Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
παψτε να ειστε παρακαλετακηδες χορηγοι και ταξιτζηδες μπας και γαμησετε
εκτος απο την αντρικη αξιοπρεπεια γαματε και τους επομενους
διαγραψτε διαπαντος τα βρωμομουνα απο τις ζωες σας για να μη φτασετε 50 χρονων και ξεμωραθειτε απο την καταθλιψη και τις τυψεις για τη ζωη που χασατε
μονο πουτανες και λογαριασμο σε κανενα

Tύπε μου, μετά απο κάποια ηλικια ισως το ριξουμε αποκλειστικα στις πουτάνες
Μέχρι τότε θα ματώνουμε ανεκπαιδευτα κωλιά :erection:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Noctilucent είσαι και χρυσαυγίτης αν θυμάμαι καλά; Κλασικός ακροδεξιός μπετόβλακας που νομίζει πως κάποιος είναι. Θα σου πω τι είσαι: ένας βλάκας και μισός. Κάτι τέτοιοι βλάκες σαν εσένα είναι που κάποια στιγμή στη ζωή τους τρώνε το πιο σκληρό γαμήσι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πουλί δεν ήταν πολύ σωστή η ανάλυσή σου ως προς το ποιοι μου τη λένε εδώ μέσα. Αυτοί που μου τη λένε περισσότερο είναι τα λαμόγια που δεν έχουν τα αρχίδια να γαμάνε με την αλήθεια και κρύβουν από όλους τα γαμήσια που κάνουν. Είναι τρομερή δυστυχία αυτό.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Noctilucent είσαι και χρυσαυγίτης αν θυμάμαι καλά; Κλασικός ακροδεξιός μπετόβλακας που νομίζει πως κάποιος είναι. Θα σου πω τι είσαι: ένας βλάκας και μισός. Κάτι τέτοιοι βλάκες σαν εσένα είναι που κάποια στιγμή στη ζωή του τρώνε το πιο σκληρό γαμήσι.
Mην ανησυχεις για εμενα φίλε μου, η ζωή μου έχει ανοδική τάση σε όλα τα επιπεδα
Νομιζω ότι σου χρειάζονται διακοπές σε μέρος τύπου φαληράκι να γαμησεις τσαμπα και εύκολα
Ολοι εχουμε ανάγκη απο διακοπές :rockon: :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Πουλί δεν ήταν πολύ σωστή η ανάλυσή σου ως προς το ποιοι μου τη λένε εδώ μέσα. Αυτοί που μου τη λένε περισσότερο είναι τα λαμόγια που δεν έχουν τα αρχίδια να γαμάνε με την αλήθεια και κρύβουν από όλους τα γαμήσια που κάνουν. Είναι τρομερή δυστυχία αυτό.
Δεν τα κρύβουμε απο όλους τύπε, μονο απο τις γκομενες μας :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νώντα σου έχει σαλέψει από την αγαμία. Κάνεις μεγάλο λάθος ότι είμαι παράσιτο. Μένω στο σπίτι των γονιών μου αλλά δεν ζητάω ποτέ λεφτά. Αν δεν είχα τους γονείς μου θα νοίκιαζα το σπίτι αυτό και θα έμενα σε κανένα υπόγειο με πολύ χαμηλό νοίκι. Είμαι ικανός να ξεράνω το σκατό μου για να ζήσω περήφανα και να μην υποχρεωθώ σε άλλους. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ολιγαρκής είμαι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη θες την αλήθεια; Η μηχανή που είδες στη φωτό δεν ήταν δική μου αλλά εκπαιδευτική μηχανή με την οποία έδωσα εξετάσεις για δίπλωμα το 2013. Εντάξει ρε τύπε, σας τρολάρω και λίγο. Κάνω την πλάκα μου κι εγώ. Ποτέ δεν είχα δικό μου όχημα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Noctilucent κάτι ψωροπερήφανοι τύποι σαν εσένα είναι αυτοί που στο τέλος τρώνε τη μεγαλύτερη πούτσα στη ζωή. Αυτό που σου λέω συμβαίνει με νομοτελειακή ακρίβεια. Περίμενε βλάκα και σου έρχεται. Το γαμήσι που θα φας στη ζωή σου θα είναι πολύ σκληρό.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Noctilucent κάτι ψωροπερήφανοι τύποι σαν εσένα είναι αυτοί που στο τέλος τρώνε τη μεγαλύτερη πούτσα στη ζωή. Αυτό που σου λέω συμβαίνει με νομοτελειακή ακρίβεια. Περίμενε βλάκα και σου έρχεται. Το γαμήσι που θα φας στη ζωή σου θα είναι πολύ σκληρό.
Λες να βρω κάνα μούλικο στην πόρτα :S :S

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Μένω στο σπίτι των γονιών μου αλλά δεν ζητάω ποτέ λεφτά. Αν δεν είχα τους γονείς μου θα νοίκιαζα το σπίτι αυτό και θα έμενα σε κανένα υπόγειο με πολύ χαμηλό νοίκι.
:jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Tommy DeVito το ξέρουμε ότι είσαι πολύ καλός εραστής, γιατί εξασκείσαι πολύ μόνος σου. Δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζεις.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Scout3r κι εγώ μπορώ να γαμήσω 2-3 φορές σε μία μέρα. Το θέμα είναι αν αυτό μπορείς να το κάνεις συνέχεια. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να γαμάω έστω και μία φορά την ημέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Νιώθω πολύ τυχερός γι' αυτό, αν και θα προτιμούσα να μην έχω καθόλου ανάγκη το σεξ. Επειδή όμως το έχω ανάγκη, έχω καταφέρει με το νόμο του Picker να γαμάω μέρα παρά μέρα και να μη μαλακίζομαι ποτέ. Η συχνότητα αυτή είναι πάνω και από τον ελληνικό μέσο όρο που είναι 3 φορές την εβδομάδα, ενώ ο παγκόσμιος μέσος όρος είναι 2. Επίσης έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι που το παίζουν πολύ καυλιάρηδες είναι στην πραγματικότητα μαλάκες.

να ειναι παντρεμενος καποιος  οκ  το δικαιολογω ...
αλλα σε αλλη  περιπτωση  το θεωρω πολυ λιγο ..

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Tommy DeVito το ξέρουμε ότι είσαι πολύ καλός εραστής, γιατί εξασκείσαι πολύ μόνος σου. Δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζεις.
Φραση του Γουντι Αλλεν ειναι!  Για αυτο ειναι και σε εισαγωγικα!!!  Ξεχασα εσυ περα απο το Μεταξουργειο δεν εχεις δει κατι στη ζωη σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι μια φράση του Woody Allen που όμως εσύ την κάνεις πράξη αφού, και στις πουτάνες που πας, πάλι μόνος σου τελειώνεις.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Είναι μια φράση του Woody Allen που όμως εσύ την κάνεις πράξη αφού, και στις πουτάνες που πας, πάλι μόνος σου τελειώνεις.
Ενταξει πικερ ασε μας να τις χυνουμε στη μαπα και εσυ γλυφε τις πατουσες τους!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Κώστα Λαδάκη θες την αλήθεια; Η μηχανή που είδες στη φωτό δεν ήταν δική μου αλλά εκπαιδευτική μηχανή με την οποία έδωσα εξετάσεις για δίπλωμα το 2013. Εντάξει ρε τύπε, σας τρολάρω και λίγο. Κάνω την πλάκα μου κι εγώ. Ποτέ δεν είχα δικό μου όχημα.

Ωπα ! Εδώ συνελήφθης να έχεις πει ένα ψεματάκι.
Πάντως είχες κάποτε μηχανάκι ή μηχανή (μοτοσυκλέτα).
Επίσης , οδηγείς το αμάξι του μπαμπά.
Άρα , ΔΕΝ χρησιμοποιείς αποκλειστικά τα ΜΜΜ.

Η Μπιάνκα , από Διδ 18 και 20, έφυγε "για πάντα " , όπως είπε
η τσατσά, και έτσι Πίκερ έχασες την ευκαιρία να γαμήσεις 
το πιο στενό και ρηχό μουνί σε μπουρδέλο.
Εγώ τη γάμησα κατ' επανάληψη !  :rockon:
Γαμάς κάτι τύπισσες με ξεχαρβαλωμένα μουνιά, σαν παλιούς
καναπέδες, που έχουν ξεχαρβαλώσει και "κάνουν κοιλιά "
και πετάγονται και οι σουστες ! :2funny: :2funny:

URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Κουραφέξλα τα περί νόμου. 

Καταπατάτε από μόνος σας τον νόμο σας αποστέλλωντας πιρφοροπιμιά στα θηλυκά μέλη.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Κύριε Πίκη!

Αληθεύει ότι αποστέλλατε φλογερά πιρφοροπιμιά στην DOUBLE VISION;  :)

Κουραφέξλα τα περί νόμου.  

Καταπατάτε από μόνος σας τον νόμο σας αποστέλλωντας πιρφοροπιμιά στα θηλυκά μέλη.
τσαρλατανος ψευδοπροφητης ο πικερακος;;;; -----------> στα σκουπιδια ο νομος του, σφραγισμα του νηματος απ τη διαχειρηση και μπαν στο μυθομανη και ψυχαναγκαστικο "παλικαρακι"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom