Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.115
- Πόντοι
- 1.196
Κορινα μακους???
Πολυ κωλοπαιδο ο Ρουμάνος
Πολυ κωλοπαιδο ο Ρουμάνος
Δεν είναι ο μόνος...Στον γνωστό φούρνο λες ...
Τύπε τον κατεβάζει ακόμα ο πατέρας του στο μετάξι με το σαραβαλάκι να γαμήσει;
Είδατε τελευταία τον picker; Πάντα ήταν λεπτός αλλά τώρα είναι εντελώς στεγνός, ξερακιανος.
Προχώρησε και η αραίωση των μαλλιών του.
Παραμένει καθαρός, καλοντυμένος και ευπαρουσιαστος όπως παλια.
Σήμερα μπαίνω σε κλινική αποτοξίνωσης από τον ψυχαναγκαστικο αυνανισμό από τον οποίο υποφέρω εδώ και 22 χρόνια.
Ο πουτσος μου έγινε εχθρος μου.
Θα μπω σε ενα πολυδυναμο κέντρο με γηπεδάκια, πισίνα, εστιατόρια, πάρκο και θα παραμείνω για 3 μήνες όπου παρακολουθωντας ένα δημιουργικό πρόγραμμα απεξάρτησης.
Θα έχω όλη την ψυχολογικη υποστήριξη που χρειαζεται.
Θα με βοηθήσει να αποκαταστήσω σχέσεις με στενά συγγενικά μου πρόσωπα τα οποία διεβαλα και εξαπάτησα.
Απαγορευονται τα κινητά και οι υπολογιστές άρα δεν θα γράφω εδώ.
Αν δεν σας ξαναδώ φίλοι μου θέλω να ξέρετε πως ο dopamina ήταν μια αθώα πλάκα που κάναμε 2 μπουρδελιαρηδες εδώ μέσα.
... άρα ζει ακόμα η δόλια η μάνα του που τον πλένει και τον ντύνει και ο πατέρας του που με το σαραβαλάκι τον κατεβάζει στο Μεταξουργείο .....
Ο Picker εχει φτιαξει στο σπιτι του εικονοστασι της Κορινας και κλεει μπροστα της γονατιστος με λιγμους και αναφυλιτα και καταριεται τον Ρουμανο με τα 5 βενζιναδικα που του την πηρε μεσα απο τα χερια.πάντως εγώ θα ήθελα να δω τον ίδιο τον Πίκερ να γράφει. Έχω νοσταλγήσει τα κείμενά του, προσέφεραν στο γενικό κλίμα του σάιτ. Πίκερ αν διαβάζεις, μην ντρέπεσαι, γράψε κάτι, για χάρη του παλιού καιρού
... άρα ζει ακόμα η δόλια η μάνα του που τον πλένει και τον ντύνει και ο πατέρας του που με το σαραβαλάκι τον κατεβάζει στο Μεταξουργείο .....
Τον πίκερ τον έχουμε δει μεσάνυχτα στο μπουρνάζι .........
Εσύ τελευταία φορά που βγήκες, η ελλάδα ήταν βασίλειο ..........
Τυπε νομιζω πως ξυπνησες το τερας που ονομαζεται Picker.
Στο ονομα της Κορινας της τσιμπουκλους που τον πικρανε.
Α ρε Κορινα...Ποιο τέρας ρε τύπε ... ο πικερ είναι ένας τρύπιος και κωλοδακτυλιασμένος από την Κορίνα και άλλα κορίτσια της δουλειάς .... κάθεται στο παιδικό κρεβατάκι του στρωμένο από τη μάνα του και ονειρεύεται την Κορίνα .......
Μας έχει φτύσει κατάμουτρα... Συνεχίζει τη μοναχική μπουρδελοπορεία του στο Μετάξι και απολαμβάνει τον καφέ του σταθερά στον φούρνο. Παραμένει ένας μοναχικός λύκος...πάντως εγώ θα ήθελα να δω τον ίδιο τον Πίκερ να γράφει. Έχω νοσταλγήσει τα κείμενά του, προσέφεραν στο γενικό κλίμα του σάιτ. Πίκερ αν διαβάζεις, μην ντρέπεσαι, γράψε κάτι, για χάρη του παλιού καιρού
Ο Δάσκαλος Picker κάνει σεμινάρια κάθε Δευτέρα , Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στο Μεταξουργείο ,να προσέλθουν οι ακόλουθη του
Που ειναι εκεινο το επικο ποσταρισμα του πικερ με την βρωμοκωλ@ρα του τουρλωμενη [σελφι στον καθρεπτη] να αναρωτιεται αν πιανει 5.000€ .
Θα θελα πολυ να δω πικερ κωλοτριχα καγκελοΠου ειναι εκεινο το επικο ποσταρισμα του πικερ με την βρωμοκωλ@ρα του τουρλωμενη [σελφι στον καθρεπτη] να αναρωτιεται αν πιανει 5.000€ .
Yγ. Τα λαγωνικα του σαιτ μπορουν να την βρουν;