Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εσύ ρε κλώνε θα μας πεις πως σε έλεγαν πριν το Pecados ?

Γιατί να είσαι μέλος κάτι μήνες και αν ξέρεις τον Lakis33

κομματάκι δύσκολο  :jerking:
Και γω ειμαι μελος 1 χρονο και μπαινω ως επισκεπτης στο μπου απο τη παλαια του μορφη,πριν κλεισει για λιγο διαστημα.Θυμαμαι που ημουν σε ιντερνετ καφε και παταγα να μπω και μου εβγαζε ακυρο.Ηταν την ημερα που εκλεισε.Ποτε ηταν,το 2008;Ε,απο τοτε μπαινω.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Και γω ειμαι μελος 1 χρονο και μπαινω ως επισκεπτης στο μπου απο τη παλαια του μορφη,πριν κλεισει για λιγο διαστημα.Θυμαμαι που ημουν σε ιντερνετ καφε και παταγα να μπω και μου εβγαζε ακυρο.Ηταν την ημερα που εκλεισε.Ποτε ηταν,το 2008;Ε,απο τοτε μπαινω.

γιατί είχε κλείσει ?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γίναμε χεβιμεταλλάδες ακριβώς επειδή μας αηδίαζε η υποκρισία και τα κολλητηλήκια με τις γκόμενες που απαιτούνταν για να γαμήσεις. Αποφασίσαμε να μη συμμετέχουμε καν στο παιχνίδι αυτό. Νιώθω ακριβώς τον ίδιο φαλλοκρατισμό και μισογυνισμό που ένιωθα και τότε, προτιμώ να πάω στο μπουρδέλο και μετά με δύο φίλους σε ένα μπαρ από το να κάτσω να μιλάω περί ανέμων και υδάτων με ένα μακράν κατώτερο ον όπως είναι η γυναίκα.

Απο τους manowar εμαθες να λες τις χαζομαρες περι φαλλοκρατισμου και οτι εισαι βιαστης που υποτασσει τις γυναικες ενω μεσα σου ΕΛΙΩΝΕΣ για καποια γλυκουλα συμμαθητρια. Εσυ και ολοι οι μεταλλαδες κανατε την αναγκη φιλοτιμο. Επειδη σας κοροιδευαν τα κοριτσια που ειχατε κοριτσιστικα μαλλια και δεν σας ηθελε καμια, λεγατε ο ενας στον αλλον οτι προτιματε να κανετε παρεα αποκλειστικα με αντρες και να παιζετε το πουλακι σας.

Στην περιπτωση σου φαινεται οτι σου χτυπησε ασχημα πριν πεντε χρονια που ησουν ακομα μαλακας και το εριξες απο ντροπη στα μπουρδελα. Αυτα τα εξηγησε πρωτος ο ριγκορμορτης. Αυτος σε ψυχαναλυσε κατα 70% και εγω συμπληρωσα το αλλο 30%.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τύποι ο Picker δεν είναι γεγονότα είναι ΙΔΕΑ !!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

PICKER είμαστε εδώ για να σε στηρίξουε!!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πιστευω οτι η Κορινα μοιαζει σε καποια συμμαθητρια ανομολογητο ερωτα του Πικερ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αποκλειεται. Δεν τον γουσταρε.

Επισκέπτης
picker καποιος ειχε πει ότι οι γυναικες είναι σεξουαλικα αντικείμενα ηδονης. Συμφωνεις ?

Είναι άνθρωποι, όχι αντικείμενα. Απλά είναι σαφώς κατώτερες σωματικά και πνευματικά, είναι το ασθενές φύλο. Οι μεγαλύτερες αξίες τους είναι να γίνονται μάνες και να γαμιούνται καλά. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε όλες να περνάνε υποχρεωτικά από τα μπουρδέλα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ζηλεύουμε την πιρφοροσχέση και νιωθουμε μειονεκτικά σε σχέση με τον συμβατικό πιρφόρο

και τι κάνουμε για να το αντιρροπήσουμε αυτό :

μέρα παρά μέρα παράτριψη στο μετάξι ---> και είμαστε οκ με τη συχνότητα

τι γίνεται όμως με την ένταση της ηδονής και την διάρκεια του σέξ μιας γυναίκας που μας γουστάρει ?

εκεί είναι τα δύσκολα...

είμαστε δήθεν βιαστές ( με το δεκάρικο και τα παρακάλια) , δήθεν κάνουμε ερωτική σχέση με τις πουτάνες που μασάνε τσίχλα και κοιτάνε το ταβάνι και παρόλαυτά
μας γουστάρουνε και μας ερωτεύονται , πάντα μασσώντας τσίχλα ...και τις ερωτευόμαστε και μείς...και έτσι έχουμε πιρφοροσχεσούλα ...και όλα καλά είμαστε και μεις
σαν όλους τους πιρφόρους...γιουυυυύπι είμαστε σαν όλους τους άλλους !!! ...και επειδή το ξέρουμε ότι είμαστε μαλάκες και με την πρώτη ευκαιρία ξεφτυλιζόμαστε για το μουνί...γράφουμε για να στανιάρουμε "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ , ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΑΣΤΕΣ"...και μετά δώστου 10άρικο , παρακάλια και ξεφτυλίκια...

Picker στα 33 σου άρχισες τα μπουρδέλα ? πριν τι έκανες ?  

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Είναι άνθρωποι, όχι αντικείμενα. Απλά είναι σαφώς κατώτερες σωματικά και πνευματικά, είναι το ασθενές φύλο. Οι μεγαλύτερες αξίες τους είναι να γίνονται μάνες και να γαμιούνται καλά. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε όλες να περνάνε υποχρεωτικά από τα μπουρδέλα.
Αυτο ισχυει και για τη μητερα σου;

Επισκέπτης
Έρχεται σε λίγο πάλι ο νόμος του Picker, αφιερωμένος στους ηδονιστές της μαλακίας που ξέρω ότι τους αρέσει πολύ.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. αλλά κλαψουρίζουμε για τελειωμένες πουτάνες και γινόμαστε πιρφοροκοκεράκια και παρακαλάμε οποιαδήποτε καριόλα μας ανοίξει τα πόδια της...
ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ εκτός και αν έχουμε κανά φράγκο οπότε ποντάρουμε και σε κανά studio , ή μας κάτσει κάποια ελεηνίδα...
ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ...ή το αλλάζουμε ανάλογα με τις καύλες μας
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ....γι'αυτό ποτέ δε θα γαμήσουμε ποτέ και τπτ άλλο...
ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ... εκτός απο την τακτική μαλακία στα πληρωμένα και παθητικά κρέατα του μεταξιού...και εκτός του ότι είμαστε μαλάκες γενικότερα
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.... ειδικά την διαχέουμε στην ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει που ούτε 10αφυγραντήρες δεν το σωνουν...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ... εκτός του ότι έχουμε αφιερώσει τη μίζερη ζωή μας στη ζήλεια ενός συμβατικού πιρφόρου και για να αντιρροπίσουμε την αποτυχημένη πιρφορία μας , πιρφορίζουμε πουτάνες του 10άρικου και τρώμε και πόρτα και απο πάνω...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ... ναι περηφάνεια του κώλου και όχι μόνο με την μεταφορική έννοια ...με τα παρακάλια , και με τα κλαψουρίσματα σε όποιο παλιόμουνο μας κάτσει

Picker  ...ούτε αυτό είναι στάνταρ , το αλλάζουμε που και πού όταν δεν μπορούμε να αντικρούσουμε τον αντίλογο

:rockon:  :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
νατος ο σκληροπυρηνικός γαμιάς :
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=573744;image[/img[/URL]]
[QUOTE="TSONTAKIAS1, post: 5849557"]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=569855;image[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote]
[QUOTE="TSONTAKIAS1, post: 5849585"]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=536533;image[/img[/URL]] :cool:

[/quote]
[QUOTE="Picker, post: 6657566"]
Όχι, απλά ανταλλάξαμε κάτι μηνύματα προχθές και της είπα πάλι πόσο την αγαπώ.
[/quote]
[QUOTE="Picker, post: 6670499"]
Θα σου πω αλλά θα μου κάνεις μια χάρη. Όταν πας να τη γαμήσεις και αφού τελειώσεις μαζί της θα της πεις: "Ο Picker μου είπε για σένα. Και μου είπε να σου πω ότι σ' αγαπάει πολύ." Ok?
[/quote]
[QUOTE="Picker, post: 6657566"]
Όχι, απλά ανταλλάξαμε κάτι μηνύματα προχθές και της είπα πάλι πόσο την αγαπώ. (σ.rigor. :με τελειωμένη πουτάνα του μεταξουργείου)
[/quote]
[QUOTE="Promiscuous, post: 5851820"]
Κορινάκι ξέρω ότι διαβάζεις αυτά που γράφω. Έχω βρει άλλη κοπέλα Κορινάκι, που με φιλάει στο στόμα και κάνω παθιασμένο έρωτα μαζί της. Να το ξέρεις!
[/quote]
  [QUOTE="Promiscuous, post: 5851756"]
Η Κορίνα είναι η τρίτη κατά σειρά πουτάνα που με αρνείται. Υπάρχουν άλλες δύο εν ενεργεία πουτάνες στο Μετάξι που τις παρακαλάω εδώ και 1-2 χρόνια να με ξαναδεχτούν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το να δίνεις αξία σε μια πουτάνα.

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης φτύνει στη μάπα τις γκόμενες αλλά μπορεί να γίνει λιώμα για μια πουτάνα. Γουστάρει να δίνει αξία στις ξεφτιλισμένες πουτάνες!
[/quote]
[QUOTE="Promiscuous, post: 5851805"]
. Ειδικά τη Μιρέλλα έχω ανάγκη να πηγαίνω τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα και να την παρακαλάω.
[/quote]
[QUOTE="Ρicker, post: 5653668"]
. Θέλω να έχω ελεύθερα τα πρωινά για να πηγαίνω να παρακαλάω τις πουτάνες που με έχουν απορρίψει. Ειδικά τη Μιρέλλα, όταν ήταν στο Κεραμεικού 13 υπόγειο με την παχουλή τσατσά με το κοντό μαύρο μαλλί, πήγαινα και την παρακάλαγα για κανένα μισάωρο κάθε φορά. Αυτή καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ μέσα στο κουζινάκι και με άκουγε με κατεβασμένο κεφάλι και απλά μου έλεγε "όχι". Μετά φτιαγμένος όπως ήμουν πήγαινα και γάμαγα άλλη, συνήθως την Κορίνα.
[/quote]
[QUOTE="Ρicker, post: 5653779"]
"Γιατί αγάπη μου γλυκιά? Εγώ σ' αγαπάω ψυχή μου. Δεν θυμάσαι πόσο ωραία έχουμε περάσει μαζί?" και τέτοια. Με άφηνε να της τα λέω - δεν με έδιωχνε αμέσως - γιατί κολακευόταν με τα γλυκόλογα.
[/quote]

[QUOTE="Picker, post: 6642219"]
Πολύ καλή. Τώρα έχει γκόμενο και την παρακαλάω γιατί μου έχει λείψει κι αυτή. Μου έκανε φοβερό έρωτα με ακάποτες πίπες στο σπίτι της με 10 ευρώ. Δεν ήταν πρώην πουτάνα, μόνο τσατσά. Δεν θα πω φυσικά ποια ήταν.
[/quote]

δεν δίνουμε στις γκόμενες την παραμικρή σημασία... , αλλά ξεφτυλιζόμαστε σε όποιο βρωμόμουνο μας ανοίξει τα πόδια :

[QUOTE="Ρicker, post: 5653869"]
Σιγά το πράγμα ρε μεγάλε, δεν σας έδειξα και καμιά κωλοτρυπίδα. Εδώ σε όποια παραλία και αν πας, όλες οι γκόμενες βγάζουν τον κώλο τους φόρα-παρτίδα. Όσο για τα εσώψυχά μου, κάνεις λάθος ότι τα έχω βγάλει. Έχω φάει πολύ μεγαλύτερα κολλήματα με γκόμενες παρά με πουτάνες, απλά εδώ μέσα συνήθως τρολάρω.
[/quote]
[QUOTE="Ρicker, post: 5653869"]
Γι' αυτές που έχουμε ήδη γαμήσει μπορούμε να γίνουμε και χαλί!
[/quote]

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
Απαντησε μου ρε σιχαμα.
Αυτο ισχυει και για τη μητερα σου;
Θα εβαζες και τη μανα σου σε μπουρδελο;

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1