Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Δεν παει ετσι ακριβως. κατ αρχην αναλογα με τις επιδοσεις σου ανεβαζεις τα στανταρ και ρισκαρεις παραπανω με αποτελεσματα που δεν τα περιμενεις καν.
Μετα αποκτας γκομενες στανταρακια που κανουν την ιδια δουλεια με το μπουρδελο.. Φαση τηλεφωνο, φαι και πουτσα... Μπορεις να γαμησεις οσες φορες θες μεσα στη νυχτα σου.
Η γκομενα γαμιεται μαζι σου επειδη γουσταρει και θελει να το χαρεις οσο το χαρει κ αυτη..
χωρια οτι εγω θα πληρωνα αρκετα εικοσαρικα παραπανω για να μην ερθω σε επαφη με τα σεντονια του μπουρδελου
:rockon: :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
πικερ εισαι μια τριχα απο τα αρχιδια μου στο ξαναγραφω μηπες δε το προσεξες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
εγω δε μπορω να συμφιλιωθω με ΤΙΠΟΤΑ με την ιδεα οτι καποια γκομενα που εμφανισιακα που αρεσει και την προσεγγιζω, θα με κρινει αν ειμαι καλος η κακος για αυτην
τρελαινομαι ρε παιδι μου και μονο στην ιδεα, πως το λενε;
πές το εγωισμο, πες το παραξενια, πες το κομπλεξ, πες το δειλια που ειπε ο λαδακιας, στα παπαρια μου πως θα το πεις
το οτι οι ανθρωπινες σχεσεις εχουν διαμορφωθει ετσι που εγω ΠΡΕΠΕΙ να ριξω τα μουτρα μου και να την πλησιασω και αυτη ΜΠΟΡΕΙ να μου δωσει το πρασινο φως η να μου ριξει ακυρο αναλογα με το πως καυλωσε εκεινη τη μερα, με τρελαινει
αισθανομαι σαν τον μονομαχο μεσα στο κολοσσαιο που ο "αυτοκρατορας" θα δειξει με τον αντιχειρα πανω η κατω αν θα ζησει η θα πεθανει
γιατι πρεπει εγω να θεσω την προσωπικοτητα μου υπο την κριση καποιου μουνιου να με κρινει;
μονο και μονο για να γαμησω;
να πα να γαμηθει κι αυτη και ολα τα μουνια του κοσμου
στα μπουρδελα ομως ερχεται τουμπα το ματσακι
εγω κουναω το εικοσαευρω και εκεινη παρελαυνει ξεβρακωτη μπροστα μου
και αμα μου καυλωσει εμενα θα της ριξω κι ενα μπουτσο
αλλιως πισω στο κουζινακι με την τσατσα μεχρι να ερθει ο επομενος
:dunno:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Άρα ο μέσος άντρας έχει τα χάλια του και οι γκόμενες έχουν την άπταιστη κρίση για το τι αξίζει ο καθένας. ΟΚ  :S

Τότε γιατί ακόμα και πιο τοπ μοντέλα τρώνε χυλόπιτες; Αν από τις 100 σου κάτσουν οι 10 (όχι οι 4), αυτό πάει να πει ότι οι υπόλοιπες 90 που σου ρίξανε άκυρο έχουν δίκιο, σωστά; Άρα θα πρέπει κανενας μας να μην αξίζει, γιατί είναι αδύνατον να μας κάθονται τουλάχιστον οι μισές.
Καμια σχεση.
Απλα οταν παιζεις, υπαρχει και η απορρηψη... Τι να κανουμε τωρα;
Μπορει να μην σε γουσταρει, μπορει να μην γουσταρει την φαση ΤΩΡΑ, μπορει να βγηκε να μαλακιστει ρε παιδι μου με τις φιλες της και να μην ειναι για ετσι... Μπορει να ειναι σε σχεση, μπορει να ειναι χωρισμενη τωρα, μπορει να εχει περιοδο, μπορει να πουμε να πεθανε η μανα της... Τα ξερεις ολα αυτα;
Και εσυ οταν λεμε πεσιμο δεν εννοουμε ρε μεγαλε να κερνας σαμπανιες οτι γκομενα υπαρχει στο μαγαζι.... Μια ματια, μια ατακα και βλεπεις...
Δεν πας σαν τον μουντρουχο 12χρονο να της πεις "θες να τα φτιαξουμε" για να σου ριξει πιτα...
Ελεος

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Καμια σχεση.
Μπορει να μην σε γουσταρει, μπορει να μην γουσταρει την φαση ΤΩΡΑ, μπορει να βγηκε να μαλακιστει ρε παιδι μου με τις φιλες της και να μην ειναι για ετσι... Μπορει να ειναι σε σχεση, μπορει να ειναι χωρισμενη τωρα, μπορει να εχει περιοδο, μπορει να πουμε να πεθανε η μανα της... Τα ξερεις ολα αυτα;
Και εσυ οταν λεμε πεσιμο δεν εννοουμε ρε μεγαλε να κερνας σαμπανιες οτι γκομενα υπαρχει στο μαγαζι.... Μια ματια, μια ατακα και βλεπεις...
Δεν πας σαν τον μουντρουχο 12χρονο να της πεις "θες να τα φτιαξουμε" για να σου ριξει πιτα...
Ελεος

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
εγω δε μπορω να συμφιλιωθω με ΤΙΠΟΤΑ με την ιδεα οτι καποια γκομενα που εμφανισιακα που αρεσει και την προσεγγιζω, θα με κρινει αν ειμαι καλος η κακος για αυτην
τρελαινομαι ρε παιδι μου και μονο στην ιδεα, πως το λενε;
πές το εγωισμο, πες το παραξενια, πες το κομπλεξ, πες το δειλια που ειπε ο λαδακιας, στα παπαρια μου πως θα το πεις
το οτι οι ανθρωπινες σχεσεις εχουν διαμορφωθει ετσι που εγω ΠΡΕΠΕΙ να ριξω τα μουτρα μου και να την πλησιασω και αυτη ΜΠΟΡΕΙ να μου δωσει το πρασινο φως η να μου ριξει ακυρο αναλογα με το πως καυλωσε εκεινη τη μερα, με τρελαινει
αισθανομαι σαν τον μονομαχο μεσα στο κολοσσαιο που ο "αυτοκρατορας" θα δειξει με τον αντιχειρα πανω η κατω αν θα ζησει η θα πεθανει
γιατι πρεπει εγω να θεσω την προσωπικοτητα μου υπο την κριση καποιου μουνιου να με κρινει;
μονο και μονο για να γαμησω;
να πα να γαμηθει κι αυτη και ολα τα μουνια του κοσμου
στα μπουρδελα ομως ερχεται τουμπα το ματσακι
εγω κουναω το εικοσαευρω και εκεινη παρελαυνει ξεβρακωτη μπροστα μου
και αμα μου καυλωσει εμενα θα της ριξω κι ενα μπουτσο
αλλιως πισω στο κουζινακι με την τσατσα μεχρι να ερθει ο επομενος
:dunno:

Ρε φιλε οι πουτανες και οι γκομενες δεν αλληλοαναιρουνται.
Οι πουτάνες εχουν τα δικα τους καλά και οι γκομενες εχουν άλλα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολλοί εδώ μέσα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Picker είναι 10 κλάσεις ανώτερός τους γιατί:

1. Δεν τρώει ΠΟΤΕ χυλόπιτες, 2. Δεν μαλακίζεται ΠΟΤΕ, 3. ΓΑΜΑΕΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.  :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Βασικα τυπε υπαρχει μια παρεξηγηση ως προς το τι εννοεις παρακαλι...
Το να πεις μια κουβεντα, να δεις αντιδραση και να πας παρακατω δεν νομιζω οτι ειναι σε αυτη την κατηγορια
:rockon: :rockon: :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Καμια σχεση.
Ελεος
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
Πολλοί εδώ μέσα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Picker είναι 10 κλάσεις ανώτερός τους γιατί:

1. Δεν τρώει ΠΟΤΕ χυλόπιτες, 2. Δεν μαλακίζεται ΠΟΤΕ, 3. ΓΑΜΑΕΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.  :rockon:

ρίξε και τον νόμο τώρα με κεφαλαία να τον εμπεδώσουν καλλίτερα  :wanker: :wanker: :wanker:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[size=72pt]Ρε παλικάρια που κράζετε τους πεσιματίες τους ηδονιστές, τους επιβήτορες τους ΙΠΠΟΤΕΣ,

θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, χωρίς να σας ειρωνευτώ,

κάποιο ομαδικό άθλημα δεν έχετε παίξει ποτέ ???

κάποια πολεμική τέχνη ???

καμία αυτοπεποίθηση ???

κανένα πάθος για νίκη ???

ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ??????????????????????????????????????? [/size]

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506

αυτο ειναι το θεμα και οι χυλοπιτες μεσα στο παιχνδι ειναι.Δεν υπαρχει λογος να το βλεπεςι ανταγωνιστικα το ολο θεμα αλλα οπως ειναι σαν παιχνιδι.Δε σου εκατσε η μια?στα αρχιδια σου πας στην επομενη

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Καμια σχεση.
Ελεος
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και ποιο είναι το κάθε ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ που θα τολμήσει ρε ρίξει χυλόπιτα στον Picker ρε μαλάκα; Ξέρεις γιατί δεν την πέφτω ΠΟΤΕ; Γιατί όποια μου ρίξει έστω και 1 χυλόπιτα μπορεί και να τη σπάσω στο ξύλο. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ότι μια γυναίκα μπορεί να με επιλέγει.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
[size=72pt]Ρε παλικάρια που κράζετε τους πεσιματίες τους ηδονιστές, τους επιβήτορες τους ΙΠΠΟΤΕΣ,

θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, χωρίς να σας ειρωνευτώ,

κάποιο ομαδικό άθλημα δεν έχετε παίξει ποτέ ???

κάποια πολεμική τέχνη ???

καμία αυτοπεποίθηση ???

κανένα πάθος για νίκη ???

ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ??????????????????????????????????????? [/size]
αυτοπεποιθεση και ανδρισμος 0

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like