το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
οταν γραφτηκα εγω στο σαη ημασταν εγω ο αντισθενης o αλεχχχ και καμια 10αρια αλλοιΜην παιρνεις αερα! Μελετω τον Πικερισμο πριν γραφτεις εσυ στο σαιτ.
οταν γραφτηκα εγω στο σαη ημασταν εγω ο αντισθενης o αλεχχχ και καμια 10αρια αλλοιΜην παιρνεις αερα! Μελετω τον Πικερισμο πριν γραφτεις εσυ στο σαιτ.
ναι αλλα εγω εχω φιλους και εξωσχολικους και μετα το σχολασμα θα σε πετυχουμε σε καμια σκοτεινια και θα φας της χρονιας σουΟταν γραφτηκα εγω στο σαιτ δεν ηταν σαιτ. Ηταν κλαμπ στο παθφαιντερ. Ρουμπωνε.
αυτος που αισθανεται ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ απο τις γυναικες ειναι αυτος ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ, και κανει το πρωτο βημα να τους μιλησει, τους λεει ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, και κανει τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ μπας και γαμησει
αυτος που αισθανεται ΑΝΩΤΕΡΟΣ απο τις γυναικες ειναι αυτος ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ, περιμενει τη γυναικα να κανει το πρωτο βημα αλλιως ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ, τις ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ και ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ γι αυτες και ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ
καμακιας - χυλοπιτακιας ----> θλιβερο καταντημα ανδρος
περηφανος μπουρδελιαρης ----> αξιοπρεπης ανδρας
Οταν γραφτηκα εγω στο σαιτ δεν ηταν σαιτ. Ηταν κλαμπ στο παθφαιντερ. Ρουμπωνε.
λαδακη κ εγω ειμαι αντικοινωνικος κ δεν μιλαω σε γυναικες
Το να μιλάς σε γυναίκες δεν είναι θέμα κοινωνικότητας. Ήμαρτον! Υπάρχουν γυναικάδες που είναι από τους πιο αντικοινωνικούς και φαλλοκράτες που υπάρχουν. Και ίσως είναι αυτή η απαξίωση που τρέφουν προς το γυναικείο φύλο που τους κάνει να γαμάνε τόσο. Αντίστροφα υπάρχουν κοινωνικοί που γίνονται φιλενάδες των κοριτσιών, οι κλασσικοί πιρφόροι/καληνυχτάκηδες.
Μάλλον έκανες λάθος παράθεση.Να μιλάς, όπως μιλάς σε μια ΑΣΧΗΜΗ γνωστή σου.
Με συγκατάβαση.
Με τρόπο που δείχνει, ότι ευγενικά καλύπτεις την απέχθεια σου.
Το ότι μια κοπέλα έιναι εμφανίσιμη, δεν σημαίνει ότι πρέπει
να της μιλάς παρακαλετά.
Μίλα , όπως θα μίλαγες σε μια γνωστή της αδερφής σου ,
που είναι μπάζο, αλλά επικοινωνείς μαζί της λόγω γνωριμίας.
Αν κατορθώσεις να μιλάς ψύχραιμα, χωρίς παρακάλια
δεν θα " πέσει" ο εγωϊσμός σου.
πρεπει να ενημερωσω το νημα οτι απο αυριο φευγω για 2 μηνες στο θιβετ οπου θα παρακολουθησω ειδικη εκπαιδευση μισογυνισμου, απαξιωσης του γυναικειου φυλου και καταπολεμησης του καμακιου - χυλοπιτας απο εμπειρο μαστερ σενσει με τη χρηση διαλογισμου, αιωρησης και πνευματικων ασκησεων
θα επιστρεψω στην ελλαδα περι τα μεσα σεπτεμβριου οποτε και θα σας πω τις εντυπωσεις μου
μεχρι τοτε δε θα μπορω να γραφω γιατι εκει απαγορευονται δια ροπαλου οι ηλεκτρονικες συσκευες και δεν εχει ουαι φαι :-
Ντοπαμίνα, μένεις στην Αγγλία τώρα ;
Η είσαι σε διακοπές στην Ελλαδα ;
Τότε γιατί συνέχεια γράφεις ότι βγαίνεις για καμάκι στο Γκάζι;agglia
Μάλλον έκανες λάθος παράθεση.
Εγώ δεν κολλάω να κάνω καμάκι, ούτε γιατί είμαι φοβικός, ούτε γιατί θα παρακαλέσω. Όπως όμως πολύ καλά θα ξέρεις, το καμάκι για να έχει αποτέλεσμα, απαιτεί να κάνεις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ πεσίματα. Ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο έχουν ένα ποσοστό επιτυχίας 3%. Θεωρώ καλύτερη χρήση του χρόνου μου να κάτσω σπίτι να δω μια σειρά, παρά να ξεχύνομαι στους δρόμουν επί ώρες ατελείωτες πέφτοντάς την σε άγνωστες που πολλές απ' αυτές δε θα γυρίσουν να απαντήσουν καν ή είναι ΖΩΑ που δεν ξέρουν να κάνουν μια 5λεπτη συζήτηση. Απορώ με κάτι τύπους πως βρίσκουν την ψυσική και σωματική ενέργεια να το κάνουν.
Κατ΄αρχήν ΔΕΝ κάνεις καμάκι σε οποιαδήποτε .
Πρέπει να την κοιτάξεις,να της χαμογελάσεις
και να δεις πως θα αντιδράσει.
Αν δείξει θετική, τότε της μιλάς.
Αν κάνεις καμάκι, όπως κάνει ο λαχειοπώλης,
που την πέφτει σε όλους,
θα έχεις μικρό ποσοστό επιτυχίας.
Παρ' όλα αυτά ο λαχειοπώλης βγάζει εισόδημα και ΖΕΙ
από την πώληση των λαχείων..