Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.115
- Πόντοι
- 1.196
Γυρισμενη τριχασπυρακι ποιον κωλοτρυπιδαείναι κρος ντρεσερ ,ξυρίζει κόντρα κώλο.
Γυρισμενη τριχασπυρακι ποιον κωλοτρυπιδαείναι κρος ντρεσερ ,ξυρίζει κόντρα κώλο.
Αμα.ηταν ο πικερ ετσιτο μετά λοατκι
μου ε'ιπαν είναι αυτος,ξύρισε κώλο,πήγε για κροςςΑμα.ηταν ο πικερ ετσι
αυτα ειναι τα σωστα νηματα. μακαρι να γυρνουσε απο το βασιλειο το σκιων η CREAMPIE CLAN
Ο Πίκερ είναι ο πιο σκληρός που τα βάζεις ; ή τα βάζεις και με πιο εύκολους ;Εκτός αν βγήκες με τον Πικερ να ψάξετε μαζί για την Κορίνα .... ή για να πάτε μαζί τσάρκα στο Μεταξουργείο ...... εεεε ρε Λακη κατάντια .......
Ο Πίκερ είναι ο πιο σκληρός που τα βάζεις ; ή τα βάζεις και με πιο εύκολους ;
Κάθε σου ποστ, σε κάνει πιο γελοίο . Γράφε συχνότερα !
Δεν προλαβαίνεις λόγω της 14ωρης δουλειάς που κάνεις για 800€ με εταιρικό χιλιαράκι ....
ενώ παίρνεις 70.000€ το μήνα νοίκια, από τα ακίνητα αξίας 100 εκατομμυρίων που έχεις ;;
Πιο ξεφτιλισμένος από την ξεφτίλα.
Βγάλε τα εσώψυχά σου ... πες όλα τα επαγγέλματα που μισείς !Τραλαλακη είσαι ο προστάτης του Πικερ ή μήπως οπαδός του νόμου του;;;
Τράβα στην άκρη ρε ξεφτιλισμένε οδοντίατρε ....
Ξεδόντιασε και τους δύο - ΤΑ ΝΕΑ
Δεν ήταν η πρώτη φορά χθες που ο οδοντίατρος Θεόδωρος Βασιλειάδης κάθησε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Ο οδοντίατρος Θεοδ. Βασιλειάδης, ο οποίοςwww.tanea.gr
Το καλύτερο νήμα εβερ. Που να είναι άραγε ο Junis, o kostakis, o nasos athanasiadis.Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς) - bourdela.com forum
Ο Σύλλογος Ακάποτων Μυστών Ελλάδος (Σ.Α.Μ.Ε.) ανακοινώνει την ίδρυση της ομάδας καταδρομών ακάποτου κρεμπιέ. Είναι γνωστό ότι χτες τερματίστηκε το νήμα των Παράνομων Εξτρακίων, όπου ηχούσε ο λόγος των ακάποτων μυστών, αλλά και ο αντίλογος των ''εχέφρονων'' καποτάκηδων. Το παρόν νήμα αποτελεί...www.bourdela.com
Βγάλε τα εσώψυχά σου ... πες όλα τα επαγγέλματα που μισείς !
Μαλάκα .... δεν έχεις τίποτε.Είσαι περιορισμένης αντίληψης τραλαλάκη, όλα τα επαγγέλματα είναι χρήσιμα .... είσαι χρόνια ανεπάγγελτος οπότε χρησιμεύεις ως γελωτοποιός ....
Το ότι δουλεύω για 700 ευρώ αλλά ο ΕΝΦΙΑ μου είναι 22 χιλ μόνο ένας βλάκας θα το πίστευε ... εσύ μόνο .....
Τυπε Στεκα αυτο ειναι αληθινο ή πειραγμενο οπως τοτε με τα αποτελεσματα των διαγωνισμων σου;Είσαι περιορισμένης αντίληψης τραλαλάκη, όλα τα επαγγέλματα είναι χρήσιμα .... είσαι χρόνια ανεπάγγελτος οπότε χρησιμεύεις ως γελωτοποιός ....
Το ότι δουλεύω για 700 ευρώ αλλά ο ΕΝΦΙΑ μου είναι 22 χιλ μόνο ένας βλάκας θα το πίστευε ... εσύ μόνο .....
Τυπε Στεκα αυτο ειναι αληθινο ή πειραγμενο οπως τοτε με τα αποτελεσματα των διαγωνισμων σου;
Αν ειναι αληθινο σου στελνω και τα δικα μου να πλερωσεις....
Φτιακε κατι εντυπωσιακο τυπε να σκασουν οι οχτροι σου....Ειλικρινά τώρα .... αν έχει τέτοια ακίνητα .... 14 ακίνητα που γράφει ...........
χαλαρά εισπράτει νοίκια 30.000€ το μήνα ........
Θα δούλευε υπαλληλάκι με εταιρικό ;;;
ή θα μας πει ότι δεν είναι υπαλληλάκι ; τι είναι ceo ;; διοικητής τράπεζας ;;;;;
σε τέτοια περίπτωση θα είχε εταιρικό όχι χιλιαράκι .... αλλά κανα λέξους .... ΑΠΛΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ .......
Ένας μαλάκας και μισός είναι.
Ωστόσο πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι ξέρει λίγο από photoshop ...
Πως θέλεις να στο φτιάξω το ίδιο πριντ σκρην ;;;
174 και αξια 156.347.987 € ;;
Πες μου πως το θες να στο φτιάξω ....
Τώρα βαριέμαι όμως, γιατί θα πάω καφέ πλατεία.Φτιακε κατι εντυπωσιακο τυπε να σκασουν οι οχτροι σου....
ποια πλατεία ειναι για να παρω και εγω μπισκοτακι?Τώρα βαριέμαι όμως, γιατί θα πάω καφέ πλατεία.
Θα πάρω ελληνικό δίνουν δώρο και μπισκοτάκι .
Να το πρωινό .
τρελαίνομαι με εξάρτηση/σχέση αγάπης τραλαλάκη με τα τουτού του καθενόςΕιλικρινά τώρα .... αν έχει τέτοια ακίνητα .... 14 ακίνητα που γράφει ...........
χαλαρά εισπράτει νοίκια 30.000€ το μήνα ........
Θα δούλευε υπαλληλάκι με εταιρικό ;;;
ή θα μας πει ότι δεν είναι υπαλληλάκι ; τι είναι ceo ;; διοικητής τράπεζας ;;;;;
σε τέτοια περίπτωση θα είχε εταιρικό όχι χιλιαράκι .... αλλά κανα λέξους .... ΑΠΛΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ .......
Ένας μαλάκας και μισός είναι.
Ωστόσο πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι ξέρει λίγο από photoshop ...
Πως θέλεις να στο φτιάξω το ίδιο πριντ σκρην ;;;
174 και αξια 156.347.987 € ;;
Πες μου πως το θες να στο φτιάξω ....