Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
οι μαγκες που υποστηριζουν το οτι πρεπει να εισαι στο παιχνιδι συνεχεια και παντου,εχουν απολυτο δικιο.και στο ταμειο του super market,και στο λεωφορειο και στο μπαρ,και στο δρομο,και στην ουρα στην εφορια και παντου.οχι λιγουρικο πεσιμο αλλα παιχνιδι.λενε μερικοι φοβουνται τις πιτες,ε τι να κανουμε ρε παιδια,αν δηλαδη σας την πεσει εσας μια γκομενα που δεν γουσταρετε δεν θα της ριξετε πιτα?δεν θα πεσει στη δικια σας κριση?ετσι και μια γκομενα μπορει να κρινει οτι τη συγκεκριμενη στιγμη δεν ειμαστε οι καταλληλοι,δεν πειραζει,δε γινεται να αρεσουμε σε ολους.προχωραμε παρακατω.σαφως και σε καμια γκομενα δεν αρεσουν οι λιγουρηδες,καλο λοιπον να ειμαστε χορτατοι ειτε με αλλες γκομενες ειτε με πουτανες γιατι την αγαμια την μυριζονται απο χιλιομετρα.βαζει ο καθενας στην προσεγγιση σε μια κοπελα τη δικη του πινελια,το δικο του τροπο,κοινος παρανομαστης ειναι παντα η αξιοπρεπεια καο οχι ξεφτιλικια και παρακαλια.καποιοι ειναι πιο εμφανισιμοι οποτε εχουν περισσοτερες ευκαιριες,καποιοι που δεν ειναι τοσο χαμηλωνουν λιγο τον πηχυ ειτε τον κρατανε παραλληλα και ψηλα,δουλευοντας ομως αλλα σημεια πιο πολυ.αλλωστε πολλες γκομενες ερωτευονται με τα αυτια και μια βολτα στο δρομο το αποδεικνυει..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτοί που κάνουν πεσίματα στο δρόμο είναι οι μεγαλύτεροι κακομοίρηδες που υπάρχουν. Τους βλέπω και τους λυπάμαι ειλικρινά.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
μαλακιες στο τετραγωνο
η γκομενα σου δινει ακυρο γιατι της εχεις δωσει ΕΣΥ με τη μαλακισμενη λογικη σου την εξουσια να το κανει
ειδες τι εγραψες παραπανω;
αν η μανα σου εδινε ακυρο... αν η αδερφη σου εδινε ακυρο...
ο πατερας και ο αδερφος δηλαδη στο πηγαδι κατουρησανε;
εσυ δεν εχεις την αξιοπρεπεια να ΑΠΑΙΤΕΙΣ για τον εαυτο σου να κρινεις ΕΣΥ το μουνι;
παντα φυλας το ρολο του κριτη για το μουνι;
γιατι;

ρε συ πουλί αν είσαι κοπέλα σου την πεύτει κόσμος και κοσμάκης κάθε μέρα
δεν είναι δυνατόν να κάθοντε σε όλους
έχουν και αυτές τις άμυνες τους

φαντάσου τον εαυτό σου αν ήσουν γυναίκα
θα έβγαινες έξω και θα καθόσουν σε όλους ?
από τον νταλικέρι στο παράθυρο του φορτηγού μέχρι το σαλιάρη δικηγόρο ?  :2funny:

υγ
το δικηγόρο τυχαίο  :2funny:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
μαλακιες στο τετραγωνο
η γκομενα σου δινει ακυρο γιατι της εχεις δωσει ΕΣΥ με τη μαλακισμενη λογικη σου την εξουσια να το κανει
ειδες τι εγραψες παραπανω;
αν η μανα σου εδινε ακυρο... αν η αδερφη σου εδινε ακυρο...
ο πατερας και ο αδερφος δηλαδη στο πηγαδι κατουρησανε;
εσυ δεν εχεις την αξιοπρεπεια να ΑΠΑΙΤΕΙΣ για τον εαυτο σου να κρινεις ΕΣΥ το μουνι;
παντα φυλας το ρολο του κριτη για το μουνι;
γιατι;
πως θα εφερενα παραδειγμα για νατο καταλαβει ο πικερ?
εσυ που απαιτεις για τον εαυτο σου καποια πραγματα τι ακριβως κανεςι με τισ γκομενες εκτος αο το να τις απαξξιώνεις?
Πως βρισκεις να γαμησεις εκτος μπουρδελου?
Εχεις καθολου αντρισμο, αυτοεποιθηση ή ολα αυτα ειναι μηδενικα και βρισκεις την ευκολη λυση να κατακρινεςι τους αλλους για τα δικα σου προβληαματα?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
πως θα εφερενα παραδειγμα για νατο καταλαβει ο πικερ?
εσυ που απαιτεις για τον εαυτο σου καποια πραγματα τι ακριβως κανεςι με τισ γκομενες εκτος αο το να τις απαξξιώνεις?
Πως βρισκεις να γαμησεις εκτος μπουρδελου?
Εχεις καθολου αντρισμο, αυτοεποιθηση ή ολα αυτα ειναι μηδενικα και βρισκεις την ευκολη λυση να κατακρινεςι τους αλλους για τα δικα σου προβληαματα?

respect man, όσο περνάει καιρός χαίρομαι περισσότερο που σε έχω γνωρίσει  :cool2: :grouphug:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πού σταματάει το καμάκι και πού αρχίζει η ΞΕΦΤΙΛΑ από την αντίδραση κάποιου βρωμόμουνου; Ιδού ένα ερώτημα. Ελεεινοί χυλοπιτάκηδες ενωθείτε. Τρώτε τις χλαπάτσες σας από τα βρωμόμουνα - πολλές φορές με βρισίδια - και δεν ντρέπεστε.  :jerking:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ακριβως το αντιθετο συμβαινει
εγω τη βλεπω στα ισα και ΑΠΑΙΤΩ ιδια αντιμετωπιση
εσυ την εχεις αναγαγει σε κριτη σου
Ρε φίλε και ο κυνηγος μπορει να αστοχησει ή να του ξεφύγει το θήραμα
Θα συνεχισει να ΚΥΝΗΓΑΕΙ ομως γιατι ειναι ΚΥΝΗΓΟΣ

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
οι μαγκες που υποστηριζουν το οτι πρεπει να εισαι στο παιχνιδι συνεχεια και παντου,εχουν απολυτο δικιο.και στο ταμειο του super market,και στο λεωφορειο και στο μπαρ,και στο δρομο,και στην ουρα στην εφορια και παντου.οχι λιγουρικο πεσιμο αλλα παιχνιδι.λενε μερικοι φοβουνται τις πιτες,ε τι να κανουμε ρε παιδια,αν δηλαδη σας την πεσει εσας μια γκομενα που δεν γουσταρετε δεν θα της ριξετε πιτα?δεν θα πεσει στη δικια σας κριση?ετσι και μια γκομενα μπορει να κρινει οτι τη συγκεκριμενη στιγμη δεν ειμαστε οι καταλληλοι,δεν πειραζει,δε γινεται να αρεσουμε σε ολους.προχωραμε παρακατω.σαφως και σε καμια γκομενα δεν αρεσουν οι λιγουρηδες,καλο λοιπον να ειμαστε χορτατοι ειτε με αλλες γκομενες ειτε με πουτανες γιατι την αγαμια την μυριζονται απο χιλιομετρα.βαζει ο καθενας στην προσεγγιση σε μια κοπελα τη δικη του πινελια,το δικο του τροπο,κοινος παρανομαστης ειναι παντα η αξιοπρεπεια καο οχι ξεφτιλικια και παρακαλια.καποιοι ειναι πιο εμφανισιμοι οποτε εχουν περισσοτερες ευκαιριες,καποιοι που δεν ειναι τοσο χαμηλωνουν λιγο τον πηχυ ειτε τον κρατανε παραλληλα και ψηλα,δουλευοντας ομως αλλα σημεια πιο πολυ.αλλωστε πολλες γκομενες ερωτευονται με τα αυτια και μια βολτα στο δρομο το αποδεικνυει..
:rockon: :rockon: :rockon:
ακριβως το αντιθετο συμβαινει
εγω τη βλεπω στα ισα και ΑΠΑΙΤΩ ιδια αντιμετωπιση
εσυ την εχεις αναγαγει σε κριτη σου
Λαθος κανεις. Εγω ΔΕΝ κρινω σε ποια θα την πεσω; Εγω δεν διαλεγω απο τις γυναικες που υπαρχουν αυτη που θα της αφιερωσω χρονο;;
Στ @@ μου αν με γουσταρει η οχι το βρωμομουνο. Εγω και το χαβαλε μου θα εχω κανει και την μπυρα μου θα εχω πιει και αν εχω και καυλες και δεν μου κατσει παω και σ ενα στουντιο και χυνω  ;)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πού σταματάει το καμάκι και πού αρχίζει η ΞΕΦΤΙΛΑ από την αντίδραση κάποιου βρωμόμουνου; Ιδού ένα ερώτημα. Ελεεινοί χυλοπιτάκηδες ενωθείτε. Τρώτε τις χλαπάτσες σας από τα βρωμόμουνα - πολλές φορές με βρισίδια - και δεν ντρέπεστε.  :jerking:

βρωμόμουνα ήταν η Κορίνα που εσύ της έγλειφες τα πόδια που εμείς τις χύναμε

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
βρωμομαλακας εισαι εσυ που παρακαλες πουτανα του 10ευρω να σου δωσει λιγη αγαπη

και ενας φιλος μου την κερναγε τσαμπα τσουρουφλιστο κρεμπιε μεσα στη ζεστη μουνα της !

παρτα μαλακα !!!!!!!!!!!!!!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ποιος είναι κυνηγός ρε ΠΥΡΦΟΡΟΙ; Αυτός που τρώει βρισίδια στο δρόμο από 100 βρωμόμουνα για να γαμήσει 1; Έλεος ρεεε.  :2funny:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
εστεζα ιδρωτα ο μυστης και η κορινα του εΣΜΠΡΩχνε τα κωλομερια για να φθασει ο κρεμπιες στο νεφρο

και εσυ εστελνες μνματα αηδιας!

παρτα ΜΑΛΑΚΑ !

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
Ποιος είναι κυνηγός ρε ΠΥΡΦΟΡΟΙ; Αυτός που τρώει βρισίδια στο δρόμο από 100 βρωμόμουνα για να γαμήσει 1; Έλεος ρεεε.  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποις σου ειπ οτι τρομαι βρισιδια αο 100 βρομομουνα?μηπως τα τρως εσυ αυατα?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποις σου ειπ οτι τρομαι βρισιδια αο 100 βρομομουνα?μηπως τα τρως εσυ αυατα?

ρε μλκ αυτος τρωει κραξιμο απο πουτανες στο μεταξι ! τι να λεμε τωρα ??  ΜΥΟΥΟΟΧΟΑΧΟΑΧΟΑΟΧΟΑΧΟΑ

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
:rockon: :rockon: :rockon:Λαθος κανεις. Εγω ΔΕΝ κρινω σε ποια θα την πεσω; Εγω δεν διαλεγω απο τις γυναικες που υπαρχουν αυτη που θα της αφιερωσω χρονο;;
Στ @@ μου αν με γουσταρει η οχι το βρωμομουνο. Εγω και το χαβαλε μου θα εχω κανει και την μπυρα μου θα εχω πιει και αν εχω και καυλες και δεν μου κατσει παω και σ ενα στουντιο και χυνω  ;)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
πικεεεεεεεεεεεερ