Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Αυξάνω τη συχνότητα του νόμου στις 4 φορές την εβδομάδα. Θα σας γαμήσω όλους. Θα επιστρέψω αργότερα με λεπτομέρειες.  :-*
τυπε μας εχεις ηδη γαμησει στις αυξομειωσεις
get your shit together και βρες μια σταθερη συχνοτητα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Αυξάνω τη συχνότητα του νόμου στις 4 φορές την εβδομάδα. Θα σας γαμήσω όλους. Θα επιστρέψω αργότερα με λεπτομέρειες.  :-*
Mια παρατηρηση-συμβουλη μονο
Για να βγει στις 4 φορες πιστευω οτι η μια καταθεση πρεπει να γινεται δευτερα με τριτη η πρωτη και οι επομενες τρεις παρασκευη-σαββατο-κυριακη πρωι το αργοτερο πικη μου
Να εχει μαζευτει πολυ πραγμα το παρασκευοσαβατοκυριακο που σταματα και η δουλεια
Για να μιλαμε και λιγο πιο επιστημονικα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βασικά τώρα πρέπει να τρέξω λίγο και να γαμάω κάθε μέρα γιατί η νέα συχνότητα θα ισχύσει αναδρομικά από την αρχή του έτους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επειδή από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα γαμάω μέρα παρά μέρα, είμαι πίσω από το νέο στόχο μου για φέτος περίπου 13 γαμήσια.  :rolleyes:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η συχνότητα "4 φορές την εβδομάδα" σε σχέση με το "μέρα παρά μέρα" έχει τη διαφορά ότι μπορείς να γαμάς πάντα τις ίδιες μέρες.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Πίκερ ... εγώ δεν μπορώ με τόσο λίγο.
Τηρώ άλλο κανόνα.

Μία μέρα τη βδομάδα, δεν γαμάω καθόλου.
Τις υπόλοιπες , μπορεί να γαμήσω και 3 φορές.

Αν έχω να γαμήσω πάνω από 3 μέρες και μου κορνάρεις σε φανάρι ... έχεις πρόβλημα ...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zeljko μήπως εννοείς ότι βαράς 3 μαλακίες την ημέρα; Αυτό είναι θέμα συνήθειας και μπορείς να το κόψεις. Για σένα πάντως θα κάνω σύντομα αφιέρωμα με τίτλο: "Γιατί τα λαμόγια δεν χαίρονται ποτέ". Μπορεί να το κάνω και σήμερα, θα δω - ανάλογα με τα κέφια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Προς το παρόν πάρτε το νέο, ανανεωμένο νόμο του Picker με σταθερή συχνότητα "4 φορές την εβδομάδα". Ο μέσος όρος στην Ελλάδα σύμφωνα με το Men's Health είναι 3,3 φορές την εβδομάδα. Άρα ο νέος νόμος του Picker γαμάει στα λαμόγια-σχεσάκηδες τα πρέκια.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Zeljko μήπως εννοείς ότι βαράς 3 μαλακίες την ημέρα;

Για μαλακία ,δεν με παίρνει , γιατί είμαι πολύ γέρος.
Εδώ στα μασατζίδικα που μου τη βαράνε τα βουλγαρο-ρουμανέτα
μετά δυσκολίας με τελειώνουν στο 45λεπτο.

Εσένα αν σου καθόταν γκόμενα και δεν είχες τον τσάτσο να χτυπάει πόρτα στο 4λεπτο,
πάλι στα 4 λεπτά θα τελείωνες ;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα καθώς περπατούσα επιχείρησα για άλλη μια φορά να καταλάβω το νόημα του να είσαι λαμόγιο και να έχεις μια διπλή ζωή, δηλαδή να ξενογαμάς χωρίς η σχέση σου να παίρνει χαμπάρι. Πραγματικά δεν μπόρεσα και πάλι να βρω κανένα νόημα στη λαμογιά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για την ακρίβεια έφτασα στο συμπέρασμα πως είναι καλύτερα να είσαι μόνος και να γαμάς πουτάνες από το να έχεις μια γκόμενα ή γυναίκα από την οποία κρύβεις τα μισά. Μιλάμε για μεγάλη δυστυχία. Αυτό δεν είναι σχέση, είναι μια σκέτη κοροϊδία, ένα θέατρο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η πουτάνα σου κάθεται γι' αυτό που πραγματικά είσαι. Μπορείς να της πεις την αλήθεια σου και πάλι σου κάθεται. Μια γκόμενα ή μια σύζυγος την οποία απατάς, σου κάθεται γιατί δεν ξέρει ποιος πραγματικά είσαι. Αν ήξερε τι κάνεις από πίσω δεν θα σου καθόταν πια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λένε μερικοί ηλίθιοι ότι το σεξ με τις πουτάνες είναι κατώτερο από το σεξ με τις γκόμενες γιατί οι πουτάνες δεν το νιώθουν αλλά υποκρίνονται. Κατά τη γνώμη μου, το σεξ με μία γκόμενα την οποία απατάς είναι πολύ πιο ψεύτικο από το σεξ με μία πουτάνα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η γκόμενα την οποία απατάς δεν γουστάρει εσένα αλλά αυτόν τον τίμιο άντρα που νομίζει ότι είσαι. Αν ήξερε τι λαμόγιο είσαι, θα σου έριχνε δυο μούντζες και θα σε παρατούσε. Και μόνο αυτή τη σκέψη αν κάνεις, καταλαβαίνεις πόσο ψεύτικο είναι το σεξ μαζί της.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για το νόμο του Picker το σεξ με τις πουτάνες είναι πολύ πιο αληθινό από το σεξ με μια γκόμενα την οποία δουλεύεις ψιλό γαζί.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker προτάσσει την ειλικρίνεια. Τα λαμόγια νομίζουν ότι κερδίζουν με το ψέμα αλλά στην πραγματικότητα χάνουν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έρχεται πάλι σε λίγο ο νόμος του Picker, αφιερωμένος στους σχεσάκηδες-λαμόγια που το παίζουν ευτυχισμένοι ενώ στην πραγματικότητα είναι δυστυχείς. Για το νόμο του Picker είναι καλύτερα να γαμάς 1 φορά με την αλήθεια παρά 100 φορές με το ψέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom