shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Για σου δάσκαλε picker
Αυτονομηθηκαν;
Για σου δάσκαλε picker
Αυτονομηθηκαν;
Αθάνατος Δούκα!Φοραμε μεηκ απ και γαμαμε σα βιαστες χωρις πιπα. Ειμαστε διεφθαρμενοι και μοιραιοι.
ωραια τα ελεγε ο δουκαςΑθάνατος Δούκα!
Γράφει στους δίπλα και τσαρκαρει με τη βέσπα του. Τον ξέρω προσωπικά. Από τους καλύτερους IT στην Ελλαδα. Είναι προϊστάμενος στα συστήματα ασφαλείας μεγάλης τράπεζας. Γεννήθηκε το 1979.ωραια τα ελεγε ο δουκας
τι να εγινε αραγε
Γειά σου ΣπυράραΓια σου δάσκαλε picker
Εργαζεται ο Δουκας;Γράφει στους δίπλα και τσαρκαρει με τη βέσπα του. Τον ξέρω προσωπικά. Από τους καλύτερους IT στην Ελλαδα. Είναι προϊστάμενος στα συστήματα ασφαλείας μεγάλης τράπεζας. Γεννήθηκε το 1979.
Κοίτα. Είναι προφανές ότι τα χεις παίξει. Πάνω από 15 χρόνια εδώ μέσα και δεν έχω κάνει ποτέ κλώνο. Κλείσε για λίγο το ίντερνετ και βγες καμία βόλτα γιατί έχεις κάψει φλάντζα.
τύπε πρέπει στον ύπνο σου να βλέπεις τουτού, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια επιμονή...Τύπε ... . για πες ποιά θα ήταν καλή τιμή για μια 420-560 SEL ;;; μεταξύ 1988 και 1991 ....
Αναλογα τη κατάσταση και τα χλμ λακαρε.Τύπε ... . για πες ποιά θα ήταν καλή τιμή για μια 420-560 SEL ;;; μεταξύ 1988 και 1991 ....
Αναλογα τη κατάσταση και τα χλμ λακαρε.
Όχι. Αλλά δεν εννοουσα να έχει γυρισμένα. Να τα έχει διανύσει εννοώ.Σε τέτοιο όχημα ... από ιδιώτη .... παίζει να έχει γυρίσει κοντέρ ;;; Χλωμό δεν είναι ;
Δεν μιλάμε για .... bmw e36 ... e46 ... e92 .... που την πουλάει ... επενδυτής .... έχω άδικο ;;;
κανονικα ποσταρει τον νομο του καθε τοσο σαν χαλασμενο ρολοι-κουκοςΟ πικερ ειχε σελιδα στο φεισμπουκ που εγραφε καθε τρεις και λιγο τον νομο του, τωρα μπηκα να τον βρω και δεν τον βρισκω
Αυτός είμαι εγώ. Πούλησα κάτι ακίνητα που κληρονόμησα και ζω κυρίως απ αυτά. 250 χιλιάδες. Ξοδεύω περίπου 250-300 ευρώ τον μήνα.Εργαζεται ο Δουκας;
Ειχα την εντυπωση οσο εγραφε εδω, οτι ειναι εισοδηματιας που δεν χρειαζεται να εργαζεται, και κοβει βολτες διαγοντας ανεμελο βιο.
Στη βιοπαλη κι αυτος;
Κι εγω αυτο θυμομουν. Αλλα λιγα χρηματα ξοδευεις το μηνα.Αυτός είμαι εγώ. Πούλησα κάτι ακίνητα που κληρονόμησα και ζω κυρίως απ αυτά. 250 χιλιάδες. Ξοδεύω περίπου 250-300 ευρώ τον μήνα.
Δεν έχω πλυντήριο. Αγοράζω μπλούζες των 2-3 ευρώ, τις φοράω συνεχώς για 3-4 μηνες και μετά τις πετάω.
Τον ποσταρα εγω φιλεκανονικα ποσταρει τον νομο του καθε τοσο σαν χαλασμενο ρολοι-κουκος
πριν 3 ωρες ζητησε κιολας απο οποιον ειναι μελος εδω να ποσταρει την συγχρονη εκδοχη του νομου του εδω στο νημα του
το ειδα και τον εγραψα στα παπαρια μου να μαθει
τύπε αφού είσαι μόνος σπίτι τι το θες το σώβρακο?Αυτός είμαι εγώ. Πούλησα κάτι ακίνητα που κληρονόμησα και ζω κυρίως απ αυτά. 250 χιλιάδες. Ξοδεύω περίπου 250-300 ευρώ τον μήνα.
Δεν έχω πλυντήριο. Αγοράζω μπλούζες των 2-3 ευρώ, τις φοράω συνεχώς για 3-4 μηνες και μετά τις πετάω.
Επειδή περνάω όλες τις ώρες στο σπίτι για μέρες ή βδομάδες τη βγάζω μόνο με το σωβρακο.