ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Nα ματώσεις στενο κωλι γκομενας
Αξια ανεκτιμητη
Nα ματώσεις στενο κωλι γκομενας
Αξια ανεκτιμητη
μπορειΠολύ φιλικά,
είσαι δειλός .
Δεν είναι δειλός. Απλά λέει το αυτονόητο: [size=28pt]TOO MUCH EFFORT[/size]Πολύ φιλικά,
είσαι δειλός .
Μπορεί να είναι επαγγελματίες, αλλά θες να μας πεις ότι δεν έχεις κάνει ποτέ μαζί τους ρομαντικά, αεροπλανικά ΓΑΜΗΣΙΑ που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα το σεξ με γκόμενα; Ξέρω σε ποιον μιλάω τώρα. ;)
Στην τελική για τι συναίσθημα μιλάμε από κάποια που μέχρι πριν λίγο ήσουν για αυτήν ανύπαρκτος, απλά έτυχε να της μιλήσεις και να ψάχνεται, σε επέλεξε με μαλακισμένα κριτήρια και δε σε γουστάρει καθαρά για αυτό που είσαι αλλά με βάση το πόσο καλή εντύπωση έκανες; :S
Δεν είναι δειλός. Απλά λέει το αυτονόητο: [size=28pt]TOO MUCH EFFORT[/size]
δηλαδή μας λες ότι οι παραπλήσιες εμπειρίες που είχες με πουτάνα μοιάζουν με εμπειρίες με γκόμενα ?
σε πήρε μήπως τηλέφωνο μετά από μέρες η πουτάνα για να ξαναγαμηθείτε ? δεν νομίζω
Από κοινή παρέα; Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν με αυτά που είπα.ρε τύπε δε λέμε για γαμήσι σε μπαρ, κλαμπ λέμε για κάτι πιο δυνατό.
Ναι αλλά. Για κάτσε και βάλε κάτω:δε λέω ότι και στα μπουρδέλα δε θα ζήσεις μοναδικά γαμήσια, αλλά αυτά είναι ελάχιστα ! :S
Σου ξαναλεω οτι εχει να κανει με το ταργκετ γκρουπ....μεσα στον απριλιο εχω γαμησει 4 πουτανες
με βαση αυτα που μου ειπες θα επρεπε να την πεσω 100 φορες σε 100 διαφορετικες γκομενες, να φαω 96 χλαπατσες στη μαπα για να ριξω 4 γαμησια ... με συναισθημα
ε, οχι ρε τυπε, δε σφαξανε
μποτανες και παλι μποτανες
Από κοινή παρέα; Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν με αυτά που είπα.
Ναι αλλά. Για κάτσε και βάλε κάτω:
1. Πόσο ψάξιμο και προσπάθεια κάνεις για να βρεις μια γκόμενα γενικά, άσχετα πόσο ποιοτικό σεξ κάνεις μαζί της.
2. Πόσο ψάξιμο και προσπάθεια κάνεις για να βρεις μια πουτάνα που γαμιέται καλά και ζεις μαζί της το απόλυτο GFE.
Ποιο από τα δύο είναι μεγαλύτερο; Την ξέρεις την απάντηση. ;)
και ας πουμε οτι τα κυβικα σου ειναι 6/10, λεμε τυχαια ενα νουμεροΣου ξαναλεω οτι εχει να κανει με το ταργκετ γκρουπ....
Αν την πεφτεις σε γκομενες στα κυβικα σου οι χλαπατσες θα ειναι πολυ λιγοτερες.
Απλα ο τυπος σαν χομπιστας μπορει να την πεφτει σε αστερια για την φαση του και οτι κατσει...
Καλα ξηγιεται
Σωστά, θα πηγαίνεις για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και θα την πέφτεις στις ταμίες και σε όλες τις πελάτισσες στους διαδρόμους.Τυπε το πεσιμο το ενσωματώνεις στην καθημερινοτητα σου
[size=72pt]ΠΡΩΚΤΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΓΥΝΙΚΟ-ΓΕΛΙΟΑΝΔΡΙΚΕΛΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ !!![/size]
Σωστά, θα πηγαίνεις για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και θα την πέφτεις στις ταμίες και σε όλες τις πελάτισσες στους διαδρόμους.
Ακομα και λιγη κουβεντουλα να πιασω με υπεργαλαξιακά μουνια, γουσταρω τρελαΣου ξαναλεω οτι εχει να κανει με το ταργκετ γκρουπ....
Αν την πεφτεις σε γκομενες στα κυβικα σου οι χλαπατσες θα ειναι πολυ λιγοτερες.
Απλα ο τυπος σαν χομπιστας μπορει να την πεφτει σε αστερια για την φαση του και οτι κατσει...
Καλα ξηγιεται
Αφού αυτό λέει. Το να ενσωματώσεις το πέσιμο στην καθημερινότητά σου είναι ακόμα χειρότερο από το να είσαι σε kamaki mode μια φορά το μήνα που θα ψάχνεσαι πχ.υπερβολικός
Ακομα και λιγη κουβεντουλα να πιασω με υπεργαλαξιακά μουνια, γουσταρω τρελα
Αν ειναι και η σελήνη γεματη μπορει να σου κάτσει καμιά
Το έχω κάνειΣωστά, θα πηγαίνεις για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και θα την πέφτεις στις ταμίες και σε όλες τις πελάτισσες στους διαδρόμους.
πες τα ρε τύπε. Εδώ τα παλικάρια μας συγκρίνουν τις ξεχαρβαλωμένες μολδαβές, ρουμανοτσιγγανογύφτισες
που και εγω τις γαμαω ( δε λεω το αντιθετο ) και πολυ μαλιστα ....
με τις φοιτητριούλες και λοιπές μούνες που κυκλοφορούν στο δρόμο
που το μουνάκι τους είναι ροζ και το έχει ακουμπήσει ο γυναικολόγος και κανα 2-3 ακόμα
Το έχω κάνει
Σε επαρχιακή πόλη που δούλευα, εχω πηδηξει ταμια σουπερμαρκετ που την γνωρισα ως πελάτης