Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Με όλο τον σεβασμό προς τον Picker, ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί και μοναχικοί μπουρδελιάρηδες, έχουν αρχίσει και ξυπνάνε και πυρφοριάζουν !!

Δεν θα κρίνω εγώ αν είναι σωστό ή λάθος ... Απλά αναλύω τα γεγονότα !!

:hi:
τυπε οι σκληροπυρηνικοι και μοναχικοι μπουρδελιαρηδες θα παλεψουμε μεχρις ενος, θα αγωνιστουμε μεχρι την τελευταια ρανιδα του σπερματος μας απεναντι στους πιρφορους και τις ελλεεινιδες τους  :-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάθε φορά που μαλακίζεστε νιώθετε κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντί μου. Είναι πασιφανές αυτό. Το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να φτάσει κάποιος στο επίπεδό μου. Εγώ προσπαθούσα για πολλά χρόνια να κόψω τη μαλακία και τελικά το κατάφερα στα 33.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
τυπε οι σκληροπυρηνικοι και μοναχικοι μπουρδελιαρηδες θα παλεψουμε μεχρις ενος, θα αγωνιστουμε μεχρι την τελευταια ρανιδα του σπερματος μας απεναντι στους πιρφορους και τις ελλεεινιδες τους  :-

Εγώ μαζί σας είμαι εξ αρχής ...

Σας εύχομαι ολόψυχα όμως να ... αντέξετε και να αντισταθείτε στην ... τάση της εποχής !!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσο για την παραλία, θέλω να είμαι ειλικρινής και σας λέω ότι θα το ξανασκεφτώ. Μπορεί να ξαναπάω γιατί είναι υποχώρηση να χάσω τα μπάνια μου για τα βρωμόμουνα που βγάζουν τις κωλάρες τους έξω. Δεν τραβάω μαλακία αλλά μου έρχεται να τις αρχίσω στις φάπες.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τύπε, ψυχαναγκαστικοί ... "τύποι" σαν τον Picker δεν αντέχουν ούτε ... 3 μέρες σε περιβάλλοντα τύπου Σάουντι Αράμπια / Αφρικές κλπ ...

Εδώ προχθές πήγε ... παραλία, χάζεψε με τόσα μουνιά γύρω του και ... λέκιασε το παντελόνι του ήδη μέσα στο λεωφορείο γυρνώντας για το σπίτι του ...

Μετά καπάκια, τον έλιωσε στη μαλακία και αφού ... ξαλάφρωσε μπήκε στο μπου να μας γράψει πάλι τις θεωρίες του !!

Το θέμα είναι ποιοι τον ... πιστεύουν πλέον και ποιοι ακολουθούν "πιστά" τον νόμο του ;; (Ο ίδιος σίγουρα δεν το κάνει πάντως) !!

Με όλο τον σεβασμό προς τον Picker, ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί και μοναχικοί μπουρδελιάρηδες, έχουν αρχίσει και ξυπνάνε και πυρφοριάζουν !!

Δεν θα κρίνω εγώ αν είναι σωστό ή λάθος ... Απλά αναλύω τα γεγονότα !!

Τύπε η Αφρική ειναι μια χαρά εν σχεση με σάουντι
Στην συγκεκριμένη χώρα είναι χριστιανοι και παιζουν πολλες πρόθυμες μαυρούλες :pipa2:
Ειμαι σίγουρος πως το κοράνι το εγραψε τύπος σαν τον πικερ :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Όσο για την παραλία, θέλω να είμαι ειλικρινής και σας λέω ότι θα το ξανασκεφτώ. Μπορεί να ξαναπάω γιατί είναι υποχώρηση να χάσω τα μπάνια μου για τα βρωμόμουνα που βγάζουν τις κωλάρες τους έξω. Δεν τραβάω μαλακία αλλά μου έρχεται να τις αρχίσω στις φάπες.
Γιατι δεν παιρνεις ένα μπουκάλι βιτριολι να ριξεις σε αυτες που αφηνουν ακάλυπτο το κορμι τους στην παραλία :think:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μην ασχολειστε καθολου με γκομενες τύπε
Αφήστε αυτο το βαρύ φορτιο να το αναλάβουμε εμείς :rockon: :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μην ασχολειστε καθολου με γκομενες τύπε
Αφήστε αυτο το βαρύ φορτιο να το αναλάβουμε εμείς :rockon: :rockon:
με γκομενες ασχολουνται μονο οι ανιδεοι και οι ερασιτεχνες
το πουλι, 3/7/2016

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε να πηγαινεις σε καμια ερημικη παραλια που δεν παει κοσμος να απολαυσεις με ησυχια το μπανιο σου
αμα πας σε παραλια με κοσμο ειναι 100% σιγουρο οτι θα πετυχεις και λαδωμενες γυμνες καργιολες που θα σε συγχυσουν
ποσο πιο ωραια ηταν παλια που υπηρχαν παραλιες ανδρων και γυναικων τυπε....
μας εφαγε ο φεμινισμος  :-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσοι κάνουν καμάκι είναι επιρρεπείς στην καύλα της στιγμής. Δεν μπορούν να αντισταθούν στην πρόκληση της φύσης, δεν μπορούν όμως και να κάνουν αυτό που τους προστάζει η φύση. Αν το κάνουν θα πάνε φυλακή. Γι' αυτό ταπεινώνονται και γίνονται ικέτες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φίλε πουλί μην πας τόσο παλιά. Πριν από μερικά χρόνια καμία δεν άφηνε ακάλυπτη την κωλάρα της στην παραλία. Τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει γίνει αυτό το χάλι. Σου λέω ότι, έτσι όπως πάει το πράγμα, σε λίγο θα βλέπεις ακάλυπτα και τα μουνόχειλά τους.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Όσοι κάνουν καμάκι είναι επιρρεπείς στην καύλα της στιγμής. Δεν μπορούν να αντισταθούν στην πρόκληση της φύσης, δεν μπορούν όμως και να κάνουν αυτό που τους προστάζει η φύση. Αν το κάνουν θα πάνε φυλακή. Γι' αυτό ταπεινώνονται και γίνονται ικέτες.
ξερεις...υπαρχουν μερικες περιπτωσεις....που οταν κανεις καμακι....πραγματικα σου καθεται το γκομενακι...

βεβαια για να τα λεμε και αυτα αυτο δε συμβαινει συχνα στον μεσο χρηστη του μπου  :tooth: :tooth:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
ποσο πιο ωραια ηταν παλια που υπηρχαν παραλιες ανδρων και γυναικων τυπε....

Ικανό τον είχα αυτόν να πήγαινε σε παραλίες ... γυναικών για να ικανοποιήσει τον ... ψυχαναγκασμό του !!

:2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε εχεις δει κατι σαλιαρηδες που πλησιαζουν μια γκομενα στο δρομο και της λενε κατι εμετικα "απο ποιο συννεφο επεσες ξανθε αγγελε;" μπας και γαμησουν;  :vomit:
πιστευω κατι τετοιους θα επρεπε να τους δημευουμε την περιουσια και να τους στελνουμε στη ΜΟΜΑ να ασφαλτοστρωνουν δρομους  :-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτό που θέλουν οι καριόλες είναι να παίξεις το παιχνίδι τους. Θέλουν να δέχονται 100 προτάσεις την ημέρα και να διαλέγουν όποιον θέλουν. Θα πέσεις σε αυτή τη λούμπα; Θα τους κάνεις τη χάρη; Φιλοσόφησέ το, μην αφήνεις την καύλα της στιγμής να σε ταπεινώνει.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Φίλε πουλί μην πας τόσο παλιά. Πριν από μερικά χρόνια καμία δεν άφηνε ακάλυπτη την κωλάρα της στην παραλία. Τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει γίνει αυτό το χάλι. Σου λέω ότι, έτσι όπως πάει το πράγμα, σε λίγο θα βλέπεις ακάλυπτα και τα μουνόχειλά τους.
τι σε λιγο τυπε...

[xhamster]
]

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τέλος τα μπάνια για μένα. Η κατάσταση με τα βρωμόμουνα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν καταλαβαίνει κανείς πια ότι ο κώλος είναι σεξουαλικό σημείο του γυναικείου σώματος και πρέπει να είναι καλυμμένος; Γαμώ τον φεμινιστικό φιλελευθερισμό τους.
Tύπε πικερ υπάρχουν παραλίες για εσενα

Συνημμένα

• 3333688356.jpg
    3333688356.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 22

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σκέφτομαι να κάνω ένα μεγάλο τατουάζ στο στήθος που να λέει "γαμάω στα μπουρδέλα μέρα παρά μέρα" και να το επιδεικνύω περήφανα στις καριόλες των πλαζ. Θα ήταν τεράστια η ικανοποίησή μου. Βγάλτε τους κώλους σας όσο θέλετε ελεεινά βρωμόμουνα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε πικερ εγω δεν εχω καταλαβει γιατι υπαρχουν παντου τουαλετες ανδρων και γυναικων αλλα οι παραλιες ανδρων και γυναικων εχουν καταργηθει εδω και χρονια
αφου αν πας σε γυναικεια τουαλετα το πολυ πολυ να δεις την αλλη ντυμενη να πλενει τα χερια της στο νιπτηρα
αλλα αν πας σε παραλια με γυναικες θα δεις τη μια να φοραει κορδονι, την αλλη να ειναι τοπλες την τριτη να ειναι ξαπλα με τα ποδια ορθανοιχτα για να της ζεστανει ο ηλιος τα μητρικα κλπ κλπ
αντι οι τουαλετες να ειναι κοινες και οι παραλιες χωρισμενες σε ανδρων και γυναικων τα εχουμε κανει αναποδα  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom