jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Εισαι μαλακακος με διπλωμα μαστερδεν απαντώ σε κλώνους, κλώνε
να με ρωτήσει ο μπόκολος
Εισαι μαλακακος με διπλωμα μαστερδεν απαντώ σε κλώνους, κλώνε
να με ρωτήσει ο μπόκολος
Λεγε μωρη κοτα γτ εχεις φατσα φορα το 100
Τις προσαρτησεις δεν τις εχω δει.Τελικά δεν μας απαντήσατε.
Αποδέχεστε το νόμο, μαζί με τις προσαρτήσεις; Ή άνευ.
εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί λες μονίμως τον τζον προμότοραΤις προσαρτησεις δεν τις εχω δει.
Παντως τον νομο τον αποδεχομαι.
Προμοταρει κολγκιρλς με καλες κριτικες και οφελος δικο του με εκπτωσηεγώ δεν έχω καταλάβει γιατί λες μονίμως τον τζον προμότορα
Τις προσαρτησεις δεν τις εχω δει.
Παντως τον νομο τον αποδεχομαι.
Υπέθεσα ότι ήταν σαφής η τοποθέτησή μου. Ο Ζαν είπε πως ο Νόμος ήταν σωστός, κι εσύ τον έκραξες. Έγραψα την άποψή μου, την οποία είχα γράψει κι όταν έγραφε κι ο ίδιος ο Πίκερ, πως ο Νόμος είναι σωστός, ότι τον ακολουθώ πριν τον διαβάσω εδώ, εκτός από την Αηδία που λέει πως πρέπει μα διατυμπανίζουμε πως πηδάμε σεξεργάτριες. Γιατί μπερδεύτηκες; Δεν είναι αρκετά καθαρό αυτό που γράφω για τη ισχύ του Νόμου; άσχετα με το τι έγραψε στη συνέχεια ο Πίκερ πως θα πούλαγε τον κώλο του για να πάρει λεφτά και να γαμάειμπόκολε - ζαν
απαντήστε βρε, βγήκε άκρη?
Τι διαβάζω ρε Τζον Τζον! Το πάει το γράμμα ο Ζαν;μαλακάκο
α. είσαι τελικά πισωγλέντης όπως τα λεγόμενα σου δείχνουν?
β. είσαι κλώνος του μπόκολου?
αν ήσουν συνδεδεμένος τώρα, θα έβλεπες πως είμαστε συνδεδεμένοι και οι δύο. Τέλος πάντων, μπορεί και να τρολάρεις, οκ. Πραγματικά σου φαίνονται ίδιοι οι τρόποι γραφής μας με τον Ζαν;μαλακάκο
α. είσαι τελικά πισωγλέντης όπως τα λεγόμενα σου δείχνουν?
β. είσαι κλώνος του μπόκολου?
Τις γνωρίζουμε Άγιε, τις όποιες ξεφτίλες έγραψε μετά το σκουπίδιασμα που του έκανε το μαιμουδάκι, από εκεί και πέρα σφύριξε. Αν δεν κα΄νω λάθος είχαμε εναρμονιστεί σε μια ανάλυση σχετικά με τα άτομα που κρύβονταν πίσω από την περσόνα της Δώρας, ή του Δώρου του Μουστακαλή. Θυμάμαι λάθος;Τις δηλώσεις του, περί πουλήματος κώλου, βοηθητικού κωλοδάχτυλου και γλειφοποδαράδας που ανάρτησα παράπάνω δεν τις είδατε;
Μια τελευταία ερώτηση. Για τι ύψος μιλαμε οταν αναφέρεται σε εσένα ο Ζαν;το πάει, το γυρνάει...
μπρος - πίσω, ξέρει αυτός
έδωσες κατά ήμισυ την απάντηση. Είμαι όμως επίμονος άνθρωπος και επανέρχομαι. Σοβαρά σου φαίνονται ίδιοι οι τρόποι γραφής / έκφρασης εμού και του Ζαν;μπούρδες
σιγά το δύσκολο να έχεις κλώνο και να είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι.
από άλλη συσκευή και άλλο δίκτυο
φίλε έχει γράψει πολλά περισσότερα από το να διατυμπανίζει τα μπουρδέλαΥπέθεσα ότι ήταν σαφής η τοποθέτησή μου. Ο Ζαν είπε πως ο Νόμος ήταν σωστός, κι εσύ τον έκραξες. Έγραψα την άποψή μου, την οποία είχα γράψει κι όταν έγραφε κι ο ίδιος ο Πίκερ, πως ο Νόμος είναι σωστός, ότι τον ακολουθώ πριν τον διαβάσω εδώ, εκτός από την Αηδία που λέει πως πρέπει μα διατυμπανίζουμε πως πηδάμε σεξεργάτριες. Γιατί μπερδεύτηκες; Δεν είναι αρκετά καθαρό αυτό που γράφω για τη ισχύ του Νόμου; άσχετα με το τι έγραψε στη συνέχεια ο Πίκερ πως θα πούλαγε τον κώλο του για να πάρει λεφτά και να γαμάει
Τις γνωρίζουμε Άγιε, τις όποιες ξεφτίλες έγραψε μετά το σκουπίδιασμα που του έκανε το μαιμουδάκι, από εκεί και πέρα σφύριξε. Αν δεν κα΄νω λάθος είχαμε εναρμονιστεί σε μια ανάλυση σχετικά με τα άτομα που κρύβονταν πίσω από την περσόνα της Δώρας, ή του Δώρου του Μουστακαλή. Θυμάμαι λάθος;
Ναι, δεν διαφωνώ. Από ένα σημείο και πέρα σφύριξε. Πρέπει να κατέχει ρεκόρ Γκίνες πάντως. Δεν ακούγεται εύκολα πόρνη να διώχνει πελάτη ο οποίος δεν έχει κάποια σοβαρή αντένδειξη, ας πούμε ΣΜΝ ή να είναι τρομερά βρώμικος. Την αρχική μορφή του Νόμου έκρινα, στην αρχή δεν έγραφε ούτε για κωλοδαχτυλιάσματα, ούτε για γλύψιμο πατουσών, ούτε πως θα έβγαζε τον Κώλο του σε δημοπρασία, θα έπαιρνε πίπες κλπ αηδίες που έγραψε αφού τον έδιωξε η Κορίναφίλε έχει γράψει πολλά περισσότερα από το να διατυμπανίζει τα μπουρδέλα