Επισκέπτης
πικερ πρεπει να απαντησεις στις κατηγοριες του αγιουΚουραφέξλα τα περί νόμου.
Καταπατάτε από μόνος σας τον νόμο σας αποστέλλωντας πιρφοροπιμιά στα θηλυκά μέλη.
πικερ πρεπει να απαντησεις στις κατηγοριες του αγιουΚουραφέξλα τα περί νόμου.
Καταπατάτε από μόνος σας τον νόμο σας αποστέλλωντας πιρφοροπιμιά στα θηλυκά μέλη.
Κουραφέξλα τα περί νόμου.
Κώστα Λαδάκη θες την αλήθεια; Η μηχανή που είδες στη φωτό δεν ήταν δική μου αλλά εκπαιδευτική μηχανή με την οποία έδωσα εξετάσεις για δίπλωμα το 2013. Εντάξει ρε τύπε, σας τρολάρω και λίγο. Κάνω την πλάκα μου κι εγώ. Ποτέ δεν είχα δικό μου όχημα.
Με Ι5 επιτρέπεται η οδήγηση. Μπράβο σου!
Μπρος πάρε όχημα...τι περιμένεις; πάρε ένα ζάσταβα από κανένα τάφο κρυφά με δόσεις
και θα πηγαίνεις και στην Κορίνα την στραβοπόδαρη πολύ πιο γρήγορα.
Μαλάκα...
η μια η ρωγα της ειναι ποντικοφαγωμενη, το χεις προσεξει;Ναι τα πόδια της σε πείραξαν και εσένα
Η μάπα της που είναι σαν ανάποδο γαμώτο δε σε πείραξε ε ?
η μια η ρωγα της ειναι ποντικοφαγωμενη, το χεις προσεξει;
απο τη στιγμη που ο πικερακος εχει πει ποια ηταν η ψυχοσωματικη κατασταση του ως 28 χρονων, εγω τον δικαιολογω ΑΠΟΛΥΤΑ για τη ζωη που διαλεξε
αφου τον κανει να νιωθει καλα και αφου δεν ενοχλει κανεναν ειναι 100% δικαιολογημενος να κανει αυτον που κανει
εγω ηθελα να δω τους "μαγκες" που τον κραζουν και του τη λενε και μας εχουν σκοτισει τα αρχιδια καθε μερα εδω μεσα τι θα εκαναν οι ιδιοι αν ηταν στη θεση του
εξω απο το χορο...
Το κρεμάσμα των κονσερβοκουτιών σας στα τριχωτά μου καμπανέλια
θα επιφέρει βαριές πληγές στις γλώσσες σας κατά το ρουφάρχιδο.
(με αυτό το νικ γράφεις καλύτερα)
Ποιους φίλους και ποια Λακωνία ρε πικεροναυάγιο; τράβα στην Λαπωνία με τον Νιλς Χόλγκερσον.
Αφού δεν υπάρχεις λέμε. Σε κατασκεύασαν. Γράψε απο την Λαπωνία με τις πάπιες.
Άντε όμως να σε δεχτώ για να προπαγανδίσω...
σου έχω πει εκατό φορές να έχεις προτεραιότητες όπως το καλό φαγητό.
Εντάξει, στον κομμουνισμό ξέρουμε ότι δεν τρώγατε και ζούσατε σαν τις κότες με λίγο πίτουρο
αλλά εδώ είναι Ευρώπη κι αν θες να αντέχεις στο γαμήσι, χρειάζεσαι τροφή.
Χωρίς τροφή δεν μπορείς να γαμήσεις, δεν έχεις δυνάμεις και σέρνεσαι.
Σέρνεσαι που σέρνεσαι λοιπόν στα μπουρδέλα σαν άχρηστο κουφάρι που είσαι, φάε και κάτι.
Το σάιτ σε χρειάζεται, τέτοιος μαλάκας δεν θα ξαναβγεί. Διάβασα και τα ανάλογα θρεντ μαλακίας.
Όλο στην τετράδα είσαι. Φέτος θα βγεις πρώτος.
η μια η ρωγα της ειναι ποντικοφαγωμενη, το χεις προσεξει;
τον πικερακο διαχρονικα τον κραζουν 2 κατηγοριες χρηστων του μπου.κομ
1) οι καβατζωμενοι και
2) τα πραγματικα ναυαγια
οι πρωτοι ειναι τυποι 25-35 χρονων που στη ζωη τους εχουν ερθει ολα καλα, εχουν δουλεια, τα απαραιτητα χρηματα προς το ζην, αμαξι, σπιτι, γκομενα κλπ. ειναι αυτοι που εχουν ενα σταθερο γκομενακι να γαμανε και το πανε και διακοπουλες το καλοκαιρι και κανουν και τις παρασπονδιες τους με ατακτες πουτανιτσες
οι δευτεροι ειναι απολυτα ναυαγια με ψυχοσωματικα που ειναι ανικανοι να γαμησουν, δεν τους σηκωνεται καν, εχουν μικροφαλλια, ζουν μονοι στο σπιτι με μια λαδωμενη φανελα μπροστα σε εναν υπολογιστη ολη μερα και το μονο μουνι που εχουν δει ειναι σε μια βαφτιση που τους ειχαν καλεσει καταλαθος πριν 5-6 χρονια
οι πρωτοι, οι καβατζωμενοι, οταν κραζουν τον πικερακο μου θυμιζουν κακομαθημενο πλουσιοπαιδο που βγαινει απο τη λιμουζινα και κοροιδευει το ζητιανο στην ακρη του δρομου. λοιπον μαντεψε μαλακα. υπαρχει και αλλος κοσμος πιο ατυχος απο σενα!
οι δευτεροι ειναι αναξιοι σχολιασμου. ειναι οι κλασικοι νεοελληνες με νοοτροπια να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. μονη απαντηση σε αυτους μια καφε κουραδα με αχωνευτα σουσαμακια στο στομα τους.
Λίγο χιούμορ όπως π.χ Νιλς Χόλγκερσον και τα ρέστα, δεν βλάπτει.
Τυπε μου, το παραμύθι σε μουνια προυποθέτει ικανοτητες