόγχο που έχεις κατασκευάσει από μόνος σου.

Δεν γνωρίζω πως έπεσες σε αυτή την "λούμπα", και δεν με αφορά, όπως δεν πρέπει να  αφορά και κανέναν άλλον. Δεν είναι όμως αυτό το ζητούμενο.  Το ζητούμενο είναι να καταλάβεις πως όλο αυτό έχει ξεπεράσει πλέον  τα όρια της τρολλιάς (όπως αρκετές φορές επέρεσαι, θέλοντας να κρύψεις ακόμα κι από τον εαυτό σου τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος), και έχει μπει για τα καλά στα πλαίσια της νοσηρότητας. Έχει φτάσει κοντολογίς στο σημείο που πρέπει οποσδήποτε να ζητήσεις κάποια βοήθεια. Και αυτό δεν είναι ντροπή. Πολλοί συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν παρόμοια, ή και εντελώς διαφορετικά, προβλήματα και τα οποία δεν μπορουν να διαχειριστούν, απευθύνονται σε κάποιους ειδικούς. Αυτό δεν αποτελεί πλέον ταμπού, ούτε στιγματίζει κανέναν. Αντιλαμβάνομαι ότι σου είναι αρκετά δύσκολο να το "χωνέψεις". Πρέπει όμως να αφήσεις λίγο κατά μέρος τον εγωισμό σου, προκειμένου  να βοηθήσεις για πάντα τον εαυτό σου.

Σκέψου το.


Πάλι αυτοαναιρεισαι ρε picker? Δλδ λες ότι ο νόμος σου είναι ένα αστείο που δεν πρέπει να εκλαμβανεται σοβαρά ?

Ρε φίλε πραγματικά συμπάσχω μαζί σου, πιρφοροαγαπουλιαζεις με μια άθλια πορνη που σε απαξιωνει και τα φτιάχνει με έναν γυφτο κατμαν... έχεις δίκιο να γράφεις μαλακιες εδώ για να εκτονωνεσαι και να αυτοικανοποιησαι γιατί είναι αβασταχτος ο πάτος που μόνος σου έπεσες...


Δε νομίζω ρε τύπε,μόνος σου τα έχεις γράψει κατά καιρούς...
Όταν με δεις ποτέ να στέλνω sms σε πουτάνα σαν αυτά που έχεις στείλει στην Κορίνα ή αν με δεις να σκάω με λουλούδια σε μπουρδέλο,τότε να με πεις πυρφόρο.
Αλλά άλλος τα έχει κάνει αυτά.

Στην Πράγα ήθελα να κάνω ντους μετά το γαμήσι γιατί είχε ζέστη,αλλά αντί για την πόρτα του μπάνιου άνοιξα ένα καμαράκι που μέσα μεταξύ άλλων είχε και δύο ράφια με πράγματα(αρκουδάκια,καρδούλες,γλάστρες) και σε θυμήθηκα.
Οταν το ανέφερα στις κοπέλες γελούσαν και τα αυτιά τους αναφερόμενες στους πυρφόρους.
Είστε παντού τελικά.
 

Επισκέπτης
Πικερ:

1. Θα επαιρνες πιπα στο γυφτο για να σε ξαναφησει η κορινα να την ξαναπαιρνεις ισοβιως;

2. Θα εδινες τον κωλο σου στο γυφτο για τον ιδιο λογο;
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.744
Like
1.426
Πόντοι
366
Πικερ:

1. Θα επαιρνες πιπα στο γυφτο για να σε ξαναφησει η κορινα να την ξαναπαιρνεις ισοβιως;

2. Θα εδινες τον κωλο σου στο γυφτο για τον ιδιο λογο;
καλα ο πικερ τωρα θα λιαζεται στον αλιμο και θα κανει τα καμακια του, κι εμεις μαλακιζομαστε, ως συνηθως, εδω μεσα....
 

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Μηνύματα
347
Like
16
Πόντοι
1
Το κύριο χαρακτηριστικό του bullying δεν είναι η βία αυτή καθαυτή. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ο αγελαίος χαρακτήρας του ο οποίος αποτελεί και την κάλυψη των θυτών.
Μέσω αυτής της αγέλης, οι θύτες παύουν να διακρίνονται σε ξεχωριστές προσωπικότητες διαφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν τα σοβαρά ελαττώματα τους και όλοι μαζί ανενόχλητοι τα μεταφέρουν στο θύμα μεγενθύνοντας τα δικά του.
Οι θύτες αντίθετα με τα λεγόμενα τους δεν δρουν ως προασπιστές της αξιοπρέπειας του θύματος όπως διατείνονται, πράγμα που θα μπορούσε να γίνει με απλή άσκηση εποικοδομητικής κριτικής, αλλά την καταρρακώνουν ώστε να φτάσει στο σημείο να υστερεί εμφανώς στην σύγκριση με την δικιά τους. Γιατί αυτό είναι που μετράει πάντα στην τελική και γι’ αυτό γίνονται όλα: Στο να φτάσουν να φαίνονται ανώτεροι από αυτόν που έχουν καταδείξει ως κατώτερο. Κοινώς “κοιτάξτε, εγώ δεν είμαι τόσο σκατά σαν κι αυτόν”.
Μέσα στις σελίδες αυτού του καθόλα εδιαφέροντος νήματος από πλευράς κοινωνιολογικής και ψυχιατρικής μελέτης, είδαμε να μετέχουν στην πλευρά των θυτών άτομα με εμφανή σωρεία ψυχικών νοσημάτων (Παρακμιακός κανείς; ), είδαμε μέλη εκ του μηδενός να υπερπολλαπλασιάζουν τα post τους όντας ανυπόμονοι να ενταχθούν στην αγέλη, είδαμε να κατηγορείται ως ρουφιάνος όποιος μπορεί να έδωσε στις αρχές του site τον ανθρωπίσκο που ανάρτησε πρόσωπα παρά την άδειά τους (καθαρά για χαβαλέ) και που μόλις πριν είχε καταδώσει δημοσίως το πιθανό τοξικολογικό πρόβλημα κάποιου μέλους, είδαμε “άνθρωποι” σαν αυτούς να αποκαλούνται μέχρι και “κύριοι” και φυσικά είδαμε να μετέχουν και λίγοι αλλά σοβαροί άνθρωποι ακόμα και από την πλευρά των θυτών.
Αυτά τα λίγα σχόλια μου εν συντομία.
Θα επανέλθω σε λίγες μέρες γιατί το νήμα είναι ίσως από τα πιο ενδιαφέροντα του ιστοτόπου.
Καλό Δεκαπενταύγουστο στους περισσότερους, που θα έλεγε και μια γνωστή ψυχή.

φιλε εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ που σκεφτομαι μηπως εισαι ο ιδιοσ ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο πικερ

την επομενη φορα που θα βγει καποιος τρελος και θα λεει δημοσιως να κοβουμε κεφαλια η να βιαζουμε γυναικεσ στον δρομο βγεσ να τον υπερασπιστεισ και αυτον κριμα να τρωει μπουλινγκ  :jerking:
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.744
Like
1.426
Πόντοι
366
α ρε τυποι, και να ξερατε ποιος ειναι αυτος που κανει μαθηματα ηθικολογιας...  :headbang:

ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω...

τεσπα ας το αφησουμε  :)

 

Επισκέπτης
καλα ο πικερ τωρα θα λιαζεται στον αλιμο και θα κανει τα καμακια του, κι6 εμεις μαλακιζομαστε, ως συνηθως, εδω μεσα....
ειδα το πρωι στο ιν οτι ειχε βγει απαγορευτικο αποπλου και ετρεμα απο ηδονη

Και μετα απο καμια ωρα βλεπω updated ειδηση για αρση απαγορευτικου. Αααααα, τωρα θα βγαλω εδω μεσα ολο το μισος μου
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.744
Like
1.426
Πόντοι
366
ειδα το πρωι στο ιν οτι ειχε βγει απαγορευτικο αποπλου και ετρεμα απο ηδονη

Και μετα απο καμια ωρα βλεπω updated ειδηση για αρση απαγορευτικου. Αααααα, τωρα θα βγαλω εδω μεσα ολο το μισος μου
το μισος ειναι τροφη
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.744
Like
1.426
Πόντοι
366
ελπιζω να μην εχετε τιποτα εναντιον της κακιας...για μενα δεν ειναι παρα το πιο λαμπρο οπλο της λογικης, ενατιον των δυναμεων του σκοτους και της ασκημιας...η κακια ειναι το πνευμα της κριτικης, και η κριτικη ειναι η πηγη της προοδου και της διαφωτισεως

[size=5pt]απ το μαγικο βουνο του μαν[/size]
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.439
Κριτικές
514
Like
70.117
Πόντοι
41.129
που ειναι ο πικερ  ρε παιδια ?
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.644
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν επρεπε να ποσταρετε την φωτο της κορινας



εγω μονο αυτο λεω κ ας ξερω πολλα...
τον πλάκωσε στο ξύλο ο γύφτος κατμαν ?!

παίδες παρεπιπτόντως είδα τυχαία στον καινουριο φουρνο που άνοιξε το ζευγος κορίνα με τον κοντροχοντρο ανοικό γύφτο ήταν πάρα πολύ ταιριαστό ζευγάρι τους ζήλεψα  :smitten: :smitten:
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.439
Κριτικές
514
Like
70.117
Πόντοι
41.129
τον πλάκωσε στο ξύλο ο γύφτος κατμαν ?!

παίδες παρεπιπτόντως είδα τυχαία στον καινουριο φουρνο που άνοιξε το ζευγος κορίνα με τον κοντροχοντρο ανοικό γύφτο ήταν πάρα πολύ ταιριαστό ζευγάρι τους ζήλεψα  :smitten: :smitten:

που ειναι αυτο τυπε ?? χωριατικο εχει ?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom