Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σκέφτομαι να κάνω ένα μεγάλο τατουάζ στο στήθος που να λέει "γαμάω στα μπουρδέλα μέρα παρά μέρα" και να το επιδεικνύω περήφανα στις καριόλες των πλαζ. Θα ήταν τεράστια η ικανοποίησή μου. Βγάλτε τους κώλους σας όσο θέλετε ελεεινά βρωμόμουνα.

Πήγαινε σαουντι να βρεις την υγεια σου :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φίλε πουλί οι τουαλέτες είναι χωριστές γιατί εκεί μπορεί να βρεις την ευκαιρία να τις στριμώξεις. Στην παραλία δεν μπορείς να το κάνεις γιατί απλά σε βλέπουν όλοι. Οι καριόλες εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό και σε προκαλούν χωρίς να μπορείς να τις βιάσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εγω ζω για την ημερα που θα κυκλοφωρανε τα γκομενακια φορα παρτιδα στις παραλιες

πικερ μηπως τελικα εισαι ασεξουαλ και δε σου σηκωνετε και ολα αυτα τα γαμαω καθε τρεις και λιγο ειναι σταχτη στα ματια??

πες τα σε εμας δε θα τα βγαλουμε παραεξω  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όχι saul, απλά εσείς έχετε συνηθίσει να είστε μαλάκες. Εγώ είμαι πολύ εγωιστής για να είμαι μαλάκας. Εγώ πλέον μόνο γαμάω.  :-*

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Σκέφτομαι να κάνω ένα μεγάλο τατουάζ στο στήθος που να λέει "γαμάω στα μπουρδέλα μέρα παρά μέρα" και να το επιδεικνύω περήφανα στις καριόλες των πλαζ. Θα ήταν τεράστια η ικανοποίησή μου. Βγάλτε τους κώλους σας όσο θέλετε ελεεινά βρωμόμουνα.
:2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Φίλε πουλί οι τουαλέτες είναι χωριστές γιατί εκεί μπορεί να βρεις την ευκαιρία να τις στριμώξεις. Στην παραλία δεν μπορείς να το κάνεις γιατί απλά σε βλέπουν όλοι. Οι καριόλες εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό και προκαλούν χωρίς να μπορείς να τις βιάσεις.
τυπε η προκλητικοτητα των βρωμομουνων εχει ξεπερασει καθε οριο πλεον
στην αρχη φορουσαν κατι ολοσωμα μαγιο σαν ψαροντουφεκαδες
σιγα σιγα αρχισαν να κοβουν υφασμα απο δω κι απο κει και καλα για να ειναι πιο ανετο
μετα βγηκαν τα μπικινια που ηταν σαν εσωρουχα και εκρυβαν μονο βυζια κωλο και μουνι
μετα αρχισαν να κοβουν υφασμα και απο τα μπικινια
μετα εβγαλαν τελειως το απο πανω κει εμεναν με την κυλοτα
μετα δεν τους εκανε ουτε η κυλοτα και εβαζαν στριγκ
μετα εβγαλαν και το στριγκ γιατι τους αφηνε σημαδια στο μαυρισμα και εβαλαν κορδονι
πλεον μερικες παραμεριζουν και το κορδονι και κανουν ηλιοθεραπεια με τα μουνοχειλα να κανουν χαιρετισμο στον ηλιο
και αμα πεις οτι ενοχλεισαι η συγχυζεσαι απο αυτη την κατασταση εισαι και ανωμαλος και περιεργος,...  :-

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Όχι saul, απλά εσείς έχετε συνηθίσει να είστε μαλάκες. Εγώ είμαι πολύ εγωιστής για να είμαι μαλάκας. Εγώ πλέον μόνο γαμάω.  :-*
εισαι σιγουρος οτι δε θα παρεις μια μερα το μπλε χαπι και θα δεις την αποκαληψη???  :grin:

Συνημμένα

• 0d8621c.jpg
    0d8621c.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 36

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Φίλε πουλί οι τουαλέτες είναι χωριστές γιατί εκεί μπορεί να βρεις την ευκαιρία να τις στριμώξεις. Στην παραλία δεν μπορείς να το κάνεις γιατί απλά σε βλέπουν όλοι. Οι καριόλες εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό και σε προκαλούν χωρίς να μπορείς να τις βιάσεις.
:jerking:

Συνημμένα

• Muslim+women+on+the+beach+811-e1408408378179.jpg
    Muslim+women+on+the+beach+811-e1408408378179.jpg
    80,9 KB · Εμφανίσεις: 67

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το φοβερό ξέρεις ποιο είναι; Ότι έξω από την παραλία, οπουδήποτε αλλού, προσπαθούν να μη φανούν τα κωλομέρια τους για να μην προκαλέσουν. Είναι ηλίθιες ρε φίλε ή δεν είναι; Είναι ένα σκουπίδι της φύσης ή δεν είναι; Βρωμόμουνα, παλιοκαριόλες.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πικερ απο χτες εισαι πολυ νευριασμενος. Μηπως στην παραλια ειδες κανενα κορινακι με το γκομενο της και σε πιασαν οι μαυρες σου?

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Πιες λίγο σκέτο καφέ να ξενερώσεις υπεράρχοντα Πίκερ ...

:rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το φοβερό ξέρεις ποιο είναι; Ότι έξω από την παραλία, οπουδήποτε αλλού, προσπαθούν να μη φανούν τα κωλομέρια τους για να μην προκαλέσουν. Είναι ηλίθιες ρε φίλε ή δεν είναι; Είναι ένα σκουπίδι της φύσης ή δεν είναι; Βρωμόμουνα, παλιοκαριόλες.
γιατι το αλλο;
ενω το μπικινι και τα εσωρουχα τους ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα και καλυπτει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια μερη του σωματος, οταν τις δεις με τα εσωρουχα κανουν λες και ηρθε το τελος του κοσμου και φωναζουν "ΜΗ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΑΝΩΜΑΛΕ ΓΥΡΝΑ ΑΠΟ ΚΕΙ" ενω αν τις δεις με μπικινι σε γραφουν στο μουνι τους και μερικες φορες βγαζουν και το σουτιεν και στριβουν και ανεβαζουν και το κυλοτακι βγαζοντας εξω κωλομαγουλα και μουνοχειλα και δεν τρεχει καστανο
εχουν πουρε στο μυαλο ρε μαλακα τα βρωμομουνα, δε βγαζεις ακρη...

womens-logic-bikini-no-problem-underwear-omg-dont-look-bikini-2545486.png

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
πικερ απο χτες εισαι πολυ νευριασμενος. Μηπως στην παραλια ειδες κανενα κορινακι με το γκομενο της και σε πιασαν οι μαυρες σου?
Oταν βλέπει κάτι τέτοια ρετάρει :S

Συνημμένα

• ocean-sex-600x450.jpg
    ocean-sex-600x450.jpg
    191,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • download (1).jpg
    download (1).jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 26

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πικερ αμα δουμε καποια απο τις πουτανες που πηδαμε στα τσαρδια να εχει τετοια συμπεριφορα στην παραλια, της το συγχωρουμε, η να πα να γαμηθει κι αυτη;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Oταν βλέπει κάτι τέτοια ρετάρει :S

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=661801;image[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε κατι τετοιους εγω τους αποκαλω γκετερουμακηδες (get a room ακηδες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom