Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
off topic λέει ο άλλος
τώρα που ζορίζεται
Ναι , με έχεις ζορίσει πολύ η αλήθεια είναι και έχω στριμωχτεί
off topic λέει ο άλλος
τώρα που ζορίζεται
Και γω ειμαι μελος 1 χρονο και μπαινω ως επισκεπτης στο μπου απο τη παλαια του μορφη,πριν κλεισει για λιγο διαστημα.Θυμαμαι που ημουν σε ιντερνετ καφε και παταγα να μπω και μου εβγαζε ακυρο.Ηταν την ημερα που εκλεισε.Ποτε ηταν,το 2008;Ε,απο τοτε μπαινω.Εσύ ρε κλώνε θα μας πεις πως σε έλεγαν πριν το Pecados ?
Γιατί να είσαι μέλος κάτι μήνες και αν ξέρεις τον Lakis33
κομματάκι δύσκολο
Και γω ειμαι μελος 1 χρονο και μπαινω ως επισκεπτης στο μπου απο τη παλαια του μορφη,πριν κλεισει για λιγο διαστημα.Θυμαμαι που ημουν σε ιντερνετ καφε και παταγα να μπω και μου εβγαζε ακυρο.Ηταν την ημερα που εκλεισε.Ποτε ηταν,το 2008;Ε,απο τοτε μπαινω.
Γίναμε χεβιμεταλλάδες ακριβώς επειδή μας αηδίαζε η υποκρισία και τα κολλητηλήκια με τις γκόμενες που απαιτούνταν για να γαμήσεις. Αποφασίσαμε να μη συμμετέχουμε καν στο παιχνίδι αυτό. Νιώθω ακριβώς τον ίδιο φαλλοκρατισμό και μισογυνισμό που ένιωθα και τότε, προτιμώ να πάω στο μπουρδέλο και μετά με δύο φίλους σε ένα μπαρ από το να κάτσω να μιλάω περί ανέμων και υδάτων με ένα μακράν κατώτερο ον όπως είναι η γυναίκα.
Πιστευω οτι η Κορινα μοιαζει σε καποια συμμαθητρια ανομολογητο ερωτα του Πικερ.
Αποκλειεται. Δεν τον γουσταρε.
picker καποιος ειχε πει ότι οι γυναικες είναι σεξουαλικα αντικείμενα ηδονης. Συμφωνεις ?
Αυτα τα εξηγησε πρωτος ο ριγκορμορτης. Αυτος σε ψυχαναλυσε κατα 70% και εγω συμπληρωσα το αλλο 30%.
Αυτο ισχυει και για τη μητερα σου;Είναι άνθρωποι, όχι αντικείμενα. Απλά είναι σαφώς κατώτερες σωματικά και πνευματικά, είναι το ασθενές φύλο. Οι μεγαλύτερες αξίες τους είναι να γίνονται μάνες και να γαμιούνται καλά. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε όλες να περνάνε υποχρεωτικά από τα μπουρδέλα.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. αλλά κλαψουρίζουμε για τελειωμένες πουτάνες και γινόμαστε πιρφοροκοκεράκια και παρακαλάμε οποιαδήποτε καριόλα μας ανοίξει τα πόδια της...
ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ εκτός και αν έχουμε κανά φράγκο οπότε ποντάρουμε και σε κανά studio , ή μας κάτσει κάποια ελεηνίδα...
ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ...ή το αλλάζουμε ανάλογα με τις καύλες μας
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ....γι'αυτό ποτέ δε θα γαμήσουμε ποτέ και τπτ άλλο...
ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ... εκτός απο την τακτική μαλακία στα πληρωμένα και παθητικά κρέατα του μεταξιού...και εκτός του ότι είμαστε μαλάκες γενικότερα
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.... ειδικά την διαχέουμε στην ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει που ούτε 10αφυγραντήρες δεν το σωνουν...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ... εκτός του ότι έχουμε αφιερώσει τη μίζερη ζωή μας στη ζήλεια ενός συμβατικού πιρφόρου και για να αντιρροπίσουμε την αποτυχημένη πιρφορία μας , πιρφορίζουμε πουτάνες του 10άρικου και τρώμε και πόρτα και απο πάνω...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ... ναι περηφάνεια του κώλου και όχι μόνο με την μεταφορική έννοια ...με τα παρακάλια , και με τα κλαψουρίσματα σε όποιο παλιόμουνο μας κάτσει
Picker ...ούτε αυτό είναι στάνταρ , το αλλάζουμε που και πού όταν δεν μπορούμε να αντικρούσουμε τον αντίλογο
Απαντησε μου ρε σιχαμα.ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Θα εβαζες και τη μανα σου σε μπουρδελο;Αυτο ισχυει και για τη μητερα σου;