Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
:offtopic: Μεγάλο καρκίνωμα στα μπουρδέλα είναι οι περισσότερες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τσατσάδες.Η καχυποψία και η κακή αύρα που αποπνέουν με ματιάζουν μεταξύ σοβαρού κι αστείου,δηλαδή μου δημιουργούν αρνητική διάθεση αποτρεπτική στο να περάσω με μια κοπέλα που ίσως έχω την πρόθεση να δοκιμάσω.Σκεφτείτε ακόμα,αν για μισό λεπτό που διαρκεί ένα πέρασμα σε μπουρδέλο να δεις την κοπέλα,σου χαλάει η διάθεση με την τσατσά,τι τραβάνε οι ίδιες οι κοπέλες και τι χάλια ψυχική διάθεση τούς δημιουργείται όταν έχουν την κακίστρα στα πόδια τους να τις σπάει τα νεύρα...
Ισχύει,οι περισσότερες είναι κακότροπες και αντιπαθητικές.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.299
Πόντοι
2.420
Ποια στουντιοκόριτσα είναι τόσο υψηλού επιπέδου εμφανισιακά, που είναι αδύνατο να βρεις κάτι ανάλογο εμφανισιακά στη Φυλής; Λίγες μου έρχονται στο μυαλό. Ας τις αναφέρω:

Μπεατρίς από Τριγγέτα και κατόπιν παλτό- Καρολινοαλυσίδα, ψηλή γοργόνα μουνάρα, αλλά στα τέσσερα στήνεται με καμπούρα. Μόνο γι αυτό δεν την προτείνω.

Σόνια από Τριγγέτα, πολύ ωραίο κορίτσι, ωραίο πρόσωπο,΄λεπτή με τέλειο μεσαίο στήθος και ωραίο κώλο. Στη πράξη λίγο σφιγμένη και παθητική αλλά τα βασικά τα κάνει (στησίματα). Ισως σε τακτικούς πελάτες να αποδίδει καλύτερα. Σύστηνεται λόγω εμφάνισης.

Σαμπρίνα από Βρηλισσού αυτή τα σπαει και σε εμφάνιση και σε απόδοση.

Λίντα Γνωστή  αυτήν δεν τη λες και καραμουνάρα, αλλά έχει πολύ γεροδεμένο σώμα για γυναίκα, τέτοιο που σπάνια βρίσκεις είτε σε στούντιο, είτε σε μπουρδέλα, πονάγανε τα αρχίδια μου από το κοπάνημα όταν τη γάμαγα στα τέσσερα.

Ζέτα από Τριγγέτα κτλ, μου άρεσε πάρα πολύ, δυτηχώς εξαφανίστηκε.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Ποια στουντιοκόριτσα είναι τόσο υψηλού επιπέδου εμφανισιακά, που είναι αδύνατο να βρεις κάτι ανάλογο εμφανισιακά στη Φυλής; Λίγες μου έρχονται στο μυαλό. Ας τις αναφέρω:

Μπεατρίς από Τριγγέτα και κατόπιν παλτό- Καρολινοαλυσίδα, ψηλή γοργόνα μουνάρα, αλλά στα τέσσερα στήνεται με καμπούρα. Μόνο γι αυτό δεν την προτείνω.

Σόνια από Τριγγέτα, πολύ ωραίο κορίτσι, ωραίο πρόσωπο,΄λεπτή με τέλειο μεσαίο στήθος και ωραίο κώλο. Στη πράξη λίγο σφιγμένη και παθητική αλλά τα βασικά τα κάνει (στησίματα). Ισως σε τακτικούς πελάτες να αποδίδει καλύτερα. Σύστηνεται λόγω εμφάνισης.

Σαμπρίνα από Βρηλισσού αυτή τα σπαει και σε εμφάνιση και σε απόδοση.

Λίντα Γνωστή  αυτήν δεν τη λες και καραμουνάρα, αλλά έχει πολύ γεροδεμένο σώμα για γυναίκα, τέτοιο που σπάνια βρίσκεις είτε σε στούντιο, είτε σε μπουρδέλα, πονάγανε τα αρχίδια μου από το κοπάνημα όταν τη γάμαγα στα τέσσερα.

Ζέτα από Τριγγέτα κτλ, μου άρεσε πάρα πολύ, δυτηχώς εξαφανίστηκε.

Αν και με αυτες που ανεφερες δεν διαφωνω καθολου (ειδικα η Σονια ειναι απιστευτη αν και απο αποδοση θα την εκρινα λιγο καλυτερα απο εσενα) σιγουρα δεν ειναι οι μονες αλλα τεσπα, ειμαστε σε λαθος νημα για να τα αναλυσουμε αυτα. Μην σπαμαρουμε. Αλλωστε κι εγω που προτιμω στουντιο ειπα οτι συνηθως αυτο που πληρωνεις παραπανω ειναι ο χωρος!!!  :)

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.299
Πόντοι
2.420
Αν και με αυτες που ανεφερες δεν διαφωνω καθολου (ειδικα η Σονια ειναι απιστευτη αν και απο αποδοση θα την εκρινα λιγο καλυτερα απο εσενα) σιγουρα δεν ειναι οι μονες αλλα τεσπα, ειμαστε σε λαθος νημα για να τα αναλυσουμε αυτα. Μην σπαμαρουμε. Αλλωστε κι εγω που προτιμω στουντιο ειπα οτι συνηθως αυτο που πληρωνεις παραπανω ειναι ο χωρος!!!  :)
Δεν είμαστε σε λάθος νήμα φίλε. Ο νόμος του Πίκερ αφορά και τα στούντιο!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Επειδη τιμαω πιο συχνα τα στουντιο αντι των μπουρδελων αυτο που λες ισχυει κατα 90%. Κυριως πληρωνεις το χωρο, υστερα τον χρονο (βεβαια αυτο εχει να κανει και με τον εκαστοτε τσατσο και πελατεια) και τελευταια πληρωνεις για την εμφανιση που οντως υπαρχουνε και ρδελα του 10αρικου που εχουν ωραια μουνια!!!! Αλλα η αληθεια ειναι ομως οτι υπαρχουνε και απιστευτα μουνια στα στουντιο που για κανενα λογο δε τα βρισκεις σε μπουρδελα... Επισης για μενα το πιο θετικο των στουντιο αντι των ρδελων ειναι οτι τα περισοτερα εχουνε σελιδες στο ιντερνετ και μπορεις να τσεκαρεις ολες τις γκομενες χωρις να πρεπει να περασεις απο ολα και να τρως αυτο το σπασιμο αρχιδιων απο τις τσατσαδες, που σου τη λενε γιατι μπηκες μονο για να δεις. Αν και η ημερισια ενημερωση μπουρδελων εχει βοηθησει πολυ τη κατασταση!!!

Στο στουντιο ειναι πιο χαλαροι οι ρυθμοι. Στο μπουρδελο, ακομα και αν η ανοχη χρονου φτανει το εικοσαλεπτο, ο ρυθμος των περιπτυξεων ειναι πιο γρηγορος ωστε να οδηγει σε συντομοτερη εκσπερματιση. Στην πλειοψηφια τα κοριτσια της Φυλης εκτελουν προγραμμα 7λεπτου. Ειναι αλλο η διαρκεια του προγραμματος και αλλο η ανοχη που υπαρχει αν αργεις.
Στο στουντιο αγχωνομαι λιγοτερο επομενως ευχαριστιεμαι περισσοτερο. Ακομα καλυτερηο βεβαια ειναι η βιζιτα.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Στο στουντιο ειναι πιο χαλαροι οι ρυθμοι. Στο μπουρδελο, ακομα και αν η ανοχη χρονου φτανει το εικοσαλεπτο, ο ρυθμος των περιπτυξεων ειναι πιο γρηγορος ωστε να οδηγει σε συντομοτερη εκσπερματιση. Στην πλειοψηφια τα κοριτσια της Φυλης εκτελουν προγραμμα 7λεπτου. Ειναι αλλο η διαρκεια του προγραμματος και αλλο η ανοχη που υπαρχει αν αργεις.
Στο στουντιο αγχωνομαι λιγοτερο επομενως ευχαριστιεμαι περισσοτερο. Ακομα καλυτερηο βεβαια ειναι η βιζιτα.

Νταξει απλα ειναι και δυσκολοι οι καιροι δεν περισευουν σε ολους για βιζιτες και στουντιο...

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Αλλο αυτο. Μην βαφτιζουμε τις φακες κρεας.

σιγουρα ναι, αλλα δεν εχουν και αδικο οτι μερικες κοπελες σε στουντιο ειναι χειροτερες και απο τις τελευταιες του μεταξουργειου!!!! Οταν ξεκινας απο 50 ευρω πρεπει να ειναι και αναλογου επιπεδου!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Πίκερ ... το νόμο τον έχεις σώσει κάπου
και τον κάνεις copy & paste
ή τον πληκτρολογείς κάθε φορά ;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
σιγουρα ναι, αλλα δεν εχουν και αδικο οτι μερικες κοπελες σε στουντιο ειναι χειροτερες και απο τις τελευταιες του μεταξουργειου!!!! Οταν ξεκινας απο 50 ευρω πρεπει να ειναι και αναλογου επιπεδου!!!

Στην Κασσανδρας εχω πετυχει και πουτανα του Μεταξουργειου.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.299
Πόντοι
2.420
Και η Νελη απο Ταττοιου 71 ηταν σε μπουρδελο. Δεν την ξερω ουτε την εχω δοκιμασει απλα ετσι ειπανε φιλοι εδω μεσα!!!
Πολλές νυν εργαζόμενες Στούντιο ήταν σε μπουρδέλα. Δεν έχει και νοήμα να αναφέρω ονόματα :)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πολλές νυν εργαζόμενες Στούντιο ήταν σε μπουρδέλα. Δεν έχει και νοήμα να αναφέρω ονόματα :)
Δε μιλαω για πρωην εργαζομενη μπουρδελου αλλα για νυν εργαζομενη Μεταξουργειου (Κολωνου 11 και Μεγ.Αλεξ.) που κανει βαρδιες και στην Κασσανδρας και εμφανισιακα εχει τα χαλια της. :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πίκερ ... το νόμο τον έχεις σώσει κάπου
και τον κάνεις copy & paste
ή τον πληκτρολογείς κάθε φορά ;
ουτε το ενα ουτε το αλλο
ο νομος ειναι χαραγμενος στη RAM οπως οι πλακες του μωυση και επαναλαμβανται αυτοματα σε καθε λογκ ιν

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ διαισθανομαι οτι καποια νεα μελη που ζητανε πληροφοριες για φρεσκα και μικρα κοριτσια ειναι παντρεμενοι κυριοι ανω των 50 με παιδια.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Νομίζω ότι δεν καταστρατηγείται ο νόμος αν το ανακοινώσουν στη γυναίκα τους και στα παιδιά τους στο οικογενειακό συμβούλιο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom