scout3r
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άλλαξε το νόμο σου σε "ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΓΑΜΗΣΕΙ Η ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ".
Άλλαξε το νόμο σου σε "ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΓΑΜΗΣΕΙ Η ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ".
Μπορείς να μην κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση; Μπορείς να γαμάς πάντα 4 φορές την εβδομάδα, ανεξάρτητα αν έχεις ή δεν έχεις σχέση; Μπορείς να κάτσεις με 1 γυναίκα, αρκεί να σου κάθεται 4 φορές την εβδομάδα; Έχεις τα ΑΡΧΙΔΙΑ να της πεις στα ίσια ότι αν δεν σου κάθεται με τη συχνότητα αυτή θα γαμάς παράλληλα πουτάνες; Αν μπορείς να τα κάνεις αυτά, εφαρμόζεις το νόμο του Picker.
[size=30pt]ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ[/size]. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Ο αντίστροφος νόμος για τις γυναίκες ισχύει;Δηλαδή εάν μια γκόμενα είναι νυμφομανής και δεν αρκείται στη δική σου συχνότητα,δικαιούται να βρίσκει κι άλλους γαμιάδες;εφόσον φυσικά σε ενημερώσει.Τύπε οι γκομενες θέλουν να τις γαμάς 4 φορές την μέρα :S
Oλες οι φυσιολογικές γκομενες γουστάρουν να γαμιούνται κάποιες φορες την μέρα απο τον boyfriendΟ αντίστροφος νόμος για τις γυναίκες ισχύει;Δηλαδή εάν μια γκόμενα είναι νυμφομανής και δεν αρκείται στη δική σου συχνότητα,δικαιούται να βρίσκει κι άλλους γαμιάδες;εφόσον φυσικά σε ενημερώσει.
Γιατί την έχει Προφήτης όμως; Δεν κολλάει στο σενάριο του συμβατικού ανθρώπου...
οτι λες στην πρωτη προταση το κανει ο πικερ
Τη ζωη που επελεξε να κανει ο πικερ μας τη διατυμπανιζει απ το πρωι μεχρι το βραδυ και προσπαθει να την επιβαλει και σε αλλους
Απο κει και περα οπως ασχολουμαι εγω με τον πικερ ασχολεισαι κι εσυ μαζι μου
Φιλε καποιοι απο αυτους που κραζουν τον Πικερ δεν εχουν παει πανω απο 9 μηνες στρατο...
Καποτε αν ειχες παει μολις αστειους 9 μηνες στρατο δεν θεωρουσουν αντρας στην κοινωνια και οι πατεραδες δεν σου εδιναν την κορη τους σε γαμο!
Στρατός! Έχουμε θρεντ για τα καραβανοειδή δυστυχώς αλλά οι γράφοντες είναι άκαπνο υλικό.
Έχω πολλές ιστορίες (κι) από'κει.
Τι θες να μάθεις;
πως μπήκα και πως βγήκα ή πως πέρασαν οι οικοδεσπότες;
(αλλά κι οι κόρες που δεν ρωτούσαν τον μπαμπά για να βρουν χαρά στα σκέλια τους)
gia pes
Στρατός! Έχουμε θρεντ για τα καραβανοειδή δυστυχώς αλλά οι γράφοντες είναι άκαπνο υλικό.
Έχω πολλές ιστορίες (κι) από'κει.
Τι θες να μάθεις;
πως μπήκα και πως βγήκα ή πως πέρασαν οι οικοδεσπότες;
(αλλά κι οι κόρες που δεν ρωτούσαν τον μπαμπά για να βρουν χαρά στα σκέλια τους)
Γραψε ο,τι θες αλλα σε παρακαλω δειχνε σεβασμο στις Ελληνικες Ενοπλες Δυναμεις.
Off topic αλλάΓραψε ο,τι θες αλλα σε παρακαλω δειχνε σεβασμο στις Ελληνικες Ενοπλες Δυναμεις.
Ναι πρέπει να δείξει μεγάλο σεβασμό γιατί όλη μέρα γαμιούνται στη δουλειά !
Θα σε έχουν βάλει οι Τούρκοι στα 4 και οι καραβανάδες θα παίζουν τρίλιζα !
Κι εντάξει...
ο ελληνικός στρατός είναι κομπλέ να σταθεί σε μάχη (ακριβολογώ).
Απλά έχει μαζέψει και σαβούρα.