Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Έχω βαρεθεί να διαβάζω μαλακίες από πυρφόρους. Ο νταβατζής ρε μαλάκες Νώντα και Dopamina ένας ρεζίλης είναι. Όσα λεφτά κι αν βγάλει, η ντροπή του να σου γαμάνε τη γκόμενα όλοι ενώ εσύ της έχεις δώσει όρκους πίστης δεν ξεπλένεται με τίποτα.
Από πού προκύπτει ότι ο νταβατζής γαμάει μόνο μία γκόμενα που είναι και πουτάνα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι 9 στους 10 νταβατζήδες είναι οι γκόμενοι των κοριτσιών. Συγκατοικούν μαζί τους και γαμάνε μόνο αυτές. Οι πουτάνες είναι πολύ ζηλιάρες και απαιτούν αποκλειστικότητα από τους γκόμενούς τους. Αν τους πιάσουν να γαμάνε άλλη γίνεται... της πουτάνας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ελεεινά άτομα για λύπηση είναι οι περισσότεροι νταβατζήδες που δεν μπορούν να βρουν καμιά δουλειά και βάζουν τις γκόμενές τους να πηδιούνται με όλους για να τους τα ακουμπάνε. Βγάζουν πολλά λεφτά από αυτό αλλά τι να το κάνεις; Η ντροπή είναι μεγάλη.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Κοινή μας γνωστή πουτάνα μού είπε πρόσφατα ότι με τον γκόμενό της το κάνει μόνο μία φορά τον μήνα γιατί δεν έχει όρεξη λόγω του γαμησιού που τρώει κυριολεκτικά και μεταφορικά στο μπουρδέλο,και τη γαμάει σαν... κόκορας!Εδώ υπάρχουν οι εξής υποθέσεις:1.Ο τύπος την έχει για τον πέουλα και γαμάει κι άλλες γκόμενες,αποκλείεται να αρκείται σε μόνο ένα κοκορογαμήσι τον μήνα.2.Ο τύπος δεν γουστάρει το σεξ.3.Μας δουλεύει η πουτάνα,που είναι και το πιο πιθανό...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ξέρω ποια λες. Χέσ' το, δεν με νοιάζει γενικώς για τους νταβατζήδες. Εγώ θέλω να γαμάω τις πουτάνες με 10 ευρώ και μετά να πηγαίνω σπίτι μου να κάνω μπάνιο. Το βρίσκω τελείως αρρωστημένο να κοιμάσαι με μια γυναίκα που τη γαμάνε 40 άντρες τη μέρα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω πάλι μια πνευματική αφύπνιση. Πιστεύω ότι ένα τόσο ηθικό άτομο σαν εμένα δεν μπορεί να αγνοεί το Θεό. Έχω υπάρξει άθεος για πολλά χρόνια αλλά όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια τείνω να πιστέψω στο Θεό. Χωρίς αυτό βέβαια να με κάνει θρήσκο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
τα λαθη κι οι μαλακιες είναι ανθρωπινα

αρκει να τα αναγνωρίζουμε και να προχωράμε

όχι να καταντάμε πικερ :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Eκανες ποτε πουτανα να σε κρατησει σφιχτα μεσα της για 3 λεπτα οπως ο Πικερ;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Έχω πάλι μια πνευματική αφύπνιση. Πιστεύω ότι ένα τόσο ηθικό άτομο σαν εμένα δεν μπορεί να αγνοεί το Θεό. Έχω υπάρξει άθεος για πολλά χρόνια αλλά όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια τείνω να πιστέψω στο Θεό. Χωρίς αυτό βέβαια να με κάνει θρήσκο.

Να πιστεψεις στο Μεγαλο Αρχιτεκτονα να γινεις μασονος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτός που εφαρμόζει το νόμο του Picker είναι κάτι σαν κοσμικός καλόγερος. Ζει σαν μοναχός, με τη διαφορά ότι μέρα παρά μέρα το χώνει. Είναι εγκρατής και ηθικός σαν μοναχός, με τη διαφορά ότι δεν θέλει να γαμάνε οι άλλοι περισσότερο από αυτόν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εδώ βρίσκεται ίσως και η απάντηση στο ερώτημα της μοναξιάς που μπορεί να νιώθεις αν εφαρμόζεις το νόμο του Picker. Προσευχήσου, προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το Θεό. Είναι ένα από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μη νιώθεις μόνος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Αν και ψυχαναγκαστικος (ως προς τη θεωρια σου), τα λες ωραια ρε μπαγασα...

exeis σκεφτει ποσοι αλβανοι νταβαδες φαγανε πεσκανδριτσα σε ψαροταβερνα στην λουτσατην κυριακη με δικα μας λεφτα?
Για τετοια ποστ υπαρχω εδω μεσα!  :wanker:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129
exeis σκεφτει ποσοι αλβανοι νταβαδες φαγανε πεσκανδριτσα σε ψαροταβερνα στην λουτσατην κυριακη με δικα μας λεφτα?

τυπε δεν την καταλαβαίνω τη λογικη σου... δινεις λεφτα για να παρεις κατι, γαμησι με κορασιδα σε αυτή την περιπτωση.
τι σε νοιαζει τι γινοντε τα λεφτα που δινεις από κει και περα ? εδωσες και πηρες.
δηλαδή αμα σου ελεγα ότι με το νοικι που δινεις κάθε μηνα ο σπιτονοικοκυρης πληρωνει δοση σε αμαξι τι θα εκανες ?
θα σταμάταγες να πληρωνεις το νοικι η θα του την ελεγες για το που χαλαει τα (πρωην) λεφτα σου ??
τι σε κοφτη εσενα τι κανει με τα λεφτα της κορασιδας ο νταβας ? πληρωσες και πηρες τι άλλο θες ?

για διαφωτισε με...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

:2funny: :2funny: :2funny:

Το κοτοπουλάκι ο Πίκερ , κακάρισε με άλλο τρόπο !  :2funny:

fTrdB6g.jpg

:2funny: :2funny:

Κο, κο ,κο  , Πικεράκο φάε το καλαμποκάκι σου !

Γελάνε όλοι με τον Πικεράκο με τις πατούσες που φιλάει και τα παρακάλια
στις πουτανίτσες του Μεταξιού .

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...δεν μπορώ να μην επανέλθω ...

ρε Picker όλα όσα λές περί αξιοπρέπειας , ανεξαρτησίας , και περηφάνιας πιστεύω ότι είναι το επιθυμητό απο όλο το αντρικό φύλο

αλλά εσύ πως ταυτίζεσαι μ'αυτό ? γιατί επαίρεσαι για κάτι που δεν είσαι ?

έχεις πέσει στην τελευταία βαθμίδα της ξεφτύλας και της πιρφορίας με τα παρακάλια , τα πιρφορομυνήματα που στέλνεις και τον κώλο σου που μοστράρεις
και μετά έρχεσαι εδώ και μιλάς για αξιοπρέπεια και περηφάνια ...και βάζεις και τέτοια : :rockon:

πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω  :think: :huh:

πως μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι είσαι περήφανος και αξιοπρεπής και ανεξάρτητος μετά απο όλη αυτή την εξευτελιστική και ακραία πιρφορική συμπεριφορά που επιδεικνύεις ?

ίσως κάποιος φίλος μπορεί να μου το εξηγήσει ...θα το εκτιμούσα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Ο Πικεράκος είναι ΚΚΚ  :2funny: :2funny:

Κοτοπουλάκι κομπλεξικούλι που κακαρίζει !  :2funny: :2funny:

Φιλάει πατούσες, παρακαλάει πουτανίτσες στο Μετάξι

και γίνεται το τσιμπούρι τους στο φέησμπουκ ! :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι μια μαδημένη κότα, που την μάδησε η Κορίνα ,και
ξεπουπουλιασμένη κόβει βόλτες και κακαρίζει ! :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.worldpoultry.net/Resizes/mainarticleimage/PageFiles/47/04/30447/001_boerderij-image-WP1143I01.jpg[/img[/URL]]

Πικεράκο, όπου σε πετύχει ο Ρίγκορ, θα σε
βάλει σε ένα κλουβάκι να σε πάει για γενικές εξετάσεις .
Ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom