Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Πού σταματάει το καμάκι και πού αρχίζει η ΞΕΦΤΙΛΑ από την αντίδραση κάποιου βρωμόμουνου; Ιδού ένα ερώτημα. Ελεεινοί χυλοπιτάκηδες ενωθείτε. Τρώτε τις χλαπάτσες σας από τα βρωμόμουνα - πολλές φορές με βρισίδια - και δεν ντρέπεστε.  :jerking:
Απο εμας εξαρταται τυπε.
Οι γκομενες γουσταρουν αν τις πλησιασει ενας τυπας και συστηθει, πει δυο κουβεντες μεχρι την φραση να αλλαξουμε τηλεφωνα.
Μετα απο 2 τηλεφωνικες αρνησεις για ραντεβου το γειώνεις
Αυτο ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Χυλοπιτα ειναι να τις παρακαλας με την ψωλη στο χερι σαν ιδρυματικος κακομοιρης

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
Απο εμας εξαρταται τυπε.
Οι γκομενες γουσταρουν αν τις πλησιασει ενας τυπας και συστηθει, πει δυο κουβεντες μεχρι την φραση να αλλαξουμε τηλεφωνα.
Μετα απο 2 τηλεφωνικες αρνησεις για ραντεβου το γειώνεις
Αυτο ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Χυλοπιτα ειναι να τις παρακαλας με την ψωλη στο χερι σαν ιδρυματικος κακομοιρης
:thumbsup:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε βλάκα παρακμιακέ ακόμα και να με παρακάλαγε μια γκόμενα ή μια πουτάνα εγώ ΔΕΝ θα τη γαμούσα ακάποτα. Τις γυναίκες τις θέλω μόνο για να μην τραβάω μαλακία, δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ να τους δώσω ικανοποίηση. Κάνω πάντα το πιο ασφαλές σεξ που μπορώ.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ.
ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΣΟΥΜΕ !!! ΓΑΜΑΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥ  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
Ρε βλάκα παρακμιακέ ακόμα και να με παρακάλαγε μια γκόμενα ή μια πουτάνα εγώ ΔΕΝ θα τη γαμούσα ακάποτα. Τις γυναίκες τις θέλω μόνο για να μην τραβάω μαλακία, δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ να τους δώσω ικανοποίηση. Κάνω πάντα το πιο ασφαλές σεξ που μπορώ.

ναι πρώτα βαράει μαλακία σε πακιστανούς και μετά πας εσύ και δαχτυλιάζεσαι...
μες στην ασφάλεια τι να σου πω  :2funny:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ.
ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΣΟΥΜΕ !!! ΓΑΜΑΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥ  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ρε φίλε και ο κυνηγος μπορει να αστοχησει ή να του ξεφύγει το θήραμα
Θα συνεχισει να ΚΥΝΗΓΑΕΙ ομως γιατι ειναι ΚΥΝΗΓΟΣ
αυτο ακριβως θελω να σας πω
οτι κατα τη γνωμη μου πολυ κακως εχετε ξεμεινει στα στερεοτυπσ του 1950
τοτε η γυναικα ηταν εκτος δημοσιας ζωης, εκτος αγορας εργασιας, ζουσε σε μια πατριαρχικη κοινωνια οπου δεν επιτρεποταν να κανει κιχ χωρις τον κηδεμονα της
εκει λοιπον δικαιολογειται να κανει ο αντρας κινηση και να θετει τον εαυτο του υπο την κριση της γυναικας
γιατι συμφωνα με τα κοινωνικα ηθη ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ
απο τοτε εχεουν αλλαξει πολλα, τα μουνια οχι μονο βγηκαν στην αγορα εργασιας και ανεξαρτητοποιηθηκαν οικονομικα αλλα σε πολλους τομεις μας εκατσαν και στο σβερκο
και ενω απο τη μια απαιτουν ιδια αντιμετωπιση με τους αντρες απο την αλλη στα καλα και συμφεροντα θελουν να παραμεινει το γυναικειο προνομιο
δηλαδη θελουν να εχουν ιδιες εργασιακες ευκαιριες και ιδιους μισθους αλλα απο την αλλη οταν βγαινετε ραντεβου να πληρωνετε εσεις
απο τη μια θελουν η ερωτικη σχεση να ειναι ισοτιμη αλλα απο την αλλη διατηρουν για τον εαυτο τους το προνομιο να απαιτουν να ριξεις εσυ τα μουτρα να τις πλησιασεις και αυτες να κρινουν αν εισαι καλος η κακος
ο αλλος παραπανω λεει "τι θα εκανες αν στην επεφτε μια κοπέλα;" ποσες κοπελες ξερετε καθημερινα εκει εξω να κανουν πεσιματα; οτε το 1% σε σχεση με τους αντρες...
γιατι; δε θελεουν σχεση και σεξ; φυσικα και θελουν αλλα επειδη δεν ειναι ηλιθιες διατηρουν το γυναικειο προνομιο και περιμενουν να πας εσυ να εκτεθεις και εκεινες να σε κρινουν εκ του ασφαλους
σας εχω ενα νεο ομως
το γυναικειο προνομιο ειναι πακετακι, δεν ειναι μπουφες να παιρνεις οτι σε βολευει και να αφηνεις οτι σε ξεβολευει
αφου θες ισοτητα θα σε κρινω κι εγω
δεν καταλαβαινετε οτι υποβιβαζετε τον εαυτο σας με το να θεωρειτε δεδομενη την κατασταση και να λετε μοιρολατρικα "ε, ενταξει μωρε εμενα δε με πειραζουν οι χυλοπιτες, παω παρακατω"

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
:rockon: :rockon: :rockon:Λαθος κανεις. Εγω ΔΕΝ κρινω σε ποια θα την πεσω; Εγω δεν διαλεγω απο τις γυναικες που υπαρχουν αυτη που θα της αφιερωσω χρονο;;
Στ @@ μου αν με γουσταρει η οχι το βρωμομουνο. Εγω και το χαβαλε μου θα εχω κανει και την μπυρα μου θα εχω πιει και αν εχω και καυλες και δεν μου κατσει παω και σ ενα στουντιο και χυνω  ;)
Σε παίρνει να είσαι επιλεκτικός μόνο αν έχεις καλά στατιστικά. Αλλιώς αναγκάζεσαι να τις παίρνεις σβάρνα όλες και ό,τι κάτσει. Μήπως απλά είσαι ωραίος ώστε να είσαι σε θέση να επιδεικνύεις ότι τρως από καμάκι;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άσε ρε μαλάκα τώρα που δαχτυλιάζομαι. Μου έβαλε δάχτυλο ένα πουτανάκι μια φορά για να μη χάσω το δεκάρικο και κάτι έγινε.  :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
αυτο ακριβως θελω να σας πω
οτι κατα τη γνωμη μου πολυ κακως εχετε ξεμεινει στα στερεοτυπσ του 1950
τοτε η γυναικα ηταν εκτος δημοσιας ζωης, εκτος αγορας εργασιας, ζουσε σε μια πατριαρχικη κοινωνια οπου δεν επιτρεποταν να κανει κιχ χωρις τον κηδεμονα της
εκει λοιπον δικαιολογειται να κανει ο αντρας κινηση και να θετει τον εαυτο του υπο την κριση της γυναικας
γιατι συμφωνα με τα κοινωνικα ηθη ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ

Ρε φιλε τοτε υπηρχαν τα προξενια
Δυστυχώς και σημερα υπαρχουν μεταξυ φιλεναδων και καταστρεφουν την Φυσικη Επιλογη.
Τώρα που τα μουνια ειναι εκει εξω πρέπει να ακονισουμε τις κνηγετικες μας ικανοτητες

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε πουλι εχεςι δει καμια μπεκατσα να παει μονη της στον κυνηγο και να του λεει φαε με?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σε παίρνει να είσαι επιλεκτικός μόνο αν έχεις καλά στατιστικά. Αλλιώς αναγκάζεσαι να τις παίρνεις σβάρνα όλες και ό,τι κάτσει. Μήπως απλά είσαι ωραίος ώστε να είσαι σε θέση να επιδεικνύεις ότι τρως από καμάκι;

Δεν γαμαει ο πιο ωραιος αλλά ο πιο γενναιος τυπε :sunglasses:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Δεν γαμαει ο πιο ωραιος αλλά ο πιο γενναιος τυπε :sunglasses:
Λάθος, γαμάει αυτός που ΗΔΗ τον γουστάρει η γκόμενα, πάει να της μιλήσει και το χειριστεί σωστά. Αν δε τον γουστάρει, ας είναι όσο γενναίος θέλει, ας παλεύει και με δράκους... ΔΕΝ πρόκειται να γαμήσει.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε πουλι εχεςι δει καμια μπεκατσα να παει μονη της στον κυνηγο και να του λεει φαε με?
βλεπετε ποσο εχετε ποτιστει μερικοι με αυτη τη λογικη;
η μπεκατσα δεν εχει καμια αναγκη τον κυνηγο
ο κυνηγος ομως εχει αναγκη την μπεκατσα
ειναι η ιδια αναλογια με τις σχεσεις αντρα - γυναικας;
και οι γυναικες εχουν την ιδια αναγκη για σχεση και σεξ που εχουν και οι αντρες
δεν ειναι σχεση μπακατσας - κηνυγου εδω
ομως κρυβονται πισω απο το γυναικειο προνομιο κι ας εχουν απαιτησει ισοτητα εδω και τοσα χρονια και διατηρουν για τον εαυτο τους το προνομιο να μας κρινουν και να μας χυλοπιτιαζουν
βρειτε στην τυχη 3 αντρες φιλους σας και 3 γυναικες φιλες σας γυρψ στα 25-30 και ρωτηστε
"ποσες χυλοπιτες εχετε φαει στη ζωη σας"
οι αντρες μπορει να σας δωσουν και 3ψηφιο νουμερο
οι γυναικες μπορει να σας πουν 2-3 αν και πολυ αμφιβαλλω, ισως σας πουν και καμια
ΓΙΑΤΙ;
γιατι αποδεχεστε τη μοιρα σας τοσο αδιαμαρτυρητα οτι θα ειστε μονοπαντα εσεις εισπρακτρες χυλοπιτων μια ζωη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom