Από πού προκύπτει ότι ο νταβατζής γαμάει μόνο μία γκόμενα που είναι και πουτάνα;Έχω βαρεθεί να διαβάζω μαλακίες από πυρφόρους. Ο νταβατζής ρε μαλάκες Νώντα και Dopamina ένας ρεζίλης είναι. Όσα λεφτά κι αν βγάλει, η ντροπή του να σου γαμάνε τη γκόμενα όλοι ενώ εσύ της έχεις δώσει όρκους πίστης δεν ξεπλένεται με τίποτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι 9 στους 10 νταβατζήδες είναι οι γκόμενοι των κοριτσιών. Συγκατοικούν μαζί τους και γαμάνε μόνο αυτές. Οι πουτάνες είναι πολύ ζηλιάρες και απαιτούν αποκλειστικότητα από τους γκόμενούς τους. Αν τους πιάσουν να γαμάνε άλλη γίνεται... της πουτάνας.
Ελεεινά άτομα για λύπηση είναι οι περισσότεροι νταβατζήδες που δεν μπορούν να βρουν καμιά δουλειά και βάζουν τις γκόμενές τους να πηδιούνται με όλους για να τους τα ακουμπάνε. Βγάζουν πολλά λεφτά από αυτό αλλά τι να το κάνεις; Η ντροπή είναι μεγάλη.
Κοινή μας γνωστή πουτάνα μού είπε πρόσφατα ότι με τον γκόμενό της το κάνει μόνο μία φορά τον μήνα γιατί δεν έχει όρεξη λόγω του γαμησιού που τρώει κυριολεκτικά και μεταφορικά στο μπουρδέλο,και τη γαμάει σαν... κόκορας!Εδώ υπάρχουν οι εξής υποθέσεις:1.Ο τύπος την έχει για τον πέουλα και γαμάει κι άλλες γκόμενες,αποκλείεται να αρκείται σε μόνο ένα κοκορογαμήσι τον μήνα.2.Ο τύπος δεν γουστάρει το σεξ.3.Μας δουλεύει η πουτάνα,που είναι και το πιο πιθανό...
Ξέρω ποια λες. Χέσ' το, δεν με νοιάζει γενικώς για τους νταβατζήδες. Εγώ θέλω να γαμάω τις πουτάνες με 10 ευρώ και μετά να πηγαίνω σπίτι μου να κάνω μπάνιο. Το βρίσκω τελείως αρρωστημένο να κοιμάσαι με μια γυναίκα που τη γαμάνε 40 άντρες τη μέρα.
Έχω πάλι μια πνευματική αφύπνιση. Πιστεύω ότι ένα τόσο ηθικό άτομο σαν εμένα δεν μπορεί να αγνοεί το Θεό. Έχω υπάρξει άθεος για πολλά χρόνια αλλά όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια τείνω να πιστέψω στο Θεό. Χωρίς αυτό βέβαια να με κάνει θρήσκο.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
τα λαθη κι οι μαλακιες είναι ανθρωπινα
αρκει να τα αναγνωρίζουμε και να προχωράμε
όχι να καταντάμε πικερ
Eκανες ποτε πουτανα να σε κρατησει σφιχτα μεσα της για 3 λεπτα οπως ο Πικερ;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Έχω πάλι μια πνευματική αφύπνιση. Πιστεύω ότι ένα τόσο ηθικό άτομο σαν εμένα δεν μπορεί να αγνοεί το Θεό. Έχω υπάρξει άθεος για πολλά χρόνια αλλά όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια τείνω να πιστέψω στο Θεό. Χωρίς αυτό βέβαια να με κάνει θρήσκο.
Να πιστεψεις στο Μεγαλο Αρχιτεκτονα να γινεις μασονος.
Οι πουτάνες είναι πολύ ζηλιάρες και απαιτούν αποκλειστικότητα από τους γκόμενούς τους. Αν τους πιάσουν να γαμάνε άλλη γίνεται... της πουτάνας.
Αυτός που εφαρμόζει το νόμο του Picker είναι κάτι σαν κοσμικός καλόγερος. Ζει σαν μοναχός, με τη διαφορά ότι μέρα παρά μέρα το χώνει. Είναι εγκρατής και ηθικός σαν μοναχός, με τη διαφορά ότι δεν θέλει να γαμάνε οι άλλοι περισσότερο από αυτόν.
Εδώ βρίσκεται ίσως και η απάντηση στο ερώτημα της μοναξιάς που μπορεί να νιώθεις αν εφαρμόζεις το νόμο του Picker. Προσευχήσου, προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το Θεό. Είναι ένα από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μη νιώθεις μόνος.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
Αν και ψυχαναγκαστικος (ως προς τη θεωρια σου), τα λες ωραια ρε μπαγασα...Έχω πάλι μια πνευματική αφύπνιση. Πιστεύω ότι ένα τόσο ηθικό άτομο σαν εμένα δεν μπορεί να αγνοεί το Θεό. Έχω υπάρξει άθεος για πολλά χρόνια αλλά όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια τείνω να πιστέψω στο Θεό. Χωρίς αυτό βέβαια να με κάνει θρήσκο.
Για τετοια ποστ υπαρχω εδω μεσα!exeis σκεφτει ποσοι αλβανοι νταβαδες φαγανε πεσκανδριτσα σε ψαροταβερνα στην λουτσατην κυριακη με δικα μας λεφτα?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.595
- Πόντοι
- 41.129
exeis σκεφτει ποσοι αλβανοι νταβαδες φαγανε πεσκανδριτσα σε ψαροταβερνα στην λουτσατην κυριακη με δικα μας λεφτα?
τυπε δεν την καταλαβαίνω τη λογικη σου... δινεις λεφτα για να παρεις κατι, γαμησι με κορασιδα σε αυτή την περιπτωση.
τι σε νοιαζει τι γινοντε τα λεφτα που δινεις από κει και περα ? εδωσες και πηρες.
δηλαδή αμα σου ελεγα ότι με το νοικι που δινεις κάθε μηνα ο σπιτονοικοκυρης πληρωνει δοση σε αμαξι τι θα εκανες ?
θα σταμάταγες να πληρωνεις το νοικι η θα του την ελεγες για το που χαλαει τα (πρωην) λεφτα σου ??
τι σε κοφτη εσενα τι κανει με τα λεφτα της κορασιδας ο νταβας ? πληρωσες και πηρες τι άλλο θες ?
για διαφωτισε με...
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Το κοτοπουλάκι ο Πίκερ , κακάρισε με άλλο τρόπο !
Κο, κο ,κο , Πικεράκο φάε το καλαμποκάκι σου !
Γελάνε όλοι με τον Πικεράκο με τις πατούσες που φιλάει και τα παρακάλια
στις πουτανίτσες του Μεταξιού .
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
...δεν μπορώ να μην επανέλθω ...
ρε Picker όλα όσα λές περί αξιοπρέπειας , ανεξαρτησίας , και περηφάνιας πιστεύω ότι είναι το επιθυμητό απο όλο το αντρικό φύλο
αλλά εσύ πως ταυτίζεσαι μ'αυτό ? γιατί επαίρεσαι για κάτι που δεν είσαι ?
έχεις πέσει στην τελευταία βαθμίδα της ξεφτύλας και της πιρφορίας με τα παρακάλια , τα πιρφορομυνήματα που στέλνεις και τον κώλο σου που μοστράρεις
και μετά έρχεσαι εδώ και μιλάς για αξιοπρέπεια και περηφάνια ...και βάζεις και τέτοια :
πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω
πως μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι είσαι περήφανος και αξιοπρεπής και ανεξάρτητος μετά απο όλη αυτή την εξευτελιστική και ακραία πιρφορική συμπεριφορά που επιδεικνύεις ?
ίσως κάποιος φίλος μπορεί να μου το εξηγήσει ...θα το εκτιμούσα
ρε Picker όλα όσα λές περί αξιοπρέπειας , ανεξαρτησίας , και περηφάνιας πιστεύω ότι είναι το επιθυμητό απο όλο το αντρικό φύλο
αλλά εσύ πως ταυτίζεσαι μ'αυτό ? γιατί επαίρεσαι για κάτι που δεν είσαι ?
έχεις πέσει στην τελευταία βαθμίδα της ξεφτύλας και της πιρφορίας με τα παρακάλια , τα πιρφορομυνήματα που στέλνεις και τον κώλο σου που μοστράρεις
και μετά έρχεσαι εδώ και μιλάς για αξιοπρέπεια και περηφάνια ...και βάζεις και τέτοια :
πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω
πως μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι είσαι περήφανος και αξιοπρεπής και ανεξάρτητος μετά απο όλη αυτή την εξευτελιστική και ακραία πιρφορική συμπεριφορά που επιδεικνύεις ?
ίσως κάποιος φίλος μπορεί να μου το εξηγήσει ...θα το εκτιμούσα
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Ο Πικεράκος είναι ΚΚΚ
Κοτοπουλάκι κομπλεξικούλι που κακαρίζει !
Φιλάει πατούσες, παρακαλάει πουτανίτσες στο Μετάξι
και γίνεται το τσιμπούρι τους στο φέησμπουκ !
Είναι μια μαδημένη κότα, που την μάδησε η Κορίνα ,και
ξεπουπουλιασμένη κόβει βόλτες και κακαρίζει !
http://[URL unfurl="true"]www.worldpoultry.net/Resizes/mainarticleimage/PageFiles/47/04/30447/001_boerderij-image-WP1143I01.jpg[/img[/URL]]
Πικεράκο, όπου σε πετύχει ο Ρίγκορ, θα σε
βάλει σε ένα κλουβάκι να σε πάει για γενικές εξετάσεις .
Ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχα !
Κοτοπουλάκι κομπλεξικούλι που κακαρίζει !
Φιλάει πατούσες, παρακαλάει πουτανίτσες στο Μετάξι
και γίνεται το τσιμπούρι τους στο φέησμπουκ !
Είναι μια μαδημένη κότα, που την μάδησε η Κορίνα ,και
ξεπουπουλιασμένη κόβει βόλτες και κακαρίζει !
http://[URL unfurl="true"]www.worldpoultry.net/Resizes/mainarticleimage/PageFiles/47/04/30447/001_boerderij-image-WP1143I01.jpg[/img[/URL]]
Πικεράκο, όπου σε πετύχει ο Ρίγκορ, θα σε
βάλει σε ένα κλουβάκι να σε πάει για γενικές εξετάσεις .
Ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχα !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις