Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 429 άτομα (0 μέλη και 429 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Θεωρώ τις γυναίκες απείρως κατώτερες από εμένα.

και αυτό τώρα που γράφεις είναι άσχετο με το θέμα, δεν συζητάμε για κατωτερότητα ή ανωτερότητα των γυναικών. σύγχιση.

βάρα διάλυση την βουλή και νέες εκλογές, χρειάζεται νέα βουλή και νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες. ο νόμος μπάζει για να μην σου πω τον κατήργησες σήμερα με αυτά που έγραψες. αν στην ΝΔ δεν είχαν τα προβλήματα που έχουν θα έστελναν τον νόμο στο ΣΤΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας)

Επισκέπτης
και αυτό τώρα που γράφεις είναι άσχετο με το θέμα, δεν συζητάμε για κατωτερότητα ή ανωτερότητα των γυναικών. σύγχιση.

Δεν είναι καθόλου άσχετο. Εξηγεί το γιατί απαξιώ να κάνω εγώ το πρώτο βήμα για τη δημιουργία σχέσης. Θέλω να με παρακαλάνε τα βρωμόμουνα.

Επισκέπτης
Picker σημαίνει διαλέγω. Θέλω να διαλέγω και όχι να με διαλέγουν.  :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ρε πίκερ, βλέπω τώρα σχόλια σου στο θρεντ για αρχηγό στη ΝΔ. ρε μαλέα, είσαι έξυπνο παιδί, αυτό που λες για ποιός είναι κοινωνικός φιλελεύθερος (ποτάμι) και το πρόβλημα της ΝΔ με συντηρητισμό και φιλελευθερισμό είναι πολύ σωστό.

στις γυναίκες/πουτάνες πώς τα έχεις κάνει τόσο μουνί ρε φίλε;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
δεν θέλω να σέρνομαι πίσω...

σου είπα, έχεις ενοχές για την σεξουαλικότητα σου, γι' αυτό η δαιμονοποίηση του αυνανισμού, δεν σέρνομαι πίσω από γυναίκες, γαμάω σε μπουρδέλα και απαξιώνω, έχω σχέση με τις πουτάνες που γαμάω, κλπ κλπ.

ενσωματώνεις όλη την διδασκαλία του μεγάλου δασκάλου Φρόιντ σε ένα άτομο. respect.

aiamec1313

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Like
16
Πόντοι
0
Χρονια παρακολουθω ... δρω ... αλλα ποτε δεν εγραψα εδω ......

Picker .... μακαρι να ηταν και αλλοι σε αυτη τη λογικη θα επαβαν να ειναι σκλαβοι του μουνιου με οτι αυτο συνεπαγεται  :vomit:

Ευγε και συνεχισε ατσι :2funny:

Υ.Γ  
καθε δυο μερες με χαλαει και το εφαρμοζω κατα βουληση ...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
1ον, αν ο Picker ήταν έξυπνος δε θα δούλευε 35 χρονών γαιδούρι σε τηλεφωνικά κέντρα να παίρνει 500 ευρώ το μήνα. Ναι, χαζός δεν είναι, αλλά σίγουρα όχι έξυπνος.

2ον, έχετε παρεξηγήσει ορισμένοι το πως δημιουργούνται οι σχέσεις με το άλλο φύλο. Τι πα να πει δε θέλω να παρακαλάω; Ποιος σας είπε πως πρέπει να παρακαλέσετε για να κάνετε κάτι με μια γυναίκα; Το ότι θα εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας είναι παρακαλητό; Αν είναι δυνατόν...

3ον, ανέφερε κάποιος για μια συνάδερφο που πήγε με τον γκόμενο στη Ρώμη, και αν είναι δυνατόν, ο πιρφόρος χαλάει την πιάτσα και τα σχετικά. Τύποι μου ο καθένας ανάλογα τα γούστα του και την τσέπη του κάνει ότι γουστάρει, άλλος μετράει τα ψιλά για να γαμήσει σε μπουρδέλο, άλλος παίρνει βίζιτα πολυτελείας και ο Τσάρλι Σιν έδινε 25 χιλιάρικα σε πορνοστάρ για να κάνουν μαζί μυτιές.

Αυτά...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Η φιλοσοφία μου είναι πιο κοντά σε αυτή του Αρθούρου Σοπενχάουερ.

δεν πα να είναι και κοντα στης Μάγιας Μελάγιας; έτερον εκάτερον.

Σοπενάουερ - φιλόσοφος
Φρόιντ - ψυχίατρος

Επισκέπτης
1ον, αν ο Picker ήταν έξυπνος δε θα δούλευε 35 χρονών γαιδούρι σε τηλεφωνικά κέντρα να παίρνει 500 ευρώ το μήνα. Ναι, χαζός δεν είναι, αλλά σίγουρα όχι έξυπνος.

2ον, έχετε παρεξηγήσει ορισμένοι το πως δημιουργούνται οι σχέσεις με το άλλο φύλο. Τι πα να πει δε θέλω να παρακαλάω; Ποιος σας είπε πως πρέπει να παρακαλέσετε για να κάνετε κάτι με μια γυναίκα; Το ότι θα εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας είναι παρακαλητό; Αν είναι δυνατόν...

1)Είμαι πολύ έξυπνος γιατί είμαι μποέμ. Δεν μπαίνω στο τριπάκι να μοχθήσω και να φθαρώ προκειμένου να καταξιωθώ ώστε να με γουστάρουν οι γκόμενες. Αυτό ακριβώς κάνουν όλοι οι άλλοι. Σκίζονται στη δουλειά με τελικό σκοπό να κάνουν οικογένεια.

2)Το παραμικρό ενδιαφέρον που εκδηλώνεις για μία γυναίκα ισούται με παρακαλητό. Ξέρει ότι τη γουστάρεις και μετά έχει όλη την ευχέρεια να διαλέξει ανάμεσα σε πολλούς. Εγώ τις κλάνω και τους λέω κατευθείαν ότι γαμάω στα μπουρδέλα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
1)Είμαι πολύ έξυπνος γιατί είμαι μποέμ. Δεν μπαίνω στο τριπάκι να μοχθήσω και να φθαρώ προκειμένου να καταξιωθώ ώστε να με γουστάρουν οι γκόμενες. Αυτό ακριβώς κάνουν όλοι οι άλλοι. Σκίζονται στη δουλειά με τελικό σκοπό να κάνουν οικογένεια.

2)Το παραμικρό ενδιαφέρον που εκδηλώνεις για μία γυναίκα ισούται με παρακαλητό. Ξέρει ότι τη γουστάρεις και μετά έχει όλη την ευχέρεια να διαλέξει ανάμεσα σε πολλούς. Εγώ τις κλάνω και τους λέω κατευθείαν ότι γαμάω στα μπουρδέλα.

Και γαμώ τις μποέμ ζωές, να γαμάς στο Μετάξι (προσοχή όχι από επιλογή αλλά από ανάγκη, αλλιώς θα πηγαινες στούντιο έχεις δηλὠσει), να μἐνεις με τους γονείς σου στα 35, να παρακαλάς τον κάθε μαλάκα να συμπληρώσει τη δημοσκόπησή σου για το μεροκάματο και να μην έχεις λεφτά να ταξιδέψεις πιο πέρα από τα Πατήσια  :jerking:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Τελικά στην Αγγλία για έναν χρόνο τον έκανες σφεντόνα, από αυτά που ακροθιγώς υπονοείς.

Επισκέπτης
Και γαμώ τις μποέμ ζωές, να γαμάς στο Μετάξι (προσοχή όχι από επιλογή αλλά από ανάγκη, αλλιώς θα πηγαινες στούντιο έχεις δηλὠσει), να μἐνεις με τους γονείς σου στα 35, να παρακαλάς τον κάθε μαλάκα να συμπληρώσει τη δημοσκόπησή σου για το μεροκάματο και να μην έχεις λεφτά να ταξιδέψεις πιο πέρα από τα Πατήσια  :jerking:

Κάνεις μεγάλο λάθος, έχω οικονομική άνεση γιατί είμαι ολιγαρκής. Το καλοκαίρι πάω Μύκονο και το χειμώνα Λονδίνο. Για τα έξοδα που έχω είναι πολλά τα 500 ευρώ που βγάζω το μήνα. Δεν παρακαλάω κανέναν γιατί πληρώνομαι με την ώρα και είμαι πολύ καλός στη δουλειά μου. Θα μπορούσα να δουλεύω και περισσότερο αλλά δεν μου χρειάζεται προς το παρόν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Λοιπόν, θα αφήσω ελεύθερη τη συχνότητα στο νόμο. Δεν έχουν όλοι ανάγκη να γαμάνε με την ίδια συχνότητα. Άλλος έχει ανάγκη να γαμάει μια φορά την εβδομάδα και άλλος κάθε μέρα. Αυτό που θα μείνει σταθερό είναι η αποφυγή της μαλακίας πάση θυσία.

Στο τελος το μονο που δεν καταργησες απο τον νομο ειναι η απαγορευση του αυνανισμου. Ε αυτο ρε φιλε το λενε και οι παπαδες στο κατηχητικο! Ουτε καινουριο ειναι σαν ιδεα, ουτε θρεντ χρειαζεται.

Νομιζω οτι αυτος που τορπιλησε το φιλοσοφικο σου οικοδομημα ηταν ο rigor με το επιχειρημα περι "ποιοτητας της διεγερσης". Δεν ειχες τιποτα να απαντησεις και οπισθοχωρησες σε βιβλικες νουθεσιες.

Ριγκορ θελω να διαβασω περισσοτερα για τη φιλοσοφια σου και κυριως για τους τροπους που μπορω να αυξησω την ποιοτητα (αλλα και την ενταση) της διεγερσης μου.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom