Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Tυπε μου εχω γαμησει απο Ιπποκρατους
πρεζακι απεξω απο την ιπποκρατους 33;
γιατι αν γαμησες φοιτητρια μεσα απο την ιπποκρατους 33 ΜΕ ΚΑΜΑΚΙ παιξε και κανα τζοκερ καλου κακου

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Κατάλαβα, να καταστρώσεις ολόκληρο σχέδιο σαν stalker  :2funny:

Δεν είπες όμως, πού την πέφτεις; Νυχτερινά μαγαζιά δεν τα προτείνεις, όταν δε γνωρίζεσαι με το προσωπικό.

Εχω γαμησει γκομενα που παρακολούθησα μετα απο δυο κουβενντες και μετα την εστησα κατω απο το σπιτι της σκηνοθετώντας τυχαια συναντηση
Κουραστικο αλλα αξιζε :wanker: :wanker: :wanker:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
πρεζακι απεξω απο την ιπποκρατους 33;
γιατι αν γαμησες φοιτητρια μεσα απο την ιπποκρατους 33 ΜΕ ΚΑΜΑΚΙ παιξε και κανα τζοκερ καλου κακου

Τυπε πεφτει πολύ γαμησι με καμακι εκει
Ξεκινα μια δευτερη γλώσσα και ελα για μελετη
Ιπποκρατους 15 αν θυμαμαι καλα..

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
[size=20pt]Τυπε πεφτει πολύ γαμησι [size=20pt]με καμακι[/size] εκει[/size]

tumblr_mzucauvoa11ru72puo1_r1_400.gif

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Zeljko, εσύ πού κάνεις καμάκι;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ε, τοτε περιμενε το προξενιο :vomit:
μονο πουτανες τυπε
δεν υπαρχει τιποτα αλλο
αλλα και εκτος πουτανων χιλιες φορες προξενιο παρα το ανουσιο ανωφελο εξευτελιστικο αναξιοπρεπες πιρφορικο καμακι

011.jpg

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τυπε πεφτει πολύ γαμησι με καμακι εκει
Ξεκινα μια δευτερη γλώσσα και ελα για μελετη
Ιπποκρατους 15 αν θυμαμαι καλα..
Ως τι παρουσιάζεσαι στις βιβλιοθήκες για μελετη τυπε για να μη κινεις τις υποψιες;Ιστοριοδιφης;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτή η συζήτηση σχετικά με την ιδανική συχνότητα σεξ έχει γίνει 100 χιλιάδες φορές. Καλά ρε μαλάκες, δεν βλέπετε στις κριτικές που γράφονται πόσοι πολλοί φεύγουν άχυστοι από τα μπουρδέλα; Ποιο είναι το βασικό κριτήριο επιτυχίας ενός μπουρδελιάρη; Να μη φεύγει άχυστος. Εγώ λοιπόν, με σταθερή συχνότητα μέρα παρά μέρα, έχω ποσοστό επιτυχίας γύρω στο 95%. Αυτό είναι που μετράει στα μπουρδέλα, να μπορείς να χύνεις με γαμήσι στα 10 λεπτά και να μην ξαναπληρώνεις. Τι χρειάζεσαι λοιπόν; Καταρχήν μια σταθερή συχνότητα, για να συνηθίζει ο οργανισμός σε αυτήν. Ποια μπορεί να είναι αυτή η συχνότητα; Κάθε μέρα; Δοκιμάστε το. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς πάνω στον ένα μήνα θα τα έχετε φτύσει. Η συχνότητα μέρα παρά μέρα είναι η ιδανική συχνότητα αν θες να γαμάς τακτικά, μακροχρόνια και με επιτυχία στα μπουρδέλα. Τελεία και παύλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μέχρι αυτή τη στιγμή μέσα στο 2016 έχω 92 επιτυχημένα γαμήσια στο 10-ρικο με 6 αποτυχίες, που χρειάστηκε να ξαναπληρώσω για να τελειώσω. Ποιος γαμάει κάθε μέρα; Δείτε καμιά σεξουαλική έρευνα. 2 φορές την εβδομάδα είναι η μέση συχνότητα σεξ παγκοσμίως.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αφού το είχε πει, ότι του έγινε προξενιό και το απέρριψε...
δεν ειπα οτι το απερριψα
ειπα οτι μου εγινε μια αρχικη νυξη για μια κοπελα που ενδιαφερεται για γαμο αλλα το θεμα απλα δεν προχωρησε
εγω απαντησα αοριστα οτι να βρεθουμε καποια στιγμη απο κοντα να τα πουμε, απο την αλλη πλευρα δεν ξαναειπανε κατι για συναντηση (μεσω του ατομου που εκανε την προξενητρα)και ετσι μειναμε στην αρχικη προταση

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.302
Πόντοι
2.420
Tύπε μου, η Σαουδικη Αραβια ειναι ο ιδανικος τοπος διαμονης για εσενα
Πήγαινε σαουντι να βρεις την υγειά σου :rockon: :rockon: :rockon:
Τύπε, η Σαουδική Αραβία πρέπει να είναι ο ιδανικότερος τόπος για συγκαλυμένες ακολασίες. Με όλες αυτές τις μπούργκες, δεν ξες ποια μπαίνει και ποια βγαίνει.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τύπε, η Σαουδική Αραβία πρέπει να είναι ο ιδανικότερος τόπος για συγκαλυμένες ακολασίες. Με όλες αυτές τις μπούργκες, δεν ξες ποια μπαίνει και ποια βγαίνει.
Eχει δουλέψει φιλος σαουντι για 12κ τον μηνα
Εκατσε μερικούς μήνες και εριξε μαύρη πέτρα
Τώρα δουλεύει Αφρικη για λιγοτερα, αλλά σαουντι δεν ξαναγυρνάει :S

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Τύπε, ψυχαναγκαστικοί ... "τύποι" σαν τον Picker δεν αντέχουν ούτε ... 3 μέρες σε περιβάλλοντα τύπου Σάουντι Αράμπια / Αφρικές κλπ ...

Εδώ προχθές πήγε ... παραλία, χάζεψε με τόσα μουνιά γύρω του και ... λέκιασε το παντελόνι του ήδη μέσα στο λεωφορείο γυρνώντας για το σπίτι του ...

Μετά καπάκια, τον έλιωσε στη μαλακία και αφού ... ξαλάφρωσε μπήκε στο μπου να μας γράψει πάλι τις θεωρίες του !!

Το θέμα είναι ποιοι τον ... πιστεύουν πλέον και ποιοι ακολουθούν "πιστά" τον νόμο του ;; (Ο ίδιος σίγουρα δεν το κάνει πάντως) !!

Με όλο τον σεβασμό προς τον Picker, ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί και μοναχικοί μπουρδελιάρηδες, έχουν αρχίσει και ξυπνάνε και πυρφοριάζουν !!

Δεν θα κρίνω εγώ αν είναι σωστό ή λάθος ... Απλά αναλύω τα γεγονότα !!

:hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε μαλάκες μη βγάζετε τόση ζήλεια επειδή εσείς δεν μπορείτε να κόψετε τη μαλακία. Το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο αλλά μην προσπαθείτε να με μειώσετε επειδή εγώ τα έχω καταφέρει. Επαναλαμβάνω, είμαι αμαλάκιστος από τον Δεκέμβριο του 2010.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.302
Πόντοι
2.420
Μπα θα παίζει πολλή πουστιά και λαμογιά εκεί. Απλά είναι για τους ντόπιους. Κυρίως τους ευκατάστατους ντόπιους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom