Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Κατ΄αρχήν ΔΕΝ κάνεις καμάκι σε οποιαδήποτε .
Πρέπει να την κοιτάξεις,να της χαμογελάσεις  
και να δεις πως θα αντιδράσει.

Αν δείξει θετική, τότε της μιλάς.

Αν κάνεις καμάκι, όπως κάνει ο λαχειοπώλης,
που την πέφτει σε όλους,
θα έχεις μικρό ποσοστό επιτυχίας.

Παρ' όλα αυτά ο λαχειοπώλης βγάζει εισόδημα και ΖΕΙ
από την πώληση των λαχείων..
Ποιά θα γυρίσει να σε κοιτάξει έξω στο δρόμο;

Και πόσες περισσότερες εργατοώρες θα φας αν είναι να περιμένεις την ανταλλαγή eye contact αντί να την πέφτεις στα τυφλά;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ πραγματικα αξιζει να κανεις λιγες οικονομιες για να γαμησεις σε στουντιο. Σημερα με 50 ευρο γαμησα το κρινο της Κατεχακη. Μιλαμε για αγγελικο πλασμα. Αν ειχα παει παραλια θα ειχα ξοδεψει ενα 15αρι στο νερο μονο για μπανιστηρι και ηλιοθεραπεια που κανω και στο μπαλκονι μου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα το πρωί στην παραλία λίγο πιο πέρα από μένα ήταν η Λουμινίτσα από το Κολωνού 23 και μια άλλη μελαχρινή πολύ ωραία κοπέλα, γνωστή φυσιογνωμία αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο μπουρδέλο την έχω δει. Η Λουμινίτσα αδιάφορη για τα γούστα μου βέβαια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem αφού μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με 10 ευρώ, δεν βλέπω κανένα λόγο να δώσω παραπάνω. Επίσης πιστεύω ότι με 10 ευρώ είναι πιο μεγάλη η ξεφτίλα. Τα κορίτσια στο Μετάξι θυσιάζουν κάθε μέρα την αξιοπρέπειά τους στην πιο εξευτελιστική τιμή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ομολογώ ότι νιώθω πως τις ξεφτιλίζω όταν δίνω το 10-ρικο. Τις λυπάμαι που γαμιούνται για 10 ευρώ. Και μόνο που σκέφτομαι αυτή την τιμή μέσα στο δωμάτιο καυλώνω. Όταν δίνεις 50 ευρώ πώς γίνεται να καυλώνεις ρε φίλε; Αυτή η τιμή από μόνη της σου τον ρίχνει.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Σήμερα το πρωί στην παραλία λίγο πιο πέρα από μένα ήταν η Λουμινίτσα από το Κολωνού 23 και μια άλλη μελαχρινή πολύ ωραία κοπέλα, γνωστή φυσιογνωμία αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο μπουρδέλο την έχω δει. Η Λουμινίτσα αδιάφορη για τα γούστα μου βέβαια.

thn επεσε κανενας στην πουτανα την λουμινιτσα?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα κορίτσια στο Μεταξουργείο πραγματικά τα λατρεύω. Πρέπει να τις αγαπάς. Δίνονται σε όλους τους άντρες για 10 ευρώ, σχεδόν τζάμπα. Αν δεν είναι αυτό λειτούργημα, τότε τι είναι; Ποια καριόλα ελεεινίδα θα δεχόταν να δίνει ό,τι πιο πολύτιμο έχει για 10 ευρώ;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ομολογώ ότι νιώθω πως τις ξεφτιλίζω όταν δίνω το 10-ρικο. Τις λυπάμαι που γαμιούνται για 10 ευρώ. Και μόνο που σκέφτομαι αυτή την τιμή μέσα στο δωμάτιο καυλώνω. Όταν δίνεις 50 ευρώ πώς γίνεται να καυλώνεις ρε φίλε; Αυτή η τιμή από μόνη της σου τον ρίχνει.

Οταν πληρωνεις 6 ευρο εισοδο συν 2 ευρο ξαπλωστρα δεν σου πεφτει η πουτσα; Ειμαι και εγω τσιγγουνης Πικερ, πιο τσιγγουνης απο σενα, αλλα ξερω να κανω σωστη διαχειριση των οικονομικων μου. Αμα δεις μπροστα σου το κρινο θα βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο που ξοδευες λεφτα σε παραλιες...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.444
Πόντοι
41.129

στην εδεμ πας τυπε ?? πολλες κορασιδες πανε εκει αλλα εχει βρωμονερα και σε τρωει και ο ηλιος

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
παει γυρω στο 0:50 δευτερολεπτο και καθεται με το καυτο σορτσακι της ακριβως διπλα στο παλικαρακι, να τον ακουμπαει κι ολας, ενω εχει 2 στρεμματα καναπε
της λεει η ανιτα, μην καθεσαι κατευθειαν, κανε μια βολτα να δουμε το σωμα σου
κανει 10 βηματα και παει και ξανακαθεται κολλητα στο παλικαρι και τον ακουμπαει με το σταυροποδι της
κανει αυτος για 2η φορα πιο κει, και η πουτανα επιτηδες παει και ξανακολλαει πανω του
μεχρι και οι καργιες που εχει στο πανελ που ειδανε τη σκηνη λενε "τι να κανει ο ανθρωπος, απομακρυνεται..."

Τύπε ... πίστεψέ με ...

αν ήμουν εγώ ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΕΤΣΙ.

Θα της έπιανα το χέρι και θα της το έβαζα μέσα στο παντελόνι μου.
Να πιάσει την ιδρωμένη μαλαπέρδα.

Βρίσκουν και κάνουν οι καριόλες.
Αφού το 90% των ανδρών είναι μαμούχαλοι.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τύπε ... πίστεψέ με ...

αν ήμουν εγώ ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΕΤΣΙ.

Θα της έπιανα το χέρι και θα της το έβαζα μέσα στο παντελόνι μου.
Να πιάσει την ιδρωμένη μαλαπέρδα.

Βρίσκουν και κάνουν οι καριόλες.
Αφού το 90% των ανδρών είναι μαμούχαλοι.
Iδρωνει το πουλί σου; :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ εγω αφου την παρηγορουσα για τις σφαλιαρες που εφαγε θα τις εριχνα δυο χαστουκια πανω στο γαμησι. :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
Πικερακο το andropenis που σου είπε ο Λαδάκης το κούμπωσες? Αν φτιάξεις πούτσα ίσως σου κάτσει καμιά θυληκή γάτα!  :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Πικερακο το andropenis που σου είπε ο Λαδάκης το κούμπωσες? Αν φτιάξεις πούτσα ίσως σου κάτσει καμιά θυληκή γάτα!  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πικεράκος χρειάζεται οπωσδήποτε το andropenis !  :2funny:

Μετά ,από λαχανικό ( μπάμια) , θα γίνει κανονικός άνθρωπος .

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυξάνω τη συχνότητα του νόμου στις 4 φορές την εβδομάδα. Θα σας γαμήσω όλους. Θα επιστρέψω αργότερα με λεπτομέρειες.  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom