You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.894
- Πόντοι
- 5.827
Ποιά θα γυρίσει να σε κοιτάξει έξω στο δρόμο;Κατ΄αρχήν ΔΕΝ κάνεις καμάκι σε οποιαδήποτε .
Πρέπει να την κοιτάξεις,να της χαμογελάσεις
και να δεις πως θα αντιδράσει.
Αν δείξει θετική, τότε της μιλάς.
Αν κάνεις καμάκι, όπως κάνει ο λαχειοπώλης,
που την πέφτει σε όλους,
θα έχεις μικρό ποσοστό επιτυχίας.
Παρ' όλα αυτά ο λαχειοπώλης βγάζει εισόδημα και ΖΕΙ
από την πώληση των λαχείων..
Και πόσες περισσότερες εργατοώρες θα φας αν είναι να περιμένεις την ανταλλαγή eye contact αντί να την πέφτεις στα τυφλά;
Ο συγκεκριμένος νόμος εχει παράθυρο όσο είναι η κωλοτρυπίδα του πικεράκου!!!Όλοι οι νόμοι έχουν κενά και παραθυράκια.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Πικερ πραγματικα αξιζει να κανεις λιγες οικονομιες για να γαμησεις σε στουντιο. Σημερα με 50 ευρο γαμησα το κρινο της Κατεχακη. Μιλαμε για αγγελικο πλασμα. Αν ειχα παει παραλια θα ειχα ξοδεψει ενα 15αρι στο νερο μονο για μπανιστηρι και ηλιοθεραπεια που κανω και στο μπαλκονι μου.
Σήμερα το πρωί στην παραλία λίγο πιο πέρα από μένα ήταν η Λουμινίτσα από το Κολωνού 23 και μια άλλη μελαχρινή πολύ ωραία κοπέλα, γνωστή φυσιογνωμία αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο μπουρδέλο την έχω δει. Η Λουμινίτσα αδιάφορη για τα γούστα μου βέβαια.
Duke Nukem αφού μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με 10 ευρώ, δεν βλέπω κανένα λόγο να δώσω παραπάνω. Επίσης πιστεύω ότι με 10 ευρώ είναι πιο μεγάλη η ξεφτίλα. Τα κορίτσια στο Μετάξι θυσιάζουν κάθε μέρα την αξιοπρέπειά τους στην πιο εξευτελιστική τιμή.
Ομολογώ ότι νιώθω πως τις ξεφτιλίζω όταν δίνω το 10-ρικο. Τις λυπάμαι που γαμιούνται για 10 ευρώ. Και μόνο που σκέφτομαι αυτή την τιμή μέσα στο δωμάτιο καυλώνω. Όταν δίνεις 50 ευρώ πώς γίνεται να καυλώνεις ρε φίλε; Αυτή η τιμή από μόνη της σου τον ρίχνει.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Σήμερα το πρωί στην παραλία λίγο πιο πέρα από μένα ήταν η Λουμινίτσα από το Κολωνού 23 και μια άλλη μελαχρινή πολύ ωραία κοπέλα, γνωστή φυσιογνωμία αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο μπουρδέλο την έχω δει. Η Λουμινίτσα αδιάφορη για τα γούστα μου βέβαια.
thn επεσε κανενας στην πουτανα την λουμινιτσα?
Τα κορίτσια στο Μεταξουργείο πραγματικά τα λατρεύω. Πρέπει να τις αγαπάς. Δίνονται σε όλους τους άντρες για 10 ευρώ, σχεδόν τζάμπα. Αν δεν είναι αυτό λειτούργημα, τότε τι είναι; Ποια καριόλα ελεεινίδα θα δεχόταν να δίνει ό,τι πιο πολύτιμο έχει για 10 ευρώ;
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ομολογώ ότι νιώθω πως τις ξεφτιλίζω όταν δίνω το 10-ρικο. Τις λυπάμαι που γαμιούνται για 10 ευρώ. Και μόνο που σκέφτομαι αυτή την τιμή μέσα στο δωμάτιο καυλώνω. Όταν δίνεις 50 ευρώ πώς γίνεται να καυλώνεις ρε φίλε; Αυτή η τιμή από μόνη της σου τον ρίχνει.
Οταν πληρωνεις 6 ευρο εισοδο συν 2 ευρο ξαπλωστρα δεν σου πεφτει η πουτσα; Ειμαι και εγω τσιγγουνης Πικερ, πιο τσιγγουνης απο σενα, αλλα ξερω να κανω σωστη διαχειριση των οικονομικων μου. Αμα δεις μπροστα σου το κρινο θα βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο που ξοδευες λεφτα σε παραλιες...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 77.444
- Πόντοι
- 41.129
στην εδεμ πας τυπε ?? πολλες κορασιδες πανε εκει αλλα εχει βρωμονερα και σε τρωει και ο ηλιος
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
παει γυρω στο 0:50 δευτερολεπτο και καθεται με το καυτο σορτσακι της ακριβως διπλα στο παλικαρακι, να τον ακουμπαει κι ολας, ενω εχει 2 στρεμματα καναπε
της λεει η ανιτα, μην καθεσαι κατευθειαν, κανε μια βολτα να δουμε το σωμα σου
κανει 10 βηματα και παει και ξανακαθεται κολλητα στο παλικαρι και τον ακουμπαει με το σταυροποδι της
κανει αυτος για 2η φορα πιο κει, και η πουτανα επιτηδες παει και ξανακολλαει πανω του
μεχρι και οι καργιες που εχει στο πανελ που ειδανε τη σκηνη λενε "τι να κανει ο ανθρωπος, απομακρυνεται..."
Τύπε ... πίστεψέ με ...
αν ήμουν εγώ ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΕΤΣΙ.
Θα της έπιανα το χέρι και θα της το έβαζα μέσα στο παντελόνι μου.
Να πιάσει την ιδρωμένη μαλαπέρδα.
Βρίσκουν και κάνουν οι καριόλες.
Αφού το 90% των ανδρών είναι μαμούχαλοι.
Iδρωνει το πουλί σου;Τύπε ... πίστεψέ με ...
αν ήμουν εγώ ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΕΤΣΙ.
Θα της έπιανα το χέρι και θα της το έβαζα μέσα στο παντελόνι μου.
Να πιάσει την ιδρωμένη μαλαπέρδα.
Βρίσκουν και κάνουν οι καριόλες.
Αφού το 90% των ανδρών είναι μαμούχαλοι.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Πικερ εγω αφου την παρηγορουσα για τις σφαλιαρες που εφαγε θα τις εριχνα δυο χαστουκια πανω στο γαμησι.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Πικερακο το andropenis που σου είπε ο Λαδάκης το κούμπωσες? Αν φτιάξεις πούτσα ίσως σου κάτσει καμιά θυληκή γάτα!ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Πικερακο το andropenis που σου είπε ο Λαδάκης το κούμπωσες? Αν φτιάξεις πούτσα ίσως σου κάτσει καμιά θυληκή γάτα!
Ο Πικεράκος χρειάζεται οπωσδήποτε το andropenis !
Μετά ,από λαχανικό ( μπάμια) , θα γίνει κανονικός άνθρωπος .
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 533
- Like
- 77.444
- Πόντοι
- 41.129
Αυξάνω τη συχνότητα του νόμου στις 4 φορές την εβδομάδα.[size=18pt] Θα σας γαμήσω όλους[/size]. Θα επιστρέψω αργότερα με λεπτομέρειες. :-*
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις