Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνα με τον νομοθετη  , το καμακι  επιτρεπεται μονο στις πουτανες ;; η οχι  ;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ποιές κουμπάρες ρε τρόμπα ...

Εδώ μιλάμε για σκληρό καμάκι σε τελείως άγνωστες.
Και πάντα μουνάρες.

Όχι σαν τις χοντρές του φόρουμ τούτου.
Αυτές τις αφήνουμε στους Αλεξότυπους.

Λακη αμα πετυχει το καμακι και βγεις στο πρωτο ραντεβου ειτε την ιδια στιγμη που την καμακωσες πατε πουθενα πληρωνεις εσυ η μισα μισα?  :think: :think: :think:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
:rockon: :rockon: :rockon:

Ακριβώς !

Το δύσκολο είναι το καμάκι σε μια άγνωστη.
Προχτές έκανα καμάκι σε μια άγνωστη , ψηλή , ωραία
30+ Αμερικάνα τουρίστρια , στην Πλάκα.
Ηταν σε ένα παγωτατζίδικο και έψαχνε να καθήσει.
Της έδωσα τη θέση μου, διότι είχα βγει για καμάκι,
όχι για να κάθομαι σε καρέκλες .
Ημουν όρθιος και της είπα ότι περιμένω παρέα. Γύρισα 45 μοίρες
και κοίταζα το ρολόϊ μου για  να νομίζει ότι περίμενα παρέα.
Μετά μπήκα στο μαγαζί, αγόρασα ένα μικρό νερό με μισό ευρώ
και της το πήγα και της είπα ότι είναι...προσφορά του μαγαζιού.
Έπιασα την κουβέντα και μου έδωσε το τηλέφωνό της και e-mail κτλ.
Θα πήγαινε στη Σαντορίνη και θα γυρίσει σε μια εβδομάδα
και θα μείνει 4 ημέρες στην Αθήνα.
Δεν ξέρω αν θα βγει κάτι, αλλά μισό ευρώ είναι αμελητέο ποσό
για να μιλάς 40 λεπτά με μια ωραια Αμερικάνα .
Είναι και μάθημα για βελτίωση του προφορικού λόγου στα αγγλικά .
Το καλύτερο μέρος για καμάκι το καλοκαίρι
Το πιο σωστό,το πιο κατάλληλο για γνωριμίες και με πολύ ωραια μωρα μάλιστα
Γενικά σε βρισκω σε πολυ καλή και ώριμη φάση αυτή την περίοδο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Επιτρέπω τα κοπλιμέντα κυρίως σαν έναν τρόπο συναισθηματικής αποφόρτισης και όχι τόσο σαν έναν τρόπο για να ρίξεις γκόμενες.
εδω εντοπιζω ενα λαθος στο νομο του πικερ
δεν κανουμε ΠΟΤΕ κοπλιμεντα σε γυναικα
στις γυναικες μιλαμε οπως θα μιλουσαμε σε εναν αγνωστο που βλεπουμε στο δρομο και τον ρωταμε τι ωρα ειναι η οπως στο βενζινα που του ζηταμε να μας φουλαρει
δεν τους δειχνουμε την παραμικρη ενδειξη οτι μας αρεσουν και οτι μπορει να τις εχουμε αναγκη
δεν τους δινουμε την πάραμικρη αφορμη να νομισουν οτι μπορει και να τις γουσταρουμε και οτι τους την πεφτουμε
τις αντιμετωπιζουμε οπως μια πετρα η ενα δεματι χορτα
ειμαστε παγωμενοι, χωρις συναισθηματα και ολα μας τα σεξουαλικα ενστικτα τα ικανοποιουμε στις τιμιες και αξιοσεβαστες πουτανες των μπουρδελων

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem και Πουλί λαμβάνω σοβαρά τις ενστάσεις σας και αποφάσισα να επαναφέρω το νόμο του Picker στην κλασική του μορφή.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
οι γυναικες ειναι εγωπαθη και υπερφιαλα οντα
αναζητουν τα κοπλιμεντα για επιβεβαιωση και θελουν να εχουν μια στρατια μουνοδουλων να τις υπηρετει και να τις κολακευει ολη την ωρα
οι πιο ομορφες μαλιστα ΑΠΑΙΤΟΥΝ να εχουμε αυτη τη συμπεριφορα και παραξενευονται αν καποιος τις αντιμετωπισει εντελως αδιαφορα
οι σκληροπυρηνικοι πορνομιστες μοναχικοι μπουρδελιαρηδες απαξιωνουμε τοσο τις καθημερινες γκομενες - ελλεεινιδες που δεν τους δινουμε την παραμικρη αφορμη να νομισουν οτι τις γουσταρουμε
δε θελουμε ουτε το ΝΑΙ τους, ουτε το ΟΧΙ τους, τις προσπερναμε οπως θα προσπερνουσαμε ενα βρωμικο ζητιανο στην ακρη του πεζοδρομιου που παρακαλαει για ενα κερμα
ειτε βλεπουμε μια ταμπελα κυκλοφοριας ειτε μια ομορφη γκομενα ειναι ενα και το αυτο για εμας
οσο θα καναμε κοπλιμεντο σε μια ταμπελα κυκλοφοριας, αλλο τοσο κανουμε και στις γκομενες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βασικά δεν άλλαξα γνώμη για τα κοπλιμέντα, πιστεύω ότι είναι αυθόρμητες εκφράσεις συμπάθειας. Εμένα, ας πούμε, αρκετές φορές μου έχουν κάνει γυναίκες κοπλιμέντα. Όμως, σκέφτομαι πως αν αφήσω τα κοπλιμέντα ελεύθερα τότε κάποιοι θα γυρνάνε όλη μέρα και θα κάνουν κοπλιμέντα σε όποια γκόμενα βρίσκουν μπροστά τους. Καλύτερα να είναι απαγορευμένα για να μην έχουμε τέτοιες καταστάσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Βασικά δεν άλλαξα γνώμη για τα κοπλιμέντα, πιστεύω ότι είναι αυθόρμητες εκφράσεις συμπάθειας. Εμένα, ας πούμε, αρκετές φορές μου έχουν κάνει γυναίκες κοπλιμέντα. Όμως, σκέφτομαι πως αν αφήσω τα κοπλιμέντα ελεύθερα τότε κάποιοι θα γυρνάνε όλη μέρα και θα κάνουν κοπλιμέντα σε όποια γκόμενα βρίσκουν μπροστά τους. Καλύτερα να είναι απαγορευμένα για να μην έχουμε τέτοιες καταστάσεις.
αλλο αυτο
κοπλιμεντα μπορουν να μας κανουν οσα θελουν
ΕΜΕΙΣ δεν κανουμε ΠΟΤΕ κοπλιμεντα
τα κοπλιμεντα ειναι το προσταδιο του πεσιματος  :vomit:
και οποιος ειναι πεφτουλας γκομενακιας χυλοπιτακιας θα καιγεται αιωνια στα καζανια της πικεροκολασης

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Μην δώσεις στον ελλέηνα μουνόδουλο έναν βαθμό ελευθερίας να παραβεί τον νόμο και να κάνουμε τα στραβά μάτια,θα το ξεφτιλίσει και θα σέρνεται γονυπετής πίσω από τις ελλεεινίδες...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι Επιρρεπή. Πρέπει να απαγορέψουμε τα κοπλιμέντα με το ίδιο σκεπτικό που στις περισσότερες χώρες είναι απαγορευμένη η πορνεία. Όλο και κάποια θα γίνει πουτάνα αλλά θα ήταν πολύ περισσότερες αν η πορνεία ήταν απελευθερωμένη.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι Επιρρεπή. Πρέπει να απαγορέψουμε τα κοπλιμέντα με το ίδιο σκεπτικό που στις περισσότερες χώρες είναι απαγορευμένη η πορνεία. Όλο και κάποια θα γίνει πουτάνα αλλά θα ήταν πολύ περισσότερες αν η πορνεία ήταν απελευθερωμένη.
εγω παλι πιστευω οτι τα κοπλιμεντα πρεπει να ειναι απαγορευμενα οχι για λογους πρακτικους (αυξηση πιρφορων) αλλα για λογους ιδεολογικους - φιλοσοφικους (απαξιωση βρωμομουνων)  :-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν ξέρω ρε φίλε, ίσως είναι λίγο υπερβολικό αυτό που λες. Μια μέρα κάποτε καθόμουν στο μετρό και φόραγα στο λαιμό ένα ασημένιο κόσμημα (αετό). Μια μεσήλικη γυναίκα καθόταν απέναντί μου, δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα και ξαφνικά μου λέει: "Είναι πάρα πολύ ωραίο!" Γιατί πρέπει σώνει και καλά το κοπλιμέντο να είναι η αρχή του πεσίματος; Μπορεί να είναι κάτι στιγμιαίο και αυθόρμητο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
επισης σαν πικεροτυποι νομιζω θα πρεπει να κανουμε ενα σχολιο και μια τοποθετηση για το οτι του χρονου τετοια εποχη κινδυνευουμε ως ανθρωποτητα στα 3 πιο σημαντικα κρατη του κοσμου (ΗΠΑ, Βρετανια, Γερμανια) να κυβερνουν βρωμομουνα: Χιλαρυ Κλιντον, Τερεζα Μει, Ανγκελα Μερκελ
η πιρφοροσυνη μας ως αντρικο φυλο στο τελος θα μας καταστρεψει
αργοπεθαινουμε...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Δεν ξέρω ρε φίλε, ίσως είναι λίγο υπερβολικό αυτό που λες. Μια μέρα κάποτε καθόμουν στο μετρό και φόραγα στο λαιμό ένα ασημένιο κόσμημα (αετό). Μια μεσήλικη γυναίκα καθόταν απέναντί μου, δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα και ξαφνικά μου λέει: "Είναι πάρα πολύ ωραίο!" Γιατί πρέπει σώνει και καλά το κοπλιμέντο να είναι η αρχή του πεσίματος; Μπορεί να είναι κάτι στιγμιαίο και αυθόρμητο.
μα σου ειπα
τα καλα λογια μιας γυναικας προς εναν αντρα ειναι ευπροσδεκτα
το αντιστροφο απαγορευεται δια ροπαλου
γιατι να πας να πεις εναν καλο λογο σε μια γυναικα αν στο πισω μερος του μυαλου σου δεν υπαρχει το ενδεχομενο οτι μπορεις να τη γαμησει κι ολας;
θα πηγαινες σε μια 80χρονη στη λαικη να της πεις "τι ωραιο που ειναι το μαντηλι σας"....;
ΟΧΙ, γιατι δε σκοπευεις να γαμησεις
ομως θα πηγαινες σε μια ωραια 30χρονη συναδελφο να της κανεις ενα κοπλιμεντο για το φερεμα της πχ. "αυτο το φορεμα σου παει πολυ"
ΝΑΙ, γιατι στο πισω μερος του μυαλου σου υπαρχει η πιθανοτητα να της φανεις συμπαθης και στο τελος το ενα να φερει το αλλο και να γαμησεις
αυτο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ
γιατι τα βρωμομουνα δεν εχουν ψυχη και φιλοτιμο
αν σε δουν για ενα δευτερολεπτο αδυναμο μπροστα τους, μπορει να σε κατασπαραξουν
για αυτο το λογο και για να διατηρεις ΠΑΝΤΑ αλωβητη την αξιοπρεπεια σου τις απαξιωνεις σαν να ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Διαφωνώ αλλά θα επαναφέρω το νόμο στην κλασική διατύπωση για το λόγο που είπα. Δεν θέλω να πάρουν αέρα κάποιοι και να κάνουν κοπλιμέντα αντί για καμάκι σε όποια γκόμενα βρίσκουν μπροστά τους. Κοπλιμέντα μπορούν να γίνονται μόνο σε έσχατες περιπτώσεις. Είναι κάποιες γυναίκες τόσο όμορφες που χαίρεσαι και μόνο που τις βλέπεις. Δεν τους το κάνεις το κοπλιμέντο για να τις γαμήσεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τους κάνεις το κοπλιμέντο γιατί σου ομορφαίνουν τη μέρα. Γιατί δεν μπορείς να το δεις έτσι; Εξάλλου είσαι σεξουαλικά καλυμμένος.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
δεν ομορφαινουν τη μερα τη δικη μου
ομορφαινουν τη μερα του μαλακα του γκομενου τους που σε λιγη ωρα θα του ρουφανε την ψωλη και θα του καταπινουν τα χυσια
εμενα μου ειναι παγερα αδιαφορες
τις βλεπω οπως θα εβλεπα μια πετρα κατω στο δρομο  :-
Γιατί μαλάκας :think:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τους κάνεις το κοπλιμέντο γιατί σου ομορφαίνουν τη μέρα. Γιατί δεν μπορείς να το δεις έτσι; Εξάλλου είσαι σεξουαλικά καλυμμένος.
δεν ομορφαινουν τη μερα τη δικη μου
ομορφαινουν τη μερα του μαλακα του γκομενου τους που σε λιγη ωρα θα του ρουφανε την ψωλη και θα του καταπινουν τα χυσια
εμενα μου ειναι παγερα αδιαφορες
τις βλεπω οπως θα εβλεπα μια πετρα κατω στο δρομο  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom