το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε ο νωντας εχει μεινει τροπετο μετα το τρακαρισμαπουλί ο νώντας είπε ότι είσαι κλώνος μου !!!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
μην ασχολεισαι :-
τυπε ο νωντας εχει μεινει τροπετο μετα το τρακαρισμαπουλί ο νώντας είπε ότι είσαι κλώνος μου !!!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
τυπε ο νωντας εχει μεινει τροπετο μετα το τρακαρισμα
μην ασχολεισαι :-
Βαρέθηκα αυτούς τους υπερβολικούς μαλάκες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο μέσος άνθρωπος γαμάει κάθε μέρα. Ρε μαλάκες, τόσες έρευνες έχουν γίνει για τη συχνότητα του σεξ. Ξεστραβωθείτε και διαβάστε καμία. 2 φορές την εβδομάδα είναι ο μέσος όρος.
αλανθαστοςSaint μη λες μαλακίες. Τα μισά μηνύματα που έστειλα στη Double Vision ήταν υβριστικά και τα άλλα μισά ήταν πρόσκληση για καφέ ή απευθείας για σεξ επειδή ήταν φανερό ότι με γουστάρει. Όποια γκόμενα γράφει εδώ θέλει να γαμηθεί με μένα, έτσι το εκλαμβάνω εγώ.
τελικα τη γαμησες τυπε;Saint μη λες μαλακίες. Τα μισά μηνύματα που έστειλα στη Double Vision ήταν υβριστικά και τα άλλα μισά ήταν πρόσκληση για καφέ ή απευθείας για σεξ επειδή ήταν φανερό ότι με γουστάρει. Όποια γκόμενα γράφει εδώ θέλει να γαμηθεί με μένα, έτσι το εκλαμβάνω εγώ.
βλεπεις ομως οτι ακομα κι εσυ που εχεις κοψει καπιστρι δεν αντεχεις την στασιμοτητα.Vril δεν με νοιάζει πόσο λένε ότι γαμάνε οι σχεσάκηδες και δεν τους ζηλεύω. Προσπαθώ απλά να τελειοποιήσω το νόμο. Ο νόμος του Picker δεν έχει αλλάξει καθόλου από το 2012 μέχρι σήμερα. Το πολύ-πολύ, το "μέρα παρά μέρα" να γίνει "3-4 φορές την εβδομάδα".
αυτο που λενε οι σχεσακηδες: γαμανε καθε μερα ή το πολυ μερα παρα μερα και κανουν στη γκομενα γλυκο τρυφερο και αγαπησιαρικο ερωτα και τα ΣΚ κανουν σεξουαλικους μαραθωνιους τριων - τεσσαρων ωρωνVril δεν με νοιάζει πόσο λένε ότι γαμάνε οι σχεσάκηδες και δεν τους ζηλεύω. Προσπαθώ απλά να τελειοποιήσω το νόμο. Ο νόμος του Picker δεν έχει αλλάξει καθόλου από το 2012 μέχρι σήμερα. Το πολύ-πολύ, το "μέρα παρά μέρα" να γίνει "3-4 φορές την εβδομάδα".
Αλλάξτε την πρώτη πρόταση ως εξής:
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ. ΚΡΥΦΆ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΡΦΟΡΟΠΙΜΙΆ, ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
Saint μη λες μαλακίες. Τα μισά μηνύματα που έστειλα στη Double Vision ήταν υβριστικά και τα άλλα μισά ήταν πρόσκληση για καφέ ή απευθείας για σεξ επειδή ήταν φανερό ότι με γουστάρει. Όποια γκόμενα γράφει εδώ θέλει να γαμηθεί με μένα, έτσι το εκλαμβάνω εγώ.
Έλα μωρέ τώρα. Έχω πει 100 φορές ότι αν μια γκόμενα δείξει ότι γουστάρει, φυσικά και το εκμεταλλευόμαστε. Ο νόμος του Picker δεν είναι κατά της σχέσης. Ο νόμος του Picker κινείται σε 3 βασικούς άξονες: ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΕΓΩΙΣΜΟΣ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΕΞ.
Ενώ η περήφανη Lakis33 τακτική είναι ...
πιάνουμε κουβεντούλα 1 ΦΟΡΑ με κάθε γκόμενα και ζητάμε τηλέφωνο ...
παίρνουμε 1 ΦΟΡΑ τηλέφωνο και ζητάμε συνάντηση για καφέ ...
βγαίνουμε 1 ΦΟΡΑ για καφέ και κάνουμε αμέσως προσπάθεια για μπαλαμούτι ...
Αν δεν κάτσει οποιοδήποτε από όλα,
ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.
Δεν υπάρχει η γκόμενα πλέον για μας.
Ευτυχώς υπάρχουν εκατομμύρια γκόμενες.
Είναι παραπάνω από το 50% του πληθυσμού.
Μόνο μύγες και σκυλόσκατα υπάρχουν περισσότερα από γκόμενες.