Ρε φίλε και ο κυνηγος μπορει να αστοχησει ή να του ξεφύγει το θήραμα
Θα συνεχισει να ΚΥΝΗΓΑΕΙ ομως γιατι ειναι ΚΥΝΗΓΟΣ
αυτο ακριβως θελω να σας πω
οτι κατα τη γνωμη μου πολυ κακως εχετε ξεμεινει στα στερεοτυπσ του 1950
τοτε η γυναικα ηταν εκτος δημοσιας ζωης, εκτος αγορας εργασιας, ζουσε σε μια πατριαρχικη κοινωνια οπου δεν επιτρεποταν να κανει κιχ χωρις τον κηδεμονα της
εκει λοιπον δικαιολογειται να κανει ο αντρας κινηση και να θετει τον εαυτο του υπο την κριση της γυναικας
γιατι συμφωνα με τα κοινωνικα ηθη ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ
απο τοτε εχεουν αλλαξει πολλα, τα μουνια οχι μονο βγηκαν στην αγορα εργασιας και ανεξαρτητοποιηθηκαν οικονομικα αλλα σε πολλους τομεις μας εκατσαν και στο σβερκο
και ενω απο τη μια απαιτουν ιδια αντιμετωπιση με τους αντρες απο την αλλη στα καλα και συμφεροντα θελουν να παραμεινει το γυναικειο προνομιο
δηλαδη θελουν να εχουν ιδιες εργασιακες ευκαιριες και ιδιους μισθους αλλα απο την αλλη οταν βγαινετε ραντεβου να πληρωνετε εσεις
απο τη μια θελουν η ερωτικη σχεση να ειναι ισοτιμη αλλα απο την αλλη διατηρουν για τον εαυτο τους το προνομιο να απαιτουν να ριξεις εσυ τα μουτρα να τις πλησιασεις και αυτες να κρινουν αν εισαι καλος η κακος
ο αλλος παραπανω λεει "τι θα εκανες αν στην επεφτε μια κοπέλα;" ποσες κοπελες ξερετε καθημερινα εκει εξω να κανουν πεσιματα; οτε το 1% σε σχεση με τους αντρες...
γιατι; δε θελεουν σχεση και σεξ; φυσικα και θελουν αλλα επειδη δεν ειναι ηλιθιες διατηρουν το γυναικειο προνομιο και περιμενουν να πας εσυ να εκτεθεις και εκεινες να σε κρινουν εκ του ασφαλους
σας εχω ενα νεο ομως
το γυναικειο προνομιο ειναι πακετακι, δεν ειναι μπουφες να παιρνεις οτι σε βολευει και να αφηνεις οτι σε ξεβολευει
αφου θες ισοτητα θα σε κρινω κι εγω
δεν καταλαβαινετε οτι υποβιβαζετε τον εαυτο σας με το να θεωρειτε δεδομενη την κατασταση και να λετε μοιρολατρικα "ε, ενταξει μωρε εμενα δε με πειραζουν οι χυλοπιτες, παω παρακατω"