Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Περηφανια,αξιοπρεπεια και αλλες τετοιες εννοιες δεν ισχυουν σ αυτο το χωρο ουτε απο την πλευρα του πελατη,ουτε απο τη πλευρα της κοπελας
Ο μονος και αποκλειστικος στοχος για εμας τoυς πελατες ειναι η ηδονη
Οταν η ηδονη επιτυγχανεται η περηφανεια και η αξιοπρεπεια πανε περιπατο,δεν μας αφορουν
Οταν η συμπεριφορα της κοπελας αποτελει εμποδιο για την ηδονη,τοτε <<θυμομαστε την περηφανια και την αξιοπρεπεια>>
Ουσιαστικα ομως το μεγιστο ιδανικο ειναι η ηδονη,οχι η περηφανια και η αξιοπρεπεια
Εξ ου και η απαξιωση κατα καποιο τροπο των κοριτσιων
Μας ειναι αδιαφορο πως μας βλεπουν,αρκει να μπορουμε να τις πηδηξουμε με τον τροπο που μας ευχαριστει

Διαφωνώ πλήρως φίλε. Τα μπουρδέλα είναι εκεί ακριβώς για να εξασφαλίζουν την υπερηφάνεια του μοναχικού άντρα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου η ηδονή. Με ενδιαφέρει να μη γαμάει ο σχεσάκιας περισσότερο από εμένα και με ενδιαφέρει να μην αναγκάζομαι να μαλακίζομαι επειδή είμαι μόνος. Τα μπουρδέλα δίνουν τη δυνατότητα στο μοναχικό άντρα να είναι γαμιάς και όχι μαλάκας.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Διαφωνώ πλήρως φίλε. Τα μπουρδέλα είναι εκεί ακριβώς για να εξασφαλίζουν την υπερηφάνεια του μοναχικού άντρα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου η ηδονή. Με ενδιαφέρει να μη γαμάει ο σχεσάκιας περισσότερο από εμένα και με ενδιαφέρει να μην αναγκάζομαι να μαλακίζομαι επειδή είμαι μόνος. Τα μπουρδέλα δίνουν τη δυνατότητα στο μοναχικό άντρα να είναι γαμιάς και όχι μαλάκας.

Θεωρείς τον εαυτό σου γαμιά με τον γαμάς στα μπουρδέλα ?
και στην τελικά ποιος είναι γαμιάς αυτός που γαμάει πολύ στα μπουρδέλα ?  :jerking:

Δε νομίζω  :)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Για μένα γαμιάς είναι αυτός που όταν γεράσει θα έχει ξεζουμίσει πάρα πολλές
εμπειρίες, γκόμενες, σχέσεις, πουτάνες και θα είναι ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ από σεξ και από
ζωή. Αυτός που έχει σκοπό ζωής να γαμάει μέρα παρά μέρα στο Μεταξουργείο για
μια ζωή μου φαίνεται καθυστερημένος και καταθλιπτηκός

Επισκέπτης
Θεωρείς τον εαυτό σου γαμιά με τον γαμάς στα μπουρδέλα ?
και στην τελικά ποιος είναι γαμιάς αυτός που γαμάει πολύ στα μπουρδέλα ?  :jerking:

Δε νομίζω  :)

Φυσικά και θεωρώ τον εαυτό μου γαμιά. Γαμιάς είναι αυτός που γαμάει αρκετά, είτε γκόμενες ή πουτάνες.

Επισκέπτης
Για μένα γαμιάς είναι αυτός που όταν γεράσει θα έχει ξεζουμίσει πάρα πολλές
εμπειρίες, γκόμενες, σχέσεις, πουτάνες και θα είναι ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ από σεξ και από
ζωή. Αυτός που έχει σκοπό ζωής να γαμάει μέρα παρά μέρα στο Μεταξουργείο για
μια ζωή μου φαίνεται καθυστερημένος και καταθλιπτηκός

Αυτός που περιγράφεις δεν είναι γαμιάς αλλά πυρφόρος που έχει ανάγκη το συναίσθημα και που γαμάει πού και πού και πουτάνες.

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ισχύουν όλες οι προτάσεις του νόμου:

1)Η συχνότητα έχει μείνει σταθερή στο μέρα παρά μέρα από την πρώτη διατύπωση του νόμου μέχρι και την τελευταία.

2)Έχω εξηγήσει πολλές φορές ότι απαξίωση των γυναικών ισχύει κανονικότατα για τις γυναίκες που ΔΕΝ έχουμε γαμήσει.

3)Αν είχα περισσότερα λεφτά θα πήγαινα στη Φυλής ή σε στούντιο με την ίδια συχνότητα. Ποτέ δεν έχω πει ότι θα έπαιρνα βίζιτα.

4)Αν κάποια γκόμενα μου έδειχνε ότι με γούσταρε και τη γούσταρα κι εγώ φυσικά και θα τα έφτιαχνα μαζί της.

5)Αν έκανα σχέση θα απαιτούσα μέση συχνότητα σεξ μέρα παρά μέρα και με την πρώτη στραβή θα ξαναγύριζα άνετα στα μπουρδέλα.
εδω μας λες ομως οτι θα τα εφτιαχνες μαζι της,μηπως εχεις αναγκη απο συναισθημα?

Επισκέπτης
εδω μας λες ομως οτι θα τα εφτιαχνες μαζι της,μηπως εχεις αναγκη απο συναισθημα?

Το βασικό μου μέλημα είναι να γαμάω για πάντα μέρα παρά μέρα και να μη λέω ποτέ ψέματα στις γυναίκες. Σε όλα τα άλλα είμαι ανοιχτός. Δεν έχω ανάγκη το συναίσθημα αλλά δεν θα έλεγα και όχι αν μια γκόμενα τη γούσταρα πραγματικά. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έκανα καμία υποχώρηση στα πιστεύω μου με σκοπό να κρατήσω μια σχέση. Γι' αυτό και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση μεγαλύτερη από ένα μήνα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ισχύουν όλες οι προτάσεις του νόμου:
4)Αν κάποια γκόμενα μου έδειχνε ότι με γούσταρε και τη γούσταρα κι εγώ φυσικά και θα τα έφτιαχνα μαζί της.

Έχεις γράψει απαξιώνουμε τις γκόμενες και γαμάμε σε μπουρδέλα. Και μην μου απαντήσεις οτι εννοείς οτι περιμένεις η γυναίκα να σου δείχνει οτι σε γουστάρει γιατί και Κλούνει να είσαι η γυναίκα θέλει κυνήγι.

και εσύ Κλούνει δεν είσαι.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δεν έχω ανάγκη το συναίσθημα αλλά δεν θα έλεγα και όχι αν μια γκόμενα τη γούσταρα πραγματικά.

Σαν νομοσχέδιο με εισηγητή τον Λαφαζάνη αρχίζει να γίνεται αυτός ο νόμος.

Επισκέπτης
Έχεις γράψει απαξιώνουμε τις γκόμενες και γαμάμε σε μπουρδέλα. Και μην μου απαντήσεις οτι εννοείς οτι περιμένεις η γυναίκα να σου δείχνει οτι σε γουστάρει γιατί και Κλούνει να είσαι η γυναίκα θέλει κυνήγι.

και εσύ Κλούνει δεν είσαι.

Εννοείται ότι αυτό θα σου απαντήσω. Μάλιστα θα πρέπει να με παρακαλέσει κάποια για να τα φτιάξω μαζί της. Διαφορετικά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να γαμάω για πάντα στα μπουρδέλα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...θα πρέπει να με παρακαλέσει κάποια για να τα φτιάξω μαζί της...

κάτι τέτοια που γράφεις δείχνουν οτι υποφέρεις παιδί μου.

τέλος πάντων, προτείνω διάλυση της βουλής και διενέργεια εκλογών για νέα νομοθετική εξουσία.  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom