You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Μαδημένη κοτούλα , Πίκερ, γρήγορα στο κοτέτσι σου !
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Να πηγαινουμε και κανα στουντιο παιδια.
Να πηγαινουμε και κανα στουντιο παιδια.
http://[URL unfurl="true"]www.triggeta3.com/assets/girls/pictures/1/sandra4/02.jpg?c=1464258828[/img[/URL]]
[/quote]Το μάτι είναι σημαντικό για το πρώτο ερέθισμα,κι ευτυχώς έχω βρει με 10€ στο Μετάξι υπηρεσίες από αρκετά εμφανίσιμες κοπέλες που περνάω καλά!Κι αν με πιάσουν τα χουβαρνταλίκια μου,με 20€ σε αξιοπρεπείς χώρους παίρνω υπηρεσίες και χρόνο που στο στούντιο θα έπρεπε να βγάλω πράσινο χαρτονόμισμα... Τέσπα,γούστα κι επιλογές του καθενός ανάλογα με την τσέπη του...
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.299
- Πόντοι
- 2.420
Ετσι είναι μαν. Στα στούντια πλιν εξαιρέσεων η μουσική αλλάζει ένταση στα 15', και η κοπέλα πρέπει να φύγει. Και τις περισσότερες φορές δεν έχουν κοπέλες πιο εμφανίσιμες από των μπουρδέλων. Πληρώνεις έξτρα για το χώρο, όχι για την ποιότητα η τον χρόνο.
Ετσι είναι μαν. Στα στούντια πλιν εξαιρέσεων η μουσική αλλάζει ένταση στα 15', και η κοπέλα πρέπει να φύγει. Και τις περισσότερες φορές δεν έχουν κοπέλες πιο εμφανίσιμες από των μπουρδέλων. Πληρώνεις έξτρα για το χώρο, όχι για την ποιότητα η τον χρόνο.
Επειδη τιμαω πιο συχνα τα στουντιο αντι των μπουρδελων αυτο που λες ισχυει κατα 90%. Κυριως πληρωνεις το χωρο, υστερα τον χρονο (βεβαια αυτο εχει να κανει και με τον εκαστοτε τσατσο και πελατεια) και τελευταια πληρωνεις για την εμφανιση που οντως υπαρχουνε και ρδελα του 10αρικου που εχουν ωραια μουνια!!!! Αλλα η αληθεια ειναι ομως οτι υπαρχουνε και απιστευτα μουνια στα στουντιο που για κανενα λογο δε τα βρισκεις σε μπουρδελα... Επισης για μενα το πιο θετικο των στουντιο αντι των ρδελων ειναι οτι τα περισοτερα εχουνε σελιδες στο ιντερνετ και μπορεις να τσεκαρεις ολες τις γκομενες χωρις να πρεπει να περασεις απο ολα και να τρως αυτο το σπασιμο αρχιδιων απο τις τσατσαδες, που σου τη λενε γιατι μπηκες μονο για να δεις. Αν και η ημερισια ενημερωση μπουρδελων εχει βοηθησει πολυ τη κατασταση!!!
Κι εδώ οι φτωχοί πρέπει να αγωνιστούμε περισσότερο σε σχέση με τους πιο ευκατάστατους για να λάβουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες,το έχουμε αποδεχθεί...
Μα αυτο λεμε φιλε μου οτι στο 90% των περιπτωσεων στουντιο/μπουρδελο η μονη διαφορα ειναι ο χωρος... ;) οποτε καλυτερα μπουρδελο εκτος και αν κοζαρεις καποια συγκεκριμενη απο στουντιο και απλα τη βαζεις στοχο τη μερα που δουλευει σε μαγαζι που να σε βολευει
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
Αν ψάξεις καλά στα μπουρδέλα βρίσκεις διαμάντια ;) ;)Μα αυτο λεμε φιλε μου οτι στο 90% των περιπτωσεων στουντιο/μπουρδελο η μονη διαφορα ειναι ο χωρος... ;) οποτε καλυτερα μπουρδελο εκτος και αν κοζαρεις καποια συγκεκριμενη απο στουντιο και απλα τη βαζεις στοχο τη μερα που δουλευει σε μαγαζι που να σε βολευει
Αν ψάξεις καλά στα μπουρδέλα βρίσκεις διαμάντια ;) ;)
Ετσι ειναι απλα ειπα οτι προτιμαω τα στουντιο λογω της διευκολυνσης με τις ιστιοσελιδες που βλεπεις τα μουνια και αποφασιζεις πως θα κινηθεις... αμα το καναν αυτο τα μπουρδελα θα στερευαν απο κοσμο τα στουντιο
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
Ισχύει,σωστός.Απλά τα μπουρδέλα είναι και πιο οικονομικά,οποτέ κινούμαστε αναλογα το βαλάντιό μαςΕτσι ειναι απλα ειπα οτι προτιμαω τα στουντιο λογω της διευκολυνσης με τις ιστιοσελιδες που βλεπεις τα μουνια και αποφασιζεις πως θα κινηθεις... αμα το καναν αυτο τα μπουρδελα θα στερευαν απο κοσμο τα στουντιο
Ισχύει,σωστός.Απλά τα μπουρδέλα είναι και πιο οικονομικά,οποτέ κινούμαστε αναλογα το βαλάντιό μας
νταξει ναι!! Αλλωστε και τα μπουρδελα γι'αυτο ειναι μαζεμενα ολα σε ενα δυο μερη για να τα γυρνας ολα μαζι στη βολτα σου!!!
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
;) Άμα ήταν σε μεγάλη ακτίνα διασκορπισμένα θα ήταν για τον πούτσο η φάση!νταξει ναι!! Αλλωστε και τα μπουρδελα γι'αυτο ειναι μαζεμενα ολα σε ενα δυο μερη για να τα γυρνας ολα μαζι στη βολτα σου!!!
Μεγάλο καρκίνωμα στα μπουρδέλα είναι οι περισσότερες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τσατσάδες.Η καχυποψία και η κακή αύρα που αποπνέουν με ματιάζουν μεταξύ σοβαρού κι αστείου,δηλαδή μου δημιουργούν αρνητική διάθεση αποτρεπτική στο να περάσω με μια κοπέλα που ίσως έχω την πρόθεση να δοκιμάσω.Σκεφτείτε ακόμα,αν για μισό λεπτό που διαρκεί ένα πέρασμα σε μπουρδέλο να δεις την κοπέλα,σου χαλάει η διάθεση με την τσατσά,τι τραβάνε οι ίδιες οι κοπέλες και τι χάλια ψυχική διάθεση τούς δημιουργείται όταν έχουν την κακίστρα στα πόδια τους να τις σπάει τα νεύρα...
Μεγάλο καρκίνωμα στα μπουρδέλα είναι οι περισσότερες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τσατσάδες.Η καχυποψία και η κακή αύρα που αποπνέουν με ματιάζουν μεταξύ σοβαρού κι αστείου,δηλαδή μου δημιουργούν αρνητική διάθεση αποτρεπτική στο να περάσω με μια κοπέλα που ίσως έχω την πρόθεση να δοκιμάσω.Σκεφτείτε ακόμα,αν για μισό λεπτό που διαρκεί ένα πέρασμα σε μπουρδέλο να δεις την κοπέλα,σου χαλάει η διάθεση με την τσατσά,τι τραβάνε οι ίδιες οι κοπέλες και τι χάλια ψυχική διάθεση τούς δημιουργείται όταν έχουν την κακίστρα στα πόδια τους να τις σπάει τα νεύρα...
Ετσι ειναι τη μεγαλυτερη ζημια στα μπουρδελα την κανουν οι τσατσαδες...
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.299
- Πόντοι
- 2.420
Σωστά! Και δεν θέλει και πολύ ψάξιμο!Αν ψάξεις καλά στα μπουρδέλα βρίσκεις διαμάντια ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις