Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
και ένας φίλος κούμπωσε μιλφ ξανθό μουναρος που δουλευε στο ταμείο και

όποτε ψώνιζε του έκανε γελάκια  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Κάπως έτσι και εγώ :grin:
Και πεσιματα σε πελατισσες εχω κάνει ανεπιτυχως ως τώρα....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
πες τα ρε τύπε. Εδώ τα παλικάρια μας συγκρίνουν τις ξεχαρβαλωμένες μολδαβές, ρουμανοτσιγγανογύφτισες

που και εγω τις γαμαω ( δε λεω το αντιθετο ) και πολυ μαλιστα ....

με τις φοιτητριούλες και λοιπές μούνες που κυκλοφορούν στο δρόμο

που το μουνάκι τους είναι ροζ και το έχει ακουμπήσει ο γυναικολόγος και κανα 2-3 ακόμα  :grin:
τυπε αν ειναι να κανεις προεργασια και να την πεσεις σε 100 φοιτητριουλες με ροζ μουνακι και μετρια εμφανιση για να γαμησεις τεσσερεις
χιλιες φορες να γαμας ακοπα 100/100 ξεχαρβαλωμενες μουναρες
λαθος, σωστο, δεν ξερω, τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
τυπε αν ειναι να κανεις προεργασια και να την πεσεις σε 100 φοιτητριουλες με ροζ μουνακι και μετρια εμφανιση για να γαμησεις τεσσερεις

ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ !

ούτε τα windows 2000 τέτοια bugs !

πρέπει να κάνεις η το ένα η το άλλο ???

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
και ας πουμε οτι τα κυβικα σου ειναι 6/10, λεμε τυχαια ενα νουμερο
γιατι θα πρεπει να ψαχνεις να βρεις γκομενα 5/10 η 6/10 για να μην τρως χλαπατσες
και να μη γαμας μουνια 9/10 με ενα εικοσαρικο;
για να κανεις μυτουλες μετα το σεξ και να σου στελνει σμσ "καληνυχτα μωρο" πριν κοιμηθεις;
Δεν παει ετσι ακριβως. κατ αρχην αναλογα με τις επιδοσεις σου ανεβαζεις τα στανταρ και ρισκαρεις παραπανω με αποτελεσματα που δεν τα περιμενεις καν.
Μετα αποκτας γκομενες στανταρακια που κανουν την ιδια δουλεια με το μπουρδελο.. Φαση τηλεφωνο, φαι και πουτσα... Μπορεις να γαμησεις οσες φορες θες μεσα στη νυχτα σου.
Η γκομενα γαμιεται μαζι σου επειδη γουσταρει και θελει να το χαρεις οσο το χαρει κ αυτη..
χωρια οτι εγω θα πληρωνα αρκετα εικοσαρικα παραπανω για να μην ερθω σε επαφη με τα σεντονια του μπουρδελου

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Τυπε το καλο ειναι να υπάρχει ποικιλια
Και το φαστ φουντ καλό, και το κυνήγι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
πες τα ρε τύπε. Εδώ τα παλικάρια μας συγκρίνουν τις ξεχαρβαλωμένες μολδαβές, ρουμανοτσιγγανογύφτισες

που και εγω τις γαμαω ( δε λεω το αντιθετο ) και πολυ μαλιστα ....

με τις φοιτητριούλες και λοιπές μούνες που κυκλοφορούν στο δρόμο

που το μουνάκι τους είναι ροζ και το έχει ακουμπήσει ο γυναικολόγος και κανα 2-3 ακόμα  :grin:
Διακρίνω ένα κόμπλεξ για το με πόσους έχει πηδηχτεί η άλλη στα γραφόμενά σου.  :2funny:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Διακρίνω ένα κόμπλεξ για το με πόσους έχει πηδηχτεί η άλλη στα γραφόμενά σου.  :2funny:

ρε συ ας ειναι και 15 !!!

το συγκρίνεις με τανα στην Ιάσωνος η στην Κολωνού?  η στη Φυλής ? η στη Φωκαίας ????????

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
ρε συ ας ειναι και 15 !!!

το συγκρίνεις με τανα στην Ιάσωνος η στην Κολωνού?  η στη Φυλής ? η στη Φωκαίας ????????

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Ναι ρε μύστη. Με πολλές γκόμενες το σεξ ήταν ίδιο και χειρότερο από ο,τι με πουτάνα-φόλα. Να μην ξέρει να στηθεί, να μην παίρνει πίπα, να πονάει, να μου σπάει τα @@.  :headbang: :headbang: :headbang: Δεν καταλαβαίνω τους δογματισμούς σας ότι σώνει και καλά με πουτάνα κάνεις μια μηχανική μαλακία και με γκόμενα ΤΙΣ γαμησάρες.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
αφου το είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καταστράφηκε ο εσωτερικός μου κόσμος

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ναι ρε μύστη. Με πολλές γκόμενες το σεξ ήταν ίδιο και χειρότερο από ο,τι με πουτάνα-φόλα. Να μην ξέρει να στηθεί, να μην παίρνει πίπα, να πονάει, να μου σπάει τα @@.  :headbang: :headbang: :headbang: Δεν καταλαβαίνω τους δογματισμούς σας ότι σώνει και καλά με πουτάνα κάνεις μια μηχανική μαλακία και με γκόμενα ΤΙΣ γαμησάρες.

γιατί αυτό ισχύει  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοία υποκείμενα πάλι στο νόμο του Picker βγάζετε τα κόμπλεξ σας; Έχω φρίξει με τις μαλακίες που διαβάζω εδώ και λίγη ώρα.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Γελοία υποκείμενα πάλι στο νόμο του Picker βγάζετε τα κόμπλεξ σας; Έχω φρίξει με τις μαλακίες που διαβάζω εδώ και λίγη ώρα.

ΕΛΑ ΑΡΧΟΝΤΑ  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ΔΩΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΣΤΡΑΒΟΧΥΣΟΥΜΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ !!!!!!!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
αφου το είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καταστράφηκε ο εσωτερικός μου κόσμος
ο αλεξανδρου που τον παρακαλανε οι φοιτητριες με τα ροζ μουνακια, το δινει κι αυτος αλλου  :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο άλλος ο μαλάκας λέει ευθαρσώς ότι τρώει 25 χυλόπιτες για να του κάτσει 1 γκόμενα. Και δεν ντρέπεται το δείγμα άντρα.  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom