Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε φίλε ακόμα και οι γυναίκες κάνουν μεταξύ τους κοπλιμέντα όταν φτιάχνονται. Είναι το ωραίο φύλο. Πώς να το κάνουμε τώρα;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ρε φίλε ακόμα και οι γυναίκες κάνουν μεταξύ τους κοπλιμέντα όταν φτιάχνονται. Είναι το ωραίο φύλο. Πώς να το κάνουμε τώρα;
οι γυναικες εκτος μπουρδελων ειναι παντελως αχρηστες
ειναι σαν τους πινακες ενος μουσειου
οσο ωραιοι και να ειναι δεν εχουν καμια χρησιμοτητα
μονο στα μπουρδελα οι γυναικες αποκτουν καποια χρησιμοτητα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας:

But don't be fooled by the radio
The TV or the magazines
They show you photographs of how your life should be
But they're just someone else's fantasy
So if you think your life is complete confusion
Because you never win the game
Just remember that it's a grand illusion
And deep inside we're all the same

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Tύποι μου, υπάρχει και άλλος δρόμος που οδηγει σε κατασταση zen με τα μουνια
Το να την πέφτεις σε πολλές και να ξέρεις ότι θα κάθονται κάποιες
Σημερινο παραδειγμα απο τον αγώνα μου
Αλλαζω τηλ με αγνωστο γκομενάκι προ ημερών
Πάμε για καφε
Το επομενο ραντεβού το ήθελε στου διαόλου την μάνα για φαγητό που θα βρίσκαμε και την παρεα της :vomit:
Φυσικά εφαγε ακυρο πανηγυρικο
Διοτι ήδη γαμάω και άλλη ενω ξέρω ότι πάλι θα μου κάτσουν κάποιες άλλες, σιγά μην τρεχω στου διαολου την μανα και να φαω στην μαπα την μαλακοπαρέα της :erection:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Το να την πέφτεις σε πολλές και να ξέρεις ότι θα κάθονται κάποιες
Αλλαζω τηλ με αγνωστο γκομενάκι προ ημερών
Πάμε για καφε
Το επομενο ραντεβού το ήθελε στου διαόλου την μάνα για φαγητό που θα βρίσκαμε και την παρεα της :vomit:
Φυσικά εφαγε ακυρο πανηγυρικο
Διοτι ήδη γαμάω και άλλη ενω ξέρω ότι πάλι θα μου κάτσουν κάποιες άλλες, σιγά μην τρεχω στου διαολου την μανα και να φαω στην μαπα την μαλακοπαρέα της :erection:

πως την γνωρισες τυπε?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Το να την πέφτεις σε πολλές και να ξέρεις ότι θα κάθονται κάποιες λαθος
Αλλαζω τηλ με αγνωστο γκομενάκι προ ημερών λαθος
Πάμε για καφε λαθος
Φυσικά εφαγε ακυρο πανηγυρικο σωστο
Διοτι ήδη γαμάω και άλλη λαθος ενω ξέρω ότι πάλι θα μου κάτσουν κάποιες άλλες λαθος, σιγά μην τρεχω στου διαολου την μανα και να φαω στην μαπα την μαλακοπαρέα της σωστο :erection:
:-

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ο πιο αξιος πλεον συνεχιστης του νομου  ειναι το μελος πουλι με το οποιο συμφωνω απολυτα με οσα γραφει .ενταξει ο picker μπορει να ειναι ο εμπνευστης του νομου νομου αλλα πλεον πεφτει σε αντιφασεις με αυτα που λεει για τα κοπλιμεντα που δεν χαρακτηριζουν τον  πιστο μπουρδελιαρη  

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Συμφωνώ
Το Πουλί δίνει χρωμα στο θρεντ,έχει οξύ και κριτικο πνεύμα,δίνει ωραίες απαντήσεις αλλά και θέτει έξυπνες ερωτήσεις
Βέβαια ο picker ειναι απαραίτητος οπωσδήποτε γιατί ανοίγει δρόμους δύσκολους και δύσβατους που οδηγούν στην λύτρωση και την απελευθέρωση από τα κοινά και τετριμμένα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο picker ειναι ο Χριστος και το πουλι ο αποστολος παυλος

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι ένα ανοιχτό πεδίο συζήτησης και όλες οι απόψεις των μοναχικών μπουρδελιάρηδων είναι ευπρόσδεκτες. Με συγκινεί ότι υπάρχουν - έστω και λίγοι - που σκέφτονται παρόμοια με μένα και χαίρομαι μάλιστα όταν πάω λίγο να παρεκκλίνω και με βάζουν στη θέση μου. Ομολογώ λοιπόν ότι - με μια δεύτερη σκέψη - το Πουλί έχει δίκιο. Κανένα κοπλιμέντο στις γκόμενες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν με ενδιαφέρει αν έχουν την ίδια άποψη και τα λαμόγια. Αυτούς δεν τους λαμβάνω καθόλου υπόψη μου. Με ενδιαφέρει μόνο η άποψη των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων όπως ο Pitsiliaris και το Πουλί. Τους ευχαριστώ για την παρέμβασή τους στο θέμα αυτό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η διαφορά του γνήσιου μπουρδελιάρη από τα λαμόγια που γαμάνε πουτάνες είναι ότι ο πρώτος είναι περήφανος γι' αυτό που κάνει και όχι μια ΚΟΤΑ που ντρέπεται να το πει. Ο γνήσιος μπουρδελιάρης δεν κρύβει από καμία γκόμενα το παρελθόν του στα μπουρδέλα και αν έχει σχέση ή είναι παντρεμένος και παράλληλα γαμάει πουτάνες, αυτό γίνεται πάντα εν γνώσει της γκόμενας ή της συζύγου του.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης αγαπάει τις πουτάνες περισσότερο από τις γκόμενες. Δεν είναι διατεθειμένος να αποκρύψει τίποτα σχετικά με το παρελθόν του στα μπουρδέλα. Είναι περήφανος που γαμάει πουτάνες και το λέει ανοιχτά όπου κι αν βρεθεί. Αν έχει γκόμενα της είναι πιστός μέχρι να τη βαρεθεί ή γαμάει παράλληλα πουτάνες, πάντα εν γνώσει της γκόμενάς του. Είναι καθαρά θέμα υπερηφάνειας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν κάτι με κάνει να βγάζω σπυριά, είναι τα λαμόγια που γαμάνε πουτάνες στα κρυφά. Τα άτομα αυτά δεν είναι άξια να λέγονται μπουρδελιάρηδες. Ο γνήσιος μπουρδελιάρης δεν ζει στα κρυφά, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποδέχεται ανοιχτά την ιδιότητά του.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Σ'έχω ξαναεπαινέσει και παλιότερα,άσχετα με το αν ταυτίζομαι ή όχι με τις απόψεις σου!Κανένας και καμία δεν θέλει να ακούει καθαρές αλήθειες,έχουμε εθιστεί στα παραμύθια και στο ν'ακούμε ευχάριστα πράγματα που μας χαϊδεύουν τ'αυτιά... Η ειλικρίνεια σε θέτει στο περιθώριο,γίνεσαι μοναχικός και αποκόβεσαι από το καθημερινό πανηγύρι που διαδραματίζεται γύρω σου,πιστεύω όμως ότι στο ταμείο που γίνεται κάποια στιγμή στη ζωή σου το πρόσημο είναι θετικό στο κεφάλαιο της προσωπικής ικανοποίησης,με τεράστιο κόστος όμως την απώλεια εμπειριών και παραστάσεων που συνειδητά απορρίπτεις από τη σύντομη ωφέλιμη ζωή μας!Διαλέγεις και παίρνεις...

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
[size=30pt]Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ !!![/size]

δεν κανουμε ΠΟΤΕ κοπλιμεντα σε γυναικα
στις γυναικες μιλαμε οπως θα μιλουσαμε σε εναν αγνωστο που βλεπουμε στο δρομο και τον ρωταμε τι ωρα ειναι η οπως στο βενζινα που του ζηταμε να μας φουλαρει
δεν τους δειχνουμε την παραμικρη ενδειξη οτι μας αρεσουν και οτι μπορει να τις εχουμε αναγκη
δεν τους δινουμε την πάραμικρη αφορμη να νομισουν οτι μπορει και να τις γουσταρουμε και οτι τους την πεφτουμε
τις αντιμετωπιζουμε οπως μια πετρα η ενα δεματι χορτα
ειμαστε παγωμενοι, χωρις συναισθηματα και ολα μας τα σεξουαλικα ενστικτα τα ικανοποιουμε στις τιμιες και αξιοσεβαστες πουτανες των μπουρδελων
:kneel:                          :kneel:                            :kneel:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ο Νομος του Πικερ ειναι ηθικη βαση, ενας σταθερος βραχος στον οποιο ακουμπαμε οταν η ζωη εχει φουρτουνες. Ακομα και εγω που δεν ειμαι ακολουθος του, καποιες φορες εχω στηριχτει πανω του.

Ωστοσο δεν πρεπει ποτε να νομισει ο Πικερ οτι οι ακολουθοι του Νομου ακολουθουν καποιο προσωπο. Κανενας ανθρωπος δε μας οδηγει. Ειμαστε πιστοι στη φιλοσοφημενη τελειοτητα του Νομου.

Αν ο ιδιος ο Πικερ επιχειρησει να εγκαταλειψει το Νομο, αμεσως θα τον κηρυξουμε αποστατη. Αν δοκιμασει να τον αλλοιωσει θα τον κηρυξουμε αιρετικο. Τιποτα δε θα αλλαξει αυτο που γραφτηκε στην πετρα.

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Οσο περναει ο καιρος και ξεπερνωντας πια τις 1000 σελιδες στο θεμα ο picker μαλακωνει οσο το πουλι σκληραινει και ως γνωστον φιλοι και συναγωνιστες οταν το πουλι ειναι σκληρο το γατι ειναι υγρο (παλιο ανεκδοτο).Αλλα θα πρεπει να αναρωτηθουμε καπου εδω:τι θα απογινουν ολα αυτα τα ομορφα φρεσκα μουνακια που καθημερινα απολαμβανουμε τη θεα τους σε παραλιες καφετεριες μπαρ κτλ κτλ?Μηπως τελικα μια ισσοροπια μεταξυ νομου picker και  κλασικου αθανατου ευπρεπους και με μετρο καμακιου μας βρει ολους νικητες? :2on1: :2on1: :2on1: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom