Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όσοι δεν μπορείτε να κόψετε τη μαλακία έχετε τη συμπάθειά μου αλλά δεν χρειάζεται να βγάζετε τα απωθημένα σας εδώ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Όσοι δεν μπορείτε να κόψετε τη μαλακία έχετε τη συμπάθειά μου αλλά δεν χρειάζεται να βγάζετε τα απωθημένα σας εδώ.
πικερ θυμασαι ποια ηταν η τελευταια φορα που εξυσες τον πιθηκα;
ποσο χρονων ησουν;
με ποια τον επαιξες;
που τον επαιξες;
ηξερες οτι θα ειναι η τελευταια φορα και τον επαιζες σαν να μην υπαρχει αυριο;
μπηκες ποτε στον  πειρασμο εκτοτε;
ποια η αποψη σου για το ρητο "σαν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι";
αν στον παιζει η γκομενα θεωρειται μαλακια;
αν γαμας τα σεντονια οπως ο τακμαν θεωρειται μαλακια;
αν γινεις μπαμπαλης και δεν αντεχεις να γαμας μερα παρα μερα μπορεις να κανεις χειρογλυκανο instead;
τι λεει για ουλα αυτα ο νομος του πικπερ;

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
πικερ θυμασαι ποια ηταν η τελευταια φορα που εξυσες τον πιθηκα;
ποσο χρονων ησουν;
με ποια τον επαιξες;
που τον επαιξες;
ηξερες οτι θα ειναι η τελευταια φορα και τον επαιζες σαν να μην υπαρχει αυριο;
μπηκες ποτε στον  πειρασμο εκτοτε;
ποια η αποψη σου για το ρητο "σαν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι";
αν στον παιζει η γκομενα θεωρειται μαλακια;
αν γαμας τα σεντονια οπως ο τακμαν θεωρειται μαλακια;
αν γινεις μπαμπαλης και δεν αντεχεις να γαμας μερα παρα μερα μπορεις να κανεις χειρογλυκανο instead;
τι λεει για ουλα αυτα ο νομος του πικπερ;
το 2010 με τσοντα της σασα γκρει

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Αμφότεροι μαλάκες ολκής. Παίζετε το πουλάκι σας την ώρα που γαμάω.

...picker όντως έχω ρίξει 2 αυνανιστικές εκσπερματίσεις μετά το τελευταίο "μάτς" και ο πριαπισμός ακόμα να με αποχωριστεί...φαίνεται ότι οι "μαγικές καραμέλες" (που λέει και ένας φίλος) ήταν ληγμένες  :grin:

...σκέφτηκα να πάω μετάξι αλλά προτίμησα τον μοναχικό ηδονισμό , έβγαλα καλή απόλαυση και γλίτωσα και 2 ρόζ χαρτάκια  :dancing:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...προκρίθηκε στην επόμενη φάση και κρυφτηκε στο λαγούμι μάλλον

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...άντε πάλι τα ίδια  :headbang: :headbang: ...δεν είπαμε ότι δεν ισχύει ούτε μισή πρόταση απ'αυτά που γράφεις ?

ε σήκωσέ το , το γαμημένο να τρελαθούμε  :idiot:

Επισκέπτης
...άντε πάλι τα ίδια  :headbang: :headbang: ...δεν είπαμε ότι δεν ισχύει ούτε μισή πρόταση απ'αυτά που γράφεις ?

ε σήκωσέ το , το γαμημένο να τρελαθούμε  :idiot:

Όλα ισχύουν μέχρι την τελευταία λέξη. Απλά εσύ είσαι ζηλιάρης γιατί δεν σου σηκώνεται πια στα μπουρδέλα και παρακαλάς τις έξω γκόμενες να σου κάτσουν. Θα το σηκώσω και θα το αφιερώσω σε όλα τα αιώνια μπακούρια που γαμάνε μόνο στα μπουρδέλα!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Όλα ισχύουν μέχρι την τελευταία λέξη. Απλά εσύ είσαι ζηλιάρης γιατί δεν σου σηκώνεται πια στα μπουρδέλα και παρακαλάς τις έξω γκόμενες να σου κάτσουν. Θα το σηκώσω και θα το αφιερώσω σε όλα τα αιώνια μπακούρια που γαμάνε μόνο στα μπουρδέλα!

καλά σοβαρολογείς τώρα ? !!!

υπάρχει τίποτα εντός του κρανίου σου ?...ειλικρινά πιστεύεις ότι ισχύει έστω και μισή πρόταση απο τις μαλακίες που γράφεις ? ...ή θέλεις πάλι να σου ποστάρω πάλι το νόμο σου με τα ρόζ σχόλια ?

...άσε που κόβω το πέος μου ότι με την πρώτη καριόλα που θα σου κάτσει θα βγείς και θα πείς : "ντάξει παιδιά μαλακίες έλεγα έτσι για να περάσει η ώρα"
και το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο που θα φάς σούτ θα γράφεις πάλι με κεφαλαία μαλακίες για να στανιάρεις 

Επισκέπτης
καλά σοβαρολογείς τώρα ? !!!

υπάρχει τίποτα εντός του κρανίου σου ?...ειλικρινά πιστεύεις ότι ισχύει έστω και μισή πρόταση απο τις μαλακίες που γράφεις ? ...ή θέλεις πάλι να σου ποστάρω πάλι το νόμο σου με τα ρόζ σχόλια ?

...άσε που κόβω το πέος μου ότι με την πρώτη καριόλα που θα σου κάτσει θα βγείς και θα πείς : "ντάξει παιδιά μαλακίες έλεγα έτσι για να περάσει η ώρα"
και το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο που θα φάς σούτ θα γράφεις πάλι με κεφαλαία μαλακίες για να στανιάρεις 

Είσαι βαθιά νυχτωμένος τύπε. Ο Picker δεν έχει γκόμενα γιατί ακριβώς δεν είναι πυρφόρος. Αν βρεις καμία γκόμενα που να μπορεί να αντέξει έναν τόσο απαιτητικό, ειλικρινή και φαλλοκράτη άντρα όπως εγώ έλα να μου τη γνωρίσεις. Εσύ είσαι κατά βάθος ο πυρφόρος. Εγώ είμαι γεννημένος για μπουρδελιάρης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom