You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τελευταίο μήνυμα από το Κορινάκι: "Ρε τράβα και κάνε καμιά πίπα σε κανέναν αδερφή". Διαβάζει τις μαλακίες που γράφετε και κοντεύει να πιστέψει ότι είμαι gay. Είστε μαλάκες, νομίζετε ότι θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω στα ίσια αν ήμουν gay;
Φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay. To να γίνει κανείς gay είναι πανεύκολο, αρκεί να μην είναι τόσο αποφασισμένος να γίνει μπουρδελιάρης όπως εγώ. Το να γίνεις μπουρδελιάρης είναι δύσκολο, το να γίνεις gay είναι απλά η εύκολη λύση.
Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα όπου οι γκόμενες είναι τόσο κομπλεξικές, δύο είναι οι λύσεις που σκέφτεται ένας μοναχικός άντρας: να γίνει μπουρδελιάρης ή να γίνει gay. Ξέρω άτομα που "το γύρισαν" πάνω στην απόγνωσή τους για ένα άγγιγμα και δεν τους κατηγορώ, είναι η εύκολη λύση. Εγώ διάλεξα τον δύσκολο δρόμο των μπουρδέλων γιατί απλά είχα λίγο περισσότερο εγωισμό.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Μπορει να παρεξηγησε τοΤελευταίο μήνυμα από το Κορινάκι: "Ρε τράβα και κάνε καμιά πίπα σε κανέναν αδερφή". Διαβάζει τις μαλακίες που γράφετε και κοντεύει να πιστέψει ότι είμαι gay. Είστε μαλάκες, νομίζετε ότι θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω στα ίσια αν ήμουν gay;
κωλοδαχτυλιασμα που ζητουσες να σου κανει
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Ντοπαπικερ ποσα κιλα εισαι τωρα?
ακουγεται στην πιατσα
πως ποσταρεις σε πουστοθρεντ
ζητωντας ραντεβου
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Ντοπα
ακουγεται στην πιατσα
πως ποσταρεις σε πουστοθρεντ
ζητωντας ραντεβου
e?
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Δεν ξερω τυπε
ποσταρες καθολου σε πουστοθρεντ?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα όπου οι γκόμενες είναι τόσο κομπλεξικές, δύο είναι οι λύσεις που σκέφτεται ένας μοναχικός άντρας: να γίνει μπουρδελιάρης ή να γίνει gay. Ξέρω άτομα που "το γύρισαν" πάνω στην απόγνωσή τους για ένα άγγιγμα και δεν τους κατηγορώ, είναι η εύκολη λύση. Εγώ διάλεξα τον δύσκολο δρόμο των μπουρδέλων γιατί απλά είχα λίγο περισσότερο εγωισμό.
Αμφιταλαντευτηκες ομως. Μπηκες στον πειρασμο, οπως ο Χριστος στην ερημο.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Το μοναστηρι το σκεφτηκεςΣε μια χώρα σαν την Ελλάδα όπου οι γκόμενες είναι τόσο κομπλεξικές, δύο είναι οι λύσεις που σκέφτεται ένας μοναχικός άντρας: να γίνει μπουρδελιάρης ή να γίνει gay. Ξέρω άτομα που "το γύρισαν" πάνω στην απόγνωσή τους για ένα άγγιγμα και δεν τους κατηγορώ, είναι η εύκολη λύση. Εγώ διάλεξα τον δύσκολο δρόμο των μπουρδέλων γιατί απλά είχα λίγο περισσότερο εγωισμό.
Duke Nukem ο καλύτερός μου φίλος είμαι σχεδόν σίγουρος ότι "το γύρισε" με αιώνιο συμφοιτητή του την ίδια εποχή που εγώ άρχισα να γαμάω συστηματικά στα μπουρδέλα. Του έριξα υπονοούμενο ότι το έχω καταλάβει και από τότε χαθήκαμε τελείως.
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Και μιλάω για heavy metal άτομο, αιώνιο μπακούρι αλλά καμία σχέση με θηλυπρεπή. Δυστυχώς δεν το είχε με τις πουτάνες όπως εγώ.
αδυναμος χαρακτηρας προεδρε κατευθειαν διαλεξε το πουστριλικι
Ένας γνήσιος μπουρδελιάρης είναι εξ ορισμού φιλελεύθερος και δεν είναι δυνατό να μισεί τους gay. Πολλοί από αυτούς αναγκάστηκαν να πέσουν στα σκατά. Πούστηδες, πουτάνες και μπουρδελιάρηδες ανήκουν στην αντισυμβατική πλευρά της κοινωνίας.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Ένας γνήσιος μπουρδελιάρης είναι εξ ορισμού φιλελεύθερος και δεν είναι δυνατό να μισεί τους gay. Πολλοί από αυτούς αναγκάστηκαν να πέσουν στα σκατά. Πούστηδες, πουτάνες και μπουρδελιάρηδες ανήκουν στην αντισυμβατική πλευρά της κοινωνίας.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Και μιλάω για heavy metal άτομο, αιώνιο μπακούρι αλλά καμία σχέση με θηλυπρεπή. Δυστυχώς δεν το είχε με τις πουτάνες όπως εγώ.
Αυτοι οι ματσο μακρυμαλληδες που δεν κανουν παρεα με γυναικες και δεν πηγαινουν σε mainstream bar με γυναικες κανουν μπαμ οτι ειναι καταπιεσμενες κρυφες.
Και εσυ αν δεν ειχες μπλεξει με το χεβυ μεταλ θα ειχες εναν νορμαλ κοινωνικο κυκλο, με κοριτσια στην παρεα, θα ειχες γνωρισει μια, θα ειχες κανει σχεσεις που θα σε δυναμωναν ψυχικα, δεν θα γινοσουν εσωκλειστος. Το χεβυ μεταλ ειναι καταστροφη. Απορω που δεν το εχεις καταλαβει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις