Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=569855;image[/img[/URL]]

Πως να σου κατσει γκομενα ρε φιλε με αυτη τη φατσα; Σαν κοριτσακι ησουν! Τι ελεγες στις συμμαθητριες σου οταν σε κοροιδευαν;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ ακουει manowar:

tumblr_lr0wrusyAm1qlf29jo1_400.gif

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
θέλω να θέσω και άλλο ένα θέμα , (το οποίο πάλι θα μείνει αναπάντητο) :

ο χρόνος και τρόπος που εκσπερματίζει κανείς είναι αποτέλεσμα/προβολή του τρόπου που καυλώνει
και έχοντας συνηθίσει να το κάνει με ένα τρόπο αποκλείει να το κάνει με έναν άλλο τρόπο

δλδ :

αν συνηθίζεις να εκσπερματίζεις στα 30δευτερόλεπτα  προφανώς είσαι προσαρμοσμένος να καυλώνεις σε συνθήκες μεταξιού
αν συνηθίζεις να κλείνεις 10ωρα όργια με καυλωμένες λεσβίες προφανώς το οργαστικό αντανακλαστικό σου δεν θα λειτουργεί
στα 30δευτερόλεπτα θα είναι ανίκανο να λειτουργήσει έτσι ...γιατί προφανώς πρέπει να λειτουργεί σε άλλες συνθήκες...

οπότε το είδος , η διάρκεια και η ένταση της καύλας καθορίζει τον τρόπο εκσπερμάτισης , δεν είναι η εκσπερμάτιση αυτοσκοπός...

αυτά  :)

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=569855;image[/img[/URL]]

Πως να σου κατσει γκομενα ρε φιλε με αυτη τη φατσα; Σαν κοριτσακι ησουν! Τι ελεγες στις συμμαθητριες σου οταν σε κοροιδευαν;
[/quote]

Μαλάκα HAIL AND KILL ο τύπος.
Σκιάχτηκα.

:S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μαλάκα HAIL AND KILL ο τύπος.
Σκιάχτηκα.

:S

Φανταζεσαι οπως ειναι σου πεταξει το μωβ βαρακι στα μουτρα και να φωναξει σα δαιμονισμενος SPARTANS TONIGHT WE DINE IN HELL!!!!!!!!!!

Προτιμώ να γαμάω από το να ασχολούμαι με μαλάκες σαν εσάς.

Βγηκες απ' το λαγουμι σου.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206

[/quote]

εφαγε τρελο μπουλινγκ μικρη...
οχι και να παρακαλας στο μεταξι....

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

[/quote]

Ποιος είναι αυτός τύπε?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

[size=30pt]BOUEFA[/size]

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

billy13 - Picker

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Όσο για τα εσώψυχά μου, κάνεις λάθος ότι τα έχω βγάλει. Έχω φάει πολύ μεγαλύτερα κολλήματα με γκόμενες παρά με πουτάνες, απλά εδώ μέσα συνήθως τρολάρω.

Καλα ρε Πικερ 38 χρονων και δε γαμησες ουτε μια τουριστρια στη ζωη σου; Μονο παρακαλαγες γκομενες και πουτανες; Τζαμπα οι διακοπες που πηγες. Για να μην πω τζαμπα εζησες!

Ελπιζω τουλαχιστον να πιστευεις στην μετεμψυχωση.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Είμαστε αυστηροί νομίζω.

Ας σεβαστούμε τις διαφορετικές προσεγγίσεις στον αγοραίο έρωτα επιτέλους...

Είμαστε δογματικοί; Κατέχουμε μήπως την απόλυτο αλήθεια;

Δεν είναι ορθογραφία το σεξ!

Νομίζω...;   :coffee:

Btw.

Τί παίζει με τις φωτό;

Γιατί όταν εγώ εξυμνώντας το αξιόμαχον των ενόπλων δυνάμεων, παρουσίασα φωτό,

ἐδέχθην ἐπίπληξιν;  :think:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο νόμος του Picker έχει γραφτεί για τους αντικοινωνικούς, τους μαλλιάδες, τους χεβιμεταλλάδες που έδιναν όλα τα λεφτά τους στους δίσκους. Έχει γραφτεί για τους σπασίκλες, τα φυτά, τους καλούς μαθητές που τους κορόιδευαν όλοι. Έχει γραφτεί γι' αυτούς που ένιωθαν πάντα πολύ καλύτεροι από τη μάζα για να την ακολουθήσουν. Έχει γραφτεί γι' αυτούς που ήταν πολύ έξυπνοι για να γίνουν κατανοητοί. Ο νόμος του Picker αποτελεί την εκδίκηση των μοναχικών τύπων!

Αυτη ηταν η καλυτερη εκδοση του νομου που εβγαλες ποτε γιατι προσδιοριζει συγκεκριμενες κατηγοριες καμενων.  :thumbsup:

Επισκέπτης
Καλα ρε Πικερ 38 χρονων και δε γαμησες ουτε μια τουριστρια στη ζωη σου; Μονο παρακαλαγες γκομενες και πουτανες; Τζαμπα οι διακοπες που πηγες. Για να μην πω τζαμπα εζησες!

Έχω γαμήσει Ρωσίδα τουρίστρια 22 ετών που γνώρισα στο Μοναστηράκι το 2013. Το είχα γράψει και εδώ τότε.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Picker eisai oti tha tan o kokkoras tou arka an eixe anakalupsei to metaksourgeio

Επισκέπτης
Θα αλλάξω πάλι το νόμο και θα τον κάνω "3-4 φορές την εβδομάδα" γιατί το πρόβλημα με το "μέρα παρά μέρα" είναι ότι δεν μπορείς να πηγαίνεις πάντα τις ίδιες μέρες. Κάποιος που έχει ένα σταθερό εβδομαδιαίο πρόγραμμα δουλειάς μπορεί να θέλει να πηγαίνει συγκεκριμένες μέρες, 3 ή 4 φορές την εβδομάδα, άρα θα τον βολεύει καλύτερα το πιο ευέλικτο "3-4 φορές την εβδομάδα".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom